Menu

Actief Techniek blog

Kies een categorie

In gesprek met: Carin en Nienke over onze veiligheidscampagnes

4 maart 2021

Carin en Nienke zijn binnen Actief degenen die zich richten op een veilige werkomgeving voor al onze vakkrachten. Wij vroegen hen hoe hun werk er uitziet.

Veilig werken bij je werkgever

2 februari 2021

Veiligheidsregels zorgen ervoor dat we veilig kunnen werken. Zorg ervoor dat je de regels kent en dat je weet hoe je gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Ongevallen, schades en onveilige situaties moeten altijd gemeld worden. Hoe meld je zoiets?

Vakkracht aan het woord: Jan - Assistent Hovenier

4 januari 2021

Jan Koning (58 jaar) werkte jaren als Accountmanager. Nadat hij een burn-out kreeg maakte hij een carrièreswitch naar het groen. Hoe en waarom Jan deze overstap maakte en wat zijn ervaringen zijn als Assistent Hovenier vertelt hij in deze blog.

Blijf sterk en gezond

23 december 2020

Hoe blijf je sterk en gezond aan het werk, als de omstandigheden uitdagend zijn? 2020 werd een uitdagend jaar en fit blijven, mentaal en lichamelijk, is belangrijker dan ooit. We helpen je met een aantal tips.

Vakkracht aan het woord: Mark - Vakman GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw)

22 oktober 2020

“Het leukste aan mijn vak vind ik het werken in de buitenlucht, de fijne collega’s waarmee ik werk en de bijdrage die ik lever aan prachtige projecten; ik leer iedere dag!”

Werk veilig met machines

22 oktober 2020

Elke dag zijn duizenden vakkrachten via ons aan het werk. Hun veiligheid is natuurlijk enorm belangrijk. We doen er alles aan om bedrijfsongevallen te voorkomen. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje...

Vakkracht aan het woord: Marcel - Timmerman

8 oktober 2020

“Ik studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit en ik heb uiteenlopend werk gedaan. In de loop van de jaren merkte ik dat mijn voorkeur er naar uit ging om meer met mijn handen te werken en fysiek bezig te zijn.

Vakkracht aan het woord: Bryan - Allround lasser

22 juli 2020

“Het werken als allround lasser is uitdagend en afwisselend, je wilt ervoor zorgen dat projecten altijd slagen.” Vakkracht Bryan kwam 20 jaar geleden als één van de eerste vakkrachten in contact met Actief Techniek.

In gesprek met: Melvin over Actief ZZP

15 juli 2020

Actief ZZP bemiddelt sinds 2009 Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) in de technische branche. Wat houdt bemiddeling van ZZP’ers in en wat zijn de voordelen daarvan? Melvin, manager ZZP, vertelt je daar graag meer over!

Kies een categorie