Menu

Vacatures

Wij zijn een branchegespecialiseerd uitzendbureau en bieden vacatures aan in de volgende branches:

Vacatures bouw 

Werk jij graag met je handen? Bekijk dan eens onze vacatures in de bouw, bijvoorbeeld voor een baan als timmerman, metselaar of stukadoor. Bij Actief Techniek hebben we een breed netwerk van bedrijven in Nederland. Daarnaast zijn wij écht gespecialiseerd in de verschillende branches. Onze projectmanagers kennen als geen ander jouw behoeften!

Vacatures metaal 

Hard werken zit in jouw DNA. Je werkt het liefst mee aan grote projecten in de industrie, constructie of scheepsbouw. Herken je je hierin? Bij Actief Techniek vind je veel vacatures in de metaal, van lasser of fitter tot onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan is elke dag anders, omdat je aan verschillende projecten (mee)werkt. Wanneer je geïnteresseerd bent in onze vacatures in de metaal, passen onze offshore vacatures misschien ook wel bij jou. Dit zijn vergelijkbare banen maar dan verder van huis, bijvoorbeeld op een productieplatform, boorplatform of een gas- en olieplatform. Neem gerust eens een kijkje!


Vacatures installatietechniek 

Ben jij opgeleid als monteur of loodgieter en heb je ervaring met dit werk? Reageer dan op onze vacatures in de installatietechniek en we begeleiden je naar een leuke baan, bijvoorbeeld in de industrie, woningbouw of utiliteit. Spreken de vacatures in de installatietechniek je aan, maar voldoe je (nog) niet aan onze eisen? Laat het ons weten en we gaan kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een training, opleiding of omscholing.


Vacatures schilder

Als er een baan is waarbij je snel resultaat ziet, dan is het wel een baan als schilder. Kun jij als de beste schilderen en/of houtrot repareren? Dan zijn onze vacatures voor schilder jou op het lijf geschreven! Vaak is er voor een schilder veel werk in het schildersseizoen, maar zijn er minder opdrachten in de winter. Deze tijd kun je gebruiken om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een training of opleiding bij Actief Techniek te volgen. Dat is het voordeel van reageren onze vacatures voor schilder; je kunt je altijd blijven ontwikkelen!

 

Vacatures infra

Werk jij het liefst lekker buiten met een baan die elke dag anders is? Bekijk dan onze vacatures in de infra. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. Je werkt mee aan grote projecten in de infrastructuur. Daarbij is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met elkaar maar ook zelfstandig opdrachten uitvoeren. Zit jouw favoriete baan niet tussen onze vacatures in de infra? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er iets passends wordt aangeboden, nemen we direct contact met je op!

 

Vacatures groenvoorziening

Als jij als hovenier, boomverzorger of grondwerker op zoek bent naar een nieuwe baan, zijn onze vacatures in de groenvoorziening zeker iets voor jou! Hier tref je niet alleen technische functies; er komt ook creativiteit bij kijken. Zo denk je als hovenier na over het ontwerp van particuliere tuinen. Wanneer je reageert op onze vacatures in de groenvoorziening heb je grote kans op een baan op de langere termijn. Ook als je je wilt laten omscholen, zit je goed bij Actief Techniek. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Vacatures offshore

Spreekt een uitdagende baan op een avontuurlijke locatie jou wel aan, bijvoorbeeld op een schip, haven of boorplatform? En heb je er geen problemen mee om hiervoor langer van huis te zijn? Reageer dan op onze vacatures in de offshore, bijvoorbeeld als E&I monteur, fitter, lasser of sleutelaar. In de marine & offshore is veilig werken zeer belangrijk. Daarom vind je naast vacatures in de offshore bij Actief Techniek verschillende trainingen. Bekijk ons aanbod online!

ZZP opdrachten

Werk jij als ZZP’er? Bij Actief Techniek vind je ZZP opdrachten in verschillende branches. Als er een ZZP'er gezocht wordt bij een bedrijf, verzorgen wij ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we aan de slag gaan voor jou. We halen ZZP opdrachten binnen, maken facturen op en regelen een snelle betaling. Hierdoor kun jij gewoon lekker je ding doen en het papierwerk aan ons overlaten.

Ben je geïnteresseerd in een vacature, opleiding of ZZP bemiddeling? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs bij één van onze vestigingen.