Menu

Actief Techniek blog

Kies een categorie

Vakkracht aan het woord: Jan - Assistent Hovenier

4 januari 2021

Jan Koning (58 jaar) werkte jaren als Accountmanager. Nadat hij een burn-out kreeg maakte hij een carrièreswitch naar het groen. Hoe en waarom Jan deze overstap maakte en wat zijn ervaringen zijn als Assistent Hovenier vertelt hij in deze blog.

Blijf sterk en gezond

23 december 2020

Hoe blijf je sterk en gezond aan het werk, als de omstandigheden uitdagend zijn? 2020 werd een uitdagend jaar en fit blijven, mentaal en lichamelijk, is belangrijker dan ooit. We helpen je met een aantal tips.

Vakkracht aan het woord: Mark - Vakman GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw)

22 oktober 2020

“Het leukste aan mijn vak vind ik het werken in de buitenlucht, de fijne collega’s waarmee ik werk en de bijdrage die ik lever aan prachtige projecten; ik leer iedere dag!”

Werk veilig met machines

22 oktober 2020

Elke dag zijn duizenden vakkrachten via ons aan het werk. Hun veiligheid is natuurlijk enorm belangrijk. We doen er alles aan om bedrijfsongevallen te voorkomen. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje...

Vakkracht aan het woord: Marcel - Timmerman

8 oktober 2020

“Ik studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit en ik heb uiteenlopend werk gedaan. In de loop van de jaren merkte ik dat mijn voorkeur er naar uit ging om meer met mijn handen te werken en fysiek bezig te zijn.

Vakkracht aan het woord: Bryan - Allround lasser

22 juli 2020

“Het werken als allround lasser is uitdagend en afwisselend, je wilt ervoor zorgen dat projecten altijd slagen.” Vakkracht Bryan kwam 20 jaar geleden als één van de eerste vakkrachten in contact met Actief Techniek.

In gesprek met: Melvin over Actief ZZP

15 juli 2020

Actief ZZP bemiddelt sinds 2009 Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) in de technische branche. Wat houdt bemiddeling van ZZP’ers in en wat zijn de voordelen daarvan? Melvin, manager ZZP, vertelt je daar graag meer over!

Vakkracht aan het woord: Pike - betontimmerman

7 juli 2020

Vakkracht Pike werkt via Actief Techniek bij de BAM als betontimmerman bij een zeer uitdagend project. Nieuwsgierig naar zijn werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Gebruik van PBM's

19 juni 2020

Veilig werken staat bij Actief Techniek hoog in het vaandel. Om veilig te werken is het juist gebruiken van Persoonlijke beschermingsmiddelen ontzettend belangrijk (PBM’s). PBM’s worden gebruikt door vakkrachten die beroepen uitoefenen waar risico's

Kies een categorie