Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Michiel Munninghoff
Projectmanager Bouw

Tom Bulter
Projectmanager Groen

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Bekijk onze top vacatures in bouw

ZZP Bouw

Meld je aan als jij ZZP'er bent: - Timmerman - Glaszetter - Metselaar - Stukadoor

Bekijk vacature
Bouwvakhelper

Voor meerdere opdrachtgevers in Overijssel zijn wij op zoek naar bouwopruimers en bouwhulpen. De werkzaamheden bestaan uit het opruimen van de bouwplaats in alle fasen van het brouwproces. Als bouwopruimer ben je flexibel en neem je opdrachten aan van de voorman of uitvoerder op het project. Ben jij gemotiveerd, pak je alles aan, zie jij wat er moet gebeuren en ben jij niet bang voor zwaar werk? Reageer dan op deze vacature!

Bekijk vacature
Bouw starter

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar gemotiveerde werknemers die graag op de bouw aan het werk zijn! Na de bouwvak zal er een aantal grote renovatieprojecten van start gaan die naar verwachting 1,5 jaar zullen duren. Op de bouwplaats worden ruimtes ingericht waar prefab delen in elkaar gezet moeten worden. Aan de hand van een tekening en uitleg van een ervaren timmerman zullen ze jou leren hoe deze onderdelen in elkaar gezet moeten worden. Enig technisch inzicht is dus wenselijk maar de instructies zullen dusdanig goed gegeven worden dat het al snel te leren is! Het bedrijft heeft een leuk en gezellig team waarbij hard werken afgewisseld wordt met een gezellig praatje.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Opperman/vrouw

Voor een familiebedrijf in de omgeving van Losser (Overijssel) zijn wij per direct op zoek naar een opperman of oppervrouw. Het bedrijf bestaat uit circa 10 medewerkers, deze 10 medewerkers werken allen in koppels van twee waardoor de onderlinge klik van belang is. Je zal veelal actief zijn in Oost - Twente, hierbij kun je denken aan de dorpen De Lutte, Losser, Glane maar ook aan de steden Oldenzaal en Enschede. Er wordt van je verwacht dat je de onderstaande werkzaamheden uitvoert: - Het aan- en afvoeren van materialen. - Afvlakken van een ondergrond of muur nadat deze is gelegd of gemetseld. - Vegen en of schoonmaken van een muur of ondergrond. - Assisteren bij alle overige werkzaamheden van de stratenmaker. Zie jij jezelf bovenstaande werkzaamheden uitvoeren of wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op!

Bekijk vacature
Medewerker Groenvoorziening

Heb jij altijd al actief willen zijn in het groen en werkzaam willen zijn met de bosmaaier? Dan is dit jouw kans! Voor één opdrachtgever in de omgeving van Epe (Vaassen, Nunspeet, Emst, Apeldoorn & Heerde) zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de groenvoorziening. De opdrachtgever richt zich voornamelijk op het onderhoud van het groot groen in de steden/dorpen van diverse gemeenten in de omgeving van Epe. Je zal onderdeel zijn van een team, met dit team zorg jij ervoor dat al het groen in de regio/gemeente er strak bijligt! De werkzaamheden bestaan uit het snoeien van heggen, het maaien van bermen/taluds en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Beschikt jij niet over ervaring in het groen? Geen probleem! Wij investeren in samenwerking met de opdrachtgever graag in jou, zodat jij een echte specialist kan worden. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek!

Bekijk vacature
Eikenprocessierupsbestrijder

Ga aan de slag als eikenprocessierups bestrijder (m/v) bij Actief Techniek! Wil jij dagelijks waardering voor je werk krijgen en ervoor zorgen dat de mensen in Twente veilig over straat kunnen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als bestrijder van de eikenprocessierups zorg jij ervoor dat de overlast van de rups zo minimaal mogelijk blijft. Je gaat samen met een collega op pad om de rups in een bepaalde gemeente in Twente (Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Almelo, Tubbergen, Dinkelland, Losser & Hof van Twente) te bestrijden. Vanuit één hoogwerker ga je met een soort stofzuiger de boom in om de nesten te verwijderen. Je wordt volledig voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (beschermende kleding, masker en een zuurstofpomp). Na afloop van elke werkdag wordt deze kleding vernietigd zodat jij zo min mogelijk last kan krijgen van eventuele uitslag van de eikenprocessierups. Onze vakkracht Marco is reeds actief als eikenprocessierups bestrijder, benieuwd naar zijn verhaal? Check dan deze link! https://www.actieftechniek.nl/nieuws/vakkracht-aan-het-woord-marco--eikenprocessierups-bestrijder/15 Is dit de perfecte vacature voor jou of wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Allround Loodgieter

Wij zoeken allround loodgieters die ervaring hebben met het aansluiten en installeren van water- en gasleidingen, sanitaire en CV-installaties. Daarnaast zal je je incidenteel bezighouden met luchtbehandeling en koudetechniek. Ook wordt het volgende van je gevraagd: - Je bent fulltime beschikbaar; - Je bent in het bezit van VCA-B certificaat (kan ik overleg behaald worden); - Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer. Voldoe je niet aan de bovenstaande competenties? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk vacature
Elektromonteur

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar elektromonteurs voor utiliteitsprojecten. Je zal bij de opdrachtgevers worden ingezet op met name projecten in kantoor-, bedrijfs- en winkelpanden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het aansluiten en installeren van (brand)beveiligingsinstallaties; - Het trekken en aansluiten van kabels; - Het inmeten en monteren van kabelgoten; - Het aansluiten van patch kasten; - Het plaatsen van equipment en het bedraden van PLC kasten; - Het afmonteren van schakelmateriaal; - Het aansluiten van netwerkinstallaties.

Bekijk vacature
Allround Loodgieter / CV monteur

Jij bent trots op je vak. Als cv-monteur houd je je bezig met alle vlakken van de verwarmings- en installatietechniek. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van gas-, water- en cv-installaties en alle overige werkzaamheden die je tegenkomt als CV monteur/ loodgieter. Daarnaast kan je ook aan de slag met het installeren en onderhouden van airconditioning-en warmtepomp installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

MIG/MAG lasser gezocht

Voor een goede opdrachtgever van ons in de omgeving van Almelo zijn we per direct op zoek naar een goede Mig Mag Lasser.Onze opdrachtgever is specialist in ontwerp en fabricage van staalconstructies, skids, machine en apparatenbouw en carrosseriebouw. Naast de hoofdlocatie in de omgeving Almelo hebben ze elders in het land ook vestigingen. Afhankelijk van het eindproduct worden werkzaamheden verdeeld per locatie. De inzet van de lasser is op elke locatie gewend dus voor vakkrachten uit Twente altijd op rijafstand. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en hechten om het vervolgens af te lassen met het Mig Mag lasproces. Je bent in staat om zelfstandig plaatwerk, frames en/of constructiedelen samen te bouwen aan de hand van de bijhorende tekeningen en werkopdrachten. Je werkt met een urenplanning en levert de gevraagde kwaliteit. Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals zagen, boren, ponsen of buigen is geen probleem. Je kunt zelfstandig het lasapparaat instellen en het juiste draad selecteren.Het zwaartepunt van de functie ligt bij het laswerk.

Bekijk vacature
Gecertificeerd lasser

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten; - Petrochemie, on en offshore. - Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming) - Ketel en boilerindustrie. - Machine en apparatenbouw. - Constructiebouw. - Industrie en chemie locaties. - Scheepsbouw.

Bekijk vacature
Monteur WTB

Ben jij een flexibele Monteur WTB met ervaring op het gebied van installatieonderdelen en leidingsystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Monteur WTB heb je twee rechterhanden en ga je geen enkele technische uitdaging uit de weg. Je zal vooral bezig gaan met montagewerkzaamheden op diverse projectlocaties. Werken doe je volgens vast opgestelde protocollen. Je zal vooral druk zijn met het plaatsen en samenbouwen van diverse installatieonderdelen en leidingsystemen. Daarnaast kan het zijn dat je voorkomende werkzaamheden op de werkplaats moet uitvoeren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.