Menu

Vakkracht aan het woord: Richard - ZZP'er installatietechniek

donderdag 30 april 2020

‘’Het is lastig om als ZZP’er bij toonaangevende organisaties binnen te komen. Toen ik hoorde dat Actief ZZP samenwerkt met Stork was ik gelijk om.’’ – Richard, ZZP’er in de installatietechniek.

Actief ZZP is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen Zelfstandigen Zonder Personeel en opdrachtgevers. We bemiddelen ZZP’ers in de branches metaal, schilders, installatie, bouw, infra, marine & offshore en het groen. Als één van de weinige organisaties in Nederland dragen wij het NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) kwaliteitskeurmerk ZZP intermediair. Door het landelijke netwerk en ervaring in de branches is Actief ZZP op de hoogte van mooie opdrachten bij toonaangevende organisaties.

Werken voor toonaangevende organisaties

De samenwerking met Stork gaf Richard de doorslag om als ZZP’er in de installatietechniek te worden bemiddeld door Actief ZZP. Als ZZP’er kan het soms lastig zijn om bij grote partijen binnen te komen, maar via deze samenwerking kreeg Richard een ingang bij het bedrijf waar hij al eerder had gewerkt. ‘’Ik wilde graag weer voor Stork werken en toen ik hoorde dat Actief ZZP samenwerkt met Stork was ik gelijk om. De sfeer en de mentaliteit trekken mij erg aan in het werken voor deze organisatie”, vertelt Richard.

“Ik verricht werkzaamheden zoals het aansluiten van motoren, pompen en besturingskasten, maar ook doe ik kwaliteitscontroles. Volgens schema’s kijk ik PID’s na en check ik of het installatiewerk voldoet aan de gestelde eisen en normen. Ik bied mijzelf aan als allrounder in de installatietechniek en ik draai nergens mijn handen voor om. Ik heb vrijheid, werk hard en wil een goed visitekaartje achterlaten.’’

Werken via Actief ZZP

Het werken via Actief ZZP brengt vele voordelen met zich mee:

  • We betalen je facturen, bij goedgekeurde uren, binnen 7 dagen
  • We hebben een landelijk netwerk van aantrekkelijke opdrachtgevers
  • We screenen opdrachtgevers op kredietwaardigheid
  • We voeren acquisitie
  • We dragen zorg voor het debiteurenbeheer
  • We geven je advies over ondernemerszaken

Over het contact met Actief ZZP is Richard erg tevreden. ‘’Het contact met de projectmanagers van Actief ZZP is goed en laagdrempelig. Vaak hebben we telefonisch en via WhatsApp contact. Naast mijn werkzaamheden is er ook op persoonlijk vlak veel aandacht. Actief ZZP staat altijd voor mij klaar. Als ik bijvoorbeeld bel krijg ik gelijk een projectmanager aan de lijn. Natuurlijk komt het eens voor dat dat niet zo is, maar dan word ik altijd teruggebeld. Zelfs na werktijd en dat waardeer ik erg.”

Kom in contact met Actief ZZP

Via Actief ZZP is het mogelijk om in verschillende branches te worden bemiddeld. Wil je meer informatie over de ZZP opdrachten of wil je meer weten over de werkwijze van Actief ZZP? Dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.