Menu

Actief Techniek blog

Kies een categorie

In gesprek met: Marloes over Schilders

13 mei 2020

Marloes, branchemanager Schilders, vertelt meer over de schildersbranche bij Actief Techniek. “We bieden werk op uiteenlopende projecten; hierbij kun je denken aan het schilderen in een karakteristieke boerderij of het schilderen van boorplatformen”

Vakkracht aan het woord: Richard - ZZP'er installatietechniek

30 april 2020

Richard werkt als ZZP’er via Actief ZZP in de installatietechniek. ‘’Het is lastig om als ZZP’er bij toonaangevende organisaties binnen te komen. Toen ik hoorde dat Actief ZZP samenwerkt met Stork was ik gelijk om.’’

Vakkracht aan het woord: Marco - Eikenprocessierups bestrijder

20 april 2020

Marco werkt als EPR-bestrijder via Actief Techniek. Als eikenprocessierups bestrijder draagt hij bij aan een veilige leefomgeving. Door de nesten van de rups te verwijderen worden veel gezondheidsklachten voorkomen.

In gesprek met: Alex over EPR-bestrijding

16 april 2020

Alex de Jong, branchemanager Groen, vertelt meer over hoe Actief Techniek helpt met het bestrijden van de eikenprocessierups. "Als EPR-bestrijder draag je bij aan een veilige leefomgeving."

Vakkracht aan het woord: Carlos - Installatie

8 april 2020

Carlos da Silva werkt al zijn hele carrière in de Installatiebranche als instrumentatiefitter. Sinds een jaar is Carlos werkzaam bij Actief Techniek. Je leest zijn verhaal hier.

In gesprek met: Martin Weesies over Bouw

19 maart 2020

Projectmanager Bouw Martin Weesies vertelt meer over de branche, de opleidingen en het werk als timmerman. “Bij Actief Techniek bieden we je de mogelijkheid om een opleiding tot timmerman te volgen en daarna gelijk aan de slag te gaan!”

Vakkracht aan het woord: Ronald - Installatie

11 maart 2020

Vakkracht Ronald werkt als Installatiemonteur bij Actief Techniek. Hij vertelt over zijn ervaring als Installatiemonteur. Ben jij ook zelf ook benieuwd naar vacatures? Lees dan snel verder.

In gesprek met: Wendy Piersma over Professionals

23 februari 2020

Actief Techniek heeft een brancheteam dat zich bezig houdt met het bemiddelen tussen technische specialisten en opdrachtgevers. Wendy Piersma, Projectmanager Professionals bij Actief Techniek vertelt meer over de branche in dit bericht.

Vakkracht aan het woord: Theo - GWW

30 januari 2020

Theo volgde in 2019 de opleiding Assistent Infra/Groen. De opleiding is hem zo goed bevallen dat hij nu aan het werk is als grondwerker in de GWW. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Lees dan snel verder.

Kies een categorie