Menu

Trots: vestiging Emmen bestaat 10 jaar

woensdag 22 april 2020

Sinds onze oprichting in 1998 hebben we al tienduizenden mensen werk geboden, opgeleid, omgeschoold of richting een vaste baan geholpen. Met inmiddels 11 vestigingen in Nederland staan we nog altijd dicht bij klanten en vakkrachten. Dit jaar bestaat onze vestiging in Emmen 10 jaar. Daar zijn we trots op en staan we graag bij stil. “Ik waardeer onze klanten en vakkrachten enorm. Zonder hun vakmanschap en inzet waren we nooit geworden tot wie we nu zijn.” – Gerwin Dekker, vestigingsmanager Actief Techniek Emmen.

Specialist in vakmensen

Actief Techniek is ruim 20 jaar specialist in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra (grond, weg en waterbouw) en marine en offshore. Lokale aanwezigheid en ondernemerschap vinden we belangrijk zodat we dicht bij vakkracht en klant staan. We zijn trots op het feit dat we ook in de regio Emmen al 10 jaar lang vakkrachten bemiddelen aan onze klanten in de technische sector. “Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste vestigingen van het land. Met een energiek en betrokken team leveren we al tien jaar goed werk waarbij we een breed bestand aan vakkrachten hebben opgebouwd om aan de vraag in de regio Emmen (en daarbuiten) te voldoen”, vertelt Gerwin.

Persoonlijk en betrokken

Actief Techniek staat, als een van de meest toonaangevende bemiddelingsbureaus van vakmensen, bekend om haar persoonlijk en betrokken karakter. Actief Techniek is een persoonlijke organisatie die dicht bij de vakkracht, klant en opdrachtgever zit. Een hechte samenwerking vinden we belangrijk. We kijken naar welke vakkracht het beste past bij de klant en ook echt een meerwaarde kan leveren. "Mede door onze bereikbaarheid buiten de kantooruren om kunnen zowel onze vakkrachten als onze klanten op ons rekenen", benadrukt Gerwin. 

Opleiden

Als marktleider in de bemiddeling van vakmensen zijn we ook een grote speler in opleiden. Landelijk bieden we verschillende opleidingstrajecten bij Actief Techniek aan. We doen net dat stapje meer: we leiden eigen vakkrachten op en helpen hen vervolgens aan een baan. “We vinden het belangrijk dat wij kunnen bijdragen aan een volgende stap in hun carrière. Een mooi voorbeeld daarvan is de samenwerking met TSH Vakopleidingen in Emmen. Hier bieden wij (om)scholingstrajecten aan in de elektro-, installatie- en lastechniek. Zodra de vakkracht in het bezit is van zijn of haar diploma kunnen ze via Actief Techniek aan het werk”, vertelt Gerwin. "Doordat we investeren in de ontwikkeling van onze mensen kunnen we onze opdrachtgevers nog beter faciliteren in hun behoefte aan technisch personeel."

Toekomst

Actief Techniek Emmen blikt met een positief en trots gevoel terug op wat ze de afgelopen tien jaar samen met de vakkrachten en klanten hebben bereikt en kijken uit naar wat de toekomst hun zal brengen. “Op naar de volgende tien jaar!”

Wil je meer weten?

Ben jij na het lezen van dit artikel benieuwd wat de vestiging Emmen voor jou kan betekenen bij het vinden van een mooie baan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een technische opleiding bij Actief Techniek? Neem dan contact op! Op onze website staat een overzicht van de openstaande vacatures in Emmen. Ook kan je via de contactpagina van Emmen direct in contact komen met de vestiging.