Menu

Werving en Selectie

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij helpen je graag

Ben je op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen jouw organisatie? Iemand met een specifiek profiel of bepaalde kennis? Dat is vaak een lastige opgave, vooral in een krappe arbeidsmarkt. Bij Actief Techniek kun je een opdracht plaatsen voor werving en selectie. Wij gaan direct voor je op zoek!

Hoe werkt werving en selectie?

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van uitzenden komt tijdens werving en selectie goed van pas. We doen er alles aan om de beste vakkrachten te vinden en volgen trends in recruitment op de voet. We houden een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan je voor te stellen. De kandidaat die je geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij jou in dienst. Aan Actief Techniek betaal je een vergoeding.


Onze werkwijze

Met onze vestigingen in heel Nederland zijn we altijd dichtbij. We weten wat er speelt in de regionale markt en spreken de taal van onze vakkrachten. We hebben een uitgebreid netwerk dat we graag activeren voor het vinden van jouw nieuwe collega. We besteden in de eerste selectie aandacht aan opleiding en ervaring, al reikt de perfecte match verder dan een passend cv. We creëren een vertrouwde omgeving waarin de vakkracht zich open durft te stellen. We kennen de persoon achter het cv. We weten wat de vakkracht drijft en beweegt. Zo maken we de juiste match tussen onze vakkrachten en jouw organisatie.

Werving en Selectie: de voordelen

  • Je bespaart veel tijd (o.a. wervingstijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen)
  • Je voert alleen gesprekken met kandidaten die voorgeselecteerd zijn
  • Je besteedt de werving uit aan een professional met kennis van de regionale arbeidsmarkt

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wij helpen je graag

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.