Menu

Uitzendbureau Actief Techniek

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd uitzendbureau, zit je goed bij Actief Techniek. Wij weten alles over de branches waarin we werk bieden, zoals de metaal, installatietechniek en de bouw. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons niet alleen in om een baan voor jou te regelen, je kunt ook bij uitzendbureau Actief Techniek terecht voor een opleiding, training of stage.

 

Vind direct je nieuwe baan

Online georiënteerd uitzendbureau

Vacatures 

Door het brede netwerk van Actief Techniek kunnen we je verschillende vacatures bieden, bijvoorbeeld in de branches: metaal, installatietechniek, bouw, schilders, offshore, infra of groenvoorziening.

Schrijf je in

Schrijf je in 

Heb je gezocht naar vacatures van
Actief Techniek, maar zit er op dit moment niks voor je tussen? Geen punt. Je kunt je bij ons inschrijven. Zodra er een passende baan beschikbaar komt, nemen we contact met je op.

Vacature alert

Vacature alert

Elke week de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van Actief Techniek ontvang je de vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft dus niet zelf te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

 

Wij zijn Actief voor jou!

Het coronavirus

Met ingang van 1 juni nemen we voorzorgsmaatregelen op onze vestigingen waardoor we jullie, weliswaar op afspraak, weer kunnen ontmoeten op de vestiging.

Vacatures

Pijpfitter

HENGELO OV / 40 uur

Elektromonteur Woningbouw

HARDERWIJK / fulltime / MAVO

Werkvoorbereider Civiel

GRONINGEN / fulltime / HBO

Hovenier

AMSTERDAM / 40 uur

Assemblage monteur / werkstudent

DORDRECHT / 16 uur / MBO

Actief ZZP

Bij Actief ZZP vind je eenvoudig ZZP opdrachten in de branches metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Werken bij Actief Techniek

Uitzendbureau Actief Techniek groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? En ben je benieuwd naar onze vacatures?