Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Niek Herr
Projectmanager Installatie

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Tom Bulter
Projectmanager Bouw

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Bekijk onze top vacatures in bouw

Kunststofkozijnen monteur

Voor een bedrijf in de omgeving van Oldenzaal, De Lutte, Losser & Denekamp zijn wij per direct op zoek naar meerdere kunststofkozijnen monteurs. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler. Als monteur kom jij het montageteam van dit bedrijf versterken. De projecten worden volledig in eigen beheer begeleid en uitgevoerd; van engineering tot productie en montage. Binnen het bedrijf hangt er een informele werksfeer en collega’s vormen een hecht team. Als kunststofkozijnenmonteur ben jij verantwoordelijk voor het monteren en afstellen van diverse kunststof kozijnen. Tevens zorg jij er voor dat de kunststof kozijnen klaar zijn voor de oplevering. Beschik jij over technisch inzicht en werk jij uiterst nauwkeurig? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact op met Actief Techniek! Wij hebben één vast contactpersoon bij Actief Techniek die jou van alles kan vertellen over deze vacature! Email: Tom.bulter@actieftechniek.nl Telefoon: 06 28 75 78 47

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Voor een productiebedrijf in de omgeving van Hengelo (Deurningen, Delden, Borne en Oldenzaal) zijn wij per direct op zoek naar een productiemedewerker. Als technische productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het monteren en samenstellen van diverse producten. Heb jij geen ervaring als productiemedewerker? Geen enkel probleem! Samen met de opdrachtgever kijken wij naar diverse opleidingsmogelijkheden om jou hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Email: Tom.bulter@actieftechniek.nl Telefoon: 06 28 75 78 47.

Bekijk vacature
Bouwopruimer

Voor meerdere opdrachtgevers in Overijssel / Twente zijn wij op zoek naar bouwopruimers en bouwhulpen. Als bouwopruimer/bouwhulp ben jij verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden: - Het opruimen van de bouwplaats. - Je bent flexibel en neemt de opdrachten aan van de voorman of uitvoerder. - Je zorgt voor een veilige werkomgeving. - Je assisteert waar mogelijk de timmerlieden / metselaars. Ben jij gemotiveerd, pak je alles aan, zie jij wat er moet gebeuren en ben jij niet bang voor zwaar werk? Reageer dan op deze vacature! Wij hebben één vaste contactpersoon bij Actief Techniek die 24/7 voor jou klaar staat! Email: Tom.bulter@actieftechniek.nl Telefoon: 06 28 75 78 47.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Hovenier

Voor een hoveniersbedrijf in Haaksbergen (werkzaam voornamelijk in Enschede, Haaksbergen, Hengelo e.o. zijn wij per direct op zoek naar een hovenier voor in het onderhoud. Het hoveniersbedrijf heeft prachtig particulierwerk. Mooie tuinen waar ze strak werk van jou verwachten. Je werkdag begint om 07:15 uur met koffie bij het hoveniersbedrijf, tijdens deze kop koffie praat je wat met je collega's. Om 07:30 uur rijd je samen met je collega het terrein af op weg naar je eerste klus. Gedurende dag voer je onderhoudswerkzaamheden uit in meerdere groot groentuinen, je komt op de prachtigste locaties! Rond 16:00 uur kom je terug op de zaak waar je de aanhanger leegt en gereed maakt voor de volgende dag. Omstreeks 16:15 uur vertrek je voldaan bij het groot groenbedrijf en zit je werkdag erop! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek! Wij hebben twee vaste contactpersonen die jou alles over de vacature kunnen vertellen.

Bekijk vacature
Medewerker Groenvoorziening

Heb jij altijd al willen werken in het groen? Voor diverse hoveniersbedrijven in de regio van Doetinchem (Terborg, Hengelo, Zelhem, Varsseveld) zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de groenvoorziening. De hoveniersbedrijven richten zich op het onderhoud van het groot groen in de steden/dorpen van diverse gemeenten rondom de plaats Doetinchem. Je zal onderdeel zijn van een team, met dit team zorg jij ervoor dat al het groen in de regio/gemeente er strak bijligt! De werkzaamheden bestaan uit het snoeien van heggen, het maaien van bermen/taluds en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Beschikt jij niet over ervaring in het groen? Geen probleem! Wij investeren in samenwerking met de opdrachtgever graag in jou, zodat jij een echte groenspecialist kan worden. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben twee vaste contactpersonen die jou alles over de vacature kunnen vertellen.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Voor meerdere hoveniersbedrijven in de buurt van Zwolle, Ommen, Hasselt, Nieuwleusen en Hardenberg zijn wij op zoek naar meerdere assistenten voor in het hoveniers vak. De hoveniersbedrijven bestaan uit enkele medewerkers waardoor er snel een persoonlijke klik ontstaat tussen de medewerkers. Bij de hoveniersbedrijven zal je voornamelijk worden ingezet bij assisterende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: - Het aanleggen en onderhouden van zowel bedrijf- als particuliere tuinen. - Assisteren bij het aanleggen van terrassen, schuttingen, tuinhuizen en vijvers. - Het assisteren van de hovenier. Hierbij kun je denken aan opper- en straatwerkzaamheden. Ben jij de assistent die wij zoeken of wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op. Wij hebben twee vaste contactpersonen, wie elke dag van de week voor jou bereikbaar zijn!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Hengelo of omstreken dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Allround Loodgieter / CV monteur

Jij bent trots op je vak. Als cv-monteur houd je je bezig met alle vlakken van de verwarmings- en installatietechniek. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van gas-, water- en cv-installaties en alle overige werkzaamheden die je tegenkomt als CV monteur/ loodgieter. Daarnaast kan je ook aan de slag met het installeren en onderhouden van airconditioning-en warmtepomp installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bekijk vacature
Aankomend sprinklermonteur

Als sprinklermonteur heb je een uitdagende baan. Uiteraard zijn de werkzaamheden goed voorbereid door je collega’s van de binnendienst, maar op locatie kan het soms net even anders zijn, waardoor je inventief en creatief moet zijn. Je staat er echter niet alleen voor, onze ‘klussenteams’ werken in koppels en je bent dus vrijwel dagelijks met dezelfde collega op pad. Na een intensieve opleiding van een aantal weken zal je samen met je 'maatje' op pad gaan naar de projecten. Hier leer je alle fijne kneepjes van het vak. Het streven is dat je in je eigen regio aan de slag bent, maar soms ga je ook wat verder van huis en overnacht je in de buurt van het project (in de kost gaan moet geen probleem voor je zijn).

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Gekwalificeerd TIG lasser gezocht!

Voor een innovatieve en ondernemende klant van ons in Hengelo zijn wij op zoek naar een gecertificeerde TIG lasser. Het betreft een afwisselende baan voor de vakkracht die uitdaging boven routine verkiest. Bij wederzijds goed bevallen kom je binnen afzienbare bij onze opdrachtgever in vaste dienst! Als gekwalificeerd lasser bestaat je werk uit het voorbereiden, bouwen en lassen van bewerkte onderdelen en het met de hand afwerken van gelaste onderdelen voor verdere bewerking. Je bent in staat zelfstandig te werken van lasprocedures volgens tekening waarbij nauwkeurigheid en afwerking van hoog niveau dient te zijn. Naast laswerkzaamheden voer je ook bankwerk met hoge afwerking uit en waar nodig assisteer je bij subassemblages voor de olie- en gasindustrie.

Bekijk vacature
Constructiebankwerker/lasser gezocht

Voor een mooi vooruitstrevend bedrijf in de regio Twente zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker / lasser. De werkzaamheden vinden plaats op de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies, machines, apparaten, skids en hekwerken samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het materiaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces om het vervolgens in zijn geheel af te lassen en of te assembleren. Je beschikt over een goede materiaal en proceskennis. Daarnaast kun je zelfstandig aan de slag met een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om je werk tot een goed einde te brengen. Je hanteert net zo gemakkelijk een slijptol als een lastoorts en weet je weg te vinden in de algemene metaalbewerking.

Bekijk vacature
Monteur TD gezocht

Voor een mooi bedrijf in de regio Twente zoeken wij een monteur Technische Dienst ter uitbreiding van het team. Als Monteur Technische Dienst verzorg je het onderhouden en repareren van productie-installaties en productiematerieel, als wel gebouwen, bedrijfsterrein en transportmiddelen, op zowel elektrisch, werktuigbouwkundig en/of besturingstechnisch gebied, binnen de vastgestelde milieu- en veiligheidsrichtlijnen, -procedures en/of -wetgeving. Enkele taken binnen deze functie zijn: - Je voert het technisch onderhoud uit aan de technische installaties, tijdens normale bedrijfsvoering en tijdens 'stops' - Je verricht preventief periodiek onderhoud aan de technische installaties - Je verhelpt technische storingen met als doel de productie uitval tot een minimum te beperken - Je zorgt voor een volledige vastlegging van uitgevoerde handelingen en neemt stappen in het automatiseringsprogramma gericht op het onderhoud van technische installaties - Je doet aanbevelingen ten aanzien van technische mogelijkheden voor verwerkingsmethoden - Je informeert je leidinggevende over de voortgang van de werkzaamheden, eventuele afwijkingen en risico's

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Zelfstandige schilder Lemelerveld

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien? Dan past deze vacature bij jou! Voor een opdrachtgever uit Lemelerveld zijn wij op zoek naar een schilder die alleen op een klus kan zijn en eventueel een aantal leerlingen kan begeleiden. Het gaat om een groot schildersbedrijf. De opdrachtgever voert het onderhoud uit voor een aantal grote woningcorporaties. De ene keer zal je in een woonwijk staan en de andere keer ben je met 2-6 collega’s op pad. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zou het schildersbedrijf graag ook het jaar erop gebruik willen maken van jou zelfstandige schilderkunsten.

Bekijk vacature
Onderhoudsschilder

Afgeronde schildersopleiding, relevante werkervaring en woonachtig in Borne of omgeving? Hier is onze opdrachtgever naar op zoek! Als schilder kan het zijn dat je op diverse projecten in de regio wordt ingezet. Voornamelijk ben jij bezig met onderhoudsprojecten, renovatie en verbouwingen. Deze werkzaamheden kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis. Je werkt graag in groepsverband en vind het niet erg om daarin ook wel eens een leerling onder je hoede te nemen. Tijdens je werk als schilder ben je veel in contact met de klant, je bent vriendelijk en luistert naar de wensen van de klant. Ben jij de schilder die we zoeken en ga jij graag fulltime in de omgeving aan de slag? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature
Allround Schilder Enschede

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Allround Schilder in de omgeving van Enschede. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel onderhoud en renovatie werk voor verschillende woningcorporaties. Hierbij ben je dus veel op grote klussen werkzaam waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden, glaszetters en houtrotreparateurs aanwezig zijn. Bij het schildersbedrijf zijn er zowel leerling, assistent, zelfstandig als allround schilders werkzaam. Als allround schilder ga je het volgende doen: - Begeleiden van 1 of meerdere leerling of assistent schilders; - Schilderwerkzaamheden waaronder: o Voorbewerken o Aflakken o Sausen o Gronden o Houtrotreparaties o Behangen

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.