Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Vestiging Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Nick Zuidema
Vestigingsmanager

Gilles Vancaeneghem
Projectmanager Metaal

Emile Blaauw
Projectmanager Bouw

Bekijk onze top vacatures in bouw

Sloper 1 ZZP

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar ZZP slopers (je mag ook overstappen naar loondienst als dat de voorkeur heeft). Alles word voor je geregeld zodat jij je op het echte werk kan focussen, op deze manier doe jij waar je goed in bent & heb je toch altijd opdrachten.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider

Voor een aannemer in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Je komt te werken in een gezellig kantoor waar altijd iets te doen is en jou bijdrage zeer belangrijk is voor het slagen van de aangenomen projecten, een verantwoordelijke baan met toekomst! Van jou word verwacht dat je de projecten waar je bij betrokken bent tot een succes maakt, om dit te bewerkstelligen weet jij precies wat te doen!

Bekijk vacature
Timmerman I

heb jij 2 rechterhanden en een aantal jaar ervaring als timmerman? dan kom ik graag met je in contact! In de regio Amersfoort ben ik per direct op zoek naar een ervaren timmerman die bekend is met aanbouw/verbouw werkzaamheden, kozijnen & deuren plaatsen, gipswanden zetten, overkappingen maken, noem het maar op. ben jij in staat om deze werkzaamheden te verrichten & ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan als zelfstandige timmerman druk dan op de solliciteer knop dan neem ik contact met je op!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in installatie

Monteur Bliksembeveiliging

Heb je geen specifieke opleiding gevolgd, maar wil je wel graag de (elektro)techniek in? De functie monteur bliksembeveiliging is hier uitermate geschikt voor. Je wordt intern opgeleid tot een echte bliksembaas. In de toekomst zou je nog verder groeien en leren binnen de elektro- en installatietechniek. De standplaats van deze functie is in Utrecht. Voor een professioneel bedrijf zijn we op zoek naar een monteur die aardingssytemen en bliksembeveiliging wil aanleggen. Dit gebeurt vaak op hoogte, dus het is handig dat je geen hoogtevrees hebt.

Bekijk vacature
Eerste monteur

Er worden de komende jaren duizenden woningen en kantoren gebouwd in Midden-Nederland. De standplaats is in Apeldoorn. Wil jij mee helpen in deze ontwikkeling? Solliciteer dan nu! Als elektromonteur ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Midden-Nederland of in de buurt van Utrecht dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen.

Bekijk vacature
Servicemonteur

Wil je graag een groot netwerk hebben van bedrijven in jouw regio? Die kun je zelf creëren met deze functie. Je komt namelijk bij tal van bedrijven over de vloer. De standplaats voor deze vacature is regio Almere. Als servicemonteur inspecteer je verschillende installaties, je onderhoudt ze en je lost storingen op indien nodig. Je hebt een beroep met veel vrijheid en dynamiek. Je klanten zijn o.a. ziekenhuizen, vastgoedbeheerders en scholen. Jij zorgt ervoor dat hun werktuigbouwkundige installaties in uitstekende staat verkeren. Op deze manier hou jij je klanten tevreden. Ben jij technisch onderlegd en heb jij de skills om storing te verhelpen dan zijn wij op zoek naar jouw.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Plaat- en constructiewerker

Wij zijn op zoek naar een metaal-/constructiewerker. Je werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. het knippen en zetten van plaatwerk; lassen van diverse RVS onderdelen en assembleren van diverse onderdelen. Werkzaamheden vinden plaats met diverse materiaalsoorten in verschillende diktes en oppervlaktes. Ervaring in een dergelijke functie is een pre maar zeker geen vereiste. Heb je bijvoorbeeld ervaring als constructie bankwerker, plaatwerker, isoleerder, monteur, CNC operator of werk je in de machine en apparatenbouw dan beschik je over een goede basis. Onze opdrachtgever geeft je graag de gelegenheid om de fijne kneepjes van het vak te leren door middel van een gedegen inwerktraject.

Bekijk vacature
Constructiebankwerker / lasser

Voor een mooi vooruitstrevend bedrijf uit de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker / lasser. De werkzaamheden vinden plaats op de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies, machines, apparaten, skids en hekwerken samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het moedermateriaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces om het vervolgens in zijn geheel af te lassen en of te assembleren. Je beschikt over een goede materiaal en proceskennis. Daarnaast kun je zelfstandig aan de slag met een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om je werk tot een goed einde te brengen. Je hanteert net zo gemakkelijk een slijptol als een lastoorts en weet je weg te vinden in de algemene metaalbewerking. De werkzaamheden zijn in de regio van Amersfoort maar woon jij in Utrecht, Bilthoven, Leusden, Doorn of Zeist dan is het werk nooit verder dan 30 minuten rijden van je woonplaats.

Bekijk vacature
MIG/MAG lasser

De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en hechten van halffabricaten om het vervolgens af te lassen met het Mig Mag lasproces. Je bent in staat om zelfstandig plaatwerk en/of constructiedelen samen te bouwen aan de hand van de bijhorende tekeningen en werkopdrachten. Je werkt met een urenplanning en levert de gevraagde kwaliteit. Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals zagen, boren, ponsen of buigen is geen probleem. Je kunt zelfstandig het lasapparaat instellen en het juiste draad selecteren. Het zwaartepunt van de functie ligt bij het laswerk.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

ZZP Schilder

Actief Techniek ZZP is in de regio Midden-Nederland doorlopend op zoek naar ervaren ZZP schilders. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers zijn namelijk werkzaam in diverse takken van de schildersbranche. Onder onze ZZP projecten valt het schilderen van woningen tot het schilderen van monumentale panden. Als schilder kun je er voor kiezen om een langdurig project aan te nemen of even bij te springen bij een korte klus wanneer je zelf een gat in de planning hebt.

Bekijk vacature
Onderhoudsschilder

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Heb je daarnaast ook leerling schilders en/of enkele assistent schilders begeleid? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een groot schildersbedrijf uit Utrecht ben ik namelijk op zoek naar een Allround Schilder. Het schildersbedrijf heeft 80 – 100 schilders in dienst. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel onderhoud en renovatie werk voor verschillende woningcorporaties. Hierbij ben je dus veel op grote klussen werkzaam waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden, glaszetters en houtrotreparateurs aanwezig zijn. Bij het schildersbedrijf zijn er zowel leerling, assistent, zelfstandig als allround schilders werkzaam. De werkzaamheden die je uitvoert allround schilder zijn veelal in groepen van 2 – 8 schilders waarbij jij de leerling(en) ook begeleid. Als allround schilder ga je het volgende doen: - Begeleiden van 1 of meerdere leerling of assistent schilders; - Schilderwerkzaamheden waaronder: o Aflakken o Sausen o Voorbewerken o Behangen o Gronden o Houtrotreparaties

Bekijk vacature
Schilder

Bezit jij een diploma schildersvakopleiding niveau 2 en heb je inmiddels enkele jaren ervaring als schilder? Ben je daarnaast beschikbaar en zoek je een laagdrempelig schildersbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders vacature voor jou! Voor een schildersbedrijf uit omgeving Zeist met 10 schilders ben ik op zoek naar een schilder die kan werken op verschillende projecten binnen de woningbouw. Je gaat mee met een ervaren team die je graag helpt. Je zult veelal werken in koppels of groepen van 2 – 4 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er ook werk voor in de winter en hoef je er dus helemaal niet tijdelijk uit! De werkzaamheden bestaan uit: - Voorwerk; - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken;

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

 

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.