Menu

Uitzendbureau in Heerhugowaard

Op zoek naar een baan in regio Heerhugowaard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Heerhugowaard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Heerhugowaard

 

Schrijf je online in >

Vestiging Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 27a
1703 DA Heerhugowaard

072-2020770
heerhugowaard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Heerhugowaard staat voor je klaar!

Sem Snoek
Projectmanager Installatie

Caroline Kasmo
Projectmanager Bouw

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

houtskeletbouwers

Wegens toename van werk zijn wij tevens ook op zoek naar: HOUTSKELETBOUWERS dat zijn de timmermensen die alle facetten van het proces kunnen en kennen. Tekeninglezen is geen probleem. Met een klein clubje maak je afwisselend de apartere en moeilijkere elementen. Voor beide functies geldt: Werktijden van 7.30-16.00 uur; In eerste instantie op uitzendbasis of tijdelijk contract en met zicht op vast contract.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider

Ben jij graag verantwoordelijk als werkvoorbereider voor het technisch en organisatorisch voorbereiden van projecten? Voor een veelzijdige en professionele aannemer ben ik dan op zoek naar jou. Jij zult verantwoordelijk zijn voor: - het opstellen van offertes - de inkoop van benodigde materialen - het maken van werkinstructies - de benodigde uren vaststellen - kostprijscalculatie - het signaleren van meer- of minder werk - contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers - tekeningen controleren Ben jij gedreven, oplossingsgericht en communicatief vaardig? Neem dan gelijk contact met mij op, wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Bekijk vacature
Betontimmerman

Voor een ontzettend leuk bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren betontimmerman. Jij zult werkzaamheden uitvoeren zoals: - het storten en maken van bekistingen en funderingen - Ribcassettevloeren leggen en afstorten - Kanaalplaatvloeren leggen en afstorten - Druklagen bekisten en storten - Breedplaatvloeren, onderslagen, randkist, wapening en storten - Betonwanden stoorten - Prefab betonwanden plaatsen Heb jij ervaring en wil je graag die zekerheid betreft werk?

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Voorman Pijpfitters

Voor een klant in Monnickendam zijn wij op zoek naar een ervaren Voorman voor de Pijpfitters op locatie. De werkzaamheden vinden plaats in een werkplaats waar luxe jachten worden gebouwd. Verder ben je als Voorman Pijpfitters in staat om leiding te geven aan de pijpfitters en de werkzaamheden conform tekening uit te leggen aan je collega's.

Bekijk vacature
Cnc draaier

Voor een toonaangevend bedrijf in de regio Velsen zijn wij opzoek naar een CNC Draaier. Als CNC draaier ben je verantwoordelijk voor het realiseren van ultra precisie onderdelen in series en enkelstuks volgens specificatie, kwaliteitsafspraken en binnen de afgesproken tijd en kosten. Kenmerkend is een grote verscheidenheid in complexe producten en materialen. Binnen deze functie heb je een breed scala aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Deze zijn als volgt; - Realiseren van ultra precisie onderdelen in series en enkelstuks middels CNC draaien. - Producten en documentatie controleren - Het lezen en interpreteren van opdrachten, werktekeningen en schetsen - Bepalen van de verspanende condities en parameters - Controleren, bevestigen, opspannen en stellen van gereedschappen en materiaal in de machine. - Oproepen, installeren en wijzigen van bestaand CNC-programma - Programmeren van de machine - Instellen en afstellen van de machine - Simuleren en bijstellen van programma's - Bedienen van machines en uitvoeren van bewerkingen volgens voorschriften m.b.v. CAM - Meten en controleren van het eigen werk, zowel tussentijds als eerste productcontrole - Vastleggen van gebruikte CNC programma's - Vaststellen van insteltijden en stuktijden

Bekijk vacature
WTB monteurs gezocht!

Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Heerhugowaard

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al ervaring in de technische sector? Bekijk dan de vacatures in Heerhugowaard van Actief Techniek. Ook als je niet helemaal voldoet aan de gevraagde eisen kun je reageren. We geven je graag een kans en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je graag werken in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder, maar ben je niet opgeleid? Dan is het maar goed dat we bij Actief Techniek naast vacatures in Heerhugowaard ook trainingen en opleidingen aanbieden!

ZZP oprachten Heerhugowaard

Een bedrijf dat de ZZP bemiddeling voor je regelt, klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard. Je wordt geheel ontzorgd bij Actief ZZP; we hebben de nieuwste opdrachten voor je en nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. De bedrijven die via ons ZZP'ers zoeken, controleren we op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je op tijd betaald wordt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard!

Vacatures Heerhugowaard bouw

Een baan in de bouw is mooi, omdat je werkt aan projecten waarbij je snel resultaat ziet. Als jij opgeleid bent als timmerman, metselaar of stukadoor zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de bouw perfect voor jou! Elke dag is anders en ook elk project is anders, waardoor dit werk veel afwisseling biedt en uitdagend blijft. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Heerhugowaard in de bouw, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Vacatures Heerhugowaard metaal 

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal.

Vacatures Heerhugowaard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Heerhugowaard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Heerhugowaard in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.