Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Afspraak maken is niet nodig.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Pascal de Wilde
Projectmanager Bouw

Michiel Munninghoff
Projectmanager Bouw

Tom Bulter
Projectmanager Groen

Hugo Rave
Projectmanager Installatie

Nicky Krake
Projectmanager Professionals

Yves Vey
Projectmanager Installatie

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Bekijk onze top vacatures in bouw

Aankomend dakdekker

Wil jij werken als dakdekker in een gezellig team? En wil je daarnaast graag een afwisselende functie met veel vrijheid? Dan is deze vacature vast wat voor jou! Voor een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Enschede zijn we op zoek naar een ervaren en/of startende dakdekker. Met een team collega's ga je op pad naar verschillende daken (zowel particulier als bedrijven) om daar het dak te strippen en vervolgens weerbestendig te maken.

Bekijk vacature
Timmerman I - Service timmerman

Per maart 2020 zijn we op zoek naar een ervaren service timmerman (M/V). Deze service timmerman zal een eigen busje vol gereedschap mee krijgen en daarmee langs verschillende service- en kleine projectjes gaan om daar timmerwerkzaamheden uit te voeren. Deze projecten bevinden zich voornamelijk tussen Almelo, Zwolle en Deventer. Een functie waarbij jij als timmerman veel vrijheid krijgt en daarnaast op veel verschillende locaties komt. Afwisseling en eigen verantwoordelijkheid, dat is wat jij veel krijgt in deze functie als service timmerman!

Bekijk vacature
Timmerman I - ZZP

Voor verschillende opdrachtgevers zijn we op zoek naar ZZP’ers in de bouw. Wil jij graag het werk op mooie bouwprojecten als timmerman / ZZP’er en daarnaast graag de facturatie etc. uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bemiddelen jou als ZZP’er graag naar ons grote netwerk in de bouw om je aan mooie bouwprojecten te helpen!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker Groenvoorziening

Heb jij altijd al actief willen zijn in het groen? Dan is dit jouw kans! Voor een opdrachtgever in Hengelo, Oldenzaal en Almelo zijn wij op zoek naar medewerkers groenvoorziening. De opdrachtgevers richten zich op het onderhoud van het groot groen in de steden/dorpen. Je zal onderdeel zijn van een team, met dit team zorg jij ervoor dat al het groen in de regio er strak bijligt! De werkzaamheden bestaan uit het snoeien van heggen, het maaien van bermen en taluten en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Heb jij niet direct ervaring in het groen? Geen probleem! Wij investeren in samenwerking met de opdrachtgever graag in jou, zodat jij een echte specialist kan worden.

Bekijk vacature
Hovenier

Voor een kleinschalig familiebedrijf in de omgeving van Velp zijn wij per direct op zoek naar een (assistent) hovenier. Het bedrijf bestaat uit enkele medewerkers, waardoor een goede onderlinge band van belang is. Beschik je niet direct over aanlegkwaliteiten? Geen probleem! Je zal veelal onderhoudswerkzaamheden verrichten. Het bedrijf geeft jou de tijd en ruimte om te leren en de aanleg naar verloop van tijd onder de knie te krijgen. Wil jij meer informatie over de functie als (assistent) hovenier? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen.

Bekijk vacature
Minigraaf machinist

Voor een grootschalige handelsonderneming in de omgeving van Arnhem zijn wij per direct op zoek naar machinisten. Het bedrijf heeft haar werkzaamheden voornamelijk in de infrasector en in de afvalwerking. Als machinist van de minigraver ben jij verantwoordelijk voor alle infra- en civieltechnische gerelateerde werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit zowel klein- als grootschalige infra projecten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Monteur

Voor een groot project in de regio Emmen zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in Emmen. Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, Emmen, Klazienaveen, Borger, Hoogeveen, Beilen, Assen of Ter Apel?. Het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Monteur

Voor een groot project in de regio Hengelo zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in Hengelo. Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, al is het Enschede, Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Emmen, Groningen of Arnhem. Het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Pijpfitter

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerp, aanleg en modificeren van industriële leidingsystemen. Afhankelijk van de projectlocatie wordt er een beroep gedaan op jouw technische vaardigen om de leidingen te bewerken. Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te bewerken en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige leidingen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding. Naast deze werkzaamheden als zelfstandige fitter ben je in staat om een hulp of 2e fitter aan te sturen in de uit te voeren werkzaamheden. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De projecten doen zich veelal voor in het oosten van het land. Ben jij woonachtig in Enschede, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Hengelo of Oldenzaal? Dan zijn de projectlocaties altijd op rij afstand.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.