Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Niek van der Goot
Functioneel Beheerder

Wendy Bouma
Financieel administratief medewerker

Rumet van het Maalpad
Officemanager

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Professionals

Reinout Benninga
Projectmanager Bouw

Amber Louwes
Marketing en Communicatie

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
Staf Coördinator

Wendy Piersma
Projectmanager Professionals

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Stephan Belksma
Vestigingsmanager

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Dominique Boelens
HR/Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Projectmanager Backoffice

Arjen de Vries
Manager Actief People

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Financieel administratief medewerker

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Mirella Clermonts
Financieel administratief medewerker

Ronald Matulessy
Controller

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
HR/Recruiter

Marcel Bijlsma
Projectmanger Installatie

Bekijk onze top vacatures in bouw

Werkplaatstimmerman

Voor een familie bedrijf in Noord Drenthe ga je aan de slag als werkplaatstimmerman. Dit familie bedrijf heeft een eigen fabriek waar ze alle kozijnen, trappen, deuren en HSB elementen maken. Heb jij de ervaring en kennis met betrekking tot het bedienen van machines zoals een Frees, formaatzaag, freestafel, vlakbank en een diktebank? Word jij blij om resultaat te zien en goed werk af te leveren? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Martin Weesies Projectmanager Bouw Actief Techniek Bouwpersoneel Hooghoudtstraat 2 | 9723TG | Groningen | www.actieftechniek.nl T. 050- 313 49 43 | M. +31 646589247

Bekijk vacature
Timmerman service en onderhoud

Direct in rechtstreekse dienst bij één van de meest vooruitstrevende aannemers van Groningen? Ze zijn op zoek naar een timmerman op hun servicebus voor garantiewerkzaamheden. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid want je moet je dag zelf indelen aan de hand van de binnenkomende werkzaamheden op je tablet. Je werkgebied bevind zich in Groningen, je gaat met eigen bus naar verschillende locaties waar je garantiewerk moet verrichten bij zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker Groenvoorziening

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En aan het werk bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een vacature voor jou. Een groenbedrijf, gevestigd in de omgeving van de stad Groningen is per direct op zoek naar groenvoorzieners. Samen met een gezellig team van groenvoorzieners ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bijvoorbeeld plantsoenen en parken. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor de dag voorbij vliegt. Voorbeelden hiervan zijn het snoeien van heggen/bomen/struiken, het maaien van bermen en taluten, bosmaaien, blad blazen, en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als groenvoorziener. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Medewerker Groenvoorziening

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En aan het werk bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een vacature voor jou. Een groenbedrijf, gevestigd in de omgeving van Veendam is per direct op zoek naar groenvoorzieners. Samen met een gezellig team van groenvoorzieners ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bijvoorbeeld plantsoenen en parken. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor de dag voorbij vliegt. Voorbeelden hiervan zijn het snoeien van heggen/bomen/struiken, het maaien van bermen en taluten, bosmaaien, blad blazen, en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als groenvoorziener. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Hovenier

Voor een mooi bedrijf in de regio van de stad Groningen, zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Het bedrijf werkt voornamelijk bij particulieren. Samen met jouw collega's start je elke ochtend met een kop koffie op de zaak om de planning van de dag door te nemen. Je bent samen met een gezellig team verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen. Met jouw specialistische kennis kan jij je ook prima zelfstandig redden in het aanleggen en/of onderhouden van tuinen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Grondwerker

Wil jij goed verdienen, lekker in de buitenlucht werken en zoek jij werk voor langere tijd? Per direct zijn wij op zoek naar meerdere grondwerkers voor een groot glasvezel project van meerdere jaren in de provincie Groningen. Je komt te werken in een ploeg van 4 a 5 man. Bij goed bevallen heb jij de garantie dat je voor meerdere jaren werk hebt. Ben jij een grondwerker uit de regio Stadskanaal, Roden, Leens of Assen en wil jij graag werkzaam zijn in de GWW? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Als grondwerker/kabellegger heb je de volgende werkzaamheden: - Sleuven graven - Grond verplaatsen d.m.v. kruiwagen - Vlakken van sleuven - Verdichten/assisteren bij kraanwerkzaamheden - Leggen van kabels

Bekijk vacature
Minikraan machinist

Voor een langdurig project zijn wij op zoek naar een minikraanmachinist in de omgeving van Groningen, Drenthe en Friesland. je werkt als koppel nauw samen met de grondwerker en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. We zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken we naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Machinist minikraan

Voor meerdere langdurige projecten zijn wij op zoek naar minikraanmachinisten in de omgeving van Groningen, Drenthe en Friesland. Als machinist grondverzet werk je als koppel nauw samen met de grondwerker. Je houdt je bezig met het machinaal graven van sleuven. We zoeken machinisten op een minikraan voor verschillende disciplines binnen de infra. Namelijk, voor in de riolering, in het kabel- en leidingwerk, gas-, water- en lichtaansluitingen en machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken we op welke discipline jouw werk als kraanmachinist het beste tot zijn recht komt. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Kunststof Fitters/Monteurs (GRE)

Glassfiber Reinforced Epoxy (GRE) leidingsystemen kenmerken zich door een hoge duurzaamheid en vinden veelal toepassing in de Marine en Offshore, Olie & Gas en Chemie markten. Daarnaast ook in de utiliteitsmarkten zoals koel en bluswatersystemen. Als GRE monteur ben je werkzaam in de rol van fitter, monteur, samensteller en lasser van kunststof leidingdelen, appendages en koppelstukken(moffen). Je gaat te werken conform de isometrische tekening en weet deze theoretische uiteenzetting te vertalen naar een praktisch werkstuk. Daarbij werk je conform de geldende veiligheidsprotocollen en werkvergunningen. In deze functie hanteer je net zo gemakkelijk een PE lasmachine als je koffer handgereedschap en ben je bereid op alle fronten van de opdracht mee te werken indien dat nodig is. Je weet je draai te vinden bij schroefdraad verbindingen maar ook en lamineer verbinding bij een reparatie tijdens een Tie-inn is jou niet vreemd.

Bekijk vacature
Metaalbewerker

Als metaalbewerker kun je frezen, draaien, slijpen, boren, zagen, buigen, afkorten, draadsnijden etc. Daarnaast heb je tevens ervaring met het bedienen van diverse machines waaronder een kantbank, puntlasmachine en een zetbank. Als metaalbewerker voor je bewerkingen uit als frezen, draaien, slijpen, boren, zagen, buigen, afkorten, draadsnijden etc. Daarnaast heb je ook ervaring met niet-verspanende processen zoals persen, walsen, stansen en ponsen. De werkzaamheden zijn voor diverse klanten in het noorden van Nederland. Afhankelijk van de klant zal het eindproduct verschillende zijn. Dit kunnen stellingen zijn voor de supermarkten tot grote platen ten behoefte van de scheepsbouw. De werkzaamheden worden in de meeste gevallen uitgevoerd in de werkplaats bij de klant.

Bekijk vacature
Mig Mag lasser

De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en hechten van halffabricaten om het vervolgens af te lassen met het Mig Mag lasproces. Je bent in staat om zelfstandig plaatwerk en/of constructiedelen samen te bouwen aan de hand van de bijhorende tekeningen en werkopdrachten. Je werkt met een urenplanning en levert de gevraagde kwaliteit. Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals zagen, boren, ponsen of buigen is geen probleem. Je kunt zelfstandig het lasapparaat instellen en het juiste draad selecteren. Het zwaartepunt van de functie ligt bij het laswerk.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Offshore constructie supervisor

Voor een klant zijn wij op zoek naar een offshore supervisor met ervaring in zware offshore constructie (montage) werkzaamheden. Ter plaatse van een offshore windpark moet op het substation een helideck vervangen worden. Het zwaartepunt ligt op NDE werk om het kwaliteitssysteem te waarborgen, rapporteren van schade aan coating en het uitlijnen van het helideck. De werkzaamheden vinden plaats vanaf ca. half februari to ca. half maart. Herken je jezelf in deze rol? Dan komen we graag met je in contact!

Bekijk vacature
Offshore Monteur WTB

Offshore Monteur WTB Voor het aankomend offshore seizoen zijn we op zoek naar offshore monteurs. Als monteur op een offshore productieplatform zul je voornamelijk worden ingezet bij werkzaamheden tijdens de shutdowns op de Noordzee. Omdat in het voorjaar en de zomer de productie minimaal is worden de installaties (deels) stilgezet voor onderhoud. Hierbij moeten de leidingen schoongespoeld worden, flenzen en pakkingen vervangen worden en af en toe werk met torque en tensioning apparatuur worden uitgevoerd. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je alle verder voorkomende werkzaamheden bereid bent op te pakken. Wij zijn op zoek naar monteurs die óf al ervaring hebben op zee met deze werkzaamheden óf op landprojecten tijdens onderhoudsstops deze werkzaamheden hebben uitgevoerd en nu graag hun kennis en kunde ook op de Noordzee in de praktijk willen brengen. We bieden je daarbij de mogelijkheid om alle benodigde offshore certificaten via ons te behalen. Denk hierbij aan je NOGEPA 0.5A en een offshore medische keuring, eventueel aangevuld met een NOGEPA 0.8 en bv. een S-cape training. Je kunt daarna door naar één van de vele offshore platformen die de Noordzee rijk is!

Bekijk vacature
Offshore lasser (opleiding)

Lijkt het je wat om met de helikopter naar je werkplek te vliegen? Voor het aankomende offshore-seizoen zijn we zijn op zoek naar talentvolle (constructie) lassers die de ambitie hebben om aan het werk te zijn op nationale en internationale offshore locaties. Tijdens de shutdown periode (vanaf medio april t/m september) is de productie minimaal en worden de installaties (deels) stilgezet voor onderhoud. Hierbij vindt ook regelmatig laswerk plaats van de diverse constructiedelen in en rondom het platform. Het meest voorkomende laswerk wordt m.b.v. electrode laswerk gedaan. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je alle verder voorkomende werkzaamheden bereid bent op te pakken. Lijkt dit je een mooie uitdaging? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wij zorgen ervoor dat je een las-test kunt gaan doen en daarna de benodigde lascertificaten via ons kunt gaan behalen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om alle benodigde offshore certificaten via ons te behalen. Denk hierbij aan je NOGEPA 0.5A en een offshore medische keuring, eventueel aangevuld met een NOGEPA 0.8 en bv. een S-cape training. Je kunt daarna door naar één van de vele offshore platformen die de Noordzee rijk is!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Werkvoorbereider brandbeveiliging

Als Werkvoorbereider brandbeveiliging ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten op het gebied van brandbeveiliging. Binnen deze functie werk je samen met de Werkvoorbereider beveiligingstechniek. Je koopt de juiste materialen in en zorgt ervoor dat alle benodigde materialen op tijd aanwezig zijn bij het project. Tijdens het hele project kunnen de monteurs bij jou terecht voor vragen en voorzie je onze klanten van passend advies. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning van de projecten en onderhoud je contact met klanten en leveranciers. Binnen deze functie werk je nauw samen met de Projectbegeleider en Inbedrijfsteller brandmeldbeveiliging. Bij de oplevering van het project zorg je voor een goede overdracht richting Service en Onderhoud.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Productie manager

De voornaamste werkzaamheden van de opdracht zijn: - Direct aansturen van teamleiders manufacturing en indirect van 200 operators, waarbij sturen op tvb’s een belangrijk aandachtspunt is; - Het faciliteren van de implementatie van WCOM binnen de eigen afdeling; - Het coachen van de andere twee operations managers bij de implementatie van WCOM in hun afdelingen. De belangrijkste resultaatgebieden van de opdracht zijn: - Het managen van de dagelijkse operatie in zijn afdeling, hierbij sterk sturend op output en rendementsvraagstukken; - De teamleiders mee laten groeien bij het in gebruik nemen van WCOM methodieken en het implementeren van nieuwe manieren van werken; - Aanspreekpunt zijn voor collega operations managers en interne en externe projectleiders bij verdergaande WCOM implementatie.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider mechanical

De afdeling Mechanical met vestigingen in Emmen en Delfzijl is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige nieuwbouwprojecten alsmede service en onderhoud aan industriële (proces)installaties zoals montage en revisie van pompen, aandrijfkasten, kleppen, machinedelen en industriële piping. Wegens groei zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider mechanical. In deze functie houd je je bezig met de voorbereiding van projecten, onderhoudstops en shutdowns. Je bent zelfstandig en trekt graag zaken naar je toe. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze klanten en leveranciers. Kortom, een hele mooie en uitdagende functie, waarin bovendien ruimte is voor je eigen ontwikkeling! Andere taken binnen deze functie zijn: • binnen het team ben je verantwoordelijk voor het (zelfstandig) opstellen en bewaken van de projectadministratie, de planningen en de logistiek van (kleinere) projecten en onderhoud / stopplanningen; • je verzorgt diverse kostprijsberekeningen voor aanvragen en meer- en/of minderwerk ; • je stelt de werkpakketten samen, brengt toelichtingen en markeringen aan op documenten en maakt werkschetsen ten behoeve van de technische uitvoering; • je selecteert, specificeert en bestelt materiaal en materieel • je hebt inzicht en overzicht, bewaakt, signaleert en stuurt actief bij gedurende alle projectfases, in samenwerking met de contractmanager; • je houdt nauw contact met de technici en de opdrachtgevers over het project. Kortom, een dynamische en verantwoordelijke functie in een gezonde en stabiele organisatie, met standplaats Emmen.

Bekijk vacature
Junior Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider Installatietechniek heb je de regie over projecten die je tot uitvoering brengt. Je hoeft niet alles al te weten, er zijn collega’s aan wie je hulp kunt vragen en er zijn opleidingen om je verder te brengen. Maar wij vragen van jou een proactieve houding en een geordende werkwijze. Je hebt enige kennis van installaties voor gebouwen, zoals verwarming, koeling, ventilatie, gas, water. Je taken en verantwoordelijkheden zijn: Het ontwerpen en technisch uitwerken van werktuigbouwkundige installaties binnen de gestelde begroting; Calculeren en berekenen van technische installaties; Het coördineren en bewaken van de werkzaamheden in uitvoering; Zorgdragen voor het bestellen van materialen

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Schildersopleiding BBL (niveau 2)

Als leerling schilder ga je o.a. het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken; - Spuiten; - Behangen; - Vernissen; - Houtrotreparaties en kleine glaszet werkzaamheden. Tijdens deze BBL-opleiding werk je vier dagen per week bij een erkend schildersbedrijf. Actief Techniek gaat voor jou op zoek naar een BBL plek. Het BBL traject volg je bij een schildersbedrijf bij jou in de buurt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je alles over schildertechnieken, veiligheid en omgaan met collega’s en klanten. De opleiding vindt plaats in Zwolle of Hengelo. Hier volg je 1 dag in de week praktijk- en theorie lessen.

Bekijk vacature
Onderhoudsmonteur

Je bent als dagelijks verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden: • Onderhoudswerkzaamheden op het gebied van schilderen. O.a. kit werk, schuren en verven. • Het uitvoeren van preventief onderhoud; • Het verhelpen van problemen en/of storingen, eventueel in combinatie met het begeleiden van leveranciers en/of inspecteurs; • Het zorg dragen voor het juist functioneren van installaties en apparatuur; • Het op orde brengen en houden van het terrein, gebouw en algemene ruimtes; • Het kostenbewust omgaan met materiaal en middelen; • Het uitvoeren van periodieke facilitaire rondes voor het opnemen en valideren van storingen en problemen; • Zelf uitvoeren van technisch onderhoud en periodieke testen aan installaties.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.