Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Michiel Munninghoff
Projectmanager Bouw

Tom Bulter
Projectmanager Groen

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Bekijk onze top vacatures in bouw

Isolatie medewerker

Voor een isolatiebedrijf in de omgeving van Rijssen zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers voor in de isolatie. het isolatiebedrijf heeft werkzaamheden door heel Nederland waardoor geen dag hetzelfde zal zijn! het bedrijf is Europees marktleider op het gebied van isolatie. Werken bij dit bedrijf betekent dan ook een grote carrière stimulans. Als isolatie medewerker word jij verantwoordelijk voor het isoleren van diverse woningen, flats en bedrijfspanden door heel Nederland. De ene week zal jij woningen isoleren in de omgeving van bijvoorbeeld Groningen terwijl je één week later weer diverse woningen isoleert in Zeeland. Het is van belang dat jij durft te werken op hoogte en in kruipruimtes. VCA - B is een pré maar niet direct een vereiste. Beschik jij namelijk niet over VCA - B dan biedt Actief Techniek jou de mogelijkheid om dit certificaat te behalen. Aangezien jouw werkzaamheden door heel Nederland zijn, komt het geregeld voor dat je in de kost moet! Het isolatiebedrijf geeft je hiervoor tevens een netto-onkostenvergoeding van €37,50 per nacht zodat jij jezelf kan voorzien van eten en drinken! De slaapplekken worden compleet geregeld en betaald door het isolatiebedrijf zodat jij niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben één vaste contactpersoon die jou alles over deze vacature kan vertellen.

Bekijk vacature
Timmerman

Voor een bedrijf in de omgeving van Rijssen zijn wij per direct op zoek naar timmerlieden. Het bedrijf heeft werkzaamheden door heel Nederland waardoor geen dag hetzelfde zal zijn! het bedrijf is Europees marktleider op het gebied van isolatie. Werken bij dit bedrijf betekent dan ook een grote carrière stimulans. Als timmerman ben jij een soort alleskunner, maar dan wel écht handig. Het belangrijkste is dat je graag iets moois aflevert. Zoals je het voor jezelf ook zou maken, zeg maar. Je houdt van afwisseling en kunt goed met hout werken. We hoeven jou dus niet meer te leren hoe je moet timmeren. Je werkt graag in een team en kunt goed samenwerken. Je hebt minimaal rijbewijs B en bent de volledige werkweek beschikbaar. Het is van belang dat jij durft te werken op hoogte en in kruipruimtes. VCA - B is een pré maar niet direct een vereiste. Beschik jij namelijk niet over VCA - B dan biedt Actief Techniek jou de mogelijkheid om dit certificaat te behalen. Aangezien jouw werkzaamheden door heel Nederland zijn, komt het geregeld voor dat je in de kost moet! Het isolatiebedrijf geeft je hiervoor tevens een netto-onkostenvergoeding van €37,50 per nacht zodat jij jezelf kan voorzien van eten en drinken! De slaapplekken worden compleet geregeld en betaald door het isolatiebedrijf zodat jij niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben één vaste contactpersoon die jou alles over deze vacature kan vertellen.

Bekijk vacature
Glaszetter

Voor een opdrachtgever uit Rijssen (Overijssel) zijn wij op zoek naar meerdere glaszetters die mee willen naar verschillende onderhouds-, en renovatieprojecten. De opdrachtgever is op zoek naar glaszetters voor de lange termijn dus er is een reële kans op een vast contract na verloop van tijd. Als glaszetter zal je onderstaande werkzaamheden moeten verrichten: - Het verwijderen van oude latten en het oude glas. - Het behandelen van het hout door middel van grondverf. - Het eventuele raamwerk uitfrezen (is precisie werk). - Het afkitten van het raamwerk. - Werken op hoogte (geen hoogtevrees is een vereiste). De opdrachtgever heeft projecten door heel Nederland. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat je voor korte periode in de kost moet. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben één vaste contactpersoon die jou alles over deze vacature kan vertellen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker hovenier

Voor meerdere hoveniersbedrijven die hun werkzaamheden voornamelijk hebben in Zwolle, Wijhe, Dalfsen, Hasselt, Kampen en Heerde zijn wij per direct op zoek naar hoveniersmedewerkers voor in het onderhoud. Je werkdag begint om 07:15 uur met een bakje koffie bij het hoveniersbedrijf, tijdens deze kop koffie praat je wat met je collega's. Om 07:30 uur rijd je samen met je collega het terrein af op weg naar je eerste klus. Gedurende dag voer je onderhoudswerkzaamheden uit in meerdere groot groentuinen, je komt op de prachtigste locaties! Rond 16:00 uur kom je terug op de zaak waar je de aanhanger leegt en gereed maakt voor de volgende dag. Omstreeks 16:15 uur vertrek je voldaan bij het hoveniersbedrijf en zit je werkdag erop! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek! Wij hebben twee vaste contactpersonen die jou alles over de vacature kunnen vertellen.

Bekijk vacature
Hovenier

Voor meerdere hoveniersbedrijven in de omgeving van Zwolle, Wijhe, Dalfsen, Hasselt, Kampen en Heerde zijn wij per direct op zoek naar meerdere hoveniers. De hoveniersbedrijven verzorgen het groot groen in de gemeenten rondom de plaatsen Zwolle, Wijhe, Dalfsen, Hasselt, Kampen en Heerde. Je zal samen met een onderhoudsteam op pad worden gestuurd om grote bedrijfstuinen aan te leggen en te onderhouden. Je zal voor het betreffende hoveniersbedrijf de onderstaande werkzaamheden verrichten: - Het aanleggen en onderhouden van diverse bedrijfstuinen. - Het aanleggen en onderhouden van vijvers, schuttingen & tuinen. - Diverse straatwerkzaamheden verrichten, denk hierbij aan het onderhouden en aanleggen van straten. Ben jij de hovenier die wij zoeken of wil jij meer informatie over deze vacature? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op. Wij hebben twee vaste contactpersonen, wie elke dag van de week voor jou bereikbaar zijn!

Bekijk vacature
Machinist

Voor meerdere hoveniersbedrijven in de omgeving van Winterswijk (Bredevoort, Lichtenvoorde, Lievelde en Aalten) zijn wij op zoek naar machinisten voor op de hete luchtmachine. Ben jij een persoon wie feilloos een hete luchtmachine bestuurd? dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kunt goed overweg met verschillende machines en voert diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Verder neem jij ten alle tijde de veiligheid in acht en ga je verantwoordelijk te werk. Je bent representatief en beschikt over voldoende communicatievaardigheden, aangezien je dagelijks aan het werk bent voor diverse klanten. De opdrachtgever is actief in de omgeving van Winterswijk en heeft meerdere gootgroen projecten in hun bezit. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Groenlo of omstreken dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Elektromonteur Utiliteit

Als elektromonteur utiliteit ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van een complete school van nieuwe elektrotechnische installaties voorzien, zodat aanstormend talent weer door kan leren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Deventer of omstreken dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur.

Bekijk vacature
Installatiemonteur utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Hengelo of omstreken dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Junior Lasser

Voor onze opdrachtgever met werkplaatsen in Nieuwleusen en Raalte zijn wij op zoek naar een Junior lasser. Als lasser bij deze opdrachtgever verbind je verschillende delen dun plaatwerk door middel van lasverbindingen tot één product. Het samenstellen tot één product gebeurt conform tekeningen en specificaties en dus naar wens van de klant. Ter voorbereiding op het lassen lees je de werkopdracht, werktekening en instructie. Daarnaast controleer je de benodigde materialen op afwijkingen en compleetheid. Als laatste stap in de voorbereiding stel je de lasapparatuur in Wij zoeken een leergierige en kwaliteitsbewuste lasser die bij voorkeur al beschikt over ervaring met dun plaatwerken kleine constructies. De af te lassen onderdelen bewerk je aan de werkbank en het werkstuk is altijd zo tedraaien dat er onderhands gelast kan worden.

Bekijk vacature
MIG/MAG lasser gezocht

Voor een opdrachtgever van ons in de omgeving van Oldenzaal zijn we op zoek naar een goede Mig Mag Lasser. Onze opdrachtgever is specialist in een divers scala van producten van ontwerp en fabricage van schakelkasten, afvalverwerkingsmachines tot waterzuiveringstoebehoren. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en hechten om het vervolgens af te lassen met het Mig Mag lasproces. Je bent in staat om zelfstandig plaatwerk, frames en/of constructiedelen samen te stellen aan de hand van tekeningen en werkopdrachten. Je werkt met een urenplanning en je levert kwalitatief goed werk af. Het verrichten van prefab werkzaamheden zoals zagen, boren, ponsen of buigen heb je onder de knie. Je kunt zelfstandig het lasapparaat instellen en weet de juiste draad te kiezen. Het zwaartepunt van de functie betreft het laswerk.

Bekijk vacature
Hoofdmonteur WTB

Voor een toonaangevende opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een hoofd monteur / uitvoerder. Het betreft een functie ter overname en is dus structureel en duurzaam van aard. Als hoofdmonteur werk je in teamverband met collega’s bij verschillende klanten op diverse projectlocaties rondom Arnhem, Veenendaal, Oss, Renkum en bevinden zich op maximaal 45 minuten rijden. Met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud op locatie bij de klanten van onze opdrachtgever. Hierbij moet je denken aan; modificaties, kleine projecten en/of keuringen. Maar het kan ook voorkomen dat je een aantal weken op een vaste locatie werkzaam bent omdat er een groter project of stop uitgevoerd moet worden. Nagenoeg alle werkzaamheden vinden plaats in de utiliteit en lichte industrie en zijn goed georganiseerd. Je gaat als hoofdmonteur / uitvoerder zelfstandig te werk en bent dé leidinggevende ter plaatse. Jij stuurt de monteurs en onderaannemers aan, bewaakt planningen, neemt deel aan project overleggen, verdeelt de werkzaamheden en bespreekt veranderingen en aanpassingen met de klant. Dit doe je natuurlijk niet alleen en je kunt altijd sparren met ervaren collega monteurs en werk je onder leiding van een werkvoorbereider en projectleider.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Calculator/werkvoorbereider Overijssel

Om invullen te kunnen geven aan de hoeveelheid werkzaamheden en de gewenste ontwikkelrichting zoek ik voor een allround vastgoedonderhoudsbedrijf een calculator/werkvoorbereider vastgoed. Naast reguliere onderhoudswerkzaamheden zoals schilderwerk is er een toename op het gebied van bouwkundige werkzaamheden zoals het verduurzamen van woningen en renovaties. Wat doe je als calculator/werkvoorbereider? - Het inmeten op locatie - Het uitvoeren van inspecties - Het opstellen van calculaties en offertes - Het opstellen van de werkvoorbereiding van projecten - Het onderhouden van contacten met de opdrachtgevers - Het onderhouden van contacten met de projectleiders - Meedenken bij verbeteren van processen binnen het bedrijf en opstarten van innovaties

Bekijk vacature
Meewerkend voorman

Jij bent een ervaren schilder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Wil je leiding geven aan een groep energieke schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? Voor een klant in Enschede zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman die in verschillende fases van het project een rol speelt van de voortgangscontrole tot kwaliteitsbewaking en de aansturing van de vaklieden en onderaannemers. Kerntaken zijn: • Het uitvoeren van schilderswerkzaamheden als meewerkend voorman. • Heeft de dagelijkse leiding over een toegewezen project. • Voortgangscontrole en kwaliteitsbewaking van het project. • Draagt zorg voor materiaal en materieel op het project. • Verzorgt de communicatie met opdrachtgevers en bewoners. • Houdt de projectadministratie bij. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature
Zelfstandige schilder Enschede

Ben jij de zelfstandig schilder met ervaring in de nieuwbouw die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien? Dan past deze vacature bij jou! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schilder die zowel alleen op een klus kan zijn als in een team kan werken. Het gaat om een schildersbedrijf met ongeveer 30-40 schilders. Je zult veel in woonwijken en op flats werkzaam zijn. De opdrachtgever voert namelijk het onderhoud uit voor een aantal grote woningcorporaties. De ene keer zal je alleen in een woonwijk staan en de andere keer ben je met 2-6 collega’s op pad. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zou het schildersbedrijf graag ook het jaar erop gebruik willen maken van jou zelfstandige schilderkunsten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.