Menu

Uitzendbureau in Schiedam

Op zoek naar een baan in regio Schiedam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Schiedam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Schiedam

 

Schrijf je online in >

Vestiging Schiedam

Karel Doormanweg 9A
3115 JD Schiedam

010-3027420
schiedam@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Schiedam staat voor je klaar!

Jeffrey Kindt
Branchemanager Marine & Offshore

Ivanka Roolaart
Projectmanager Metaal

Od Chinbat
Projectmanager Bouw

Thomas Bieren
Projectmanager Installatie

Martin van Grieken
Projectmanager Metaal

Misha de Beijer
Projectmanager Marine & Offshore

Jules Maring
Projectmanager Installatie

Marsha Beekman
Projectmanager Metaal

Lodewijk van Donselaar
Projectmanager Professionals

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I en II

Voor een bouwbedrijf in de regio Leiden, welke zich met allerlei verschillende soorten bouwwerkzaamheden bezighoudt, zijn wij opzoek naar een ervaren timmerman. Ben jij de timmerman die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken? Die graag zijn vaardigheden laat zien in het fijnere aftimmerwerk? Maar die ook goed kan doorpakken bij eventuele nieuwbouw projecten? Dan horen wij graag van jou!

Bekijk vacature
Zelfstandige Onderhoudstimmerman

Voor een middelgrote aannemer in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar één timmerman. Als timmerman zal je veelal renovatiewerkzaamheden verrichten. De aannemer heeft veelal klussen in de regio van Den Haag. Bij deze aannemer werk je nauw samen met een klein maar uiterst prettig team. Het is dus van belang dat je sociaal bent onderlegt en goed kan samenwerken. in samenwerking met Actief Techniek en de aannemer is het mogelijk om diverse opleidingen te volgen. Hierdoor kun jij jezelf nog verder door ontwikkelen als Timmerman. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben één vaste contactpersoon die jou alles over deze vacature kan vertellen.

Bekijk vacature
Betontimmerman

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar betontimmermannen. Ben jij Flexibel, leergierig en kun je zelfstandig, maar ook in teamverband werken, dan zijn wij op zoek naar jou. Als betontimmerman ben jij degene die diverse betonwerkzaamheden uitvoert, zowel prefab als op locatie, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Een paar voorbeelden zijn: - Het aanbrengen en stellen van wapening - Het storten van beton - Maatvoering bepalen en bekistingen timmeren

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

CV Monteur

Samen met je nieuwe collega’s monteer jij nieuwe cv-ketels in de huishoudens in en rondom Rotterdam. Je krijgt een moderne montagebus, een iPad en mobiele telefoon en we zorgen voor echt goed Samen met een collega gaan jullie huishoudens van een nieuwe cv-ketel voorzien, inclusief gereedschap.nieuw rookgaskanaal. Na de metingen leg je de klant uit hoe de ketel werkt en wat ze bij een storing kunnen doen. Jullie klus zit er hier op, door naar de volgende. Voor woningbouwverenigingen moeten er veel cv-ketels vervangen worden en soms vervangen jullie meteen de radiatoren. Warmtepompsystemen zijn in opkomst en gaan steeds vaker deel uitmaken van jouw werk. Kortom, een mooie afwisselende baan. Naast werken is er ook tijd voor humor, feestjes en een praatje met collega’s bij de koffieautomaat

Bekijk vacature
koelmonteur

Als service-/storingsmonteur ga je dagelijks op pad voor onderhoud en reparatie van melkkoelsystemen en koelcellen. Je bezoekt hiervoor verschillende bedrijven. In het geval van een storing ben je verantwoordelijk voor het verhelpen ervan. Je hebt contact met zowel klanten als eigen collega’s en bent een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. Onregelmatige diensten komen ook voor, omdat we 24 uur per dag service verlenen. De snel moderniserende agrarische sector waarin je voornamelijk werkzaam bent, biedt op het gebied van techniek veel uitdaging. Naast ervaren mensen, is er bij ons ook ruimte voor leerlingen. Heb jij dus geen ervaring, maar wel een rijbewijs én de motivatie om het vak van koeltechnisch monteur te leren? Neem dan ook contact met ons op.

Bekijk vacature
Servicemonteur CV

Wij verwelkomen wij graag een nieuwe collega op onze service afdeling die ons gaat helpen met onderhouden van en storingen oplossen aan CV-ketels bij huishoudens. Een niet werkende verwarmings-of warmwater systeem is iets waar niemand op zit te wachten. Gelukkig zijn er specialisten zoals jij. Een specialist die de meest complexe storingen aan ketels (CV en Combi), warmtepompen en Mechanische ventilatie kan opsporen en oplossen. Als servicemonteur beschik je over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. Wij werken met de nieuwste producten en daarbij behorende innovaties, als servicemonteur kan je je middels vak- en merkgerichte cursussen steeds blijven door ontwikkelen! Zomer of winter, jij bent elke dag het visitekaartje van ons bedrijf. Als je klaar bent met je klus zorg je ervoor dat je alles weer netjes achterlaat. De administratie van wat jij hebt gedaan verwerk je heel eenvoudig op je iPad. Dat is de eerste tevreden klant van vandaag, op naar de volgende. Naast werken is er ook tijd voor humor, feestjes en een praatje met collega’s bij de koffieautomaat!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Monteur WTB Plus

Als WTB Monteur Plus wil jij nog veel leren, maar ben je op veel gebieden ook al behoorlijk ervaren. Je gaat werken in teamverband, maar soms ook solo, en voert dan onderhoud uit aan leidingen, fornuizen en machines. Je werkt afwisselend in de werkplaats en op verschillende industriële locaties. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Je stelt de juiste materialen samen om ze vervolgens te assembleren.

Bekijk vacature
opleidingsmonteur WTB

Actief Techniek start in het eerste kwartaal van 2021 met het opleidingstraject "Monteur WTB" In dit traject word je in 12 weken opgeleid tot monteur WTB. De eerste 4 weken zal je fulltime naar school gaan waar je in de praktijk en theorie alles leert over: technisch tekening lezen, hydrauliek, pneumatiek, onderhoudstechniek, monteren & demonteren van machines, inspecties van storingen etc. Na deze 4 weken ga je 6-8 weken stage lopen bij een bedrijf in jou omgeving. Hier zal je alle geleerde informatie in de praktijk brengen en zal je je verder kunnen ontwikkelen. Na deze stage periode wordt er in overleg met de opdrachtgever gekeken of je kan blijven of dat je opgedane kennis bij een andere opdrachtgever ingezet kan worden. Mogelijke functies zijn: montage medewerker, medewerker technische dienst, monteur in de machinebouw, assemblage medewerker, monteur in de auto industrie etc. Heb jij altijd al gedroomd van een carrière in de metaal of wil jij graag meer informatie over dit opleidingstraject, neem dan contact met ons op.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Service Engineer

Als Service Engineer ben je zelfstandig aan het werk en ben jij het aanspreekpunt op locatie voor de Service coördinator, waar jij na afronding van de werkzaamheden aan rapporteert. Je vind het leuk om storingen op te lossen en hebt een brede affiniteit met de Maritieme industrie en de techniek. Naast het oplossen van problemen voer je ook preventief onderhoud en reparaties uit.

Bekijk vacature
Instrumentfitter

Voor diverse operators zijn we op zoek naar een offshore instrumentatiefitter in de Olie & Gas.

Bekijk vacature
E&I Technician Offshore Wind

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere E&I Technicians die medio maart/april aan het werk willen voor de bouw van een windmolenpark voor de westkust van Frankrijk. Het betreft hier het eerste offshore wind park van Frankrijk. Als E&I Technician zal jij op de transition pieces, die samen met de monopiles de fundatie zijn voor de te plaatsen windmolens aan het werk gaan. Je zult na de aansluitwerkzaamheden alles testen om vervolgens de door jouw aangelegde werkzaamheden in bedrijf te stellen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Schiedam

Actief Techniek is een branche-gespecialiseerd uitzendbureau. Dit betekent dat we je niet alleen technische vacatures in Schiedam aanbieden, maar ook dat we alles weten over deze sector. We bieden je banen aan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. We weten precies wat bedrijven zoeken en welk bedrijf goed bij jou past. Kom gerust een keer langs bij één van onze vestigingen of reageer direct op onze vacatures in Schiedam.

ZZP opdrachten Schiedam

Als ZZP’er ben je natuurlijk het liefst lekker aan het werk en wil je niet al te veel tijd besteden aan de administratie. Om die reden zijn onze ZZP opdrachten in Schiedam zeer interessant voor jou. Actief ZZP is namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we jou het papierwerk uit handen nemen en je de nieuwste opdrachten geven. We werken alleen met kredietwaardige bedrijven. Als deze opdrachtgevers een ZZP'er zoeken, weet je dus zeker dat je op tijd betaald krijgt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Schiedam!

Vacatures Schiedam metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Schiedam in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Schiedam in de metaal.

Vacatures Schiedam groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Schiedam in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Schiedam in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Schiedam installatie

Ben jij zo iemand die als kind al complete apparaten uit elkaar kon halen en weer in elkaar zetten? Met een mooie hoeveelheid technisch inzicht (en een opleiding natuurlijk) kun je prima reageren op onze vacatures in Schiedam in de installatie. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur, servicemonteur, servicemonteur of loodgieter. Het is afwisselend en uitdagend werk met veel eigen verantwoordelijkheid. We bieden je niet alleen vacatures in Schiedam in de installatie; de vacatures bij Actief Techniek vind je door heel Nederland, waaronder:

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.