Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Niek van der Goot
Supportdesk medewerker/IT

Rumet van het Maalpad
Directiesecretaresse

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Professionals

Amber Louwes
Marketing en Communicatie Specialist

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
HR Adviseur

Wendy Piersma
Projectmanager Professionals

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Dominique Boelens
Corporate Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Juridisch medewerker

Arjen de Vries
Projectleider

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Business controller

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Mirella Clermonts
Salarisadministrateur

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
Flexadviseur

Marcel Bijlsma
Projectmanger Installatie

Nienke Stobbe
Medewerker kwaliteit

Fabian Kamps
Projectmanager Schilders

Niels Burgler
Projectmanager Metaal

Anne-Loes de Vries
Projectmanager Bouw

Jan-Willem Blaauw
Projectmanager Installatie

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I

We zijn per direct opzoek naar een allround timmerman. Je gaat aan de slag op een nieuwbouwproject in de omgeving Groningen. Het betreft een klus voor een langere periode, waarbij er bij goed functioneren de intentie is tot vaste aanstelling. Je gaat aan de slag bij een regionaal bouwbedrijf, die jarenlange ervaring heeft in nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Je komt bij een flexibel bouwbedrijf te werken met als doel een bouwproject te realiseren op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider/calculator

Ben jij de (beginnende) werkvoorbereider die wij zoeken? Voor een familiebedrijf met meer dan 50 jaar bouwervaring, zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider/calculator. Je bent geboren met een hamer in de hand en van hieruit doorgegroeid tot (beginnend) werkvoorbereider. Het bedrijf waar jij aan de slag gaat heeft diverse projecten in Groningen en omstreken, variërend van nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Plezier, betrokkenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Niet alleen vanuit Actief Techniek, maar ook vanuit het bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Als werkvoorbereider moet je bouwtekeningen kunnen lezen en een beeld vormen van de bouwplaats. Hierdoor kun jij de diverse facetten in het bouwproces goed op elkaar laten aansluiten. Tijdens het bouwproject ben je verantwoordelijk voor de coördineren. Dit doe je niet met één project tegelijk, maar hierin krijg diverse projecten op jouw bordje. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen en accuraat te werk gaat. Loopt het project niet volgens plan? Dan probeer je samen met je collega’s, opdrachtgevers en leveranciers een oplossing te vinden.

Bekijk vacature
Voorman / Timmerman

Ben jij de allround timmerman met leidinggevende capaciteiten die wij zoeken? Voor diverse bouwbedrijven in Groningen e.o. zijn wij opzoek naar een meewerkend voorman. Oftewel, een allround timmerman met leidinggevende capaciteiten. In deze functie ga je alle voorkomende timmerwerkzaamheden oppakken. Daarnaast neem je initiatief en geef je sturing op de bouwplaats. De functie is voor een langere periode, waarbij je aan de slag gaat op diverse nieuwbouwprojecten. Je stuurt jouw eigen team van timmermannen aan en kunt overleggen met andere partijen op de bouwplaats. Als laatste voer je eindcontroles uit en bewaak je de voortgang van het werk. Je gaat aan de slag bij een regionaal bouwbedrijf, die jarenlange ervaring heeft in nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Je komt bij een flexibel bouwbedrijf te werken met als doel een bouwproject te realiseren op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Assistent hovenier

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En heb jij ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan is dit een vacature voor jou. Een hoveniersbedrijf, gevestigd in de omgeving van Winsum zoekt per direct een assistent hovenier. Met een enthousiast en vooral gezellig team ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij particulieren. Je wordt o.a. ingezet voor assisterende werkzaamheden voor het aanleggen van een terras, groenstrook, schuttingen, tuinhuis en vijvers. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als assistent hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Omscholing hovenier

Wil jij een nieuwe uitdaging, ben je leergierig, houd je van werken in de buitenlucht en wil je jezelf laten (om)scholen tot vakspecialist in het groen? Dan is deze vacature wat voor jou! Een geweldige kans: leren in combinatie met werken! Als leerling hovenier assisteer je bij aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in particuliere tuinen, op bedrijfsterreinen of in het openbaar groen. Jouw ontwikkeling staat centraal en tijdens deze opleiding is het belangrijk dat je een open, gemotiveerde en leergierige houding hebt. Daarnaast wordt de opleiding (deels) betaald door Actief Techniek, je krijgt een salaris conform cao voor hoveniers en een leuke baan in het Groen! Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als leerling hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En heb jij ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan is dit een vacature voor jou. Een hoveniersbedrijf, gevestigd in de omgeving van Veendam zoekt per direct een assistent hovenier. Met een enthousiast en vooral gezellig team ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij particulieren. Je wordt o.a. ingezet voor assisterende werkzaamheden voor het aanleggen van een terras, groenstrook, schuttingen, tuinhuis en vijvers. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als assistent hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Minikraan machinist

Wil jij als minikraanmachinist een nieuwe uitdaging voor langere tijd en certificaten zoals VIAG-VOP, BEI-VOP of veilig werken langs de weg en/of bijvoorbeeld je rijbewijs BE halen? Bij Actief techniek (Prima Personeel) bieden wij jou deze mogelijkheden. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) minikraanmachinist voor projecten in Groningen, Drenthe en Friesland. Jij werkt als koppel nauw samen met de grondwerker en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. Wij zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken wij naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Rupskraanmachinist

Een rupskraan van 8 ton of 28 ton, het maakt jou niet uit. Heb jij ervaring in het grondverzet met dergelijke machines, werk je zelfstandig en ga je nauwkeurig te werk? Dan zoeken wij jou. Het werken met GPS en roterende kraan is geen pre. Het volgen van een aanvullende cursus behoort tot de mogelijkheden? Ook BBL trajecten bieden wij aan. Past dit verhaal bij jou? Reageer dan direct op deze vacature en stuur je CV mee. Wij maken dan een afspraak om nader kennis te maken.

Bekijk vacature
Shovelmachinist

Als shovelmachinist ben je inzetbaar in de grond, weg en waterbouw, de op- en overslag, het laden en lossen van vrachtwagens maar ook het op hoogte maken van de zandbaan (is geen pre). Wij zijn op zoek naar shovelmachinisten die zelfstandig kunnen werken met de verschillende shovels en ook het lichte onderhoud ervan kunnen verrichten. Ben jij deze man/vrouw, stuur je CV en wij maken een afspraak!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur Woningbouw

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Installatiemonteur Utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Elektromonteur Zonnepanelen

Wil jij graag meehelpen aan een duurzame toekomst en ben je niet bang om op hoogte te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn in de regio Groningen op zoek naar Elektromonteurs Zonnepanelen. Jij richt je voornamelijk op het aansluiten van de elektriciteit binnen en je collega(s) op het aansluiten van de zonnepanelen op het dak bij particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast help je waar nodig de monteur(s) zonnepanelen op het dak bij het plaatsen van de panelen. Werkzaamheden: - Het werken in de meterkast en installeren van de omvormer in het pand; - Het installeren en onderhouden van zonnepanelen op daken; - Het geven van advies en informatie aan de klanten; - Het verantwoordelijk zijn voor één of meerdere installaties per dag;

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Opleiding monteur WTB

Actief Techniek start in het eerste kwartaal van 2021 met het opleidingstraject "Monteur WTB" In dit traject word je in 12 weken opgeleid tot monteur WTB. De eerste 4 weken zal je fulltime naar school gaan waar je in de praktijk en theorie alles leert over: technisch tekening lezen, hydrauliek, pneumatiek, onderhoudstechniek, monteren & demonteren van machines, inspecties van storingen etc. Na deze 4 weken ga je 6-8 weken stage lopen bij een bedrijf in jouw omgeving. Hier zal je alle geleerde informatie in de praktijk brengen en zal je je verder kunnen ontwikkelen. Na deze stage periode wordt er in overleg met de opdrachtgever gekeken of je kan blijven of dat je opgedane kennis bij een andere opdrachtgever ingezet kan worden. Mogelijke functies zijn: montage medewerker, medewerker technische dienst, monteur in de machinebouw, assemblage medewerker, monteur in de auto industrie etc. Heb jij altijd al gedroomd van een carrière in de metaal of wil jij graag meer informatie over dit opleidingstraject, neem dan contact met ons op.

Bekijk vacature
Monteur in de Buitendienst

Wij zijn per begin April (rond week 13) opzoek naar monteurs voor een toonaangevend bedrijf in het noorden van Nederland. Wij zoeken monteurs die willen werken in de buitendienst. Als monteur houd jij je onder andere bezig met het plaatsen van bordessen, hekwerken, trapwerken etc. Jij zorgt ervoor dat onderdelen met elkaar verbonden worden door het gebruik van de juiste materialen zoals bouten en moeren. Daarnaast kun je tekening lezen en vind je het niet erg om op hoogte te werken. Bij goed bevallen zal het werk voor een periode van 4 tot 6 maanden zijn. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in en rondom Zuidbroek.

Bekijk vacature
BBL Pijpfitter

Als fitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te samenbouwen en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en kunt zowel uit de voeten met dik-en dunwandige pijpen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding of het voorbewerken en op maat maken van de leidingdelen met behulp van een slijptol. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Offshore Monteur WTB

Offshore Monteur WTB Voor het aankomend offshore seizoen zijn we op zoek naar offshore monteurs. Als monteur op een offshore productieplatform zul je voornamelijk worden ingezet bij werkzaamheden tijdens de shutdowns op de Noordzee. Omdat in het voorjaar en de zomer de productie minimaal is worden de installaties (deels) stilgezet voor onderhoud. Hierbij moeten de leidingen schoongespoeld worden, flenzen en pakkingen vervangen worden en af en toe werk met torque en tensioning apparatuur worden uitgevoerd. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je alle verder voorkomende werkzaamheden bereid bent op te pakken. Wij zijn op zoek naar monteurs die óf al ervaring hebben op zee met deze werkzaamheden óf op landprojecten tijdens onderhoudsstops deze werkzaamheden hebben uitgevoerd en nu graag hun kennis en kunde ook op de Noordzee in de praktijk willen brengen. We bieden je daarbij de mogelijkheid om alle benodigde offshore certificaten via ons te behalen. Denk hierbij aan je NOGEPA 0.5A en een offshore medische keuring, eventueel aangevuld met een NOGEPA 0.8 en bv. een S-cape training. Je kunt daarna door naar één van de vele offshore platformen die de Noordzee rijk is!

Bekijk vacature
QHSE Engineer

Voor een project in de loop van dit jaar zijn we op zoek naar een QHSE Engineer. Het betreft een functie op een schip of een andere offshore locatie. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en daarnaast het uithangbord voor onze klant bent richting haar klanten en andere belangrijke stakeholders op het project. Je kunt daarbij ook goed en duidelijk de veiligheidsprocedures van de klant overbrengen op de uitvoerende mensen op de werkvloer en zorgt dat rapportages snel en correct conform de gestelde eisen en standaarden worden aangeleverd. Belangrijkste vaardigheden in deze functe zijn: Een voorbeeld zijn op het gebied van veiligheid en gezondheid aan boord; Opstellen van risicoinventarisaties, Beoordelen en waarnodig herzien van van veiligheidsprocedures en -systemen; Coachen, procesbewaking en on-the-job trainingen geven

Bekijk vacature
Offshore lasser/IJzerwerker

Voor een aantal specialistische klanten zijn wij opzoek naar vakkrachten die in de Offshore Mobilisatie/Demobilisatie willen werken of hier al ervaring mee hebben. Het werk wordt uitgevoerd in verschillende havensteden langs de hele Noordzeekust. Wat is een offshore Mobilisatie/Demobilisatie? Je werkt in de haven op een zo genoemde Offshore supply vessel. Dit is een speciaal offshore bevoorradingsschip dat voor elke bevoorrading wordt aangepast aan de te vervoeren lading. De lading kan zeer uiteenlopend zijn, denk bijvoorbeeld aan een speciale kraan voor op een offshore platform. Hiervoor wordt dan een op maat gemaakt frame op het dek van het schip gelast, om de kraan veilig te vervoeren naar het platform. Tijdens de demobilisatie worden de tijdelijke frames van het dek verwijderd. Snelheid en kunnen werken met deadlines zijn tijdens dit werk van groot belang. Na binnenkomst moet het schip binnen de gestelde tijd weer kunnen afmeren. Vaak gaat dit werk 24/7 door en wordt er in dag- en nachtploegen gewerkt. De duur van iedere klus verschilt en kan variëren van een dag tot een week. Wie zoeken wij? Wij zoeken lassers en/of ijzerwerkers die af en toe een extra klus willen meepakken. Je moet een vakman zijn op metaal gebied en van aanpakken weten. Daar staat tegen over dat deze klussen goed betaald worden. Je komt te werken binnen een echt team en er wordt veel beroep gedaan op jouw expertise en vakmanschap. Wat zijn je vaardigheden? - Elektrode lassen (posities afhankelijk van de klus, maar vaak onder de hand of stapelen) - Branden - Slijpen - Gutsen - Samenstellen - Tekening lezen (in samenspraak met je voorman)

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Administratief Medewerker Technische Inkoop

Voor onze klant zijn wij opzoek naar een administratief medewerker voor de afdeling technische inkoop. het betreft een fulltme functie tot zeker het einde van 2021. Jij zorgt voor de dagelijkse administratieve ondersteuning aan de technische inkoopafdeling. Tijdens jouw werk passeren verschillende productgroepen de revue. Denk hierbij aan productgroepen als subcontracting, IT, supply chain, flexkrachten en materialen. Die afwisseling maakt jouw werk uitdagend en de functie uiteenlopend. Maar daardoor is elke dag dan ook anders, wat deze functie erg aangenaam en afwisselend maakt. Jij werkt binnen het inkoopteam van ongeveer 20 collega's waarbij veel samengewerkt wordt. Doordat jij ondersteuning biedt aan een groot team, is het belangrijk dat jij intern goed communiceert. Je werkt met een maandplanning, waarin jij zelft de regie neemt. Je bepaalt zelf wanneer jij deze taken uitvoert. In jouw rol beschik jij dus over veel vrijheid. Verder ga jij als inkoopmedewerker o.a. het volgende doen: • Je ondersteunt het inkoopteam en bewaakt het inkoopproces: Controleert bij specifieke orders of de leveranciers de afspraken nakomen, analyseert de oorzaak van eventuele vertragingen van leveringen • Je bent verantwoordelijk voor de nazorg en evaluatie van het operationele inkoopproces en monitort de juiste administratieve afhandeling. Dit zorgt ervoor dat het inkoopproces zo efficiënt mogelijk verloopt. • Je biedt ondersteuning bij het innen van jaarbonussen, het bijwerken van jaarplannen en het berekenen van prijzen; • Je draagt bij aan het optimaliseren van de Inkoop Master Data beheer en zorgt voor het up to date houden van technische dossiers; • Je beoordeelt contracten en realiseert contractverlengingen.

Bekijk vacature
Category Manager

Ben jij in staat om organisatiedoelen en -behoeften te vertalen naar inkoopstrategieën voor diverse business units door heel Europa? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant zijn wij per direct op zoek naar een category manager. In jouw rol werk je nauw samen met operations management. Aan jou de taak om samen met stakeholders holistische cluster- en sourcingstrategieën te definiëren. Daarnaast plan en beheer je ook de uitvoering hiervan. je managet contracten en streeft naar een continue verbetering en toegevoegde waarde voor onze organisaties. Tevens speel je een sleutelrol bij het waarborgen van veiligheid, compliance en leverbetrouwbaarheid aan zowel interne teams als onze klanten. Je stuurt proces- en leveranciersveranderingen aan op basis van transparantie en Total Value Concept. Jij waarborgt een goede relatie met business leaders en managers, procurement medewerkers, leveranciers en belangrijke stakeholders. Tot slot bestaan jouw werkzaamheden uit het leiding geven aan cross-functionele categorieteams over business lines met stakeholders en Subject Matter Experts, waarbij procesveranderingen worden gestimuleerd op basis van transparantie en Best Value. Nauwe banden met zakelijke stakeholders en Project Buyers in de business is een voorwaarde voor succes. Inkoop opereert in een matrix- & projectorganisatie, waarbij stakeholdermanagement, transparantie, beïnvloeding, verandermanagement en eigenaarschap van processen en agenda cruciaal zijn om succesvol te zijn als Category Manager.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die mee werkt aan de opleveringen van de werkpakketten. Deze werkpakketten zijn nodig tijdens de uitvoering van de stop of uitbreiding. Je houdt de stopmanager of projectmanager op de hoogte van je werkzaamheden. Binnen de functie als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je tevens verantwoordelijk voor: - Binnen het hele werktuigbouwkundige spectrum, zoals pompen, ketels, constructies en piping , schrijf je technische opdrachtstellingen (TOS) - Je doet de opnames binnen de fabriek, bestelt en controleert de materialen en maakt kleine calculaties - Je overlegt met de verschillende contractors en de andere belanghebbenden voor en tijdens de stop.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Allround glaszetter

Werk je al enkele jaren als (assistent) glaszetter en op zoek naar een functie als zelfstandig glaszetter of werk je al jaren zelfstandig en opzoek naar een ander glaszetbedrijf? Dan heeft Actief Techniek wellicht de perfecte glaszetter vacature voor jou! Voor een schildersbedrijf in provincie Groningen ben ik per direct op zoek naar een zelfstandig glaszetter. Het schildersbedrijf is gevestigd tussen Groningen en Assen. Je zult voornamelijk in koppels of alleen onderweg zijn met een bus van de baas. Als zelfstandig glaszetter ga je het volgende doen: - Werken op basis van werkopdrachten op verschillende locaties; - Bepaal je ter plekke de precieze aanpak en uitvoering van je opdracht; - Plaatsen van verschillende soort glas, beglazingssystemen en glasconstructies; - Maak je gebruik van divers bevestiging- en verlijmingstechnieken; - Opmeten en op maat snijden van glas; - Veilig vervoeren van glas; - Ben je werkzaam in de nieuwbouw en onderhoud; - Krijg je te maken met spoedklussen zoals inbraak en schade (bijvoorbeeld houtrot herstellen aan kozijnen);

Bekijk vacature
Constructieschilder

Ben jij de constructieschilder met een aantal jaar ervaring? Coat en schilder je industriële producten op een veilige manier? Heb je ervaring in het schilderen van bijvoorbeeld bruggen, sluitzen, metaalconstructies, tankwanden, containers en machines? Dan heeft Actief Techniek! de constructieschilder vacature voor je! Als constructieschilder zorg je voor de juiste bescherming van grote metalen of betonnen objecten. Als vakbekwame schilder in de constructies doe je het volgende: - Regelen van hulpconstructies en afscherming (milieubescherming); - Er voor zorgen dat alle materialen en hulpmiddelen aanwezig zijn; - Zorg je ervoor dat je de juiste laagdikte aan brengt; - Kies je voor de juist handmatige techniek, jij weet wanneer je een kwast of een roller gebruikt; - Houd je je aan alle veiligheidsvoorschriften. Ben je geen constructieschilder, maar heb je wel ervaring als constructie- straler of spuiter? Ook dan kom ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk vacature
Industrieel Spuiter/Straler

Ben jij de spuiter/straler met een aantal jaar ervaring? Spuit (airless) en/of straal jij industriële producten op een veilige manier? Heb je ervaring in het stralen/spuiten van bijvoorbeeld bruggen, sluizen, metaalconstructies, tankwanden, containers en machines? Dan heeft Actief Techniek! de spuiter/straler vacature voor je! Als spuiter/straler zorg je voor de juiste bescherming van grote metalen of betonnen objecten. Als vakbekwame spuiter/straler in de constructies doe je het volgende: - Regelen van hulpconstructies en afscherming (milieubescherming); - Er voor zorgen dat alle materialen en hulpmiddelen aanwezig zijn; - Zorg jij er voor dat de onderdelen dusdanig gestraald worden dat je collega ze direct kan coaten. - Zorg je ervoor dat je de juiste laagdikte aan brengt; - Kies je voor de juist handmatige techniek, jij weet wanneer je een kwast, roller of spuit gebruikt; - Houd je je aan alle veiligheidsvoorschriften. Ben je geen industriële spuiter/straler, maar heb je wel ervaring in het fijnere werk? Ook dan kom ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.