Menu

Actief Techniek blog

Kies een categorie

Vakkracht aan het woord: Mark - Vakman GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw)

22 oktober 2020

“Het leukste aan mijn vak vind ik het werken in de buitenlucht, de fijne collega’s waarmee ik werk en de bijdrage die ik lever aan prachtige projecten; ik leer iedere dag!”

Werk veilig met machines

22 oktober 2020

Elke dag zijn duizenden vakkrachten via ons aan het werk. Hun veiligheid is natuurlijk enorm belangrijk. We doen er alles aan om bedrijfsongevallen te voorkomen. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje...

Vakkracht aan het woord: Marcel - Timmerman

8 oktober 2020

“Ik studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit en ik heb uiteenlopend werk gedaan. In de loop van de jaren merkte ik dat mijn voorkeur er naar uit ging om meer met mijn handen te werken en fysiek bezig te zijn.

Vakkracht aan het woord: Bryan - Allround lasser

22 juli 2020

“Het werken als allround lasser is uitdagend en afwisselend, je wilt ervoor zorgen dat projecten altijd slagen.” Vakkracht Bryan kwam 20 jaar geleden als één van de eerste vakkrachten in contact met Actief Techniek.

In gesprek met: Melvin over Actief ZZP

15 juli 2020

Actief ZZP bemiddelt sinds 2009 Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) in de technische branche. Wat houdt bemiddeling van ZZP’ers in en wat zijn de voordelen daarvan? Melvin, manager ZZP, vertelt je daar graag meer over!

Vakkracht aan het woord: Pike - betontimmerman

7 juli 2020

Vakkracht Pike werkt via Actief Techniek bij de BAM als betontimmerman bij een zeer uitdagend project. Nieuwsgierig naar zijn werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Gebruik van PBM's

19 juni 2020

Veilig werken staat bij Actief Techniek hoog in het vaandel. Om veilig te werken is het juist gebruiken van Persoonlijke beschermingsmiddelen ontzettend belangrijk (PBM’s). PBM’s worden gebruikt door vakkrachten die beroepen uitoefenen waar risico's

Vakkracht aan het woord: Richard - Schilder

12 juni 2020

Richard werkt als schilder bij Actief Techniek en verricht diverse werkzaamheden; van het schilderen van een tafel tot aan een heel huis. "Als schilder laat je iets tastbaars achter."

Vakkracht aan het woord: Bert - Bouwplaats medewerker

4 juni 2020

Bert werkt via Actief Techniek in de bouwbranche als bouwplaatsmedewerker en portier. ‘’De werkzaamheden als bouwplaatsmedewerker zijn zeer divers, dit maakt het werk nooit eentonig.’’

Kies een categorie