Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Afspraak maken is niet nodig.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Pascal de Wilde
Projectmanager Bouw

Michiel Munninghoff
Projectmanager Bouw

Tom Bulter
Projectmanager Groen

Hugo Rave
Projectmanager Installatie

Nicky Krake
Projectmanager Professionals

Yves Vey
Projectmanager Installatie

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Bekijk onze top vacatures in bouw

Sloper (M/V)

Voor een grote sloper in de omgeving van Almelo zijn wij per direct op zoek naar slopers. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van sloopwerkzaamheden en asbestsanering. Een goede onderlinge band is binnen deze organisatie belangrijk om zo gezamenlijk de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Bij de sloopwerkzaamheden die ze uitvoeren kan je denken aan: • Het slopen van gebouwen. • Bodemsanering • Asbestsanering Geloof jij dat alles opgelost kan worden als je nergens voor wegloopt? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op. Wij hebben twee vaste contactpersonen, wie elke dag van de week voor jou bereikbaar zijn!

Bekijk vacature
Stukadoor

Voor een opdrachtgever in de omgeving Twente zijn wij op zoek naar een Stukadoor (m/v). Ga jij een uitdaging niet uit de weg en streef jij altijd naar het optimale resultaat? Binnen de organisatie houd jij je bezig met het aanbrengen van een afwerklaag op wanden en plafonds, zodat deze klaar zijn om door jou bewerkt te worden met mortel en een spackmes. Waar nodig schuur je de oppervlakten bij zodat je het optimale resultaat achter laat voor verdere verwerking van de oppervlakten. Jouw werkzaamheden als stukadoor bestaan uit: - Voorbereidingen treffen voor het stukwerk - Voorstrijken van de ondergrond met voorstrijkmiddel - Aanmaken en aanbrengen van de mortel - Uitvlakken van het oppervlak met een rei - Gladmaken van het oppervlak met een spackmes - Bijschuren van oneffenheden met schuurgaas.

Bekijk vacature
Tegelzetter I

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Enschede zijn wij op zoek naar een Tegelzetter (m/v). Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan deze vacature! Je gaat bij de opdrachtgever aan de slag in een veelzijdige functie in de nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Hierbij zie je het tegelen van o.a. keukens of badkamers als uitdaging en haal jij daar je voldoening uit. Een greep uit de werkzaamheden zijn: - Meten en markeren van het betegelde oppervlak - Voegen van tegels - Op maat snijden van wand- en vloertegels - Lezen van tekeningen - Uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan tegelwerk

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Leerling hovenier

Wil jij een nieuwe uitdaging, ben je leergierig en wil je jezelf ontwikkelen tot vakspecialist in het groen? Dan is deze vacature wat voor jou! Een geweldige kans: leren in combinatie met werken! Als leerling hovenier assisteer je bij aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in particuliere tuinen, op bedrijfsterreinen of in het openbaar groen. Jouw ontwikkeling staat centraal en tijdens deze opleiding is het belangrijk dat je een open, gemotiveerde en leergierige houding hebt. Daarnaast wordt de opleiding (deels) betaald door Actief Techniek je krijgt een salaris conform cao voor hoveniers en een leuke baan in het Groen! Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als leerling hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek!

Bekijk vacature
Machinist onkruidbrander

Voor één bedrijf wat haar werkzaamheden voornamelijk in de gemeente Enschede heeft zijn wij op zoek naar een machinist (m/v) voor op de onkruidbrander. Als machinist van de onkruidbrander werk jij geheel zelfstandig waardoor het van belang is dat je in staat bent om geografische kaarten te lezen. Jij bent verantwoordelijk voor het rijden naar de klus, het dagelijkse onderhoud, brandstoftoevoer en diverse kleine reparaties. Je werkt zorgvuldig en hebt ten alle tijde oog voor je eigen veiligheid maar ook voor de veiligheid van de mede weggebruikers. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek!

Bekijk vacature
Medewerker hovenier

Voor een kleinschalig hoveniersbedrijf in Hengelo zijn wij per direct op zoek naar een medewerker hovenier. Het bedrijf bestaat uit circa 5 medewerkers, deze 5 medewerkers werken allen in koppels van twee waardoor de onderlinge klik van belang is. Je zal veelal actief zijn in Oost - Twente, hierbij kun je denken aan de plaatsen Hengelo, Deurningen, Enschede en Almelo maar ook aan de steden Oldenzaal en Weerselo. Er wordt van je verwacht dat je de onderstaande werkzaamheden uitvoert: - Het snoeien en knippen van struiken en planten. - Wieden, schoffelen, harken - Graszoden aanleggen - communicatie tussen je collega en de klant. - Het afvoeren van het groenafval en het onderhoud en schoonhouden van het gereedschap. Zie jij jezelf bovenstaande werkzaamheden uitvoeren? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Lasser

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten; - Petrochemie, on en offshore. - Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming) - Ketel en boilerindustrie. - Machine en apparatenbouw. - Constructiebouw. - Industrie en chemie locaties. - Scheepsbouw. Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS. Projecten doen zich voor in binnen en buitenland variërend van een dag tot ruim een jaar. Zeer divers en flexibel. Vanzelfsprekend hoort bij deze diversiteit aan projecten ook veel verschil in de te lassen materiaalsoorten. Van grote zware staalconstructies tot dunwandig RVS leidingwerk. Maar denk ook aan Monel leidingsystemen in de industrie, grote staal gas transportleidingen tot 48” bij de Gasunie en super duplex leiding skids op de werkplaats van onze klant in de technische module bouw.

Bekijk vacature
Lasser werk/leerbaan

Sta jij in het begin van je loopbaan als lasser en wil je je graag verder ontwikkelen in dit prachtige vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Actief techniek heeft op dit moment een aantal vacatures voor trainee lassers. Het betreft een traject voor lange tijd met als doel jouw lasvaardigheden verder te ontwikkelen tot het niveau van fotolasser/gecertificeerd lasser. Het traject begint met een korte maar intensieve training op lasgebied gevolgd door een detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd. Je zult vervolgens bij diverse opdrachtgevers te werk worden gesteld om praktijkervaring op te doen en je te ontwikkelen tot een ware lasspecialist!

Bekijk vacature
Constructiebankwerker

Voor een toonaangevende organisatie in de regio Hengelo zijn wij op zoek naar een zelfstandige Constructiebankwerker/ Lasser. Er wordt verwacht dat je zelfstandig vanaf tekening kan werken. Zo kun je diverse mechanische componenten samenstellen tot een eindproduct. Wanneer het nodig is voer je diverse metaalbewerkingen uit. Denk hierbij aan slijpen, boren, zagen of afbramen. Onderdelen hechten met het MigMag proces is hierbij geen probleem voor jou.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.