Menu

Uitzendbureau in Heerhugowaard

Op zoek naar een baan in regio Heerhugowaard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Heerhugowaard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Heerhugowaard

 

Schrijf je online in >

Vestiging Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 27a
1703 DA Heerhugowaard

072-2020770
heerhugowaard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Heerhugowaard staat voor je klaar!

Sem Snoek
Projectmanager Installatie

Caroline Kasmo
Projectmanager Bouw

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Projectleider

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een omzet van ongeveer 5-6 miljoen euro. Je hebt contact met de klant en bent financieel verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten in de regio Amsterdam. Het aansturen en faciliteren van de uitvoerende collega's en onderaannemers behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met je collega's om de kwaliteit te verbeteren door kritisch te evalueren. Daardoor houden jullie elkaar scherp en helpen jullie elkaar in de ontwikkeling.

Bekijk vacature
meubelmaker

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar meubelmakers. Je zult werken met de meest exclusieve houtsoorten, je hebt aandacht voor de kleinste details, ervaren en je hebt een gedeelde passie voor hout en luxe jachten. Jij zult aan boord van luxe jachten de spijker op zijn kop slaan. Je bent verantwoordelijk voor het inbouwen van het luxe interieur aan boord. De kwaliteit van het interieur staat altijd centraal. Je bewaakt deze kwaliteit zelf en je zorgt hierin voor orde en netheid.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider

Ben jij graag verantwoordelijk als werkvoorbereider voor het technisch en organisatorisch voorbereiden van projecten? Voor een veelzijdige en professionele aannemer ben ik dan op zoek naar jou. Jij zult verantwoordelijk zijn voor: - het opstellen van offertes - de inkoop van benodigde materialen - het maken van werkinstructies - de benodigde uren vaststellen - kostprijscalculatie - het signaleren van meer- of minder werk - contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers - tekeningen controleren Ben jij gedreven, oplossingsgericht en communicatief vaardig? Neem dan gelijk contact met mij op, wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

WTB monteurs gezocht!

Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen.

Bekijk vacature
Tekenaar-Werkvoorbereider

Onze opdrachtgever,gevestigd in Heerhugowaard, is op zoek naar een prima werkvoorbereider-tekenaar. De vacature staat open ter uitbreiding van het huidige team. Zij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die tevens affiniteit heeft met het vervaardigen van technische tekeningen m.b.v. Autocad en Inventor. Naast de werkvoorbereiding en het tekenwerk zul je ook je bijdrage moeten leveren aan het calculatieproces voor nieuwe en lopende opdrachten. Een wensenpakket en een schets van de opdrachtgever staan aan de basis van de door jou te vervaardigen werktekening. Je tekent met de programma's Inventor en Autocad. Naast het ontwerp en calculatie neem je de werkvoorbereiding op de werkplaats voor je rekening, het is jouw taak om te zorgen dat de productie goed door kan lopen.

Bekijk vacature
Lasser jacht & scheepsbouw

Als lasser in de jacht & scheepsbouw ben je in staat om zware scheepsconstructies als dubbele bodems, zijtanks, dekluiken, ankers, huidplaten, ringsecties en stuurhuizen te lassen. Er wordt voornamelijk gewerkt met RVS, staal en aluminium en er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit. Verder ben je als lasser in staat om te werken met verschillende staalverbindingen en weet jij van het bijbehorende lasapparaat de stroom, voltage en draadaanvoer in te stellen. Kwaliteit lasverbindingen, lasposities, smeltblad, beschermgas, lasboog en de juiste doorlas, stompe of hoeklas is helemaal jouw ding.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Heerhugowaard

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al ervaring in de technische sector? Bekijk dan de vacatures in Heerhugowaard van Actief Techniek. Ook als je niet helemaal voldoet aan de gevraagde eisen kun je reageren. We geven je graag een kans en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je graag werken in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder, maar ben je niet opgeleid? Dan is het maar goed dat we bij Actief Techniek naast vacatures in Heerhugowaard ook trainingen en opleidingen aanbieden!

ZZP oprachten Heerhugowaard

Een bedrijf dat de ZZP bemiddeling voor je regelt, klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard. Je wordt geheel ontzorgd bij Actief ZZP; we hebben de nieuwste opdrachten voor je en nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. De bedrijven die via ons ZZP'ers zoeken, controleren we op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je op tijd betaald wordt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Heerhugowaard!

Vacatures Heerhugowaard bouw

Een baan in de bouw is mooi, omdat je werkt aan projecten waarbij je snel resultaat ziet. Als jij opgeleid bent als timmerman, metselaar of stukadoor zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de bouw perfect voor jou! Elke dag is anders en ook elk project is anders, waardoor dit werk veel afwisseling biedt en uitdagend blijft. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Heerhugowaard in de bouw, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Vacatures Heerhugowaard metaal 

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Heerhugowaard in de metaal.

Vacatures Heerhugowaard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Heerhugowaard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Heerhugowaard in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.