Menu

Vakkracht aan het woord: Theo - Grondwerker

30 januari 2020 -

"De opleiding is mij zo goed bevallen dat ik nu aan het werk ben in de GWW. Samen met mijn collega’s leg ik glasvezelkabels. Ik vind het heerlijk om buiten aan het werk te zijn!"

Theo heeft jaren gewerkt in een fabriek. Na een bedrijfsongeval was hij toe aan een nieuwe uitdaging. De opleiding 'Assistent Infra/Groen’ heeft hij positief afgerond. Een goede reden om bij hem langs te gaan om te kijken hoe de GWW hem bevalt.

Infrabranche

Als je aan het werk bent in de glasvezel graaf je sleuven waar je vervolgens glasvezelkabels in legt. “De opleiding is mij goed bevallen. De infrabranche spreekt mij erg aan en dat is ook de reden dat ik uiteindelijk hier verder in ben gegaan. De groep tijdens de opleiding was erg fijn en gezellig, dat is ook belangrijk. Ik ben een leergierig persoon en na 30 jaar gewerkt te hebben in een fabriek was ik wel toe aan iets anders.”

Basiskennis

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je je laten (om)scholen? “Dan raad ik andere mensen zeker aan om deze opleiding in de Infra te volgen. Natuurlijk moet je wel affiniteit hebben met groen of infra. Maar als je dat hebt, is het het zeker waard. Het is niet een hele moeilijke opleiding en in korte tijd maak je kennis met de basis van infra en groen. Je krijgt alle basisonderdelen mee en dat is een voorlopertje op dat wat je in het echt ook gaat doen.”

Contact met Actief Techniek

“Het mooiste aan het vak vind ik dat je lekker in de buitenlucht aan het werk bent. Dat is gewoon heel erg prettig. Het contact met Actief Techniek verloopt ook erg goed. Ik heb een vast contactpersoon en dat bevalt me prima.”

Wil jij ook in de infra werken?

Wij zijn altijd op zoek naar vakkrachten in de infra. Spreekt het verhaal van Theo je aan? Of wil je ook de opleiding 'Assistent Infra/Groen' volgen? Dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.