Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Vestiging Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Nick Zuidema
Vestigingsmanager

Erik Geugies
Projectmanager Installatie

Onze vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in installatie

Aanmelding digitale inloopdag Actief Techniek Amersfoort.

Wil je deelnemen aan de digitale inloopdag van Actief Techniek? Meld je dan aan via de sollicitatie knop. Vergeet niet je cv hierbij te uploaden. Wij zullen je vervolgens op woensdag 10 juni (beeld)bellen. Actief Techniek is een technisch uitzendbureau welke al ruim 20 jaar ervaring heeft in het bemiddelen binnen de techniek. Wij bieden werk in in de bouw, schilders, groen en installatietechniek aan. Daarnaast kunnen wij een volledig opleidingstraject aanbieden! Werk je als zzp'er? Ook dan kunnen wij je bemiddelen naar een nieuwe opdracht. Wij zien graag je cv tegemoet en hopelijk zien en spreken wij elkaar woensdag 10 juni!

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Duurzame Techniek

Wil jij de wereld graag verder verduurzamen, en wil jij hier actief een steentje aan bijdragen. Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever gever zijn wij op zoek naar een ambitieuze werkvoorbereider die de huidige projectleider gaat ondersteunen bij de uitvoering van de projecten. Wat ga jij doen als werkvoorbereider? - je zorgt voor een optimale planning, waardoor de projecten soepel verlopen; - je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerpen en berekeningen; - je zorgt ervoor dat het juiste materiaal en materieel aanwezig is op de locaties; - het contact onderhouden met monteurs, leveranciers en klanten; - eerste aanspreekpunt op de projecten, waarbij je onderaannemers aanstuurt; - je zit gedurende je werkweek zowel op kantoor als op projectlocaties.

Bekijk vacature
Allround Loodgieter - installatiemonteur

Er worden de komende jaren duizenden woningen en kantoren gebouwd in Midden-Nederland. Wil jij mee helpen in deze ontwikkeling? Solliciteer dan nu! Als installatiemonteur of loodgieter werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Daarnaast werken onze allround installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Utrecht of in de buurt van Amersfoort of Almere dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit: - Vanaf tekening nieuwe werktuigbouwkundige installaties aanleggen; - Vervangen en onderhouden van onder meer verwarmings-, gas- en warmwaterinstallaties; - Het aansluiten van sanitair of vloerverwarming.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Schilder

Ben jij een schilder met jaren ervaring en kun je kleine houtrot reparaties uitvoeren? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een klein schildersbedrijf uit Woerden ben ik namelijk op zoek naar een onderhoud schilder. Het schildersbedrijf heeft 90% particuliere klanten. Uiteraard wordt er 1,5 meter afstand bewaard om het schilderwerk veilig te kunnen uitvoeren. Je staat zelfstandig of met de eigenaar op de klus en je bent vrij om een mooi stuk werk af te leveren.

Bekijk vacature
Schilder

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Heb je daarnaast ook leerling schilders en/of enkele assistent schilders begeleid? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een vastgoed verbeteraar ben ik namelijk op zoek naar een Allround Schilder. Het schildersbedrijf heeft ongeveer 50 schilders in dienst. Ze hebben voornamelijk veel woningbouw projecten in de regio Nijkerk. Bij het schildersbedrijf zul je met name in teamverband op de klussen werkzaam zijn.

Bekijk vacature
Schilder

Voor een schildersbedrijf zijn wij op zoek naar een zelfstandig schilder. Het gaat om verduurzamingswerk voor een grote woningbouwvereniging. De werkzaamheden vinden plaats in provincie Gelderland. Wil je meer info over de vacature of heb je interesse neem dan contact met mij op via 0614423724 of via nick.zuidema@actieftechniek.nl

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

 

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.