Menu
Metaal
17-01-2020
EMMEN
Industrie
#202001219

ZZP Lasser

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten;

- Petrochemie, on en offshore.
- Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming)
- Ketel en boilerindustrie.
- Machine en apparatenbouw.
- Constructiebouw.
- Industrie en chemie locaties.
- Scheepsbouw.
Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS.

Wat vragen wij van je:

Projecten doen zich voor in binnen en buitenland variërend van een dag tot ruim een jaar. Zeer divers en flexibel. Vanzelfsprekend hoort bij deze diversiteit aan projecten ook veel verschil in de te lassen materiaalsoorten. Van grote zware staalconstructies tot dunwandig RVS leidingwerk. Maar denk ook aan Monel leidingsystemen in de industrie, grote staal gas transportleidingen tot 48” bij de Gasunie en super duplex leiding skids op de werkplaats van onze klant in de technische module bouw.

Ben jij die flexibele lasspecialist op ZZP basis die houdt van uitdaging en afwisseling? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij jou bieden:

Wij zijn erkend ZZP intermediair en werken conform wet DBA richtlijnen. Onze bemiddelingsconstructie kenmerkt zich in het feit dat jij je gehele ondernemerschap behoudt. Wij nemen de backoffice voor rekening en zorgen voor mooie opdrachten. Jij kunt doen waar je het liefste mee bezig bent, jouw specialisme en vakmanschap.


Wij zijn rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer 0591- 726232Of per mail via Gerwin.dekker@actieftechniek.nl

Ook wanneer je niet volledig aan het gevraagde profiel voldoet gaan we graag met jou in gesprek om de mogelijkheden bij ons te bespreken.

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?

Metaal Emmen
Wimbledon 18
7825 SK  Emmen

Waarom Actief Techniek

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Je eigen contactpersoon
  • Landelijk netwerk
  • Wij bieden scholing
  • Direct aan de slag!