Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Niek van der Goot
Functioneel Beheerder

Jos van der Veen
Projectmanager Schilders

Wendy Bouma
Financieel administratief medewerker

Rumet van het Maalpad
Officemanager

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Metaal - Lascoördinator IWC-b

Reinout Benninga
Projectmanager Bouw

Myrthe Vos
Marketing en Communicatie

Amber Louwes
Marketing en Communicatie

Kees Endeveld-Streuer
Financieel administratief medewerker

Fabian Buiringe
Projectmanager Installatie

Sander Braaksma
Projectmanager Professionals

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Accountmanager

Bas Meertens
Financieel administratief medewerker

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
Staf Coördinator

Wendy Piersma
Projectmanager Professionals

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Stephan Belksma
Vestigingsmanager

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Sander Boog
Projectmanager Professionals

Dominique Boelens
HR/Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Projectmanager Backoffice

Arjen de Vries
Manager Actief People

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Financieel administratief medewerker

Hiltjo ten Have
Hoofd administratie

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Loraine van der Burg
Projectmanager Backoffice

Michelle Landman
ICT & Finance

Mirella Clermonts
Financieel administratief medewerker

Ronald Matulessy
Controller

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
HR/Recruiter

Bekijk onze top vacatures in bouw

ZZP Timmerman

Voor een aannemer uit de regio van Groningen zijn wij op zoek naar een vakvolwassen ZZP timmerman. Als timmerman word je ingezet in de nieuwbouw van woningen. Wil jij vakkundig werk verrichten en kun je zowel in een groep als alleen werken? Dan komen we graag met jou in contact. Actief Techniek is een specialist in de bouw. Wij beschikken over een groot netwerk en werken samen met vele gerenommeerde bouwbedrijven. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, volledig conform wet- en regelgeving.

Bekijk vacature
ZZP Metselaar

Voor diverse bouwbedrijven zijn wij op zoek naar goede metselaars. Als metselaar voer je verschillende werkzaamheden uit, waarbij je gebruik maakt van verschillende metselgereedschappen. Onze opdrachtgevers hebben metselaars nodig voor zowel nieuwbouwprojecten, verbouwprojecten, metselwerken en timmerfabrieken. Jij kan zelfstandig werken en weet om te gaan met diverse vakmensen op werklocatie.

Bekijk vacature
ZZP Betontimmerman

Voor diverse bedrijven zijn wij opzoek naar een ervaren betontimmermannen. De functies bevatten werkzaamheden in de betonbouw zoals: - Betonwerk uitvoeren - Maatvoeren - Bekistingen maken en plaatsen - Beton verwerken - Ontkisten en demonteren - Prefab elementen plaatsen Ook voer je de volgende timmerwerkzaamheden uit: - Plaatsen van profielen en kozijnen - Kapconstructies - Overig timmerwerk

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

ZZP Boomverzorger

Voor een opdrachtgever in Beilen zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige boomverzorger (ZZP). Het bedrijf richt zich op het onderhoud en de aanleg van openbaar groen voor diverse (overheids) instellingen, bedrijfsterreinen en/of vakantieparken. Daarnaast richt het bedrijf zich op de onderhoud van bomen. In de functie van boomverzorger ben jij verantwoordelijk voor de gezondheid van de boom!Weet jij alles van bomen en heb je geen last van hoogtevrees? Reageer dan direct! Werkzaamheden: - Het planten en verplanten van bomen - De begeleidingssnoei en onderhoudssnoei - Het kap- en rooiwerk - Het uitfrezen van boomwortels - Het plaatsen van wortelschermen en boomommantelingen - Advies over het goed verzorgen van verschillende bomen

Bekijk vacature
Opleiding Assistent Infra/Groen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zich willen (om)scholen in de Infra- of Groenbranche. In deze 4-weekse opleiding met aansluitend een stageperiode van 2 weken leer je de basistechnieken die komen kijken bij het werken in de GWW (grond-, weg- en waterbouw) en het werken in de groenvoorziening. Aansluitend gaat Actief Techniek met jou op zoek naar een passende baan of stageplek. Welke onderwerpen staan centraal: - PBM ’s - Veilig, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) - Hanteert gereedschappen ten behoeve van aanleg/inrichting en beheer/onderhoud - Cultuurtechnische werkzaamheden - Kabels & leidingen (incl. KLIC melding) - Werken met de minikraan - Riolering - Grondwerk - Gazon aanleggen - Planten - Bestraten - Onderhoud openbare ruimte - EPR - Wegen

Bekijk vacature
Hovenier

Wil jij een nieuwe uitdaging, ben je leergierig en wil je jezelf ontwikkelen tot vakspecialist in het groen? Dan is deze vacature wat voor jou! Een geweldige kans: leren in combinatie met werken! Als leerling hovenier assisteer je bij aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in particuliere tuinen, op bedrijfsterreinen of in het openbaar groen. Jouw ontwikkeling staat centraal en tijdens deze opleiding is het belangrijk dat je een open, gemotiveerde en leergierige houding hebt. Daarnaast wordt de opleiding (deels) betaald door Prima Personeel, je krijgt een salaris conform cao voor hoveniers en een leuke baan in het Groen! Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als leerling hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Vakman grond- weg- en waterwerk (niveau 2)

Als vakman grond-, weg- en waterwerk leg je infrastructurele werken (weg, water, oever, riool, bestrating) aan en je onderhoudt ze. Je voert bijvoorbeeld het nodige grondwerk uit, zoals bermen afwerken, taluds maken en sloten en sleuven graven. Wil jij werken in de infra sector? Dan biedt Actief Techniek jou de MBO opleiding Vakman grond- weg- en waterwerk - met baangarantie - aan! Je volgt deze MBO niveau 2 opleiding Vakman grond-, weg- en waterwerk op het Alfa College te Groningen. Een unieke kans, want tijdens deze opleiding combineer je leren met werken (BBL). Tijdens je opleiding wordt veel aandacht besteed aan vaktechnische onderwerpen. Daarnaast krijg je algemeen vormende vakken, waaronder Nederlands, rekenen, loopbaan en burgerschap. Jij werkt dan bij aannemers in de infrastructuur.

Bekijk vacature
Grondwerker

Wil jij goed verdienen, lekker in de buitenlucht werken en zoek jij werk voor langere tijd? Per direct zijn wij op zoek naar meerdere grondwerkers voor een groot glasvezel project van meerdere jaren in de provincie Groningen en Friesland. Je komt te werken in een ploeg van 4 a 5 man. Bij goed bevallen heb jij de garantie dat je voor meerdere jaren werk hebt. Ben jij een grondwerker uit de regio Leeuwarden, Drachten of Heerenveen en wil jij graag werkzaam zijn in de GWW? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Als grondwerker/kabellegger heb je de volgende werkzaamheden: - Sleuven graven - Grond verplaatsen d.m.v. kruiwagen - Vlakken van sleuven - Verdichten/assisteren bij kraanwerkzaamheden - Leggen van kabels

Bekijk vacature
Minikraan machinist

Wil jij als minikraanmachinist een nieuwe uitdaging voor langere tijd en certificaten zoals VIAG-VOP, BEI of veilig werken langs de weg en/of bijvoorbeeld je rijbewijs B(E) halen? Bij Actief techniek Prima Personeel bieden wij je deze mogelijkheid. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) minikraanmachinist voor projecten in Groningen, Drenthe en Friesland. Jij werkt als koppel nauw samen met de grondwerker en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. We zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken we naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Eerste monteur installatietechniek (niveau 3)

Als Eerste monteur installatietechniek word je opgeleid om onder leiding en toezicht van een leidinggevend monteur diverse werktuigbouwkundige installaties aan te leggen in de woningbouw, utiliteit en op industriële locaties. Hierbij kun je denken aan het aanleggen van leidingen of het onderhouden en schoonmaken CV-ketels. Het is belangrijk dat je praktisch en nauwkeurig werken leuk vindt. Je volgt de opleiding Eerste monteur installatietechniek bij een erkende opleider in de regio. Een unieke kans, want tijdens deze opleiding combineer je leren met werken (BBL). Eén dag per week ga je naar school en de andere dagen ben je aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Tijdens je opleiding wordt veel aandacht besteed aan vaktechnische onderwerpen. Daarnaast volg je algemene vakken zoals Nederlands en rekenen.

Bekijk vacature
Monteur Installatietechniek

Altijd al gedroomd van een baan in de installatietechniek, maar nooit de stap durven of kunnen nemen? Dan is dit je kans! Wij bieden de mogelijkheid om je op te leiden tot monteur installatietechniek. De opleiding is opgedeeld in twee onderdelen, de eerste 5 weken ga je in de werkplaats onder begeleiding de basis leren. Daarna ga je 8 weken stage lopen om de basiskennis in de praktijk te brengen. Na deze 13 weken (3 maanden) ben je in staat om als hulpmonteur installatietechniek aan de slag te kunnen gaan in de woningbouw en utiliteit. Nog niet uitgeleerd? Dan gaan we graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! Als installatiemonteur installeer je werktuigbouwkundige installaties, zoals Cv-installaties. Dat betekent dat jij: - Installeert, onderhoudt, test en repareert - Aanpassingen verrichten aan de installatie

Bekijk vacature
Monteur elektronische installaties (niveau 2)

Als Monteur elektrotechnische installaties word je opgeleid om onder leiding en toezicht van een leidinggevend monteur te werken aan elektrotechnische installaties in de woningbouw, utiliteit of industrie. Je volgt de opleiding Monteur elektrotechnische installaties bij een erkende opleider in de regio. Een unieke kans, want tijdens deze opleiding combineer je leren met werken (BBL). Eén dag per week ga je naar school en de andere dagen ben je aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Tijdens je opleiding wordt veel aandacht besteed aan vaktechnische onderwerpen. Daarnaast volg je algemene vakken zoals Nederlands en rekenen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Monteur

Actief Techniek start met een opleidingstraject voor industriële monteurs met baangarantie! Zie jij je toekomst in de Metaal Industrie en wil jij aan de slag op industriële locaties zoals: Chemiepark Delfzijl, Emmtec Emmen, GZI Emmen of op diverse Nam locaties in Noord Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken “Monteurs van de toekomst”. In 2020 start het traject frequent, vraag naar de instroommogelijkheden bij onze projectmanagers. In de eerste 12 weken zullen de opleidingen plaatsvinden en zal je werkervaring (stage) op gaan doen. De stageperiode is met behoud van uitkering.

Bekijk vacature
ZZP Lasser

Actief ZZP zoekt gecertificeerde lassers. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers bevinden zich namelijk in heel Nederland. Onder onze ZZP projecten valt het lassen van prefab leidingsystemen op werkplaatsen tot het lassen op booreilanden in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om een eigen specialist. Daarom zoeken wij ZZP lassers voor projecten in de volgende markten: - Petrochemie, on- en offshore - Ondergrondse leidingbouwprojecten - Ketel- en boilerindustrie - Machine- en apparatenbouw - Constructiebouw - Industrie- en chemielocaties - Scheepsbouw Het lasproces en kwalificatienorm die gesteld wordt is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, Elektrode, Fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS. Onze ZZP opdrachten doen zich voor in binnen- en buitenland. Ook is de duur van ieder lasproject variërend van één dag tot ruim een jaar. Kortom, Actief ZZP biedt zeer diverse en flexibele opdrachten voor ZZP’ers!

Bekijk vacature
Pijpfitter

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerp, aanleg en modificeren van industriële leidingsystemen. Afhankelijk van de projectlocatie wordt er een beroep gedaan op jouw technische vaardigen om de leidingen te bewerken. Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te bewerken en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige leidingen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding. Naast deze werkzaamheden als zelfstandige fitter ben je in staat om een hulp of 2e fitter aan te sturen in de uit te voeren werkzaamheden. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De projecten doen zich veelal voor in het oosten van het land. Ben jij woonachtig in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren, Drachten Veendam of Assen? Dan zijn de projectlocaties altijd op rij afstand.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Offshore monteur

Voor het aankomende offshore seizoen zijn we op zoek naar ervaren monteurs die graag op zee (willen) werken! Je bent avontuurlijk aangelegd en hebt een hands-on mentaliteit. Je ziet het werk en bent niet te beroerd altijd die stap extra te zetten. Uiteraard staat veiligheid altijd op 1! Het werk vindt voornamelijk plaats tijdens onderhoudstops op de productieplatformen op de Noordzee. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Heb je nog nooit offshore gewerkt, maar lijkt het je wel geweldig om met een helikopter naar je werk te vliegen? Ook dan komen we graag met je in contact. Deze functie staat open voor zowel werknemers als ZZP.

Bekijk vacature
Offshore constructieschilder

Ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving en lijkt het je gaaf om met een boot of helikopter naar je werk te gaan? Dan komen we graag in contact met je! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar offshore constructieschilders. Als offshore schilder wordt er van je verwacht dat je niet alleen goed met een roller of spuit overweg kunt, maar ook precies weet hoe je de verschillende ondergronden moet voorbewerken om een optimale hechting van de coating te bereiken. Verder kun je goed omgaan met veranderende omstandigheden. De omstandigheden op een offshore locatie kunnen snel veranderen en zijn natuurlijk niet altijd optimaal. De werkzaamheden kunnen bestaan uit conserveringswerkzaamheden, maar kunnen ook op nieuwe offshore substations plaats vinden waarbij de laatste puntjes op de i gezet moeten worden. Heb je nog geen ervaring op zee, maar heb je al wel veel ervaring met constructieschilderwerk? Ook dan komen we graag met je in contact! We gaan dan samen kijken hoe we je klaar kunnen stomen voor het werken op zee! Deze vacature staat open voor zowel werknemers als ZZP!

Bekijk vacature
Offshore lasser

Ben je een allround lasser en op zoek naar de meest uitdagende omstandigheden om je werk uit te voeren? Dan komen we graag in contact met je! Als lasser op offshore locaties wordt niet alleen van je verwacht dat je de perfecte las legt, maar dat je daarnaast ook volop mee helpt met sleutelen en, als je dat kunt, met het fitwerk van constructies en leidingwerk. Je hebt ruime materiaal en proces kennis (TIG en elektrode). Je kan zelfstandig werken en weet welk lasproces het beste toepasbaar is voor de klus. Je hebt geen probleem met het lezen van een WPS, het lasapparaat instellen afhankelijk van het moedermateriaal en de wanddikte. Het voor- en nabewerken van de las is geen probleem, je hanteert net zo makkelijk een slijptol als een lastoorts. Het proces en het moedermateriaal kan verschillen per project en product. We zoeken allround lassers die in alle posities C-staal en RVS kunnen lassen. Je kan zowel plaat als pijp lassen. Heb je nog nooit offshore gewerkt, maar lijkt het je wel geweldig om met een helikopter naar je werk te vliegen? Ook dan komen we graag met je in contact. Deze functie staat open voor zowel werknemers als ZZP.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Werkvoorbereider E

Actief Techniek is op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek die verschillende projecten in goede banen leidt. Je zorgt voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die van belang zijn voor projecten met betrekking tot elektrotechnische installaties. Het is een afwisselende baan, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Kortom: JIJ zorgt dat de projecten kunnen worden uitgevoerd!

Bekijk vacature
Werkvoorbereider E

Actief Techniek is op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek die verschillende projecten in goede banen leidt. Je zorgt voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die van belang zijn voor projecten met betrekking tot elektrotechnische installaties. Het is een afwisselende baan, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Kortom: JIJ zorgt dat de projecten kunnen worden uitgevoerd!

Bekijk vacature
Projectleider E

Actief Techniek is op zoek naar een Projectleider E. De projectleider E is verantwoordelijk voor de technische, organisatorische en commerciële afwikkeling binnen de verschillende projecten. Aan jou als projectleider de uitdaging om de wensen van de klant zo goed mogelijk te interpreteren en te vertalen naar de uitvoering. Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, maar ook voor de kosten. Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft. Dat vergt een creatief brein. Terwijl je een vinger in de pap houdt bij de techniek en de financiën, ben je ook het aanspreekpunt richting de klant.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de RVS- constructiewerkplaats. Voor de werkplaats voer je de werkvoorbereiding uit en je bent daarnaast het aanspreekpunt voor vraagstukken. Verdere werkzaamheden zijn: - Indelen van personeel - Bewaken van de planning - Afhandelen van de uitgevoerde orders - Administratieve werkzaamheden t.b.v. de werkvoorbereiding - Bestellen van materiaal en het bewaken van de levertijden - Schakelen tussen spoedklussen en dagelijkse klussen - Tekeningen maken van leidingwerk / constructies

Bekijk vacature
Werkvoorbereider E&I

Als werkvoorbereider E&I heb je een coördinerende rol op een onderhoudslocatie. Je bent organisatorisch, commercieel, uitvoeringstechnisch en administratief sterk. Als werkvoorbereider E&I heb je een belangrijke rol binnen het projectteam en sta je regelmatig in contact met de projectleider en de uitvoerende collega’s. Binnen deze functie doe je het volgende: • Je levert inhoudelijke ondersteuning in de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de diverse projecten. • Je bent op de hoogte van alle lopende projecten die onder jou verantwoordelijkheid vallen • Gevraagd en ongevraagd geef je advies over de lopende projecten en ben je op de hoogte van de ins en outs. Naast de projecten ben je verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele storingen en onderhoudsopdrachten op jouw werklocatie. In het geval van storingen dien je snel te handelen en doelgericht te werk te gaan. Daarnaast moet je het overzicht houden tussen de werkzaamheden bij de storingen, onderhoudsopdrachten en de lopende projecten. Ben jij de werkvoorbereider E&I die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de RVS- constructiewerkplaats. Voor de werkplaats voer je de werkvoorbereiding uit en je bent daarnaast het aanspreekpunt voor vraagstukken. Verdere werkzaamheden zijn: - Indelen van personeel - Bewaken van de planning - Afhandelen van de uitgevoerde orders - Administratieve werkzaamheden t.b.v. de werkvoorbereiding - Bestellen van materiaal en het bewaken van de levertijden - Schakelen tussen spoedklussen en dagelijkse klussen - Tekeningen maken van leidingwerk / constructies

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Allround schilder

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Heb je daarnaast ook leerling schilders en/of enkele assistent schilders begeleid? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een MKB schildersbedrijf uit Assen ben ik namelijk op zoek naar een Allround Schilder. Het schildersbedrijf heeft 20 tot 30 schilders in dienst. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel particulier werk in de regio Assen en Groningen. Bij het schildersbedrijf zul je zowel zelfstandig op de klussen werkzaam zijn als met een collega, waarbij je deze leerling schilder uiteraard begeleid.

Bekijk vacature
Zelfstandig onderhoudsschilder

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring in de nieuwbouw die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien als schilder 2? Dan past deze vacature bij jou! Voor een opdrachtgever uit Groningen zijn wij op zoek naar een schilder die alleen op een klus kan zijn en een aantal leerlingen kan begeleiden indien nodig. Het gaat om een schildersbedrijf met ongeveer 30-40 schilders. Je zult veel in woonwijken en op flats werkzaam zijn. De opdrachtgever voert namelijk het onderhoud uit voor een aantal grote woningcorporaties. De ene keer zal je alleen in een woonwijk staan en de andere keer ben je met 2-6 collega’s op pad. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zou het schildersbedrijf graag ook het jaar erop gebruik willen maken van jou zelfstandige schilderkunsten.

Bekijk vacature
Leerling schilder

Net gestart als (leerling) schilder, wil je graag leren en ben je beschikbaar? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders functie voor jou! Het gaat om een groot schildersbedrijf uit Groningen met ongeveer 50 schilders. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel nieuwbouw schilderwerkzaamheden van verschillende aannemers. Je zult dus veel op grote bouwputten staan waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden en elektromonteurs aanwezig zijn. Je gaat hierbij mee met een ervaren schilder of leermeester die je graag helpt alle knepen van het schildersvak te leren. Je zult veelal werken in groepen van 2 – 8 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er ook werk voor in de winter en hoef je er dus helemaal niet tijdelijk uit! Als leerling schilder ga je het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken;

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.