Menu

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een baan in regio Groningen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Groningen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Groningen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Groningen

Hooghoudtstraat 2
9723 TG Groningen

050-3138256
info@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Groningen staat voor je klaar!

Rick Tuik
Opleidingsmanager

Marloes ten Kate - Schuiling
Vestigingsmanager

Niek van der Goot
Supportdesk medewerker/IT

Rumet van het Maalpad
Directiesecretaresse

Marc Dijkhuizen
Projectmanager Professionals

Amber Louwes
Marketing en Communicatie Specialist

Inge Arts
Projectmanager Schilders

Erwin Dunning
Projectmanager ZZP

Ronnie Hummel
Projectmanager ZZP

Michiel Thomas
Branchemanager Professionals

Melvin Tuik
Manager ZZP

Loetse Boeijenga
Projectmanager Groen

Arjan Scholtens
Projectmanager Infra

Stephan Boersema
Projectmanager Infra

Silvie van der Pluijm
HR Adviseur

Bronno Dekker
Projectmanager Installatie

Wouter Jacobs
Projectmanager ZZP

Martin Weesies
Projectmanager Bouw

Alex de Jong
Branchemanager Groen

Roel Steenland
Operationeel Directeur

Dominique Boelens
Corporate Recruiter

Eline de Vries
Projectmanager Groen

Alina Kuiper
Juridisch medewerker

Arjen de Vries
Projectleider

Corneel Mijdendorp
Projectmanager Marine & Offshore - Lascoördinator IWC-b

Harmen Sjoerd Westra
Business controller

Jan Adema
Projectmanager Metaal

Jorn van Bergen
Projectmanager Metaal

Mirella Clermonts
Salarisadministrateur

Sander Iwema
Projectmanager Backoffice

Sophia Kwebeman
Flexadviseur

Marcel Bijlsma
Projectmanger Installatie

Nienke Stobbe
Medewerker kwaliteit

Fabian Kamps
Projectmanager Schilders

Niels Burgler
Projectmanager Metaal

Anne-Loes de Vries
Projectmanager Bouw

Jan-Willem Blaauw
Projectmanager Installatie

Bekijk onze top vacatures in bouw

Opperman

Voor een leuk allround metsel-, voeg- en timmerbedrijf zijn we per direct opzoek naar een opperman. Het bedrijf is gevestigd in Scheemda, met projecten in en om deze omgeving. De werkzaamheden worden voor zowel particulieren als aannemers en vastgoedondernemers uitgevoerd. Zeer gevarieerde projecten dus. Je gaat werken in een team van 10 medewerkers. Bij goed functioneren is de in de intentie een vaste aanstelling. Alle werknemers delen dezelfde passie voor het vak, namelijk goed vakwerk afleveren.

Bekijk vacature
Aanpakkers gezocht!

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Wij hebben de leukste banen in de Bouw en Techniek! Ben je gemotiveerd en pak je elke kans met beide handen aan? Zoek jij een baan voor korte of langere tijd? Parttime of fulltime? Neem dan direct contact op! Wij zijn altijd opzoek naar aanpakkers in diverse branches. Denk hierbij aan de functies bouwvakhelper, ijzervlechter, kabeltrekker of vloerafwerker. Het enige wat wij van jou vragen is een enorme berg motivatie. Wij gaan samen opzoek naar de perfecte match voor jou. Het maakt niet uit of je de juiste diploma hebt of niet, of je werkervaring hebt of niet, alles is mogelijk! Hieronder vind je een paar functies kort toegelicht: - Bouwvakhelper; als bouwhulp werk je meestal op een grote bouwplaats. Je ondersteunt de timmermannen met hun werkzaamheden en houd de werkplek netjes. - IJzervlechter; je maakt de wapeningen voor betonconstructies zoals funderingen, vloeren, wanden, etc. Je maakt de wapeningstaven op maat door deze te knippen en te buigen. - Kabeltrekker; je gaat oude kabels vervangen voor nieuwe kabels en trekt deze door de buizen. Dit kan zowel in de grond als op hoogte zijn. Jij hebt dus geen last van hoogtevrees. - Vloerafwerker; als vloerafwerker ga je betonvloeren storten en deze egaal afwerken met de nodige zware machines. - Productiemedewerker; je gaat assisteren en uitvoerende taken verrichten in het productieproces, bijvoorbeeld het verpakken en bewerken, tot het assembleren van metalen/aluminium eindproduct.

Bekijk vacature
Opleiding Allround Timmerman

Wil jij net dat stapje extra doen op de bouwplaats? Doe dan de opleiding tot Allround Timmerman. Nadat je de basisopleiding tot timmerman hebt gevolgd, kun je verder leren tot Allround Timmerman. Hierbij kun je je specialiseren in Allround Timmerman Bouw/Werkplaats óf Allround Timmerman Nieuwbouw. Jouw technisch inzicht ga je verder uitbreiden gedurende deze opleiding. Je krijgt meer inzicht in bouwconstructies, leert kosten berekenen en rapporten schrijven. Daarbij komen de volgende onderdelen aan bod: werkorganisatie, complexe wand-, vloer- en kolombekistingen, prefab constructies (beton & houtskeletbouw), maatvoeren en stellen, en complexe dakconstructies. De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen en opdrachten, welke je afsluit met een theorie- en praktijkexamen. Je leert het timmervak van A tot Z en kunt jouw vaardigheden direct in de praktijk brengen bij een erkend leerbedrijf. Hier ga je 4 dagen per week aan de slag. De 5e dag ga je naar school. Heb je interesse in de opleiding of wil je meer weten? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken! Wij zijn te bereiken op 050-3134943, Martin of Anne-Loes.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in infra

Grondwerker

Wil jij goed verdienen, lekker in de buitenlucht werken en zoek jij werk voor langere tijd? Per direct zijn wij op zoek naar meerdere grondwerkers voor een groot glasvezel project van meerdere jaren in de provincie Groningen en Friesland. Je komt te werken in een ploeg van 4 a 5 man. Bij goed bevallen heb jij voor meerdere jaren werk. Ben jij een grondwerker uit de regio Leeuwarden, Drachten of Heerenveen en wil jij graag werkzaam zijn in de GWW? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Als grondwerker/kabellegger heb je de volgende werkzaamheden: - Sleuven graven en kabels opzoeken d.m.v. KLIC-melding - Grond verplaatsen d.m.v. kruiwagen - Vlakken van sleuven - Verdichten/assisteren bij kraanwerkzaamheden - Leggen van kabels - Labelen van de kabels

Bekijk vacature
Minikraanmachinist

Voor een langdurig project zijn wij op zoek naar een minikraanmachinist in de omgeving van Groningen, Drenthe en Friesland. Je werkt als groep nauw samen met de grondwerker en de monteur en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. We zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken we naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Grondwerker

Wil jij goed verdienen, lekker in de buitenlucht werken en zoek jij werk voor langere tijd? Per direct zijn wij op zoek naar meerdere grondwerkers voor een groot glasvezel project van meerdere jaren in de provincie Groningen. Je komt te werken in een ploeg van 4 a 5 man. Bij goed bevallen heb jij voor meerdere jaren werk. Ben jij een grondwerker uit de regio Stadskanaal, Roden, Dwingeloo of Assen en wil jij graag werkzaam zijn in de GWW? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Als grondwerker/kabellegger heb je de volgende werkzaamheden: - Sleuven graven en kabels opzoeken d.m.v. een KLIC-melding - Grond verplaatsen d.m.v. kruiwagen - Vlakken van sleuven - Verdichten/assisteren bij kraanwerkzaamheden - Leggen van kabels - Labelen van kabels

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur Utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Installatiemonteur Woningbouw

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon jij in de regio Groningen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Datamonteur

Als datamonteur werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse databedrijven. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Afhankelijk van de grootte van het project, werk je zelfstandig of in teamverband. Om je een indruk te geven over de projecten die gedraaid worden, veelal zijn dat scholen, ziekenhuizen, ministeries, zorginstellingen en grote kantoorpanden. Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit: - Het zelfstandig verrichten van moeilijker en/of specialistische montage werkzaamheden bij het aanleggen van installaties binnen vastgestelde begroting en tijdsbestek; - Het eventueel coördineren en leiden van een deel van de uitvoering; - Het, in voorkomende gevallen, opsporen van storingsbronnen; uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden; - Het aanbrengen van modificaties op installaties en het voorbereiden van inbedrijfstellingen en het uitvoeren van testen; - Het uitvoeren van de werkzaamheden overeenkomstig de kwaliteits-, arbo- en veiligheidsnormen; - Aanleggen en coderen van bekabeling van UTP tot Cat 5/6/7; - Afmonteren van glasvezelnetwerken; - Monteren en aansluiten van patchkasten; - Aanleggen en testen wireless access points.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

BBL Pijpfitter

Als fitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te samenbouwen en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en kunt zowel uit de voeten met dik-en dunwandige pijpen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding of het voorbewerken en op maat maken van de leidingdelen met behulp van een slijptol. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Bekijk vacature
Voorwerker

Als voorwerker zorg je voor een efficiënte productie afdeling. En ben je verantwoordelijk voor de volgende taken. - Aansturen van medewerkers van de afdeling plaatwerkerij, door middel van het verdelen van werkzaamheden en de controle op de uitgevoerde werkzaamheden; - Ervoor zorgen dat de producten op tijd met goede kwaliteit worden gemaakt; - Zorgen voor goede communicatie binnen de afdeling; en met overige afdelingen (met name lasserij) - Te allen tijde de eigen werkwijze optimaliseren; - Vervangen van de afdelingschef bij zijn afwezigheid en taken van hem overnemen waar nodig. Samen met Martin de optimale werkvolgorde coordineren. - Plannen van opdrachten in ERP systeem. - Waar nodig, helpende hand op de afdeling, kennis van machines op doen In eerste instantie zal je de huidige leidinggever ondersteunen en vervangen, maar zal op termijn de huidige leidinggever vervangen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in metaal

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider HVAC ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van grote projecten, zodanig dat ze door de montage-afdeling in uitvoering kunnen worden genomen. Praktische kennis van montagetechnieken en materialen is vereist. Je bestelt materialen, werkt het montageplan uit en stuurt de leidinggevend monteurs aan. Daarnaast onderhoud je contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Incidenteel calculeer je meer- en minderwerk.

Bekijk vacature
(Meewerkend) Voorman

Voor verschillende opdrachtgevers van Actief Techniek zijn wij op zoek naar (meewerkende) voormannen. De verschillende projecten volgen elkaar allemaal op, dus is een langere tijd werk, bij goed bevallen, gegarandeerd. Als voorman stuur je aan en deel je jou kennis met een team. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het goede verloop van de productie, oplossen van storingen, werkbesprekingen voeren en het in goede banen houden van de werksfeer in het team. Ook bewaak je de planning binnen je team en voer je de bijbehorende administratie in. Je vormt het schakelpunt tussen verschillenden partijen die gemoeid zijn bij de projecten waar jij je mee bezig houdt. Onderstaand staan een aantal taken die van belang zijn voor deze functie: - Maken van (productie)planningen - Aansturen en begeleiden van het team - Het leiden van teammeetings - Voeren van personeelsgesprekken en werkoverleggen - Rapporteren van (productie)resultaten aan het management - Regelen van het voorraadbeheer - Beheren van de voortgang van het productieproces - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Uitvoeren van productiewerkzaamheden - Oplossen van kleine storingen - Toezien op behalen productiedoelstellingen - Handhaven van veiligheidsmaatregelen en milieuwetgeving - Afhandelen van administratie van diverse processen Herken jij jezelf? Lees dan vooral verder!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Scheepscontructiemedewerker

Ben jij de jachtschilder met een aantal jaar ervaring? Spuit en schilder je jachten en schepen op een veilige manier? Heb je ervaring in het schilderen van bijvoorbeeld particuliere jachten of enorme tankers? Dan heeft Actief Techniek! de jachtschilder vacature voor je! Als jachtschilder zorg je voor de juiste bescherming van jachten of schepen. Als vakbekwame schilder in de jacht/scheepsbouw doe je het volgende: - Regelen van hulpconstructies en afscherming (milieubescherming); - Er voor zorgen dat alle materialen en hulpmiddelen aanwezig zijn; - Zorg je ervoor dat je de juiste laagdikte aan brengt; - Kies je voor de juist handmatige techniek, jij weet wanneer je een kwast, roller of spuit gebruikt; - Houd je je aan alle veiligheidsvoorschriften. Ben je geen jachtschilder, maar heb je wel ervaring als constructie- Straler of Spuiter? Ook dan kom ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk vacature
Constructieschilder

Ben jij de constructieschilder met een aantal jaar ervaring? Coat en schilder je industriële producten op een veilige manier? Heb je ervaring in het schilderen van bijvoorbeeld bruggen, sluitzen, metaalconstructies, tankwanden, containers en machines? Dan heeft Actief Techniek! de constructieschilder vacature voor je! Als constructieschilder zorg je voor de juiste bescherming van grote metalen of betonnen objecten. Als vakbekwame schilder in de constructies doe je het volgende: - Regelen van hulpconstructies en afscherming (milieubescherming); - Er voor zorgen dat alle materialen en hulpmiddelen aanwezig zijn; - Zorg je ervoor dat je de juiste laagdikte aan brengt; - Kies je voor de juist handmatige techniek, jij weet wanneer je een kwast of een roller gebruikt; - Houd je je aan alle veiligheidsvoorschriften. Ben je geen constructieschilder, maar heb je wel ervaring als constructie- straler of spuiter? Ook dan kom ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk vacature
Allround glaszetter

Werk je al enkele jaren als (assistent) glaszetter en op zoek naar een functie als zelfstandig glaszetter of werk je al jaren zelfstandig en opzoek naar een ander glaszetbedrijf? Dan heeft Actief Techniek wellicht de perfecte glaszetter vacature voor jou! Voor een schildersbedrijf in provincie Groningen ben ik per direct op zoek naar een zelfstandig glaszetter. Het schildersbedrijf is gevestigd in Delfzijl. Je zult voornamelijk in koppels of alleen onderweg zijn met een bus van de baas. Als zelfstandig glaszetter ga je het volgende doen: - Werken op basis van werkopdrachten op verschillende locaties; - Bepaal je ter plekke de precieze aanpak en uitvoering van je opdracht; - Plaatsen van verschillende soort glas, beglazingssystemen en glasconstructies; - Maak je gebruik van divers bevestiging- en verlijmingstechnieken; - Opmeten en op maat snijden van glas; - Veilig vervoeren van glas; - Ben je werkzaam in de nieuwbouw en onderhoud; - Krijg je te maken met spoedklussen zoals inbraak en schade (bijvoorbeeld houtrot herstellen aan kozijnen);

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Groningen

Wil jij graag in de technische sector aan de slag? Bekijk dan de uitdagende vacatures in Groningen bij Actief Techniek. Wij bieden je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je gezocht, maar zit er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er vacatures in Groningen worden aangeboden die we bij jou vinden passen, nemen we direct contact met je op.

ZZP opdrachten Groningen

Naast banen op de langere termijn vind je bij Actief Techniek ook ZZP opdrachten in Groningen. Wij zijn namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling voor zowel ZZP’ers als voor bedrijven die ZZP'ers zoeken. Wat hier het voordeel van is? We regelen niet alleen ZZP opdrachten voor je; we nemen ook je administratieve rompslomp over. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het werk zelf. Klinkt goed? Reageer dan snel op onze ZZP opdrachten in Groningen.

Vacatures Groningen bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Bekijk dan onze vacatures in Groningen in de bouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Houd jij van deze afwisseling en ben je een harde werker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de bouw zeker geschikt voor jou!

Vacatures Groningen techniek

Wil je graag reageren op onze vacatures in Groningen in de techniek, maar ben je niet (voldoende) opgeleid? Dan kun je een training of opleiding via Actief Techniek volgen! Je kunt je bij ons laten bijscholen of omscholen. Door jezelf actief te blijven ontwikkelen, houd je je werk uitdagend en kun je steeds verder groeien (binnen een bedrijf). Bij Actief Techniek investeren we graag in jou! Naast vacatures in Groningen, vind je bij Actief Techniek vacatures door heel Nederland:

Vacatures Groningen metaal

Ben jij opgeleid als lasser, fitter of constructiebankwerker? Dan zijn onze vacatures in Groningen in de metaal jou op het lijf geschreven! Je komt werken in de industrie, constructie of leidingbouw. In de metaal heb je een streepje voor wanneer je veel technisch inzicht hebt en veilig kunt werken. Hiervoor kun je ook trainingen volgen bij Actief Techniek. Heb je vragen over onze vacatures in Groningen in de metaal of wil je graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.