Menu

Uitzendbureau in Schiedam

Op zoek naar een baan in regio Schiedam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Schiedam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Schiedam

 

Schrijf je online in >

Vestiging Schiedam

Karel Doormanweg 9A
3115 JD Schiedam

010-3027420
schiedam@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Schiedam staat voor je klaar!

Jeffrey Kindt
Branchemanager Marine & Offshore

Ivanka Roolaart
Projectmanager Metaal

Od Chinbat
Projectmanager Bouw

Thomas Bieren
Projectmanager Installatie

Martin van Grieken
Projectmanager Metaal

Misha de Beijer
Projectmanager Marine & Offshore

Jules Maring
Projectmanager Installatie

Marsha Beekman
Projectmanager Metaal

Mischa Wijsman
Projectmanager Bouw

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I (Onderhoud en Renovatie)

Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman (zowel zelfstandig als assistent) voor grote renovatieprojecten in de omgeving van Den Haag. Bij goed bevallen is het werk voor langere tijd met een reële kans op een vast contract! De opdrachtgever is gespecialiseerd in onder andere renovatie van daken als het aftimmerwerk van woningen. Ben jij de timmerman die wij zoeken, laat het ons dan snel weten! Als timmerman onderhoud en renovatie wordt er een beroep gedaan op jouw specialistische kennis en ervaring. Jij zorgt dat bestaande woningen en gebouwen op en top in orde zijn én blijven.

Bekijk vacature
Timmerman I (Loondienst of ZZP)

Ben jij een allround timmerman die wekelijks salaris wil ontvangen volgens Bouw CAO? Geen addertjes onder het gras en gewoon verdienen waar je recht op hebt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zoeken namelijk per direct timmermannen voor diverse nieuwbouwprojecten en in de onderhoud en renovatie. We zijn op zoek naar een ervaren timmerman die zelfstandig uit de voeten kan en dol op afwisseling is.

Bekijk vacature
Timmerman I

Ben jij de vakman die we zoeken en hecht jij waarde aan een eerlijke verloning, volledig conform CAO Bouwnijverheid? Voor opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland zijn we namelijk doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwbouwtimmerlieden die, bij goed bevallen, in vaste dienst worden genomen (allround/zelfstandig en assistenten). Ook als je momenteel nog werkzaam bent gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek laten wij jou graag kennismaken met het Prima-gevoel. Als nieuwbouwtimmerman wordt er een beroep gedaan op jouw specialistische kennis en ervaring. Jij zorgt dat de meest uiteenlopende gebouwen en woningbouwprojecten worden gerealiseerd. Als nieuwbouwtimmerman speel jij een belangrijke rol binnen nieuwbouwprojecten, dat betekent dat jij: - Op de hoogte bent van hedendaagse bouwmethoden. - Zelfstandig aan de slag gaat met het maken en stellen van bekistingen op basis van tekeningen. - De meest uiteenlopende stel- en timmerwerkzaamheden uitvoert. - Onverwachtse situaties, die niet op tekeningen staan, goed en creatief oplost.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Elektromonteur industrie

Voor een opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar elektromonteur industrie / E&I monteur. Je werkzaamheden als elektromonteur industrie: • Aanleggen van elektrotechnische en/of meet en regeltechnische installatie • Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen • Uitvoeren van onderhoud en storingen aan installaties • Uitvoeren van constructiewerk • Onderhoud en beheer van materiaal

Bekijk vacature
(ervaren) Allround Loodgieter

Actief Techniek zoekt (ervaren) allround loodgieters! Als loodgieter in de woningbouw werk je voor langere tijd bij een installatiebedrijf uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Ook ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van lekkages. Woon jij in de regio Rijnmond of in de buurt van Rotterdam dan is dit wellicht iets voor jou! i.v.m. het coronavirus en de richtlijnen vanuit het RIVM kan de sollicitatieprocedure op een andere manier worden ingevuld.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Assemblage monteur / werkstudent

Voor de fijne assemblage afdeling van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar studenten voor de studentenpool. Je maakt deel uit van een team dat zich richt op de assemblage van kleine flowmeters voor de farmaceutische industrie, ziekenhuizen en laboratoria. Als assemblagemedewerker verricht je fijne assemblagewerkzaamheden zoals schroeven, solderen, kabels strippen e.d. Ben je naast je studie beschikbaar om een paar dagen / dagdelen te werken dan is dit de ideale vacature voor jou!

Bekijk vacature
MIG/MAG lasser

Je komt te werken op de metaal afdeling in één van de loodsen van onze opdrachtgever. Aan de hand van tekeningen en instructies zorg jij voor de perfecte las op de juiste plek en in het goede tempo. Bij onduidelijkheden zijn de lijnen naar jouw voorman of afdelingschef kort, zodat je snel weer verder kunt. De kwaliteit van het door jou afgeleverde werk is het belangrijkst. Jij weet dat je een vakman bent en dat je met wat gewenning aan de apparatuur uitstekend werk aflevert. Je komt te werken in een dagdienst, maar zal ook wel eens gevraagd worden mee te draaien in de ploegendienst. Als het werk jou goed bevalt en jij bent ook in de smaak gevallen bij onze opdrachtgever is er altijd kans op dat je gevraagd wordt langer werkzaam te blijven. Wij hebben dit al regelmatig met goede kandidaten van ons meegemaakt!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Schiedam

Actief Techniek is een branche-gespecialiseerd uitzendbureau. Dit betekent dat we je niet alleen technische vacatures in Schiedam aanbieden, maar ook dat we alles weten over deze sector. We bieden je banen aan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. We weten precies wat bedrijven zoeken en welk bedrijf goed bij jou past. Kom gerust een keer langs bij één van onze vestigingen of reageer direct op onze vacatures in Schiedam.

ZZP opdrachten Schiedam

Als ZZP’er ben je natuurlijk het liefst lekker aan het werk en wil je niet al te veel tijd besteden aan de administratie. Om die reden zijn onze ZZP opdrachten in Schiedam zeer interessant voor jou. Actief ZZP is namelijk een bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we jou het papierwerk uit handen nemen en je de nieuwste opdrachten geven. We werken alleen met kredietwaardige bedrijven. Als deze opdrachtgevers een ZZP'er zoeken, weet je dus zeker dat je op tijd betaald krijgt en dat onderlinge afspraken worden nagekomen. Ook daarom reageer je op onze ZZP opdrachten in Schiedam!

Vacatures Schiedam metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Schiedam in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Schiedam in de metaal.

Vacatures Schiedam groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Schiedam in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Schiedam in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Schiedam installatie

Ben jij zo iemand die als kind al complete apparaten uit elkaar kon halen en weer in elkaar zetten? Met een mooie hoeveelheid technisch inzicht (en een opleiding natuurlijk) kun je prima reageren op onze vacatures in Schiedam in de installatie. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur, servicemonteur, servicemonteur of loodgieter. Het is afwisselend en uitdagend werk met veel eigen verantwoordelijkheid. We bieden je niet alleen vacatures in Schiedam in de installatie; de vacatures bij Actief Techniek vind je door heel Nederland, waaronder:

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.