Menu

Actief Techniek blog

Kies een categorie

Vakkracht aan het woord: Bryan - Allround lasser

22 juli 2020

“Het werken als allround lasser is uitdagend en afwisselend, je wilt ervoor zorgen dat projecten altijd slagen.” Vakkracht Bryan kwam 20 jaar geleden als één van de eerste vakkrachten in contact met Actief Techniek.

In gesprek met: Melvin over Actief ZZP

15 juli 2020

Actief ZZP bemiddelt sinds 2009 Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) in de technische branche. Wat houdt bemiddeling van ZZP’ers in en wat zijn de voordelen daarvan? Melvin, manager ZZP, vertelt je daar graag meer over!

Vakkracht aan het woord: Pike - betontimmerman

7 juli 2020

Vakkracht Pike werkt via Actief Techniek bij de BAM als betontimmerman bij een zeer uitdagend project. Nieuwsgierig naar zijn werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Gebruik van PBM's

19 juni 2020

Veilig werken staat bij Actief Techniek hoog in het vaandel. Om veilig te werken is het juist gebruiken van Persoonlijke beschermingsmiddelen ontzettend belangrijk (PBM’s). PBM’s worden gebruikt door vakkrachten die beroepen uitoefenen waar risico's

Vakkracht aan het woord: Richard - Schilder

12 juni 2020

Richard werkt als schilder bij Actief Techniek en verricht diverse werkzaamheden; van het schilderen van een tafel tot aan een heel huis. "Als schilder laat je iets tastbaars achter."

Vakkracht aan het woord: Bert - Bouwplaats medewerker

4 juni 2020

Bert werkt via Actief Techniek in de bouwbranche als bouwplaatsmedewerker en portier. ‘’De werkzaamheden als bouwplaatsmedewerker zijn zeer divers, dit maakt het werk nooit eentonig.’’

Vakkracht aan het woord: Eddy - Kraanmachinist

28 mei 2020

Eddy werkt al jaren voor Actief Techniek als kraanmachinist binnen de infrabranche in de grond- weg- en waterbouw (GWW) sector. Als kraanmachinist heeft hij aan verschillende projecten meegewerkt waarbij hij vooral zorgt voor dijkversterkingen.

In gesprek met: Marloes over de schildersbranche

13 mei 2020

Marloes, branchemanager Schilders, vertelt meer over de schildersbranche bij Actief Techniek. “We bieden werk op uiteenlopende projecten; hierbij kun je denken aan het schilderen in een karakteristieke boerderij of het schilderen van boorplatformen”

Vakkracht aan het woord: Richard - ZZP'er installatietechniek

30 april 2020

Richard werkt als ZZP’er via Actief ZZP in de installatietechniek. ‘’Het is lastig om als ZZP’er bij toonaangevende organisaties binnen te komen. Toen ik hoorde dat Actief ZZP samenwerkt met Stork was ik gelijk om.’’

Kies een categorie