Menu

Informatie over corona

Het coronavirus heeft veel impact. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, of je nu werk zoekt of via ons aan de slag bent. We geven je graag meer informatie.

Kun je bij een vestiging langsgaan? 

Vanaf 28 september zijn de maatregelen van de overheid en het RIVM weer aangescherpt. Dat heeft invloed op het bezoeken van onze vestigingen. Wij ontvangen alleen nog bezoek op afspraak. Neem voorafgaand aan je bezoek contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Zo houden we het veilig voor iedereen en kunnen we samen de 1,5 meter afstand waarborgen.

Onze vestigingen zijn er op ingericht om je op een veilige manier te ontvangen. We maken gebruik van desinfectie middelen zoals handgel en kuchschermen. We vragen je om niet langs te komen als je  klachten hebt zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts.

Afspraak maken

Voor werkzoekenden: kunnen we je nog aan werk helpen?

Jazeker! Op dit moment is er bij bepaalde bedrijven juist behoefte aan extra medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zo helpen we elkaar, dus neem contact met ons op!

Met welke maatregelen moet je rekening houden als je werkt via Actief Techniek?

We volgen de maatregelen van het RIVM. Al onze werkende vakkrachten zijn hierover geïnformeerd. Natuurlijk zijn de hygiënemaatregelen erg belangrijk. Daarnaast is het goed om op de hoogte te zijn van de maatregelen die zijn genomen bij het bedrijf waar je werkt. Neem hun richtlijnen serieus en stel vragen als zaken onduidelijk zijn. Voel je je niet veilig of maak je je zorgen? Bespreek het met je direct leidinggevende. Ook kan je contactpersoon bij Actief Techniek je hierin ondersteunen.

Wat zijn de meestgestelde vragen van dit moment?

We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen leven. We zouden willen dat we jullie daar op deze plek een eenduidig antwoord op konden geven. Helaas is het niet zo simpel. We werken samen met veel bedrijven die hun eigen richtlijnen kennen. Ook hebben onze vakkrachten verschillende contracten. Daardoor zijn rechten en plichten niet voor iedereen gelijk. Het beste advies dat we je kunnen geven is om je vragen te stellen aan je contactpersoon bij Actief Techniek.

Contactgegevens van onze vestigingen