Menu

Uitzendbureau in Heerhugowaard

Op zoek naar een baan in regio Heerhugowaard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Heerhugowaard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Heerhugowaard

 

Schrijf je online in >

Vestiging Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 27a
1703 DA Heerhugowaard

020-2148560
heerhugowaard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons team in Heerhugowaard staat voor je klaar!

Sem Snoek
Projectmanager Installatie

Rico van Olffen
Projectmanager Metaal

Caroline Kasmo
Projectmanager Bouw

Onze vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Monteur

Voor een groot project in de regio Noord Holland zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in regio Alkmaar Zaanstreek Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, al is het Heerhugowaard, Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Purmerend of Broek op Langedijk, het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
CNC verspaner

Ben jij een ware techneut die geen technische uitdaging uit de weg gaat? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze toonaangevende en eersteklas specialist in de fabricage van high tech onderdelen, zijn wij op zoek naar verspaners. Onze klant is in staat om met behulp van het uitgebreide CNC gestuurde machinepark de meest uiteenlopende producten te maken door middel van verspaning. Van fijnmechanica tot grote aandrijfassen en toebehoren. Deze functie geeft uitzicht op een vaste baan met volop kansen om jezelf door te ontwikkelen binnen dit prachtige bedrijf.

Bekijk vacature
Lasser

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten; - Petrochemie, on en offshore. - Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming) - Ketel en boilerindustrie. - Machine en apparatenbouw. - Constructiebouw. - Industrie en chemie locaties. - Scheepsbouw. Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS. Projecten doen zich voor in binnen en buitenland variërend van een dag tot ruim een jaar. Zeer divers en flexibel. Vanzelfsprekend hoort bij deze diversiteit aan projecten ook veel verschil in de te lassen materiaalsoorten. Van grote zware staalconstructies tot dunwandig RVS leidingwerk. Maar denk ook aan Monel leidingsystemen in de industrie, grote staal gas transportleidingen tot 48” bij de Gasunie en super duplex leiding skids op de werkplaats van onze klant in de technische module bouw

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Heerhugowaard

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al ervaring in de technische sector? Bekijk dan de vacatures in Heerhugowaard van Actief Techniek. Ook als je niet helemaal voldoet aan de gevraagde eisen kun je reageren. We geven je graag een kans en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je graag werken in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder, maar ben je niet opgeleid? Dan is het maar goed dat we bij Actief Techniek naast vacatures in Heerhugowaard ook trainingen en opleidingen aanbieden!

ZZP oprachten Heerhugowaard

Een bedrijf dat de ZZP bemiddeling voor je regelt, klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard. Je wordt geheel ontzorgd bij Actief ZZP; we hebben de nieuwste opdrachten voor je en nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. De bedrijven die via ons ZZP'ers zoeken, controleren we op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je op tijd betaald wordt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard!

Vacatures Heerhugowaard bouw

Een baan in de bouw is mooi, omdat je werkt aan projecten waarbij je snel resultaat ziet. Als jij opgeleid bent als timmerman, metselaar of stukadoor zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de bouw perfect voor jou! Elke dag is anders en ook elk project is anders, waardoor dit werk veel afwisseling biedt en uitdagend blijft. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Heerhugowaard in de bouw, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Vacatures Heerhugowaard metaal 

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal.

Vacatures Heerhugowaard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Heerhugowaard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Heerhugowaard in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.