Menu

Uitzendbureau in Heerhugowaard

Op zoek naar een baan in regio Heerhugowaard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Heerhugowaard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Heerhugowaard

 

Schrijf je online in >

Vestiging Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 27a
1703 DA Heerhugowaard

020-2148560
heerhugowaard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons team in Heerhugowaard staat voor je klaar!

Sem Snoek
Projectmanager Installatie

Rico van Olffen
Projectmanager Metaal

Caroline Kasmo
Projectmanager Bouw

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

projectmanager bouw

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer 10 werknemers. Jij geeft leiding aan een leuke groep timmermannen en draagt zorg voor de complete verantwoording van de organisatie binnen het bedrijf. Je hebt een uitdagende en verantwoordelijke functie. Deels van de tijd ben je op locatie en deels werk je op kantoor. Jij maakt met name bouwkundige aanpassingen voor projecten in de renovatie. Als projectmanager heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Planning maken voor bouwkundige werknemers - Aansturen van het uitvoerend personeel - Bouwvergaderingen bijwonen - Beheer en bewaking van budgetten - Contact met opdrachtgevers en bouwpersoneel - Plegen van Acquisitie - Calculeren van uit te voeren bouwkundige werkzaamheden - Aansturen van administratieve medewerker(s) - Inkoop van materialen - Verzorgen van toolboxen en uitvoeren controles op veiligheid

Bekijk vacature
houtskeletbouwers

Wegens toename van werk zijn wij tevens ook op zoek naar: HOUTSKELETBOUWERS dat zijn de timmermensen die alle facetten van het proces kunnen en kennen. Tekeninglezen is geen probleem. Met een klein clubje maak je afwisselend de apartere en moeilijkere elementen. Voor beide functies geldt: Werktijden van 7.30-16.00 uur; In eerste instantie op uitzendbasis of tijdelijk contract en met zicht op vast contract.

Bekijk vacature
Bouwvakhelper

Als nieuwkomer/bouwhulp werk je nauw samen met je collega's. Bij diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers bied jij je collega’s een helpende hand bij zijn/haar werkzaamheden, zoals: - Opruimen van de bouwplaats (let op: fysiek zwaar werk). - Schoonmaken van gereedschap. - Assisteren van een timmerman, loodgieter of elektromonteur. Diploma's zijn geen vereiste, motivatie en de wil om een vak te leren wel. Jij leert makkelijk, denkt mee en ziet snel wat er gedaan moet worden. Jij wil daarnaast op de bouw verder groeien tot timmerman. Wij geven je de mogelijkheid en de ruimte om de fijne kneepjes van jouw favoriete vak te leren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Allround Loodgieter

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie.

Bekijk vacature
Allround Loodgieter

Wij zoeken allround loodgieters die ervaring hebben met het aansluiten en installeren van water- en gasleidingen, sanitaire en CV-installaties. Daarnaast word je ingezet voor het uitvoeren van dak- en gootwerkzaamheden en zal je je incidenteel bezighouden met luchtbehandeling en koudetechniek. Het merendeel van de werkzaamheden zal zelfstandig worden uitgevoerd en bestaat uit het verrichten van klantenwerk, in het kader van nieuw-, verbouw en renovaties in de particuliere sector.

Bekijk vacature
Service Engineer

In de rol van Service Engineer houd je je bezig met allround werkzaamheden binnen het Justitieel Complex Zaanstad. Je onderhoudt, inspecteert, test en repareert alle voorkomende E installaties op locatie. Je spoort in deze installaties structurele storingen en/of procesfouten op en verhelpt deze. Je verzamelt en documenteert informatie van de installaties en borgt hiermee de kennis voor de toekomst. Daarnaast voer je zelfstandig B en W werkzaamheden uit. Naast het onderhoud, houd je je bezig met aanpassingen en uitbreidingen aan de installaties en bouwkundige onderdelen. - Ervaring in een beheer- en onderhoudsomgeving; - Kennis van HVAC is een pré; - Gedegen kennis van gebouwbeheersystemen (zoals Priva) is een pré; - Ervaring met IOLAN is een pré; - Je woont in de omgeving van Zaanstad, maar in elk geval in Noord-Holland - je bent bereid om 1x per 6 weken consignatiedienst te werken.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Constructiebankwerker / lasser

Voor een mooi vooruitstrevend bedrijf uit de omgeving van Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker / lasser. De werkzaamheden vinden plaats op de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies, machines, apparaten, skids en hekwerken samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het moedermateriaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces om het vervolgens in zijn geheel af te lassen en of te assembleren. Je beschikt over een goede materiaal en proceskennis. Daarnaast kun je zelfstandig aan de slag met een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om je werk tot een goed einde te brengen. Je hanteert net zo gemakkelijk een slijptol als een lastoorts en weet je weg te vinden in de algemene metaalbewerking. De werkzaamheden zijn in de regio van Alkmaar, Heerhugowaard en de kop van Noord-Holland.

Bekijk vacature
Monteur

Voor een groot project in de regio Noord Holland zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in regio Alkmaar Zaanstreek Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, al is het Heerhugowaard, Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Purmerend of Broek op Langedijk, het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Monteur Mechanische Revisie

Als Monteur Mechatronica ben je een techneut in hart en nieren en heb je zowel affiniteit voor electrotechniek als werktuigbouw. Je zal zelfstandig fijnmechanische samenstellingen assembleren. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten volgens specificatie worden afgeregeld. Kennis van electro is een eis.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Heerhugowaard

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al ervaring in de technische sector? Bekijk dan de vacatures in Heerhugowaard van Actief Techniek. Ook als je niet helemaal voldoet aan de gevraagde eisen kun je reageren. We geven je graag een kans en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je graag werken in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder, maar ben je niet opgeleid? Dan is het maar goed dat we bij Actief Techniek naast vacatures in Heerhugowaard ook trainingen en opleidingen aanbieden!

ZZP oprachten Heerhugowaard

Een bedrijf dat de ZZP bemiddeling voor je regelt, klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard. Je wordt geheel ontzorgd bij Actief ZZP; we hebben de nieuwste opdrachten voor je en nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. De bedrijven die via ons ZZP'ers zoeken, controleren we op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je op tijd betaald wordt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard!

Vacatures Heerhugowaard bouw

Een baan in de bouw is mooi, omdat je werkt aan projecten waarbij je snel resultaat ziet. Als jij opgeleid bent als timmerman, metselaar of stukadoor zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de bouw perfect voor jou! Elke dag is anders en ook elk project is anders, waardoor dit werk veel afwisseling biedt en uitdagend blijft. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Heerhugowaard in de bouw, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Vacatures Heerhugowaard metaal 

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal.

Vacatures Heerhugowaard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Heerhugowaard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Heerhugowaard in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.