Menu

Uitzendbureau in Schiedam

Op zoek naar een baan in regio Schiedam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Schiedam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Schiedam

 

Schrijf je online in >

Vestiging Schiedam

Karel Doormanweg 9A
3115 JD Schiedam

010-3027420
schiedam@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Schiedam staat voor je klaar!

Jeffrey Kindt
Branchemanager Marine & Offshore

Ivanka Roolaart
Projectmanager Metaal

Od Chinbat
Projectmanager Bouw

Thomas Bieren
Projectmanager Installatie

Martin van Grieken
Projectmanager Metaal

Misha de Beijer
Projectmanager Marine & Offshore

Marsha Beekman
Projectmanager Metaal

Lodewijk van Donselaar
Projectmanager Professionals

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I

Ben jij de vakman die we zoeken en hecht jij waarde aan een eerlijke verloning, volledig conform CAO Bouwnijverheid? Voor opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland zijn we namelijk doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwbouwtimmerlieden die, bij goed bevallen, in vaste dienst worden genomen (allround/zelfstandig en assistenten). Ook als je momenteel nog werkzaam bent gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek laten wij jou graag kennismaken met het Prima-gevoel. Als nieuwbouwtimmerman wordt er een beroep gedaan op jouw specialistische kennis en ervaring. Jij zorgt dat de meest uiteenlopende gebouwen en woningbouwprojecten worden gerealiseerd. Als nieuwbouwtimmerman speel jij een belangrijke rol binnen nieuwbouwprojecten, dat betekent dat jij: - Op de hoogte bent van hedendaagse bouwmethoden. - Zelfstandig aan de slag gaat met het maken en stellen van bekistingen op basis van tekeningen. - De meest uiteenlopende stel- en timmerwerkzaamheden uitvoert. - Onverwachtse situaties, die niet op tekeningen staan, goed en creatief oplost.

Bekijk vacature
Zelfstandige Onderhoudstimmerman

Voor een middelgrote aannemer in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar één timmerman. Als timmerman zal je veelal renovatiewerkzaamheden verrichten. De aannemer heeft veelal klussen in de regio van Den Haag. Bij deze aannemer werk je nauw samen met een klein maar uiterst prettig team. Het is dus van belang dat je sociaal bent onderlegt en goed kan samenwerken. in samenwerking met Actief Techniek en de aannemer is het mogelijk om diverse opleidingen te volgen. Hierdoor kun jij jezelf nog verder door ontwikkelen als Timmerman. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Wij hebben één vaste contactpersoon die jou alles over deze vacature kan vertellen.

Bekijk vacature
Bouwvakhelper - Aanpakker

Als nieuwkomer/ bouwhulp werk je nauw samen met je collega's. Bij diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers bied jij je collega’s een helpende hand bij zijn/haar werkzaamheden, zoals: - Opruimen van de bouwplaats (let op: fysiek zwaar werk). - Schoonmaken van gereedschap. - Assisteren van een timmerman, loodgieter of elektromonteur. Diploma's zijn geen vereiste, motivatie en de wil om een vak te leren wel. Jij leert makkelijk, denkt mee en ziet snel wat er gedaan moet worden. Jij wil daarnaast op de bouw verder groeien tot timmerman. Wij geven je de mogelijkheid en de ruimte om de fijne kneepjes van jouw favoriete vak te leren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

CV Monteur

Samen met je nieuwe collega’s monteer jij nieuwe cv-ketels in de huishoudens in en rondom Rotterdam. Je krijgt een moderne montagebus, een iPad en mobiele telefoon en we zorgen voor echt goed Samen met een collega gaan jullie huishoudens van een nieuwe cv-ketel voorzien, inclusief gereedschap.nieuw rookgaskanaal. Na de metingen leg je de klant uit hoe de ketel werkt en wat ze bij een storing kunnen doen. Jullie klus zit er hier op, door naar de volgende. Voor woningbouwverenigingen moeten er veel cv-ketels vervangen worden en soms vervangen jullie meteen de radiatoren. Warmtepompsystemen zijn in opkomst en gaan steeds vaker deel uitmaken van jouw werk. Kortom, een mooie afwisselende baan. Naast werken is er ook tijd voor humor, feestjes en een praatje met collega’s bij de koffieautomaat

Bekijk vacature
koelmonteur

Als service-/storingsmonteur ga je dagelijks op pad voor onderhoud en reparatie van melkkoelsystemen en koelcellen. Je bezoekt hiervoor verschillende bedrijven. In het geval van een storing ben je verantwoordelijk voor het verhelpen ervan. Je hebt contact met zowel klanten als eigen collega’s en bent een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. Onregelmatige diensten komen ook voor, omdat we 24 uur per dag service verlenen. De snel moderniserende agrarische sector waarin je voornamelijk werkzaam bent, biedt op het gebied van techniek veel uitdaging. Naast ervaren mensen, is er bij ons ook ruimte voor leerlingen. Heb jij dus geen ervaring, maar wel een rijbewijs én de motivatie om het vak van koeltechnisch monteur te leren? Neem dan ook contact met ons op.

Bekijk vacature
Elektromonteur

Als elektromonteur werk jij zelfstandig of in teamverband installeer je diverse soorten elektrotechnische installaties vanaf tekening op de diverse projecten. Denk hierbij aan utiliteit of woningbouw en renovatie of nieuwbouw.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Plaat- en constructiewerker

Je komt te werken als plaatwerker aan de aluminium opbouw van luxe jachten. Kwaliteit, teamwork en veiligheid staan voorop. Het werk vindt aan grote, maar ook aan kleine constructies plaats, waarbij je in het laatstgenoemde geval moet denken aan trappen, hekwerken en bordessen, ook voor de jachtbouw. Soms kan je ook gevraagd worden te werken aan de montage van grote constructies in de offshore projecten. Dan moet je denken aan helikopterdecks en andere grote constructies die je terugvindt op boor- en werkeilanden.

Bekijk vacature
IJker / kalibratiemedewerker / metaalbewerker

Als ijker word jij eerst opgeleid in het ombouwen van flowmeters van 0,5 meter tot 1,5 meter in het ijkcircuit. Daar moeten de flowmeters eerst in geplaatst worden, wat gedaan wordt met behulp van een bovenloop kraan. De te volgen veiligheidsregels zijn daarbij van het grootste belang. Pas dan wordt het ijkprogramma gestart. Naast het ombouwen ga jij daarna het ijkproces zelf je eigen maken. Je moet dan de programma's voor het ijken opstarten in het systeem. En je moet de data invoeren en kunnen analyseren. Dit is allemaal computer gestuurd.

Bekijk vacature
MIG/MAG lasser

Als lasser zorg jij voor de constructie van flowmeters. Hierbij maak je gebruik van MIG/MAG en TIG processen en werk je regelmatig met een lasmanipulator. In samenwerking met de monteurs en metaalbewerkers zorg jij voor een goed product dat veilig samengesteld wordt.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in marine

Service Engineer (Internationaal)

Als Service Engineer voer je werkzaamheden uit aan waterbehandelingsinstallaties bij klanten over de hele wereld. Momenteel is dit voornamelijk nationaal, vanwege de COVID-19 pandemie. Zodra dit weer mogelijk is, wordt hier weer opgeschaald. Vanwege de sterk groeiende markt is versterking nodig voor het serviceteam. Functie inhoud • Onderhoudswerkzaamheden aan waterbehandelingsinstallaties • Uitvoeren van opdrachten op locatie in binnen- en buitenland • Reinigen en spoelen van waterbehandelingsinstallaties • Oplossen van (elektrotechnische) storingen • Aanpassen van leiding- en fitwerk • Onderdelen als meetapparatuur of membranen vervangen • Installeren en in bedrijf stellen van apparatuur • Instructie geven aan de klant • Rapporteren van werkzaamheden

Bekijk vacature
E&I Technician

Voor het aankomend offshore seizoen zijn we op zoek naar offshore E&I technicians. Als E&I technician op een offshore productieplatform zul je voornamelijk worden ingezet bij werkzaamheden tijdens de shutdowns op de Noordzee. Omdat in het voorjaar en de zomer de productie minimaal is worden de installaties (deels) stilgezet voor onderhoud. Hierbij moeten de kabels vervangen worden, installaties vernieuwd, punch-list items afgewerkt, storingen verholpen en inspectie-werkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je alle verder voorkomende werkzaamheden bereid bent op te pakken. Wij zijn op zoek naar E&I technicians die óf al ervaring hebben op zee met deze werkzaamheden óf op landprojecten (tijdens onderhoudsstops) deze werkzaamheden hebben uitgevoerd en nu graag hun kennis en kunde ook op de Noordzee in de praktijk willen brengen. We bieden je daarbij de mogelijkheid om alle benodigde offshore certificaten via ons te behalen. Denk hierbij aan je NOGEPA 0.5A en een offshore medische keuring, eventueel aangevuld met een NOGEPA 0.8 en bv. een S-cape training. Je kunt daarna door naar één van de vele offshore platformen die de Noordzee rijk is!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Schiedam

Actief Techniek is een branche-gespecialiseerd uitzendbureau. Dit betekent dat we je niet alleen technische vacatures in Schiedam aanbieden, maar ook dat we alles weten over deze sector. We bieden je banen aan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. We weten precies wat bedrijven zoeken en welk bedrijf goed bij jou past. Kom gerust een keer langs bij één van onze vestigingen of reageer direct op onze vacatures in Schiedam.

ZZP opdrachten Schiedam

Als ZZP’er ben je natuurlijk het liefst lekker aan het werk en wil je niet al te veel tijd besteden aan de administratie. Om die reden zijn onze ZZP opdrachten in Schiedam zeer interessant voor jou. Actief ZZP is namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we jou het papierwerk uit handen nemen en je de nieuwste opdrachten geven. We werken alleen met kredietwaardige bedrijven. Als deze opdrachtgevers een ZZP'er zoeken, weet je dus zeker dat je op tijd betaald krijgt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Schiedam!

Vacatures Schiedam metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Schiedam in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Schiedam in de metaal.

Vacatures Schiedam groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Schiedam in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Schiedam in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Schiedam installatie

Ben jij zo iemand die als kind al complete apparaten uit elkaar kon halen en weer in elkaar zetten? Met een mooie hoeveelheid technisch inzicht (en een opleiding natuurlijk) kun je prima reageren op onze vacatures in Schiedam in de installatie. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur, servicemonteur, servicemonteur of loodgieter. Het is afwisselend en uitdagend werk met veel eigen verantwoordelijkheid. We bieden je niet alleen vacatures in Schiedam in de installatie; de vacatures bij Actief Techniek vind je door heel Nederland, waaronder:

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.