Menu

Metaal opleiding (5)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Type
Je filters
  • Metaal
  • Opleiding vacatures

Hoe groter je mogelijkheden zijn, hoe uitdagender je werk is. Bij Actief Techniek kun je een metaal opleiding volgen om een specifiek vak te leren, zoals dat van lasser of monteur. Daarnaast kun je kiezen voor bijscholing; een training of cursus om je te specialiseren. Voor zowel jezelf als het bedrijf waarvoor je werkt is het goed als je jezelf blijft ontwikkelen en plezier hebt in je baan. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over onze metaal opleidingen.

Metaal opleiding techniek

Het kan zeker lonen om een metaal opleiding in de techniek te volgen. Zo kun je bij de meeste opleidingen van Actief Techniek rekenen op een leuke baan. We bieden je naast metaal ook opleidingen in andere branches, zoals:

Het fijne van een metaal opleiding volgen bij Actief Techniek is dat wij de opleidingskosten voor onze rekening nemen. Ook helpen we je aan een werkervaringsplek, mocht dit nodig zijn.


Metaal opleiding lasspecialist

Met de metaal opleiding tot lasspecialist / International Welding Specialist (IWS) kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie. We bieden je ook andere lasopleidingen:

  • Schakelcursus International Welding Technologist (S-IWT)
  • Visueel lasinspecteur level 2
  • Meesterlasser / International Welding Practitioner (IWP)
  • International Welding Technologist (IWT)
  • BMBE / Elektrode lassen
  • MIG MAG lassen
  • TIG lassen

Lessen worden zowel overdag als ‘s avonds gegeven, afhankelijk van de opleiding. Over het algemeen ben je binnen 1 à 2 jaar klaar met een metaal opleiding tot lasspecialist of één van de andere lasopleidingen.

Metaal opleiding en werken

Wil jij graag een metaal opleiding volgen en daarnaast werken? Dat kan! Als je net begint, kun je bijvoorbeeld één dag in de week lessen volgen en de andere dagen word je opgeleid bij een erkend leerbedrijf. Daarnaast kun je kiezen voor bijscholing door een metaal opleiding te volgen en te blijven werken in je huidige baan. Wil je meer weten? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Vacatures en ZZP opdrachten

Naast opleidingen kun je ook bij ons terecht voor een leuke baan. Je vindt verschillende vacatures bij Actief Techniek waar je op kunt reageren. Ook zijn wij een bedrijf dat doet aan ZZP bemiddeling. Wat houdt dit in voor jou? Als je ZZP’er bent, kun je via ons ZZP opdrachten vinden. Bedrijven zoeken ZZP’ers die van aanpakken weten en zelfstandig kunnen werken. Ben jij zo iemand? Laat het ons weten!