Menu

Uitzendbureau in Heerhugowaard

Op zoek naar een baan in regio Heerhugowaard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Heerhugowaard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Heerhugowaard

 

Schrijf je online in >

Vestiging Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 27a
1703 DA Heerhugowaard

072-2020770
heerhugowaard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Heerhugowaard staat voor je klaar!

Caroline Kasmo
Projectmanager Bouw

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Bouwplaatsmedewerker

Voor een klant in de vastgoed en onderhoud ben ik op zoek naar jou. Iemand die graag wilt werken, leren en gemotiveerd is. Ben jij net van school af en op zoek naar werk, of momenteel toe aan een nieuwe uitdaging? Jij zult samen met een leermeester (Timmerman) aan de slag op diverse projecten in Noord-Holland. Jij bent zijn rechterhand en zal alle kneepjes van het vak leren. Mogelijkheden om door te groeien als volwaardig Timmerman.

Bekijk vacature
Allround stratenmaker

Krijg jij energie om samen met een team aan mooie projecten te werken? Solliciteer dan direct! Wij zijn namelijk op zoek naar jou. Iemand die gaat voor kwaliteit en mooie eindresultaten. Jij als allround stratenmaker weet hoe je het beste handmatig, maar ook met mechanische hulpmiddelen kunt bestraten. Jij beschikt over verschillende bestratingstechnieken en kunt met behulp van een tekening zelfstandig aan de slag.

Bekijk vacature
Assemblage monteur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar monteurs die (light+air) systemen kan plaatsen. Heb jij ervaring en affiniteit met glas, kozijnen, deuren en schuifpuien, neem dan direct contact met mij op en wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

RVS constructiewerker

Voor een mooi vooruitstrevend bedrijf uit Monnickendam, gespecialiseerd in de luxe jachtbouw, zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker / lasser. De werkzaamheden vinden plaats op de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig RVS constructies, balustrades, trappen en ladders samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het moedermateriaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces om het vervolgens in zijn geheel af te lassen en of te assembleren. Je beschikt over een goede materiaal en proceskennis. Daarnaast kun je zelfstandig aan de slag met een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om je werk tot een goed einde te brengen. Je hanteert net zo gemakkelijk een slijptol als een lastoorts en weet je weg te vinden in de algemene metaalbewerking.

Bekijk vacature
Voorman Pijpfitters

Voor een klant in Monnickendam zijn wij op zoek naar een ervaren Voorman voor de Pijpfitters op locatie. De werkzaamheden vinden plaats in een werkplaats waar luxe jachten worden gebouwd. Verder ben je als Voorman Pijpfitters in staat om leiding te geven aan de pijpfitters en de werkzaamheden conform tekening uit te leggen aan je collega's.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Heerhugowaard

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al ervaring in de technische sector? Bekijk dan de vacatures in Heerhugowaard van Actief Techniek. Ook als je niet helemaal voldoet aan de gevraagde eisen kun je reageren. We geven je graag een kans en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je graag werken in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder, maar ben je niet opgeleid? Dan is het maar goed dat we bij Actief Techniek naast vacatures in Heerhugowaard ook trainingen en opleidingen aanbieden!

ZZP oprachten Heerhugowaard

Een bedrijf dat de ZZP bemiddeling voor je regelt, klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard. Je wordt geheel ontzorgd bij Actief ZZP; we hebben de nieuwste opdrachten voor je en nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. De bedrijven die via ons ZZP'ers zoeken, controleren we op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je op tijd betaald wordt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard!

Vacatures Heerhugowaard bouw

Een baan in de bouw is mooi, omdat je werkt aan projecten waarbij je snel resultaat ziet. Als jij opgeleid bent als timmerman, metselaar of stukadoor zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de bouw perfect voor jou! Elke dag is anders en ook elk project is anders, waardoor dit werk veel afwisseling biedt en uitdagend blijft. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Heerhugowaard in de bouw, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Vacatures Heerhugowaard metaal 

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal.

Vacatures Heerhugowaard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Heerhugowaard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Heerhugowaard in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.