Menu

Vanaf 1 juli zijn we open zonder afspraak

woensdag 1 juli 2020

Vanaf 1 juli zijn onze vestigingen weer open! Het is niet meer nodig om een afspraak te maken om bij ons langs te komen, je kunt gewoon bij ons binnenlopen.


Omdat de 1,5 meter afstand regel van kracht blijft, is er een maximum aantal bezoekers in onze vestigingen welkom. Dit aantal verschilt per vestiging. Mocht het lastig zijn om de 1,5 meter maatregel te handhaven, dan vragen we je om te wachten. Vind je het toch fijn om een afspraak te maken? Dat kan altijd!

Let op: we vragen je niet om langs te komen als je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts hebt.  

Onze vestigingen zijn ingericht om je op een veilige manier te ontvangen. Bij binnenkomst vragen we jou om je handen te desinfecteren. Verder maken we gebruik van hygiënemiddelen zoals handgel en kuchschermen.

Communicatie met vakkracht en klant

Wij volgen de maatregelen van het RIVM en wijzen al onze vakkrachten en klanten op het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ dat is opgesteld door de overheid. Ook hebben wij contact met onze vakkrachten en klanten over de maatregelen op werk- en projectlocaties. Wij vinden het belangrijk dat onze vakkrachten weten wat van hen verwacht wordt en dat zij met vragen en zorgen bij zowel opdrachtgevers als ons terecht kunnen. 

Beschikbare banen en vakkrachten

We hebben nog steeds uitdagende vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. Ook kunnen wij snel schakelen bij vraag om vakkrachten. De huidige situatie maakt dat de behoeften per organisatie sterk wisselen. Sommige organisaties hebben minder behoefte aan personeel, waardoor wij onze vakkrachten elders kunnen inzetten. Andere organisaties hebben juist behoefte aan extra personeel. Er zijn volop mogelijkheden om via ons te werken of met ons samen te werken. Neem gerust contact met ons op!