Menu

Installatietechniek opleiding (29)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Type
Je filters
  • Installatie
  • Opleiding vacatures

Werk jij het liefst met je handen, in een baan die elke dag anders is? Dan is een opleiding in de installatietechniek iets voor jou! Bij Actief Techniek gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Zo bieden we je complete opleidingen aan, maar ook trainingen en cursussen voor als je je wilt specialiseren of doorgroeien in jouw functie. Ben je geïnteresseerd in een installatietechniek opleiding, bijvoorbeeld tot elektromonteur? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Installatietechniek opleiding volwassenen

Bij Actief Techniek bieden we jou een installatietechniek opleiding voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar aan. Voor de meeste opleidingen is het van belang dat je een vmbo-diploma hebt, bij voorkeur in een technische richting. Naast een installatietechniek opleiding voor volwassenen of jongeren kun je bij Actief Techniek ook een opleiding volgen in een andere branche. Hieronder een lijstje van de verschillende opleidingen:

Installatietechniek opleiding elektromonteur

Word jij enthousiast van een baan in de elektrotechniek? Kies er dan voor om een installatietechniek opleiding tot elektromonteur te volgen bij Actief Techniek. Je wordt opgeleid om te werken aan elektrotechnische installaties in de woningbouw, utiliteit of industrie. Je kunt de installatietechniek opleiding tot elektromonteur volgen op niveau 2 en 3. In de vacature lees je meer over deze opleiding en wat de toelatingseisen zijn.

Installatietechniek opleiding servicemonteur

Wanneer je bij Actief Techniek een installatietechniek opleiding tot servicemonteur gaat volgen, heb je de keuze uit verschillende trajecten. Zo kun je monteur van elektrotechnische installaties of monteur in de installatietechniek worden. Bij deze laatste opleiding leer je bijvoorbeeld hoe je cv-ketels moet onderhouden en schoonmaken. Wil je meer weten over onze installatietechniek opleiding tot servicemonteur? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen.

Installatietechniek opleiding BBL

Combineer jij graag leren met werken? Kies dan voor een BBL opleiding installatietechniek. Hierbij ga je één dag in de week naar school en de rest van de dagen word je opgeleid door te werken bij een erkend leerbedrijf. De opleiding draait vooral om vaktechnische onderwerpen en je volgt algemene vakken zoals Nederlands en rekenen. Als je klaar bent met je BBL opleiding installatietechniek is de kans groot dat je snel aan de slag kunt.

Vacatures en ZZP opdrachten

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een opleiding, training of stage. Als jij al opgeleid en/of ervaren bent in een technische baan, kun je meteen reageren op vacatures bij Actief Techniek. Ook ZZP’ers zijn bij ons van harte welkom. Je vindt op onze website verschillende ZZP opdrachten. Bovendien verzorgen we ZZP bemiddeling; we regelen hierbij onder andere facturering en een snelle betaling voor je. Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die van aanpakken weten. Ben jij zo iemand? Laat het ons weten!