Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Niek van der Goot
Functioneel Beheerder

Jos van der Veen
Projectmanager Schilders

Wendy Bouma
Financieel administratief medewerker

Rumet van het Maalpad
Officemanager

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Metaal - Lascoördinator IWC-b

Reinout Benninga
Projectmanager Bouw

Myrthe Vos
Marketing en Communicatie

Amber Louwes
Marketing en Communicatie

Kees Endeveld-Streuer
Financieel administratief medewerker

Sander Braaksma
Projectmanager Professionals

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Bas Meertens
Financieel administratief medewerker

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
Staf Coördinator

Wendy Piersma
Projectmanager Professionals

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Stephan Belksma
Vestigingsmanager

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Sander Boog
Projectmanager Professionals

Dominique Boelens
HR/Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Projectmanager Backoffice

Arjen de Vries
Manager Actief People

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Financieel administratief medewerker

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Loraine van der Burg
Projectmanager Backoffice

Mirella Clermonts
Financieel administratief medewerker

Ronald Matulessy
Controller

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
HR/Recruiter

Marcel Bijlsma
Projectmanger Installatie

Bekijk onze top vacatures in bouw

inloopweek groningen

Wil jij werken als timmerman, metselaar of bouwhulp? Kom dan naar de inloopweek bij Actief Techniek in Groningen en maak kennis met onze vacatures, opleidingen en ZZP opdrachten! De week van 6 juli tot en met 10 juli staat bij Actief Techniek in het teken van een inloopweek. Tijdens deze week helpen wij jou aan een passende baan of omscholing binnen de techniek. Wij zullen jou in deze week geheel conform de RIVM richtlijnen ontvangen bij ons op kantoor. Vacatures Bij ons vind je verschillende vacatures in de bouw, bijvoorbeeld voor een baan als timmerman, metselaar of bouwhulp. Met deze baan kun je onder andere terechtkomen in de renovatie, nieuwbouw, onderhoud of in een werkplaats. We werken veel met regionale partijen, maar hebben we ook contacten met grote landelijke partijen. We gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken waar jouw interesses liggen zodat we je naar een passende baan kunnen begeleiden. Opleidingen Wil jij een nieuw vak leren, je laten omscholen of bijscholen? Volg dan één van onze bouw gerelateerde opleidingen. We bieden je zowel een opleiding als stageplek. Omdat we zijn gespecialiseerd in de technische sector, weten wij precies wat bedrijven verwachten en welke opleiding daar het beste bij aansluit. Kom meer te weten over onze opleidingen tijdens onze inloopweek en vergroot je mogelijkheden in het werkveld! ZZP opdrachten bouw Houd jij van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, maar heb je geen zin in het papierwerk? Kom dan tijdens onze inloopweek in contact met onze ZZP afdeling. Jij kunt je bezig houden met het geen dat jij het liefst doet, terwijl wij als bedrijf in ZZP bemiddeling alles voor je regelen; van ZZP opdrachten tot facturen. Werken in een andere branche Is de bouw niets voor jou? Geen probleem! Wij bieden ook werk, opleidingen en ZZP opdrachten in de metaal, installatietechniek, infra, offshore, het groen en voor schilders! Bekijk op onze website en reageer op een ‘inloopweek vacature’ in een andere branche.

Bekijk vacature
Timmerman I

Voor een aannemer uit Groningen zijn wij per direct op zoek naar timmermannen die zowel in de nieuwbouw als onderhoud en renovatie uit de voeten kunnen. Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een prettige werksfeer en leuke collega's. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Groningen.

Bekijk vacature
Timmerman I

Je gaat aan de slag bij een regionale aannemer met prachtige aan -en verbouwklussen bij mensen thuis. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en bij goed bevallen is er de mogelijkheid tot indiensttreding bij de aannemer.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Machinist

Voor diverse groenbedrijven in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar meerdere maaimachinisten. Ben jij een persoon wie feilloos parken, bermen, sportvelden en andere groenvoorzieningslocaties maait? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kunt goed overweg met verschillende machines en voert diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Verder neem jij ten alle tijde de veiligheid in acht en ga je verantwoordelijk te werk. Je bent representatief en beschikt over voldoende communicatievaardigheden, aangezien je dagelijks aan het werk bent voor diverse klanten.

Bekijk vacature
Opperman bestratingen

Als opperman assisteer je de hovenier bij zowel onderhoud- als aanlegwerkzaamheden. Je bent bereid te leren en alles aan te pakken. Je assisteert onder andere bij het plaatsen van schuttingen en het aanleggen van plantenborders, vijvers en terrassen. Ook onderhoudswerkzaamheden zoals het snoeien van bomen en struiken, heggen scheren en grasmaaien behoren tot de werkzaamheden. Werken combineren met het halen van een diploma? Wij bespreken graag de opleidingsmogelijkheden met je!

Bekijk vacature
Inloopweek Groningen

Inloopweek Groningen Wil jij werken als hovenier, groenvoorziener of boomverzorger? Kom dan naar de inloopweek bij Actief Techniek in Groningen en maak kennis met onze vacatures, opleidingen en ZZP opdrachten! De week van 6 juli tot en met 10 juli staat bij Actief Techniek in het teken van een inloopweek. Tijdens deze week helpen wij jou aan een passende baan of omscholing binnen de techniek. Wij zullen jou in deze week geheel conform de RIVM richtlijnen ontvangen bij ons op kantoor. Vacatures Bij ons vind je verschillende vacatures in het groen, bijvoorbeeld voor een baan als hovenier, groenvoorziener of boomverzorger. Met deze baan kun je onder andere terechtkomen in het particuliere werk of bij bijvoorbeeld een gemeente. We werken veel met regionale partijen, maar hebben we ook contacten met grote landelijke partijen. We gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken waar jouw interesses liggen zodat we je naar een passende baan kunnen begeleiden. Opleidingen Wil jij een nieuw vak leren, je laten omscholen of bijscholen? Volg dan één van onze groen gerelateerde opleidingen. We bieden je zowel een opleiding als stageplek. Omdat we zijn gespecialiseerd in de groensector, weten wij precies wat bedrijven verwachten en welke opleiding daar het beste bij aansluit. Kom meer te weten over onze opleidingen tijdens onze inloopweek en vergroot je mogelijkheden in het werkveld! ZZP opdrachten metaal Houd jij van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, maar heb je geen zin in het papierwerk? Kom dan tijdens onze inloopweek in contact met onze ZZP afdeling. Jij kunt je bezig houden met het geen dat jij het liefst doet, terwijl wij als bedrijf in ZZP bemiddeling alles voor je regelen; van ZZP opdrachten tot facturen. Werken in een andere branche Is de groenbranche niets voor jou? Geen probleem! Wij bieden ook werk, opleidingen en ZZP opdrachten in de bouw, metaal, infra, offshore, installatietechniek en voor schilders! Bekijk op onze website en reageer op een ‘inloopweek vacature’ in een andere branche.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

ZZP Infra

Actief ZZP is doorlopend op zoek naar grondwerkers, kraanmachinisten en stratenmakers. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers zijn namelijk werkzaam in diverse takken van de infrabranche. Bedrijven waar wij mee werken zijn o.a. loonbedrijven, hoofdaannemers, onderaannemers, gemeente of ZZP’ers. Wij zoeken in de Infra ZZP'ers die werkzaam zijn in omgeving Groningen, Drenthe en Friesland. Elk project vraagt om een eigen specialist. Daarom zoeken wij ZZP grondwerkers, kraanmachinisten en stratenmakers voor projecten in de volgende markten: - Huisaansluitingen - Saneringen (o.a. gas) - Kabels & leidingen - Wegenbouw & grondverzet - Straatmakerij De duur van de diverse projecten is variërend en afhankelijk van de opdrachtgevers. Wij gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel met 0628741976 voor meer informatie.

Bekijk vacature
Shovelmachinist

Als shovelmachinist ben je inzetbaar in de grond, weg en waterbouw, de op- en overslag, het laden en lossen van vrachtwagens maar ook het op hoogte maken van de zandbaan (is geen pre). Wij zijn op zoek naar shovelmachinisten die zelfstandig kunnen werken met de verschillende shovels en ook het lichte onderhoud ervan kunnen verrichten. Ben jij deze man/vrouw, stuur je CV en wij maken een afspraak!

Bekijk vacature
Minikraan machinist

Wil jij als minikraanmachinist een nieuwe uitdaging voor langere tijd en certificaten zoals VIAG-VOP, BEI-VOP of veilig werken langs de weg en/of bijvoorbeeld je rijbewijs BE halen? Bij Actief techniek (Prima Personeel) bieden wij jou deze mogelijkheden. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) minikraanmachinist voor projecten in Groningen, Drenthe en Friesland. Jij werkt als koppel nauw samen met de grondwerker en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. Wij zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken wij naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Dikwandig CV Monteur

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Groningen zijn wij op zoek naar dikwandig cv monteurs/ lassers (TIG of Autogeen). Als dikwandig CV-monteur kan je aan de hand van tekeningen en schetsen zelfstandig installeren, monteren en repareren van dikwandige cv installaties. Je bent werkzaam in de utiliteitsbouw en Industriële omgeving.

Bekijk vacature
Leerling Installatiemonteur

Zet je eerste stappen in de installatietechniek! Ervaring? Niet nodig. Laat je omscholen! Wil jij je laten omscholen en lijkt je het leuk om te starten in de installatietechniek? Je krijgt de kans om op onze kosten de benodigde opleiding volgen met baangarantie! Binnen no-time kun jij diverse water-, gas en verwarmingsinstallaties aanleggen en ben jij breed inzetbaar binnen de installatietechniek! Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We hebben al jaren een uitstekende samenwerking met meerdere vakscholen en BBL-opleiders. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil jij werken met de nieuwste technieken binnen de installatietechniek? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan aan het werk in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen of de industrie. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Groningen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Aanmelding inloopweek Actief Techniek Groningen

Inloopweek Groningen Wil jij werken als installatie- of elektomonteur? Kom dan naar de inloopweek bij Actief Techniek in Groningen en maak kennis met onze vacatures, opleidingen en ZZP opdrachten! De week van 6 juli tot en met 10 juli staat bij Actief Techniek in het teken van een inloopweek. Tijdens deze week helpen wij jou aan een passende baan of omscholing binnen de techniek. Wij zullen jou in deze week geheel conform de RIVM richtlijnen ontvangen bij ons op kantoor. Vacatures Bij ons vind je verschillende vacatures in de installatietechniek, bijvoorbeeld voor een baan als installatie- of elektomonteur. Met deze baan kun je onder andere terechtkomen in de industrie of in een werkplaats. We werken veel met regionale partijen, maar hebben we ook contacten met grote landelijke partijen. We gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken waar jouw interesses liggen zodat we je naar een passende baan kunnen begeleiden. Opleidingen Wil jij een nieuw vak leren, je laten omscholen of bijscholen? Volg dan één van onze metaal gerelateerde opleidingen. We bieden je zowel een opleiding als stageplek. Omdat we zijn gespecialiseerd in de technische sector, weten wij precies wat bedrijven verwachten en welke opleiding daar het beste bij aansluit. Kom meer te weten over onze opleidingen tijdens onze inloopweek en vergroot je mogelijkheden in het werkveld! ZZP opdrachten Houd jij van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, maar heb je geen zin in het papierwerk? Kom dan tijdens onze inloopweek in contact met onze ZZP afdeling. Jij kunt je bezig houden met het geen dat jij het liefst doet, terwijl wij als bedrijf in ZZP bemiddeling alles voor je regelen; van ZZP opdrachten tot facturen. Werken in een andere branche Is de installatietechniek niets voor jou? Geen probleem! Wij bieden ook werk, opleidingen en ZZP opdrachten in de bouw, metaal, infra, offshore, het groen en voor schilders! Bekijk op onze website en reageer op een ‘inloopweek vacature’ in een andere branche. P.s. mocht je net deze week op vakantie zijn, alleen je hebt wel interesse, dan komen we graag op een ander moment met je in contact.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

GRE Monteur

Wil jij als GRE monteur mee bouwen aan het grootste datacenter van Nederland? Voor een toonaangevende klant in de vervaardiging en installatie van kunststof leidingsystemen en appendages zijn wij voor lange duur op zoek naar monteurs, fitters en lassers voor GRE werkzaamheden. Ervaring is dit vak is een pré, echter ben jij goed gemotiveerd en vastberaden te slagen in dit echte specialisme dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan. Glassfiber Reinforced Epoxy (GRE) leidingsystemen kenmerken zich door een hoge duurzaamheid en vinden veelal toepassing in de Marine en Offshore, Olie & Gas en Chemie markten. Daarnaast ook in de utiliteitsmarkten zoals koel en bluswatersystemen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het uiterste noorden van de provincie Groningen, te weten de Eemshaven. Reeds enkele jaren wordt daar een mega datacenter gebouwd, een meerjarig project waarvan het einde nog niet in zicht is.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Offshore Crane operator

Voor een internationaal opererende klant zijn wij op zoek naar een offshore crane operator voor een klus van 6 augustus tm 19 augustus vanuit Eemshaven naar een offshore windpark. In deze periode word je 2x ingezet voor 2 dagen, de andere dagen sta je (betaald) standby. Heb je ervaring met een 6 tons knuckle boom crane en heb je een certificaat dat bewijst dat je getraind bent om hier mee om te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Uiteraard heb je voor deze klus ook je GWO papieren nodig.

Bekijk vacature
Pijpfitter

Altijd al eens op een offshore platform willen werken? Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar pijpfitters voor het inbouwen van leidingsystemen in offshore platformen. Dit gebeurd onshore waardoor je geen offshore ervaring of certifcaten nodig hebt. Wil jij hier onderdeel van zijn en samen met het team dit project tot een goed einde brengen? Neem dan snel contact met ons op. Het project start half augustus en loop tot en met ca. half november van dit jaar. Deze functie staat open voor zowel werknemers als ZZP

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Wil jij graag onderdeel zijn van een professioneel en hecht team, en heb jij de nodige ervaring als werkvoorbereider werktuigbouwkunde? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider met affiniteit in de werktuigbouwkunde. Je komt te werken binnen een industriële omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Vanuit je functie krijg je te maken met diverse projecten en klantvragen. Dat betekent dat je werkzaamheden erg variëren. Je bent verantwoordelijk voor engineering, calculatie, planning en geeft waar nodig advies. Kortom:een uitdagende functie met veel afwisseling. Grotendeels ben je werkzaam op de projectlocatie, en af en toe ben je voor overleg aanwezig op het centrale kantoor. Op de projectlocatie kom je terecht binnen een hecht team van projectleiders, engineers, uitvoerders, tekenaars en andere technici.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Elektrotechniek

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek werk je in binnen kleine en middelgrote projecten aan integrale, multidisciplinaire aanpak. De dagelijkse werkzaamheden als Werkvoorbereider Elektrotechniek zijn: - Je bent de rechterhand van een van de Projectleiders voor de projecten van de afdeling Beheer & Onderhoud - Ondersteunen van de verschillende processen en de uitvoering vanuit kantoor - Je draagt zorg voor het correct bijhouden van de management systemen - Ad hoc biedt jij oplossingen voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden - Je communiceert veelzijdig met interne en externe betrokkenen

Bekijk vacature
Werkvoorbereider en planner beveiligingstechniek

In de rol als werkvoorbereider en planner beveiligingstechniek heb je de verantwoording over het organiseren van het onderhoud en het oplossen van de storingen aan de beveiligingsinstallaties van de klanten. Je hebt passie voor het installatie vak en daarnaast kennis van inbraak-, CCTV-, toegangscontrole, branmeld- en data-installaties. Binnen de rol als werkvoorbereider en planner instrueer je jouw team en organiseer en plan je de diverse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de juiste monteur, met de juiste materialen op de juiste plek zijn. Kwaliteit is daarbij van groot belang.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Aanmelding inloopweek Actief Techniek Groningen

Wil jij werken als werkvoorbereider, tekenaar of engineer? Kom dan naar de inloopweek bij Actief Techniek in Groningen en maak kennis met onze vacatures, opleidingen en ZZP opdrachten! De week van 6 juli tot en met 10 juli staat bij Actief Techniek in het teken van een inloopweek. Tijdens deze week helpen wij jou aan een passende baan of omscholing binnen de techniek. Wij zullen jou in deze week geheel conform de RIVM richtlijnen ontvangen bij ons op kantoor. Vacatures Bij ons vind je verschillende vacatures in de techniek, bijvoorbeeld voor een baan werkvoorbereider, tekenaar of engineer. Met deze baan kun je onder andere terechtkomen bij multinationals. We werken veel met regionale partijen, maar hebben we ook contacten met grote landelijke partijen. We gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken waar jouw interesses liggen zodat we je naar een passende baan kunnen begeleiden. Opleidingen Wil jij een nieuw vak leren, je laten omscholen of bijscholen? Volg dan één van onze techniek gerelateerde opleidingen. We bieden je zowel een opleiding als stageplek. Omdat we zijn gespecialiseerd in techniek, weten wij precies wat bedrijven verwachten en welke opleiding daar het beste bij aansluit. Kom meer te weten over onze opleidingen tijdens onze inloopweek en vergroot je mogelijkheden in het werkveld! ZZP opdrachten metaal Houd jij van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, maar heb je geen zin in het papierwerk? Kom dan tijdens onze inloopweek in contact met onze ZZP afdeling. Jij kunt je bezig houden met het geen dat jij het liefst doet, terwijl wij als bedrijf in ZZP bemiddeling alles voor je regelen; van ZZP opdrachten tot facturen. Werken in een andere branche Is de techniek niets voor jou? Geen probleem! Wij bieden ook werk, opleidingen en ZZP opdrachten in de bouw, infra, groen en voor schilders! Bekijk op onze website en reageer op een ‘inloopweek vacature’ in een andere branche.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de RVS- constructiewerkplaats. Voor de werkplaats voer je de werkvoorbereiding uit en je bent daarnaast het aanspreekpunt voor vraagstukken. Verdere werkzaamheden zijn: - Indelen van personeel - Bewaken van de planning - Afhandelen van de uitgevoerde orders - Administratieve werkzaamheden t.b.v. de werkvoorbereiding - Bestellen van materiaal en het bewaken van de levertijden - Schakelen tussen spoedklussen en dagelijkse klussen - Tekeningen maken van leidingwerk / constructies

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die mee werkt aan de opleveringen van de werkpakketten. Deze werkpakketten zijn nodig tijdens de uitvoering van de stop of uitbreiding. Je houdt de stopmanager of projectmanager op de hoogte van je werkzaamheden. Binnen de functie als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je tevens verantwoordelijk voor: - Binnen het hele werktuigbouwkundige spectrum, zoals pompen, ketels, constructies en piping , schrijf je technische opdrachtstellingen (TOS) - Je doet de opnames binnen de fabriek, bestelt en controleert de materialen en maakt kleine calculaties - Je overlegt met de verschillende contractors en de andere belanghebbenden voor en tijdens de stop.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Constructieschilder

Als constructieschilder zorg je voor de juiste bescherming van grote metalen of betonnen objecten. Als vakbekwame schilder in de constructies doe je het volgende: - Regelen van hulpconstructies en afscherming (milieubescherming); - Er voor zorgen dat alle materialen en hulpmiddelen aanwezig zijn; - Zorg je ervoor dat je de juiste laagdikte aan brengt; - Kies je voor de juist handmatige techniek, jij weet wanneer je een kwast of een roller gebruikt; - Houd je je aan alle veiligheidsvoorschriften. Ben je geen constructieschilder, maar heb je wel ervaring als constructie- straler of spuiter? Ook dan kom ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk vacature
Allround Schilder

Actief Techniek ZZP is door heel Nederland doorlopend op zoek naar ervaren ZZP schilders. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers zijn namelijk werkzaam in diverse takken van de schildersbranche. Onder onze ZZP projecten valt het schilderen van woningen tot het schilderen op booreilanden in de Noordzee.

Bekijk vacature
Schilder 2

Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel particulier werk in de regio Groningen. Bij het schildersbedrijf zul je zowel zelfstandig op de klussen werkzaam zijn als met een collega.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.