Menu

Detacheren

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij helpen je graag

Wij detacheren technische professionals. Detacheren is een goede oplossing wanneer je voor een bepaalde (langere) tijd of een specifiek project extra vakkrachten nodig hebt. We spreken af dat de vakkracht na de periode van detachering bij jouw organisatie in vaste dienst treedt. Met detacheren weet je zeker dat er sprake van een goede match is voordat een definitief dienstverband wordt aangegaan.

Hoe werkt detacheren?

Je zet een opdracht bij ons uit en wij gaan op zoek naar de juiste vakkracht. We houden een voorselectie van kandidaten, gaan gesprekken aan en stellen de meest passende kandidaten voor. Wanneer de juiste kandidaat is gevonden, komt hij of zij bij Actief Techniek op contract. Na de afgesproken gedetacheerde periode kun je zelf kosteloos een dienstverband aangaan met de vakkracht.

Onze werkwijze

Met onze vestigingen in heel Nederland zijn we altijd dichtbij. We weten wat er speelt in de regionale markt en spreken de taal van onze vakkrachten. We hebben een uitgebreid netwerk dat we graag activeren voor het vinden van jouw nieuwe collega. We besteden in de eerste selectie aandacht aan opleiding en ervaring, al reikt de perfecte match veel verder dan alleen een passend cv. We creëren een vertrouwde omgeving waarin een kandidaat zich open durft te stellen. We kennen de persoon achter de kandidaat en weten wat hem of haar drijft en beweegt. Zo maken we de juiste match tussen onze vakkrachten en jouw bedrijf.

Detacheren: de voordelen

  • Je bespaart veel tijd (o.a. wervingstijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen)
  • Je voert alleen gesprekken met kandidaten die voorgeselecteerd zijn
  • Je besteedt de werving uit aan een professional met kennis van de regionale arbeidsmarkt
  • Je betaalt per ingezet uur en hoeft niet in een keer een werving en selectiefee te betalen
  • Je draagt geen (verzuim)risico

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij helpen je graag

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.