Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Vestiging Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Nick Zuidema
Vestigingsmanager

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker hovenier (vakvolwassen leerling)

Een geweldige kans: leren in combinatie met werken! Als leerling hovenier assisteer je bij aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in particuliere tuinen, op bedrijfsterreinen of in het openbaar groen. Jouw ontwikkeling staat centraal en tijdens deze opleiding is het belangrijk dat je een open, gemotiveerde en leergierige houding hebt. Daarnaast wordt de opleiding (deels) betaald door Prima Personeel, je krijgt een salaris conform cao voor hoveniers en een leuke baan in het Groen! Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als leerling hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Voor een Hoveniersbedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een assistent hovenier. Het bedrijf bestaat uit enkele medewerkers waardoor er snel een persoonlijke klik ontstaat tussen de medewerkers. Het Hoveniersbedrijf zal je gaan inzetten bij assisterende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: - Het aanleggen en onderhouden van zowel bedrijf- als particuliere tuinen. - Assisteren bij het aanleggen van terrassen, schuttingen, tuinhuizen en vijvers. - Het assisteren van de hovenier. Hierbij kun je denken aan opperen en straatwerkzaamheden. Ben jij de assistent die wij zoeken? Twijfel dan niet en neem direct contact met Actief Techniek op. Wij hebben twee vaste contactpersonen, wie elke dag van de week voor jou bereikbaar zijn!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Zonnepanelen monteur

Wil jij graag meehelpen aan een duurzame toekomst en ben je niet bang om op hoogte te Wil jij graag meehelpen aan een duurzame toekomst en ben je niet bang om op hoogte te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Let op het gaat hier om een vast dienstverband bij de opdrachtgever. We hebben meerdere opdrachtgevers die op zoek zijn naar monteurs in verschillende regio's. Als Monteur Zonnepanelen ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de montage van complete zonnepanelensystemen. Met de door jouw gemaakte installatie maak je klanten blij, ze kunnen namelijk nu zelf energie op wekken! Als Monteur Zonnepanelen houd je je vooral bezig met: - Bevestigen van rails op daken; - Monteren van de zonnepanelen op de rails; - Veiligheid en zorgen dat jij en jouw collega’s veilig werken op het dak; - Zorgen voor een nette montage en werkomgeving en het adviseren van onze klanten.

Bekijk vacature
Koelmonteur

Werken voor de trendsetter in de koel- en vriestechniek? Dat kan, onze opdrachtgever werkt al jaren met geavanceerde technieken om de beste koel- en vriesinstallaties te maken. Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhouden of ontwikkelen van deze apparaten neem dan direct contact met ons op . Sommige teamleden zijn sterk in elektrotechniek, de anderen weer beter in werktuigbouwkunde. Wat je achtergrond ook is, je kan een zomaar een welkome aanvulling zijn voor het team. Met dit team ga je dan ook aan de slag om koel- en vriesinstallaties door heel Nederland te plaatsen. Mocht je niet in de buitendienst willen dan heeft onze opdrachtgever ook een werkplaats waar onderhoud aan deze machines wordt gedaan.

Bekijk vacature
Elektromonteur

Actief Techniek zoekt ZZP installatiemonteurs in regio Amersfoort, Utrecht en Almere. Als zelfstandig installatiemonteur (loodgieter) of CV monteur ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende W-installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We kunnen je helpen opdrachtgevers te vinden die opereren in de woningbouw, utiliteit en de industrie.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Accountmanager

Timmermannen bemiddelen en werken in de regio? Kom dan werken als Accountmanager Bouw bij uitzendbureau Actief Techniek! Accountmanager Schilders Wanneer je als Accountmanager Schilders werkt bemiddel je voornamelijk schilders, glaszetters en houtrotreparateurs. Je werkt branchegespecialiseerd. Dit betekent dat je alle ontwikkelingen in de schildersbranche op de voet volgt en je je ontwikkelt tot een stevige gesprekspartner voor je klanten en vakkrachten. Werken als Accountmanager Schilders betekent dat je niet bang moet zijn om vieze voeten te krijgen. Je bezoekt namelijk regelmatig bouwplaatsen, hierdoor gaat branchekennis opdoen snel. Matches maken en relaties opbouwen Accountmanager Schilders is een nieuwe afdeling op een nieuwe vestiging. Door jouw sterke commerciële vaardigheden weet je snel een netwerk op te bouwen bij zowel bedrijven als de vakkrachten in de regio. Jij schroomt niet om zomaar een bouwplaats of ergens naar binnen te stappen en je krijgt er een kick van als je mensen kan enthousiasmeren om te kiezen voor Actief Techniek. Nadat dit netwerk is opgebouwd ben je in het begin van het jaar voornamelijk bezig met het maken van de juiste matches. Je koppelt klanten en vakkrachten aan elkaar én zorgt ervoor dat beide tevreden zijn met de door jou gemaakte match. Later in het jaar houd je je bezig met relatiebeheer en de werving van nieuwe vakkrachten. Je hebt bij Actief Techniek de volledige vrijheid in hoe je dit doet. Zo kun je bijvoorbeeld kartrekker zijn op je vestiging als het gaat om het organiseren van informatiemiddagen voor werkzoekenden, je kunt staan op bouw gerelateerde beurzen of bent aanwezig bij opendagen van de gemeente en het UWV. De branche Schilders Het team waarin je werkt als Accountmanager Schilder is jong en hecht. Jaarlijks worden er door je branchemanager diverse meetings in het land ingepland om met elkaar bij te praten over de ontwikkelingen in de markt of om extra branchekennis te vergaren. Schilders is vertegenwoordigd in Noord Nederland, dit betekent dat er landelijk nog genoeg ruimte is om new business te genereren. Het team bestaat uit 7 collega’s. De branche heeft een aantal landelijke klanten, maar je werkt voornamelijk regionaal. In de omgeving van je vestiging bemiddel je vakkrachten naar banen bij schildersbedrijven die in het onderhoud, renovatie en de nieuwbouw werken. Uitzendopleider en ZZP bemiddelaar Naast het bemiddelen van vakkrachten leiden we bij Schilders ook personeel op. Dit betekent dat je leerlingen begeleidt gedurende hun opleiding en contact onderhoudt met scholen. Er zijn veel kansen om de Schilders opleidingen van Actief Techniek verder uit te breiden en om nieuwe opleidingen op te zetten. Wil jij werken als Accountmanager Schilders? Solliciteer dan nu.

Bekijk vacature
Glaszetter

Werk je al enkele jaren als assistent glaszetter en op zoek naar een functie als zelfstandig glaszetter of werk je al jaren zelfstandig en opzoek naar een ander glaszetbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfecte glaszet vacature voor jou! Voor een middel groot glaszetbedrijf in Barneveld ben ik per direct op zoek naar een zelfstandig glaszetter. Het glaszetbedrijf dat gevestigd is in regio midden en heeft 10 glaszetters aan het werk. Je zult voornamelijk in koppels of alleen onderweg zijn met een goed gevulde werkbus. Hierbij ga je vooral glaszetwerkzaamheden doen voor woningcorporaties, bouwbedrijven en vastgoedonderhoud. Als zelfstandig glaszetter ga je het volgende doen: - Bepaal je ter plekke de precieze aanpak en uitvoering van je opdracht; - Ben je werkzaam in de nieuwbouw en onderhoud; - Plaatsen van verschillende soort glas, beglazingssystemen en glasconstructies; - Werken op basis van werkopdrachten op verschillende locaties; - Maak je gebruik van divers bevestiging- en verlijmingstechnieken; - Opmeten en op maat snijden van glas; - Veilig vervoeren van glas;

Bekijk vacature
Glaszetter

Op zoek naar een functie als zelfstandig glaszetter of werk je al jaren zelfstandig en ben je op zoek naar een nieuwe uitnodiging? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfecte glaszet vacature voor jou! Voor één van onze klanten in Amersfoort ben ik per direct op zoek naar een zelfstandig glaszetter. Je zult voornamelijk in koppels of alleen onderweg zijn. Als zelfstandig glaszetter ga je het volgende uitvoeren: - Werken op basis van werkopdrachten op verschillende locaties; - Bepaal je ter plekke de precieze aanpak en uitvoering van je opdracht; - Plaatsen van verschillende soort glas, beglazingssystemen en glasconstructies; - Maak je gebruik van divers bevestiging- en verlijmingstechnieken; - Veilig vervoeren van glas; - Opmeten en op maat snijden van glas; - Ben je werkzaam binnen de onderhoud en nieuwbouw; - Krijg je te maken met spoedklussen zoals inbraak en schade (bijvoorbeeld houtrot herstellen aan kozijnen);

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

 

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.