Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Tom Bulter
Projectmanager Bouw

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Daan Tellman
Projectmanager Groen

Bekijk onze top vacatures in bouw

Inpakker

Voor een technisch gespecialiseerd bedrijf wat gelegen is in de omgeving van Almelo (Vriezenveen, Tubbergen, Mariaparochie, Wierden, Zenderen & Albergen) zijn wij op zoek naar een inpakker (m/v). Het technische bedrijf betreft een heus familiebedrijf wat al jarenlang een stabiele en gezonde groei meemaakt. Hierdoor is er naar verluidt de komende jaren nog echt voldoende werk! Als technische inpakker ben jij verantwoordelijk voor het inpakken, controleren en verzenden van diverse technische producten. Jij zorgt ervoor dat de producten op een correcte manier worden verpakt en dat de kwaliteit van de technische producten wordt gewaarborgd. Het betreft werk voor een langere periode! Wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek via: Telefoon: 06 28 75 78 47 Mail: Tom.bulter@actieftechniek.nl

Bekijk vacature
Monteur kunststof kozijnen

Voor een bedrijf dat gelegen is in de directe omgeving van onder andere Enschede, Glanebrug, Glane, Overdinkel, Losser en Lonneker en dat echt gespecialiseerd is in het plaatsen van kunststofkozijnen zijn wij op zoek naar meerdere monteurs voor in de kunststofkozijnen. Als kunststofkozijnenmonteur ben jij verantwoordelijk voor het monteren en afstellen van diverse kunststofkozijnen. Tevens zorg jij er voor dat de kunststofkozijnen klaar zijn voor de oplevering. Beschik jij over technisch inzicht en werk jij nauwkeurig? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact op met Actief Techniek! Wij hebben één contactpersoon die jou van alles kan vertellen over deze vacature! Email: Tom.bulter@actieftechniek.nl Telefoon: 06 28 75 78 47

Bekijk vacature
Stukadoor

Voor meerdere aannemers in de omgeving van Twente (Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Delden, Losser, Glanebrug, Vriezenveen en Oldenzaal) zijn wij op zoek naar stukadoren (m/v). Ga jij een uitdaging niet uit de weg en streef jij altijd naar het mooiste resultaat? Bij de betreffende bouwbedrijf houd jij je dagelijks bezig met het aanbrengen van een afwerklaag op wanden en plafonds, zodat deze klaar zijn om door jou bewerkt te worden met mortel en een spackmes. Waar nodig schuur je de oppervlakten bij zodat je het optimale resultaat achter laat voor verdere verwerking van de oppervlakten. Jouw werkzaamheden als stukadoor bestaan uit: - Voorbereidingen treffen voor het stukwerk. - Voorstrijken van de ondergrond met voorstrijkmiddel. - Aanmaken en aanbrengen van de mortel. - Uitvlakken van het oppervlak met een rei. - Gladmaken van het oppervlak met een spackmes. - Bijschuren van oneffenheden met schuurgaas. Wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op. Wij hebben één vaste contactpersoon die elke dag van de week voor jou bereikbaar is! Email: Tom.bulter@actieftechniek.nl Telefoon: 06 28 75 78 47.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Aanpakker

Aanpakkers gezocht! Regio Almelo (Westerhaar-Vriezenveensewijk, Vriezenveen, Borne, Bornerbroek) Wij zoeken per direct handige aanpakkers voor verschillende opdrachtgevers. Het gaat hierbij om wisselende werkzaamheden bij opdrachtgevers in de bouw, infra of in het groen. Je wordt bijvoorbeeld ingezet in het groen om te ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Ervaring is voor deze klussen niet nodig als je maar van aanpakken weet. Blijkt het dat de werkzaamheden jou goed bevallen en wil jij hier uiteindelijk in verder groeien? Dat kan! Via Actief Techniek bieden wij diverse opleidingen om zo jouw droom waar te maken. Ben jij de komende periode veel beschikbaar en wil jij lekker wat bijverdienen dan zoeken we jou!

Bekijk vacature
Eikenprocessierupsbestrijder

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? Zorg jij ervoor dat kleine kinderen veilig kunnen spelen in de speeltuin? Ga dan aan de slag als eikenprocessierups bestrijder bij Actief Techniek! Wil jij dagelijkse waardering van je werk en ervoor zorgen dat de mensen in Twente veilig over straat kunnen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als bestrijder van de eikenprocessierups zorg jij ervoor dat de overlast van de rups zo minimaal mogelijk blijft. Je gaat samen met een collega op pad om de rups in een bepaalde gemeente in Twente (Hengelo, Delden, Deurningen, Weerselo) te bestrijden. Vanuit één hoogwerker ga je met een soort stofzuiger de boom in om de nesten te verwijderen. Je wordt volledig voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (beschermende kleding, masker en een zuurstofpomp). Na afloop van elke werkdag wordt deze kleding vernietigd zodat jij zo min mogelijk last kan krijgen van eventuele uitslag van de eikenprocessierups. Is dit de perfecte vacature voor jou? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek via: M: daan.tellman@actieftechniek.nl T: +31 6 39187466

Bekijk vacature
Productiemedewerker groen

Wil jij productiewerkzaamheden in de buitenlucht uitvoeren? Wij zijn op zoek naar productiemedewerkers in het groen voor regio Enschede (Overdinkel, Glane, Glanerbrug, Haaksbergen). Wij zoeken per direct handige aanpakkers voor verschillende opdrachtgevers. Het gaat hierbij om wisselende werkzaamheden voor opdrachtgevers in het groen. Je wordt bijvoorbeeld ingezet in het groen om te ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Ervaring is voor deze klussen niet nodig als je maar van aanpakken weet. Blijkt het dat de werkzaamheden jou goed bevallen en wil jij hier uiteindelijk in verder groeien? Dat kan! Via Actief Techniek bieden wij diverse opleidingen om zo jouw droom waar te maken. Ben jij de komende periode veel beschikbaar en wil jij lekker bijverdienen? Dan zoeken we jou! Kom dan vrijblijvend in contact met ons: 06 39 18 74 66 daan.tellman@actieftechniek.nl

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Elektromonteur (BMI)

Voor een landelijke klant zijn wij op zoek naar (leerling) elektromonteurs die zich willen laten bijscholen in de richting van Brandmeld Installatie of al monteur brandmeldinstallatie zijn! De klant zal de komende 5 jaar op verschillende scholen (56 locaties) de brandmeldinstallaties moeten gaan vervangen. Deze scholen bevinden zich voor 80% in de regio Twente (Hengelo t/m Deventer). Een langdurige werkgarantie! Als monteur brandmeldinstallatie voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit; - monteren va neen geheel nieuwe brandmeldinstallatie en in bedrijf stellen; - het aanpassen/uitbreiden van brandmeldinstallaties tijdens renovatiewerkzaamheden e/o uitbreidingswerkzaamheden binnen de onderhoudspanden; - instrueren van de klant, hoe om te gaan met de brandmeldinstallatie. Het betreft een vacature waarbij zowel leerlingen, aankomende en zelfstandige monteurs aan de slag kunnen.

Bekijk vacature
Monteur zonnepanelen gezocht!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving Oldenzaal zijn wij op zoek naar meerdere monteurs zonnepanelen. Als monteur zonnepanelen ben jij samen met jouw collega('s) verantwoordelijk voor het monteren en bevestigingen van de zonnepanelen-installatie op het dak door heel Nederland. Het werk bevindt zich op daken van zowel woningen als van bedrijven.

Bekijk vacature
Allround Loodgieter / CV monteur

Jij bent trots op je vak. Als cv-monteur houd je je bezig met alle vlakken van de verwarmings- en installatietechniek. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van gas-, water- en cv-installaties en alle overige werkzaamheden die je tegenkomt als CV monteur/ loodgieter. Daarnaast kan je ook aan de slag met het installeren en onderhouden van airconditioning-en warmtepomp installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Projectmonteur / fitter

Voor onze toonaangevende opdrachtgever in de energietransitie zijn wij op zoek naar een WTB project monteur / fitter. In deze functie word je ingezet op diverse projecten door heel Nederland. van Grijpskerk naar Rotterdam tot Anna Pauwlona en Wieringerwerf. Diverse locaties maar gemeenschappelijk allemaal projecten in het kader van de energietransitie oftewel een gaslocatie. Je werkt hier conform werkopdracht en werkvergunning om alle werkzaamheden veilig te kunnen voldoen.

Bekijk vacature
Plaatwerker gezocht!

Als CNC plaatwerker/kanter ben je verantwoordelijk voor het kanten van plaatmaterialen. Dit doe je doormiddel van softwarematig gestuurde kantbanken in te stellen en te bedienen. Je weet zelf de juiste programma's in te laden en de juiste gereedschappen te monteren. Je werkt conform een technische tekening en controleert je eigen producten. Werkzaamheden vinden plaats met diverse materiaalsoorten in verschillende diktes en oppervlaktes. Ervaring in een dergelijke functie is een pre maar zeker geen vereiste. Heb je bijvoorbeeld ervaring als constructie bankwerker, plaatwerker, isoleerder, monteur, CNC operator of werk je in de machine en apparatenbouw dan beschik je over een goede basis om aan de slag te gaan als CNC kanter. Onze opdrachtgever geeft je graag de gelegenheid om de fijne kneepjes van het vak te leren door middel van een gedegen inwerktraject.

Bekijk vacature
Tig Lasser gecertificeerd

Voor een grootschalig project zijn wij vanaf 3 mei aanstaande op zoek naar ervaren lassers op Monel leidingwerken. Diverse diameters van 2 duims tot circa 24 duims. Voor het laswerk is een kwalificatie onder de ISO 9606-4 norm vereist ,uitgevoerd met het TIG lasproces op monel/inconel proefstuk. Gedurende het project kom je te werken in de nachtdienst, naar verwachting 10 uur per shift.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.