Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Op zoek naar een baan in regio Hengelo? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Hengelo en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Hengelo

 

Schrijf je online in >

Vestiging Hengelo

Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo

074-8220010
hengelo@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Flip Nagelmaker
Projectmanager Groen

Jesper Swieters
Branchemanager Metaal

Mart Bruggink
Projectmanager Metaal

Michiel Munninghoff
Projectmanager Bouw

Tom Bulter
Projectmanager Groen

Marco Bleiji
Vestigingsmanager

Bekijk onze top vacatures in bouw

Bouwhulp

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar gemotiveerde werknemers die graag op de bouw aan het werk zijn! Na de bouwvak zal er een aantal grote renovatieprojecten van start gaan. Op de bouwplaats worden ruimtes ingericht waar prefab delen in elkaar gezet moeten worden. Aan de hand van een tekening en uitleg van een ervaren timmerman zullen ze jou leren hoe deze onderdelen in elkaar gezet moeten worden. Enig technisch inzicht is dus wenselijk maar de instructies zullen dusdanig goed gegeven worden dat het al snel te leren is! Je komt te werken in een leuk en gezellig team die je goed zullen ondersteunen.

Bekijk vacature
ZZP Timmerman

Meld je aan bij Actief Techniek! Wij bemiddelen ZZP'ers naar mooie projecten/klussen. En bij het tijdig aanleveren van de uren betalen wij jou binnen een week tot 14 dagen. Hiermee heb je niet alleen betalingszekerheid maar ook geen last van de 30-60 (en zelfs 90) dagen betalingstermijn die in de Bouw veel voorkomt. Daarnaast doen wij aan "Selfbilling" waardoor je geen facturen hoeft te maken, dit doen wij voor jou.

Bekijk vacature
Montagemedewerker

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar gemotiveerde werknemers die graag op de bouw aan het werk zijn! Na de bouwvak zal er een aantal grote renovatieprojecten van start gaan. Op de bouwplaats worden ruimtes ingericht waar prefab delen in elkaar gezet moeten worden. Aan de hand van een tekening en uitleg van een ervaren timmerman zullen ze jou leren hoe deze onderdelen in elkaar gezet moeten worden. Enig technisch inzicht is dus wenselijk maar de instructies zullen dusdanig goed gegeven worden dat het al snel te leren is! Het bedrijft heeft een leuk en gezellig team waarbij hard werken afgewisseld wordt met een gezellig praatje.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker hovenier

Voor een groot hoveniersbedrijf wat haar werkzaamheden voornamelijk heeft in Epe (Vaassen, Nunspeet, Apeldoorn, Olst & Heerde) zijn wij per direct op zoek naar een medewerker hovenier voor in het onderhoud. Het hoveniersbedrijf beschikt over diverse groot groenprojecten rondom de plaats Epe Je werkdag begint om 07:15 uur met een bakje koffie bij het hoveniersbedrijf, tijdens deze kop koffie praat je wat met je collega's. Om 07:30 uur rijd je samen met je collega het terrein af op weg naar je eerste klus. Gedurende dag voer je onderhoudswerkzaamheden uit in meerdere groot groentuinen, je komt op de prachtigste locaties! Rond 16:00 uur kom je terug op de zaak waar je de aanhanger leegt en gereed maakt voor de volgende dag. Omstreeks 16:15 uur vertrek je voldaan bij het groot groenbedrijf en zit je werkdag erop! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek! Wij hebben twee vaste contactpersonen die jou alles over de vacature kunnen vertellen.

Bekijk vacature
Medewerker hovenier

Voor een groot hoveniersbedrijf wat haar werkzaamheden voornamelijk heeft in Zwolle, Wijhe, Dalfsen, Hasselt, Kampen en Heerde zijn wij per direct op zoek naar een medewerker hovenier voor in het onderhoud. Het hoveniersbedrijf beschikt over diverse groot groenprojecten rondom de plaats Zwolle. Je werkdag begint om 07:15 uur met een bakje koffie bij het hoveniersbedrijf, tijdens deze kop koffie praat je wat met je collega's. Om 07:30 uur rijd je samen met je collega het terrein af op weg naar je eerste klus. Gedurende dag voer je onderhoudswerkzaamheden uit in meerdere groot groentuinen, je komt op de prachtigste locaties! Rond 16:00 uur kom je terug op de zaak waar je de aanhanger leegt en gereed maakt voor de volgende dag. Omstreeks 16:15 uur vertrek je voldaan bij het hoveniersbedrijf en zit je werkdag erop! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem contact op met Actief Techniek! Wij hebben twee vaste contactpersonen die jou alles over de vacature kunnen vertellen.

Bekijk vacature
Grondwerker

Voor een bedrijf in de omgeving van Twente zijn wij op zoek naar een grondwerker. Het bedrijf beschikt over meerdere uitdagende projecten in Twente (omgeving Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Tubbergen). Beschik jij over ervaring als grondwerker of ben jij bereidt om te leren? Dan ben jij bij Actief Techniek aan het juiste adres! Als grondwerker zal jij onderstaande werkzaamheden uitvoeren: - Het assisteren van een (mini) kraanmachinist. - Het uitleggen van leidingen en kabels. - Het maken van sleuven en het zetten van kolken. - Het opnieuw straten en repareren van bestratingen. - Het aanleggen en onderhouden van rioleringen. Zie jij jezelf bovenstaande werkzaamheden uitvoeren of wil jij meer weten over deze vacature? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben twee vaste contactpersonen die jou van alles over de vacature kunnen vertellen!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

MIG/MAG lasser gezocht

Voor een goede opdrachtgever van ons in de omgeving van Almelo zijn we per direct op zoek naar een goede Mig Mag Lasser.Onze opdrachtgever is specialist in ontwerp en fabricage van staalconstructies, skids, machine en apparatenbouw en carrosseriebouw. Naast de hoofdlocatie in de omgeving Almelo hebben ze elders in het land ook vestigingen. Afhankelijk van het eindproduct worden werkzaamheden verdeeld per locatie. De inzet van de lasser is op elke locatie gewend dus voor vakkrachten uit Twente altijd op rijafstand. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en hechten om het vervolgens af te lassen met het Mig Mag lasproces. Je bent in staat om zelfstandig plaatwerk, frames en/of constructiedelen samen te bouwen aan de hand van de bijhorende tekeningen en werkopdrachten. Je werkt met een urenplanning en levert de gevraagde kwaliteit. Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals zagen, boren, ponsen of buigen is geen probleem. Je kunt zelfstandig het lasapparaat instellen en het juiste draad selecteren.Het zwaartepunt van de functie ligt bij het laswerk.

Bekijk vacature
Monteurs gezocht

Ben jij een startende of juist ervaren Monteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan direct contact met ons op! Momenteel zijn wij voor meerdere projecten op zoek naar WTB Monteurs en Sleutelaars. Samen met jouw team ben je primair verantwoordelijk voor correctief en daarnaast preventief onderhoud op basis van werkopdrachten. De werkzaamheden variëren van het monteren, demonteren, onderhouden en reviseren van diverse productielijnen en flensverbindingen. We hebben momenteel meerdere mooie bedrijven en grote industrielocaties lokaal, en door Nederland, waarvoor we op zoek zijn naar Monteurs/ Sleutelaars. Zowel werk voor de lange termijn als projectmatig werk.

Bekijk vacature
Fijnmechanisch Bankwerker

Ter uitbreiding van het technische team van onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar fijnmechanisch bankwerkers. Onze opdrachtgever is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van lichtgewicht constructies, modules, appendages en halffabricaten voor de fijnmechanische techniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken; -Metaalbewerking zoals afbramen en schuren op fijnmechanisch niveau -Boren -Metingen verrichten -Warmrichten -Kwaliteitscontrole door visuele inspectie Dit alles doe je conform technische tekening of werkopdracht.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Allround Schilder Vriezenveen

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een schildersbedrijf uit Vriezenveen ben ik namelijk op zoek naar een Allround Schilder. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel onderhoud en renovatie werk voor verschillende woningcorporaties. Hierbij ben je dus veel op grote klussen werkzaam waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden, glaszetters en houtrotreparateurs aanwezig zijn. Bij het schildersbedrijf zijn er zowel leerling, assistent, zelfstandig als allround schilders werkzaam. De werkzaamheden die je uitvoert allround schilder zijn veelal in groepen van 2 – 8 schilders waarbij jij de leerling(en) ook zou kunnen begeleiden. Als allround schilder ga je het volgende doen: - Begeleiden van 1 of meerdere leerling of assistent schilders; - Schilderwerkzaamheden waaronder: o Voorbewerken o Aflakken o Sausen o Gronden o Houtrotreparaties o Behangen

Bekijk vacature
Meewerkend voorman

Jij bent een ervaren schilder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Wil je leiding geven aan een groep energieke schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? Voor een klant in Enschede zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman die in verschillende fases van het project een rol speelt van de voortgangscontrole tot kwaliteitsbewaking en de aansturing van de vaklieden en onderaannemers. Kerntaken zijn: • Het uitvoeren van schilderswerkzaamheden als meewerkend voorman. • Heeft de dagelijkse leiding over een toegewezen project. • Voortgangscontrole en kwaliteitsbewaking van het project. • Draagt zorg voor materiaal en materieel op het project. • Verzorgt de communicatie met opdrachtgevers en bewoners. • Houdt de projectadministratie bij. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature
Allround Schilder Almelo

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Allround Schilder. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel onderhoud en renovatie werk voor verschillende woningcorporaties. Hierbij ben je dus veel op grote klussen werkzaam waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden, glaszetters en houtrotreparateurs aanwezig zijn. Bij het schildersbedrijf zijn er zowel leerling, assistent, zelfstandig als allround schilders werkzaam. Als allround schilder ga je het volgende doen: - Begeleiden van 1 of meerdere leerling of assistent schilders; - Schilderwerkzaamheden waaronder: o Voorbewerken o Aflakken o Sausen o Gronden o Houtrotreparaties o Behangen

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Hengelo

Technische banen zijn een vak apart; daar heb je twee rechterhanden voor nodig. Ben jij een harde werker met een passie voor de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of schilders? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Hengelo bij Actief Techniek. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau, je kunt bij ons ook een training of opleiding volgen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook voor zzp’ers bieden we verschillende vacatures in Hengelo. Bekijk ons aanbod banen online!

Vacatures Hengelo installatie

Vakkundige installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en loodgieters, die zoeken we bij Actief Techniek. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in de installatie perfect voor jou! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Met een baan in de installatietechniek is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op onze vacatures in Hengelo in de installatie.

Vacatures Hengelo bouw

Werk je graag mee aan grote nieuwbouw- of renovatieprojecten? Bekijk dan onze vacatures in Hengelo in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, stukadoor of metselaar. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Dat maakt werken in de bouw afwisselend en uitdagend. Klinkt dat goed, maar ben je hier niet in opgeleid? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Voor je het weet ben jij gekwalificeerd om te reageren op vacatures in Hengelo in de bouw!

Vacatures Hengelo groen

Lekker buiten werken en met je handen bezig, klinkt dat goed? Dan zijn onze vacatures in Hengelo in het groen jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder. Het is werk waar je ook je creatieve kant in kwijt kunt, bijvoorbeeld als hovenier bij het ontwerpen van particuliere tuinen. Naast vacatures in Hengelo in het groen vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Hengelo

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en zoek je ZZP opdrachten in Hengelo? Dan zit je goed bij Actief ZZP. Wij regelen niet alleen opdrachten voor je maar zijn ook een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we de administratieve rompslomp van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op het werk zelf. Deze regeling is ook interessant voor bedrijven die ZZP'ers zoeken, omdat het twee kanten op werkt. Reageer op onze ZZP opdrachten in Hengelo en je hebt snel een leuke opdracht!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.