Menu

Corona: hoe gaan we hier samen mee om?

woensdag 18 maart 2020

Het coronavirus heeft veel impact op onze vakkrachten en klanten. Het roept veel vragen op. Daarom geven we graag wat meer informatie. 

Bereikbaarheid en openingstijden

We zijn, net zoals je van ons gewend bent, goed bereikbaar. Veel van onze projectmanagers werken vanuit huis, dit wil zeggen dat zaken niet stil liggen. Onze vestigingen zijn geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur. We beperken het fysieke contact zo veel mogelijk. Telefonisch en per mail zijn we goed bereikbaar. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Communicatie met onze vakkrachten

We wijzen onze vakkrachten actief op de maatregelen van het RIVM. Natuurlijk zijn de hygiëne-maatregelen erg belangrijk, daarnaast hebben wij contact met onze klanten over de maatregelen op werk- en projectlocaties. Wij vinden het belangrijk dat onze vakkrachten weten wat van hen verwacht wordt en dat zij met vragen en zorgen bij zowel opdrachtgevers als ons terecht kunnen. 

Beschikbare vakkrachten

Bij vraag om vakkrachten kunnen wij snel schakelen. De huidige situatie maakt dat de behoeften per organisatie sterk wisselen. Sommige organisaties hebben minder behoefte aan personeel, waardoor wij onze vakkrachten elders kunnen inzetten. Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contactgegevens van onze vestigingen

 

Hulp bij (veelgestelde) vragen

Op dit moment zijn er diverse vragen die bij ons binnenkomen. Wat gebeurt er als een organisatie moet afschalen of wanneer een werk- of projectlocatie sluit? Wat zijn de gevolgen wanneer vakkrachten niet kunnen werken als gevolg van ziekte of zorgtaken? Welke vergoedingen gelden voor vakkrachten en organisaties? We willen graag helpen en meedenken. Helaas is er niet op iedere vraag een eenduidig antwoord mogelijk, daarom adviseren we zowel onze vakkrachten als klanten om contact op te nemen met onze projectmanagers. Zij helpen graag verder. 

Contactgegevens van onze vestigingen

 

Elkaar helpen

Het is een turbulente tijd, dat is duidelijk. We zien ook mooie effecten: een groot gevoel van verbondenheid, mensen die elkaar helpen. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Dat mede dankzij onze vakkrachten organisaties hun maatschappelijke bijdrage kunnen blijven leveren is zeer waardevol. Laten we elkaar blijven helpen waar mogelijk.