Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Niek van der Goot
Functioneel Beheerder

Jos van der Veen
Projectmanager Schilders

Wendy Bouma
Financieel administratief medewerker

Rumet van het Maalpad
Officemanager

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Metaal - Lascoördinator IWC-b

Reinout Benninga
Projectmanager Bouw

Amber Louwes
Marketing en Communicatie

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
Staf Coördinator

Wendy Piersma
Projectmanager Professionals

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Stephan Belksma
Vestigingsmanager

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Dominique Boelens
HR/Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Projectmanager Backoffice

Arjen de Vries
Manager Actief People

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Financieel administratief medewerker

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Mirella Clermonts
Financieel administratief medewerker

Ronald Matulessy
Controller

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
HR/Recruiter

Marcel Bijlsma
Projectmanger Installatie

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman service en onderhoud

Direct in rechtstreekse dienst bij één van de meest vooruitstrevende aannemers van Groningen? Ze zijn op zoek naar een timmerman op hun servicebus voor garantiewerkzaamheden. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid want je moet je dag zelf indelen aan de hand van de binnenkomende werkzaamheden op je tablet. Je werkgebied bevind zich in Groningen, je gaat met eigen bus naar verschillende locaties waar je garantiewerk moet verrichten bij zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk vacature
Timmerman 1

Voor een bouwbedrijf uit de regio van Groningen zijn wij op zoek naar een timmerman voor onderhoud en renovatie werkzaamheden. Het betreft een project van langere duur en bij goed bevallen de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Bij voorkeur woonachtig uit de omgeving van Appingedam. Je gaat aan het werk bij een gerenommeerd bouwbedrijf met een prettige werksfeer.

Bekijk vacature
Timmerman I

Je gaat aan de slag bij een regionale aannemer met prachtige aan -en verbouwklussen bij mensen thuis. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en bij goed bevallen is er de mogelijkheid tot indiensttreding bij de aannemer.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Opleiding Boomverzorger

Wil je graag werken in de uitvoering van boomverzorging? Wil je met een klimuitrusting en motorkettingzaag boven in een grote boom aan het werk? Of wil je volwassen bomen van duizenden kilo’s met wortels en al verplanten met grote machines? Dan biedt Actief Techniek jou, in samenwerking met het opleidingsinstituut Helicon, de BBL opleiding European Treeworker (ETW’er) aan. Als ETW’er snoei je bomen met hoogwerkers, haal je zieke en dode bomen weg op moeilijk bereikbare plaatsen en plant je jonge bomen. Je controleert bomen op veiligheid en geeft advies bij ziekten en plagen. Veel ETW’ers gaan aan de slag als zelfstandig ondernemer. Ook kun je na het volgen van de opleiding gaan werken bij bijvoorbeeld boomverzorging- of hoveniersbedrijven, een adviesbureau of bij Staatsbosbeheer.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En heb jij ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan is dit een vacature voor jou. Een hoveniersbedrijf, gevestigd in de omgeving van Heerenveen zoekt per direct een assistent hovenier. Met een enthousiast en vooral gezellig team ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij particulieren. Je wordt o.a. ingezet voor assisterende werkzaamheden voor het aanleggen van een terras, groenstrook, schuttingen, tuinhuis en vijvers. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als assistent hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En heb jij ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan is dit een vacature voor jou. Een hoveniersbedrijf, gevestigd in de omgeving van Leeuwarden zoekt per direct een assistent hovenier. Met een enthousiast en vooral gezellig team ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij particulieren. Je wordt o.a. ingezet voor assisterende werkzaamheden voor het aanleggen van een terras, groenstrook, schuttingen, tuinhuis en vijvers. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als assistent hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Grondwerker

Wil jij goed verdienen, lekker in de buitenlucht werken en zoek jij werk voor langere tijd? Per direct zijn wij op zoek naar meerdere grondwerkers voor een groot glasvezel project van meerdere jaren in de provincie Groningen en Friesland. Je komt te werken in een ploeg van 4 a 5 man. Bij goed bevallen heb jij voor meerdere jaren werk. Ben jij een grondwerker uit de regio Leeuwarden, Drachten of Heerenveen en wil jij graag werkzaam zijn in de GWW? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Als grondwerker/kabellegger heb je de volgende werkzaamheden: - Sleuven graven en kabels opzoeken d.m.v. KLIC-melding - Grond verplaatsen d.m.v. kruiwagen - Vlakken van sleuven - Verdichten/assisteren bij kraanwerkzaamheden - Leggen van kabels - Labelen van de kabels

Bekijk vacature
Algemeen medewerker loonwerk I

Wil jij alles wel aanpakken, je bent een harde werker, werkt het liefst in de buitenlucht, flexibel en je woont in de buurt van Groningen, Aduard of Oldehove, dan zoeken wij jou. Geen VCA? Dan gaan wij dat regelen. Heb jij een tussenjaar of wil je wat anders? Wij hebben diverse aanvragen als aanpakker bij leuke opdrachtgevers. Ben jij de aanpakker die wij zoeken, bel dan met (050) 365 35 55 of mail naar stephan.boersema@actieftechniek.nl of arjan.scholtens@actieftechniek.nl

Bekijk vacature
Grondwerker

Wil jij goed verdienen, lekker in de buitenlucht werken en zoek jij werk voor langere tijd? Per direct zijn wij op zoek naar meerdere grondwerkers voor een groot glasvezel project van meerdere jaren in de provincie Groningen. Je komt te werken in een ploeg van 4 a 5 man. Bij goed bevallen heb jij voor meerdere jaren werk. Ben jij een grondwerker uit de regio Stadskanaal, Roden, Dwingeloo of Assen en wil jij graag werkzaam zijn in de GWW? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Als grondwerker/kabellegger heb je de volgende werkzaamheden: - Sleuven graven en kabels opzoeken d.m.v. een KLIC-melding - Grond verplaatsen d.m.v. kruiwagen - Vlakken van sleuven - Verdichten/assisteren bij kraanwerkzaamheden - Leggen van kabels - Labelen van kabels

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Monteur Zonnepanelen

Wil jij graag meehelpen aan een duurzame toekomst en ben je niet bang om o.a. op hoogte te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant in de regio van Groningen zijn wij op zoek naar een monteur zonnepanelen. Als monteur zonnepanelen ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de montage van complete zonnepanelensystemen bij zowel zakelijke als particulieren klanten. In teams van 2 of 3 monteurs worden panelen op het dak geplaatst. Als monteur zonnepanelen houd je je vooral bezig met: - Bevestigen van rails op daken; - Monteren van de zonnepanelen op de rails; - Kabels trekken; - Veiligheid en zorgen dat jij en jouw collega’s veilig werken op het dak; - Zorgen voor een nette montage en werkomgeving.

Bekijk vacature
Installatiemonteur Utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Elektromonteur Industrie

Als elektromonteur in de industrie ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van nieuwe bedieningspanelen maken in een nieuwe fabriek? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Aanleggen van elektrotechnische en/of meet- en regeltechnische installaties; - Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen; - Uitvoeren van reparaties, onderhoud en storingen aan installaties; - Uitvoeren van constructiewerk en beheer van materiaal.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Onderhoudsmonteur

Het werk vindt ook plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project, zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging.

Bekijk vacature
Pijpfitter

Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingschema's samen te stellen en/of om te bouwen en deze aan te sluiten op bestaande leidingen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van isometrische tekeningen en werkopdrachten. Als pijpfitter ben je bekwaam in zowel grote als kleine diameters/ dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je als pijpfitter in staat om leiding te geven aan een hulpfitter en de werkzaamheden conform tekening uit te leggen aan je collega's. Heb jij wat nodig is?

Bekijk vacature
Allround lasser

De werkzaamheden vinden plaats op de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies, machines, apparaten, skids en hekwerken samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het moedermateriaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces om het vervolgens in zijn geheel af te lassen en of te assembleren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Rigger USA / VS

Ben je in het bezit van een Amerikaans paspoort of werkvisum en Twincard? Én ben je op zoek naar een mooi project in de VS dan komen we graag met je in contact. Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar Riggers om te assisteren bij een offshore project in de USA. Ervaring met hijsen en/of andere rigging werkzaamheden is vereist. Dit kun je bv. aantonen door goede referenties en/of relevante trainingen (Banksman 1.9 / OPITO rigging en slinging, etc.). Offshore ervaring is een pré maar niet vereist. Eventueel kunnen wij ondersteunen met het behalen van de juiste certificeringen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Projectleider E

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het van A tot Z managen van Elektrotechnische en/of multidisciplinaire projecten bij vaste opdrachtgevers. Je houdt je bezig met het onderhouden van gebouw gebonden installaties. Naar aanleiding van dit onderhoud of een aanvullende wens van de opdrachtgevers worden de projecten (bijkomende werkzaamheden BKW) verworven. Als projectleider zorg je voor een professionele uitvoering van de projecten. Dit omvat het managen van de veiligheid, kwaliteit, voortgang en financiële bewaking van de toegewezen projecten. Daarnaast onderhoud je contacten met onze opdrachtgevers en bouwt aan nieuwe relaties. Maandelijks rapporteer je aan de manager operations tijdens de PPO’s waarbij de projecten inhoudelijke en financieel worden besproken.

Bekijk vacature
Projectleider E

Actief Techniek is op zoek naar een Projectleider E. De projectleider E is verantwoordelijk voor de technische, organisatorische en commerciële afwikkeling binnen de verschillende projecten. Aan jou als projectleider de uitdaging om de wensen van de klant zo goed mogelijk te interpreteren en te vertalen naar de uitvoering. Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, maar ook voor de kosten. Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft. Dat vergt een creatief brein. Terwijl je een vinger in de pap houdt bij de techniek en de financiën, ben je ook het aanspreekpunt richting de klant.

Bekijk vacature
(aankomend) Projectleider

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Projectleider. De opdrachtgever is gespecialiseerd in koel- en vriestechniek, koel- en vriesmeubelen en koel- en vriescellen en heeft hierin diverse grotere projecten in binnen en buitenland. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de technische, organisatorische en commerciële afwikkeling binnen de verschillende projecten. Als projectleider heb je een veelzijdige rol en houdt je van diversiteit in je werkzaamheden. Je stuurt de medewerkers van het project aan en bewaart het overzicht. Voor dat het project van start gaat en tijdens het project denk jij met de klant mee en ben je het aanspreekpunt. Je komt altijd tot een zo goed mogelijke oplossing voor de klant. Hierin blijf je altijd commercieel ingesteld. Naast het aansturen en bijsturen gedurende de projecten houdt je je als projectleider tevens bezig met calculaties en het voorbereiden van werk.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Project Engineer

Als Project Engineer speel je een belangrijke rol en ben je verantwoordelijk voor de processen rondom de diverse projecten binnen de ondergrondse infra. Je zorgt ervoor dat het project zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt en je hebt dagelijks contact met projectleiders, uitvoerders en opdrachtgevers. Je blijft op de hoogte van de stand van zaken en stuurt bij daar waar nodig. Samen met jouw projectteam zorg je ervoor dat de doelstellingen en deadlines worden behaald. Naast effectiviteit en efficiëntie is kwaliteit van groot belang. Voor de projecten die jij begeleid heb je duidelijk overzichtelijk welke mensen, machines en materialen nodig zijn en weet ervoor te zorgen dat deze op tijd op de locatie aanwezig zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat op locatie duidelijk is wat er moet gebeuren en maakt hiervoor tekeningen in Autocad en stelt werkplannen op. Als Project Engineer zorg je er voor dat op de locatie de juiste goedkeuring, vergunningen en ontheffingen aanwezig zijn om zo het werk goed te laten verlopen.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Bouw

Als Werkvoorbereider Bouw richt je je op de verschillende aspecten van de bouw. Je hebt te maken met verschillende projecten waaronder renovatie, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Dit in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van 4 tot 5 verschillende projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrent de verschillende aspecten binnen de bouw.

Bekijk vacature
Junior Werkvoorbereider WT HVAC

Als Junior Werkvoorbereider hou je van een dynamische omgeving en de techniek. Als Junior Werkvoorbereider ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: - Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment aanwezig zijn, je maakt de calculatie, planning en verzorgt de oplevering. - Je bent de vraagbaak voor de klant, leverancier en collega's - Je zorgt voor het onderhouden van contacten met de uitvoering en engineering en werkt daarnaast intensief samen met collega's van andere disciplines. - Kwaliteit is een belangrijk aspect en jij zorgt dat het werk wat wordt geleverd van een hoge kwaliteit is, je komt de afspraken na en ontzorgd de klant.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Interne schildersopleiding

De interne schildersopleiding wordt gegeven bij Actief Techniek. Het traject (opleiding, en stage) duurt een half jaar. Week 1 tot en met week 8 bestaan uit praktijk- en theorielessen van een leermeester. Week 9 tot en met week 12 ben je aan het schilderen op een speciaal leerlingen project onder begeleiding van een leermeester. Week 13 tot en met week 25 is je stage periode. Tijdens de stageperiode doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een stageplek bij jou in de regio.

Bekijk vacature
Interne schildersopleiding

De interne schildersopleiding wordt gegeven bij Actief Techniek. Het traject (opleiding, en stage) duurt een half jaar. Week 1 tot en met week 8 bestaan uit praktijk- en theorielessen van een leermeester. Week 9 tot en met week 12 ben je aan het schilderen op een speciaal leerlingen project onder begeleiding van een leermeester. Week 13 tot en met week 25 is je stage periode. Tijdens de stageperiode doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een stageplek bij jou in de regio.

Bekijk vacature
Schildersopleiding BBL (niveau 2)

Als leerling schilder ga je o.a. het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken; - Spuiten; - Behangen; - Vernissen; - Houtrotreparaties en kleine glaszet werkzaamheden. Tijdens deze BBL-opleiding werk je vier dagen per week bij een erkend schildersbedrijf. Actief Techniek gaat voor jou op zoek naar een BBL plek. Het BBL traject volg je bij een schildersbedrijf bij jou in de buurt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je alles over schildertechnieken, veiligheid en omgaan met collega’s en klanten. De opleiding vindt plaats in Zwolle of Hengelo. Hier volg je 1 dag in de week praktijk- en theorie lessen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.