Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Niek van der Goot
Functioneel Beheerder

Jos van der Veen
Projectmanager Schilders

Wendy Bouma
Financieel administratief medewerker

Rumet van het Maalpad
Officemanager

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Metaal - Lascoördinator IWC-b

Reinout Benninga
Projectmanager Bouw

Myrthe Vos
Marketing en Communicatie

Amber Louwes
Marketing en Communicatie

Kees Endeveld-Streuer
Financieel administratief medewerker

Sander Braaksma
Projectmanager Professionals

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Bas Meertens
Financieel administratief medewerker

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
Staf Coördinator

Wendy Piersma
Projectmanager Professionals

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Stephan Belksma
Vestigingsmanager

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Sander Boog
Projectmanager Professionals

Dominique Boelens
HR/Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Projectmanager Backoffice

Arjen de Vries
Manager Actief People

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Financieel administratief medewerker

Hiltjo ten Have
Hoofd administratie

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Loraine van der Burg
Projectmanager Backoffice

Mirella Clermonts
Financieel administratief medewerker

Ronald Matulessy
Controller

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
HR/Recruiter

Marcel Bijlsma
Projectmanger Installatie

Marli Veldhuijzen
HR-medewerker

Bekijk onze top vacatures in bouw

Allround Timmerman (niveau 3)

Ben jij werkzaam in de bouwsector en wil je een verdiepende opleiding volgen? Dan biedt Actief Techniek jou de MBO opleiding Allround Timmerman niveau 3 aan! Deze opleiding is de vervolgopleiding van Timmerman niveau 2. De opleiding allround timmerman heeft twee uitstroomrichtingen: Allround Timmerman bouw- en werkplaats en Allround Timmerman nieuwbouw. Praktijkervaring bij deze BBL-opleiding doe je op tijdens je werk. De werkzaamheden van een timmerman bestaan onder andere uit nieuwbouw, onderhouds- en renovatiewerk. Je opdrachtgever is een bouwbedrijf of timmerfabriek. Samen met collega’s werk je aan nieuwe of bestaande gebouwen, denk aan: woningen, kantoorpanden of agrarische bebouwing.

Bekijk vacature
ZZP Timmerman

Voor een aannemer uit de regio van Groningen zijn wij op zoek naar een vakvolwassen ZZP timmerman. Als timmerman word je ingezet in de nieuwbouw van woningen. Wil jij vakkundig werk verrichten en kun je zowel in een groep als alleen werken? Dan komen we graag met jou in contact. Actief Techniek is een specialist in de bouw. Wij beschikken over een groot netwerk en werken samen met vele gerenommeerde bouwbedrijven. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, volledig conform wet- en regelgeving.

Bekijk vacature
ZZP Betontimmerman

Voor diverse bedrijven zijn wij opzoek naar een ervaren betontimmermannen. De functies bevatten werkzaamheden in de betonbouw zoals: - Betonwerk uitvoeren - Maatvoeren - Bekistingen maken en plaatsen - Beton verwerken - Ontkisten en demonteren - Prefab elementen plaatsen Ook voer je de volgende timmerwerkzaamheden uit: - Plaatsen van profielen en kozijnen - Kapconstructies - Overig timmerwerk

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Specialist in het groenonderhoud

Actief Techniek biedt in samenwerking met TerraNext de opleiding aan in een combinatie van werken en leren. Tijdens deze praktijkopleiding werk je bij een Groenbedrijf en volg je 24 lesdagen. Deze lesdagen worden wekelijks bij TerraNext gegeven of bij één van onze opdrachtgevers. De opleiding ‘’ Specialist in het groenonderhoud‘’ is puur gericht op het beheer en onderhoud van het groen. Onderwerpen die tijdens de opleiding worden besproken zijn onder andere: snoeien, maaien, gras, plantenkennis, bodemkunde en onkruidbestrijding. Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvangt de deelnemer een certificaat van TerraNext en de deelcertificaten werken met de bosmaaier, motorkettingzagen lichte velling, veilig werken aan de weg en wet natuurbescherming niveau 1. Duur opleiding: 26 weken Startdatum: 16 maart 2020 Diploma: certificaat TerraNext ''Specialist in het groenonderhoud''

Bekijk vacature
Medewerker Groenvoorziening

Heb jij altijd al actief willen zijn in het groen? Dan is dit jouw kans! Voor een opdrachtgever in Groningen, Bedum, Leek en Assen zijn wij op zoek naar medewerkers groenvoorziening. De opdrachtgevers richten zich op het onderhoud van het groot groen in de steden/dorpen. Je zal onderdeel zijn van een team, met dit team zorg jij ervoor dat al het groen in de regio er strak bijligt! De werkzaamheden bestaan uit het snoeien van heggen, het maaien van bermen en taluten en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Heb jij niet direct ervaring in het groen? Geen probleem! Wij investeren in samenwerking met de opdrachtgever graag in jou, zodat jij een echte specialist kan worden.

Bekijk vacature
Hovenier

Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Het bedrijf werkt voor zowel de particuliere sector als de zakelijke markt. Samen met jouw collega's start je elke ochtend met een kop koffie op de zaak om de planning van de dag door te nemen. Je bent samen met een gezellig team verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en plantsoenen. Met jouw specialistische kennis kan jij je ook prima zelfstandig redden in het aanleggen en/of onderhouden van tuinen. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als vakbekwaam hovenier. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Monteur gas, water- en warmtedistributie (niveau 2)

Als monteur gas-, water- en warmtedistributie zorg je voor de aanleg en onderhoud van alle leidingen die nodig zijn voor gas-, water- en warmtevoorzieningen thuis of op kantoor. Je graaft sleuven, legt leidingen in de grond en je monteert onderdelen. Een monteur kan doorgroeien als eerste monteur gas/water/warmte. Je werkt zelf mee, maar verdeelt dan ook de taken en controleert of er volgens de voorschriften wordt gewerkt. Tijdens de opleiding leer je: - Gas-, water- en warmtedistributienetten aanleggen, monteren en gebruiksklaarmaken - Gas-, water- en warmtedistributienetten te onderhouden - Storingen in gas-, water- en warmtedistributienetten te verhelpen

Bekijk vacature
Vakman grond- weg- en waterwerk (niveau 2)

Als vakman grond-, weg- en waterwerk leg je infrastructurele werken (weg, water, oever, riool, bestrating) aan en je onderhoudt ze. Je voert bijvoorbeeld het nodige grondwerk uit, zoals bermen afwerken, taluds maken en sloten en sleuven graven. Wil jij werken in de infra sector? Dan biedt Actief Techniek jou de MBO opleiding Vakman grond- weg- en waterwerk - met baangarantie - aan! Je volgt deze MBO niveau 2 opleiding Vakman grond-, weg- en waterwerk op het Alfa College te Groningen. Een unieke kans, want tijdens deze opleiding combineer je leren met werken (BBL). Tijdens je opleiding wordt veel aandacht besteed aan vaktechnische onderwerpen. Daarnaast krijg je algemeen vormende vakken, waaronder Nederlands, rekenen, loopbaan en burgerschap. Jij werkt dan bij aannemers in de infrastructuur.

Bekijk vacature
Minikraan machinist

Wil jij als minikraanmachinist een nieuwe uitdaging voor langere tijd en certificaten zoals VIAG-VOP, BEI of veilig werken langs de weg en/of bijvoorbeeld je rijbewijs B(E) halen? Bij Actief techniek Prima Personeel bieden wij je deze mogelijkheid. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) minikraanmachinist voor projecten in Groningen, Drenthe en Friesland. Jij werkt als koppel nauw samen met de grondwerker en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. We zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken we naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Elektromonteur Utiliteit

Dankzij jou hoeven duizenden mensen niet in het donker te werken! Als elektromonteur utiliteit ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van een complete school van nieuwe elektrotechnische installaties voorzien, zodat aanstormend talent weer door kan leren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur.

Bekijk vacature
Elektromonteur Utiliteit

Dankzij jou hoeven duizenden mensen niet in het donker te werken! Als elektromonteur utiliteit ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van een complete school van nieuwe elektrotechnische installaties voorzien, zodat aanstormend talent weer door kan leren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur.

Bekijk vacature
Leerling Installatiemonteur

Zet je eerste stappen in de installatietechniek! Ervaring? Niet nodig. Laat je omscholen! Wil jij je laten omscholen en lijkt je het leuk om te starten in de installatietechniek? Je krijgt de kans om op onze kosten de benodigde opleiding volgen met baangarantie! Binnen no-time kun jij diverse water-, gas en verwarmingsinstallaties aanleggen en ben jij breed inzetbaar binnen de installatietechniek! Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We hebben al jaren een uitstekende samenwerking met meerdere vakscholen en BBL-opleiders. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil jij werken met de nieuwste technieken binnen de installatietechniek? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan aan het werk in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen of de industrie. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Groningen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Monteur

Voor een groot project in de regio Delfzijl zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in Delfzijl. Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, Groningen, Hoogezand, Winschoten, Delfzijl, Zuidlaren, Drachten Veendam of Assen. Het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Lasser

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten; - Petrochemie, on en offshore. - Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming) - Ketel en boilerindustrie. - Machine en apparatenbouw. - Constructiebouw. - Industrie en chemie locaties. - Scheepsbouw. Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS. Projecten doen zich voor in binnen en buitenland variërend van een dag tot ruim een jaar. Zeer divers en flexibel. Vanzelfsprekend hoort bij deze diversiteit aan projecten ook veel verschil in de te lassen materiaalsoorten. Van grote zware staalconstructies tot dunwandig RVS leidingwerk. Maar denk ook aan Monel leidingsystemen in de industrie, grote staal gas transportleidingen tot 48” bij de Gasunie en super duplex leiding skids op de werkplaats van onze klant in de technische module bouw.

Bekijk vacature
CNC Verspaner

Ben jij een ware techneut die geen technische uitdaging uit de weg gaat? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze toonaangevende en eersteklas specialist in de fabricage van high tech onderdelen, zijn wij op zoek naar verspaners. Onze klant is in staat om met behulp van het uitgebreide CNC gestuurde machinepark de meest uiteenlopende producten te maken door middel van verspaning. Van fijnmechanica tot grote aandrijfassen en toebehoren. Deze functie geeft uitzicht op een vaste baan met volop kansen om jezelf door te ontwikkelen binnen dit prachtige bedrijf.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Offshore voorman

Heb je ervaring in complexe leidingsystemen en kennen isometrische tekeningen geen geheimen? Voor één van onze klanten zijn we tijdens de offshore shutdown periode op zoek naar ervaren voormannen die een team van 5 tot 10 man kunnen aansturen. Je bent de vraagbaak voor de fitters en monteurs die onder jouw leiding staan en zorgt ervoor dat de workscopes binnen de daarvoor bestemde tijd veilig en goed afgerond worden conform de gestelde specificaties. Daarnaast ben je uiteraard ook verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de PTW systemen en zorg je er voor dat iedereen veilig het project afrond.

Bekijk vacature
Offshore lasser

Ben je een allround lasser en op zoek naar de meest uitdagende omstandigheden om je werk uit te voeren? Dan komen we graag in contact met je! Als lasser op offshore locaties wordt niet alleen van je verwacht dat je de perfecte las legt, maar dat je daarnaast ook volop mee helpt met sleutelen en, als je dat kunt, met het fitwerk van constructies en leidingwerk. Je hebt ruime materiaal en proces kennis (TIG en elektrode). Je kan zelfstandig werken en weet welk lasproces het beste toepasbaar is voor de klus. Je hebt geen probleem met het lezen van een WPS, het lasapparaat instellen afhankelijk van het moedermateriaal en de wanddikte. Het voor- en nabewerken van de las is geen probleem, je hanteert net zo makkelijk een slijptol als een lastoorts. Het proces en het moedermateriaal kan verschillen per project en product. We zoeken allround lassers die in alle posities C-staal en RVS kunnen lassen. Je kan zowel plaat als pijp lassen. Heb je nog nooit offshore gewerkt, maar lijkt het je wel geweldig om met een helikopter naar je werk te vliegen? Ook dan komen we graag met je in contact. Deze functie staat open voor zowel werknemers als ZZP.

Bekijk vacature
Offshore constructieschilder

Ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving en lijkt het je gaaf om met een boot of helikopter naar je werk te gaan? Dan komen we graag in contact met je! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar offshore constructieschilders. Als offshore schilder wordt er van je verwacht dat je niet alleen goed met een roller of spuit overweg kunt, maar ook precies weet hoe je de verschillende ondergronden moet voorbewerken om een optimale hechting van de coating te bereiken. Verder kun je goed omgaan met veranderende omstandigheden. De omstandigheden op een offshore locatie kunnen snel veranderen en zijn natuurlijk niet altijd optimaal. De werkzaamheden kunnen bestaan uit conserveringswerkzaamheden, maar kunnen ook op nieuwe offshore substations plaats vinden waarbij de laatste puntjes op de i gezet moeten worden. Heb je nog geen ervaring op zee, maar heb je al wel veel ervaring met constructieschilderwerk? Ook dan komen we graag met je in contact! We gaan dan samen kijken hoe we je klaar kunnen stomen voor het werken op zee! Deze vacature staat open voor zowel werknemers als ZZP!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Senior Technisch Coördinator Data Center Eemshaven

In de rol van senior technisch coördinator data center geef jij sturing aan een team van 14 data center specialisten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: - Het efficiënt en succesvol laten verlopen van de werkzaamheden; - Het beheren van de dagelijkse gang van zaken, en waar nodig aansturing geeft; - Het op de juiste manier inzetten van je medewerkers; - Het coachen en motiveren van je medewerkers. Naast bovenstaande verlies je de QHSE-vereisten niet uit het oog en zie je tevens toe dat externe leveranciers aan deze gestelde voorwaarden voldoen.

Bekijk vacature
Calculator

Ben jij cijfermatig goed onderlegd, en heb jij geruime kennis opgedaan als calculator binnen de elektrotechniek? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren calculator, waarbij jij je bezig gaat houden met spraakmakende en grote zonnepanelenprojecten. Jij zorgt ervoor dat projecten binnen budget en conform de afspraken kunnen worden gerealiseerd. Je houdt je verder bezig met: - calculeren van een reële kostprijzen; - opstellen van duidelijke afspraken per project; - analyseren van risicoposten; - het opstellen en actualiseren van offertes. Je komt te werken binnen een jong en ambitieus team. Een team die zich iedere dag bezighoudt om de wereld iets duurzamer te maken, binnen een moderne kantooromgeving met goede faciliteiten.

Bekijk vacature
Tekenaar E-plan

Als (junior) tekenaar E-plan ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen van elektrotechnische systemen en installaties. In deze functie ga je je bezighouden met het uitwerken van detail engineeringswerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van detail, licht, zwakstroom, beveiliging- en brandmeld installaties. Met behulp van E-Plan werk je deze uit in onder andere hoofd- en stuurstroomschema's en aansluitschema's. Je komt te werken in een moderne en inspirerende omgeving. Je bent werkzaam op locatie, en bent het aanspreekpunt voor de klant en je collega's. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor alle elektrotechnische installaties binnen het kantoor en de productieruimtes.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

QC Inspecteur

Als QC inspecteur ben je verantwoordelijk voor de waarborging en controle van de kwaliteit op het project waar je werkzaam bent. Doordat je de procedures en richtlijnen goed implementeert samen met je projectteam realiseer je een goed kwaliteitsresultaat bij de klant. - Je analyseert en stuurt de processen aan binnen het project - Je hebt de verantwoordelijkheid voor het implementeren en opvolgen van het QA/QC systeem dat zowel functioneert binnen de klantwensen als de richtlijnen van de eigen organisatie - De administratie van de keuringen, inspecties, reparaties en protocollen worden door jou gecontroleerd - Je hebt veel contact met de opdrachtgevers en keuringsinstanties voor noodzakelijke dingen - Je coördineert kwaliteitsinspecties en voert deze uit.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die mee werkt aan de opleveringen van de werkpakketten. Deze werkpakketten zijn nodig tijdens de uitvoering van de stop of uitbreiding. Je houdt de stopmanager of projectmanager op de hoogte van je werkzaamheden. Binnen de functie als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je tevens verantwoordelijk voor: - Binnen het hele werktuigbouwkundige spectrum, zoals pompen, ketels, constructies en piping , schrijf je technische opdrachtstellingen (TOS) - Je doet de opnames binnen de fabriek, bestelt en controleert de materialen en maakt kleine calculaties - Je overlegt met de verschillende contractors en de andere belanghebbenden voor en tijdens de stop.

Bekijk vacature
QESH Officer MVK

Binnen de QESH afdeling wordt er deskundige advies geboden en advies gegeven over QESH onderwerpen die spelen op de locatie. Het ontwikkelen van het beleid op de locatie en het implementeren hiervan, met het in acht nemen van de strategie van de organisatie, is de kernactiviteit van de afdeling. Het bewust omgaan met veiligheid en het veiligheidssysteem zijn belangrijke onderdelen van de locatie. Als QESH Officer is het van belang dat je overtuigingskracht hebt en kan bijdragen aan het creëren van een optimale veiligheidsstructuur binnen de locatie. Dagelijkse taken als QESH Officer zijn: - Adviseren en ondersteunen voor verbetering van de veiligheidsstructuur. - Het bijdragen aan het formuleren, implementeren en naleven van het HSE beleid door o.a. contact te leggen met de medewerkers en derden. - Begeleiden, initiëren en (zelfstandig) uitvoeren van audits en inspecties op locatie. - De resultaten van de inspecties/audits beoordelen en verwerken tot een eventueel verbeterplan - Meewerken met HSE projecten - QESH meldingen en incidenten opvolgen en analyseren

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Schilder 1

Heb je je schildersvakopleiding niveau 2 gehaald en heb je inmiddels enkele jaren ervaring als schilder? Ben je daarnaast beschikbaar en zoek je een laagdrempelig schildersbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders functie voor jou! Voor een schildersbedrijf uit Delfzijl met 30-40 schilders ben ik op zoek naar een assistent schilder die aan de hand van een ervaren schilder kan werken op verschillende projecten binnen de woningbouw. Je gaat mee met een ervaren schilder die je graag helpt alle knepen van het schildersvak te leren zodat je over een (paar) jaar ook als zelfstandig schilder aan de slag kunt. Je zult veelal werken in koppels of groepen van 2 – 4 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er ook werk voor in de winter en hoef je er dus helemaal niet tijdelijk uit! Als assistent schilder ga je het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken;

Bekijk vacature
Leerling schilder/behanger

Net gestart als (leerling) schilder, wil je graag leren en ben je beschikbaar? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders functie voor jou! Het gaat om een MKB schildersbedrijf met 6 collega’s uit Groningen. Je zult vooral werkzaam zijn bij de particulieren thuis waarbij je enorm veel eer van je werk hebt. Je gaat hierbij mee met een ervaren schilder of de eigenaar zelf die je graag helpt alle knepen van het vak te leren. Je zult werken in koppels en wanneer het van beide kanten bevalt ook van tijd tot tijd alleen. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk voor meerdere seizoenen en ben je dus zeker van werk voor meerdere jaren. Als leerling schilder ga je het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken; - Indien nodig kleine houtrotreparaties en kleine glaszet werkzaamheden.

Bekijk vacature
Onderhoudssschilder

Heb je je schildersvakopleiding niveau 2 gehaald en heb je inmiddels enkele jaren ervaring als schilder? Ben je daarnaast beschikbaar en zoek je een kleinschalig en laagdrempelig schildersbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders functie voor jou! Voor een schildersbedrijf uit Groningen ben ik op zoek naar een schilder die aan de hand van een ervaren schilder kan werken bij particuliere klanten thuis of opdrachten voor de woningcorporaties. Het gaat om een schildersbedrijf met 6 medewerkers. Je gaat hierbij mee met een ervaren schilder die je graag helpt alle knepen van het schildersvak te leren en waarbij je af en toe de vrijheid krijgt om een klus zelfstandig te doen. Je zult veelal werken in koppels of groepen van 2 – 4 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er ook werk voor in de winter en hoef je er dus helemaal niet tijdelijk uit! Als onderhoudsschilder ga je het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken;

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.