Menu

Uitzendbureau in Emmen

Op zoek naar een baan in regio Emmen? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Emmen en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.

Bekijk vacatures in Emmen

 

Schrijf je online in >

Vestiging Emmen

Wimbledon 18
7825 SK Emmen

0591-726230
emmen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Emmen staat voor je klaar!

Thomas Erdman
Projectmanager Installatie

Léon Niehof
Projectmanager Groen

Joey Huizingh
Projectmanager Bouw

Gerwin Dekker
Vestigingsmanager

Benjamin Bruinsma
Projectmanager Schilders

Marloes Kremers
Projectmanager Installatie

Dominique Bloemberg
Projectmanager Schilders

Ron Wemmenhove
Projectmanager Infra

Leon de Labije
Projectmanager Metaal

Bennie Jeurissen
Projectmanager Installatie

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I

Ben jij de vakman die we zoeken en hecht jij waarde aan een eerlijke verloning, volledig conform CAO Bouwnijverheid? Voor opdrachtgevers in de regio Twente zijn we namelijk doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwbouwtimmerlieden die, bij goed bevallen, in vaste dienst worden genomen (allround/zelfstandig en assistenten). Ook als je momenteel nog werkzaam bent gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek laten wij jou graag kennismaken met het Actief-gevoel. Als nieuwbouwtimmerman wordt er een beroep gedaan op jouw specialistische kennis en ervaring. Jij zorgt dat de meest uiteenlopende gebouwen en woningbouwprojecten worden gerealiseerd. Als nieuwbouwtimmerman speel jij een belangrijke rol binnen nieuwbouwprojecten, dat betekent dat jij: - Op de hoogte bent van hedendaagse bouwmethoden. - Zelfstandig aan de slag gaat met het maken en stellen van bekistingen op basis van tekeningen. - De meest uiteenlopende stel- en timmerwerkzaamheden uitvoert. - Onverwachtse situaties, die niet op tekeningen staan, goed en creatief oplost.

Bekijk vacature
Assistent Timmerman

Voor een opdrachtgever in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde assistent timmerman. Als assistent timmerman ben je de linker- en de rechterhand van de allround timmerman met wie je samenwerkt. Met beide handen help je je collega bij het: - Zelfstandig maken en stellen van bekistingen op basis van tekeningen; - Uitvoeren van stel- en timmerwerkzaamheden bij nieuwbouwprojecten.

Bekijk vacature
Assistent Timmerman

Voor een opdrachtgever in Borger zijn wij op zoek naar een gemotiveerde assistent timmerman. Als assistent timmerman ben je de linker- en de rechterhand van de allround timmerman met wie je samenwerkt. Met beide handen help je je collega bij het: - Zelfstandig maken en stellen van bekistingen op basis van tekeningen; - Uitvoeren van stel- en timmerwerkzaamheden bij nieuwbouwprojecten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Eikenprocessierups

Wij zoeken meerdere mensen die aan het werk willen in de EPR bestrijding. De Eikenprocessierups is de rups van een nachtvlinder en nestelt zich in eikenbomen. Deze rupsen laten brandhaartjes los wat een gevaar kan vormen voor de volksgezondheid, vandaar dat overheden deze rupsen laten verwijderen. Het werk zal voornamelijk plaatsvinden in Drenthe, Groningen en Oost-Friesland. Hoe ziet het werk er uit? Samen met een collega ga je met een autohoogwerker op pad. 1 persoon staat in de hoogwerker; je wordt voorzien van goede PBM's (beschermende kleding, masker, zuurstofpomp) om je te beschermen tegen de brandharen van deze rupsen. Vanuit de autohoogwerker ga je met een soort stofzuiger de boom in om de nesten te verwijderen. De 2e persoon staat onder de hoogwerker; je stempelt de hoogwerker, zet de pionnen rondom de hoogwerker, regelt het verkeer en geeft aanwijzingen aan de collega in de hoogwerker waar nog nesten zitten. Veilig werken (langs wegen) en secuur de werkzaamheden uitvoeren is hierin heel belangrijk. Je hoeft geen ervaring te hebben. Beschik je over de juiste werkhouding en ben je leergierig? Dan zijn we op zoek naar jou !

Bekijk vacature
Groenvoorziening

De opdrachtgever richt zich op het onderhoud van het groot groen in de omgeving van Coevorden, Hoogeveen, Ter Apel en Westerbork. Je zal onderdeel zijn van een team, met dit team zorg jij ervoor dat al het groen in de regio er strak bij ligt! De werkzaamheden bestaan uit het snoeien van heggen, het maaien van bermen en taluten en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten. Heb jij niet direct ervaring in het groen? Geen probleem! Wij investeren in samenwerking met de opdrachtgever graag in jou, zodat jij een echte specialist kan worden.

Bekijk vacature
Groenvoorziener

Onze opdrachtgever is op zoek naar mensen die ervaring hebben in de breedste zin van de groenvoorziening. De werkzaamheden waar dit bedrijf zich op richt zijn zeer gevarieerd: plantsoenen en begraafplaats onderhoud, beplantingen zetten, eikenprocessierupsbestrijding, langs de provinciale wegen groen onderhoud plegen, particulier tuinen en bedrijfstuinen onderhoud. Ze zoeken medewerkers in de groenvoorziening die niet bang zijn om vieze handen te krijgen en wat langer doorwerken als de situatie daarom vraagt. Onze klant heeft bijna het hele jaar rond werk in het groen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Aanpakker

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je graag praktisch bezig? Heb je geen vakgerichte opleiding afgerond maar wil je van alles aanpakken? Dan komen wij graag met jou in contact! Wellicht hebben wij een leuke werkplek die bij jou past. Wil je graag weten in welke sectoren je als aanpakker aan de slag kan? Lees dan snel verder! Wij bieden verschillende functies als aanpakker in diverse sectoren zoals bouw, grond-/weg-/waterbouw, groenvoorziening techniek en de agrarische sector. Het zijn vooral werkzaamheden waarbij je fysiek bezig bent. Voor sommige functies heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig maar dit is niet altijd het geval. Zo kun je allerhande werkzaamheden verrichten zoals slopen, sjouwen en tillen, opperen, bouwplaats opruimen, schoffelen, grondwerk, graaf- en spitwerk, etc. Doordat je instapt in een dergelijke functie kun je wellicht doorgroeien bij een bedrijf naar een hogere functie. Bij Actief Techniek zijn er ook mogelijkheden voor het volgen van een opleiding in combinatie met werken.

Bekijk vacature
ZZP'er als grondwerker, (mini) kraanmachinist, straatmaker

Actief ZZP is doorlopend op zoek naar grondwerkers, kraanmachinisten en stratenmakers. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in diverse takken van de infrabranche. Bedrijven waar wij mee werken zijn o.a. loonbedrijven, hoofdaannemers, onderaannemers, gemeente of ZZP’ers. Wij zijn op zoek naar ZZP in de Infra in omgeving Drenthe, Groningen en/of Friesland.

Bekijk vacature
Tractorchauffeur

Heb jij ervaring als tractorchauffeur en ben jij bekend met de diverse werkzaamheden? Voor verschillende opdrachtgevers in de regio zijn wij opzoek naar tractorchauffeurs die van aanpakken weten! Als tractorchauffeur, ben je o.a. bezig met: het maaien van bermen, water geven met de waterwagen, het verzetten van grond met de kipper kar en snipper werkzaamheden. Dit is slechts een greep van de vele werkzaamheden die je met een trekker uit kunt voeren. Het werk is heel divers en iedere dag is weer anders! Mocht je ervaring hebben met tractor werkzaamheden maar niet met bovengenoemde werkzaamheden? Laat het mij dan weten, want deze opdrachtgever heeft het materiaal en de mensen om dit in de praktijk te leren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Leerling Installatiemonteur

Zet je eerste stappen in de installatietechniek bij Actief Techniek met baangarantie! Ervaring? Niet nodig. Wil jij je laten omscholen en lijkt je het leuk om te starten in de installatietechniek? Je krijgt de kans om op onze kosten de benodigde opleiding volgen met baangarantie! Binnen no-time kun jij diverse water-, gas en verwarmingsinstallaties aanleggen en ben jij breed inzetbaar binnen de installatietechniek! Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We hebben al jaren een eigen vakschool in Emmen (TSH Vakopleidingen) en uitstekende samenwerkingen met diverse BBL-opleiders. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil jij werken met de nieuwste technieken binnen de installatietechniek? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan aan het werk in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen of de industrie. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Emmen of in de buurt van Hoogeveen of Stadskanaal? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Installatiemonteur Utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Hoogeveen of in de buurt van Dedemsvaart of Meppel dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Elektromonteur Utiliteit

Als elektromonteur utiliteit ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van een complete school van nieuwe elektrotechnische installaties voorzien, zodat aanstormend talent weer door kan leren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Emmen of in de buurt van Klazienaveen of Hardenberg dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Leerling Monteur

Als leerling monteur volg je een opleiding welke een degelijke basis zal zijn voor de toekomst. Naast de praktijk zal je theoretische kennis op doen van o.a. materiaalkennis, tekening lezen, lassen, veiligheid, monteren - en demonteren van flenzen, toepassen van de juiste appendages en worden de basis principes t.a.v. pompen en afsluiters bijgebracht.

Bekijk vacature
Monteur

Als monteur heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega’s. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, maar bent ook bereid om samen te werken. Het werk vind voornamelijk plaats tijdens onderhoudstops op de locaties. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Veilig werken en duurzame inzetbaarheid staat bij Actief Techniek en haar klanten hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en de omgeving. Het veilig werken volgens de voorgeschreven procedures en vergunningen is noodzakelijk voor de jezelf, collega’s en het milieu. Werk dus veilig of werk niet. Daarnaast worden er binnen Actief Techniek enorm veel opleidingen - en certificeringen aangeboden om voor de langere termijn breed inzetbaar te worden. Als monteur of onderhoudsmonteur kun je op diverse plaatsen aan de slag. In de machine –en apparatenbouw, de transportmiddelen industrie, de voedingsindustrie, de petrochemische industrie (Bijvoorbeeld Nam locaties), raffinaderijen en de hout –en papierindustrie. Overal waar machines en installaties draaien is service en onderhoud onmisbaar. Je kunt zowel binnen als buiten de bedrijven (op locatie) werkzaam zijn.

Bekijk vacature
Lasser

Het aflassen van leidingwerk en bij voorkeur vanaf tekening samenstellen van het leidingwerk behoort tot de kerntaken van een gecertificeerd lasser. Het meeste TIG laswerk moet onder de ISO of ASME norm uitgevoerd worden waarbij je met verschillende materialen o.a. Staal, Rvs, Duplex en Monel te maken hebt. Ook de diameters en wanddiktes zijn divers. Voornamelijk vanaf 3 mm met een maximale diameter van 16 duims. Het laswerk moet van hoog niveau zijn. Zowel visueel als kwalitatief (o.a. doorlassing).

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Schilder BBL

Strak in de lak, is dat jouw ding? Dan is het beroep schilder echt wat voor jou. Voorbehandelen, schilderen, glas plaatsen, behangen: je leert het allemaal. Met je diploma op zak kun je aan de slag bij een schilders- en/of onderhoudsbedrijf! Als leerling schilder ga je o.a. het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken; - Spuiten; - Behangen; - Vernissen; - Houtrotreparaties en kleine glaszet werkzaamheden. Tijdens deze BBL-opleiding werk je vier dagen per week bij een erkend schildersbedrijf, welke Actief Techniek voor jou zoekt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je alles over schildertechnieken, veiligheid en omgaan met collega’s en klanten. De opleiding vindt plaats in Zwolle of Hengelo. Hier volg je 1 dag in de week praktijk- en theorie lessen.

Bekijk vacature
Allround schilder

Ben jij de schilder met jaren ervaring en ben je allround? Werk je verder op basis van werkopdrachten waarbij je de precieze aanpak en uitvoering zelf beoordeeld? Dan heeft Actief Techniek! de perfecte schilder vacature voor jou! Voor een schildersbedrijf ben ik op zoek naar een Allround Schilder. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel particulier werk in de regio. Bij het schildersbedrijf zal je zowel zelfstandig op de klussen werkzaam zijn als met collega(s).

Bekijk vacature
Schilder

Weet jij met jouw vakmanschap de prachtigste panden in Noord Nederland te voorzien van een likje verf? Binnen én buiten? Start dan als onderhoudsschilder en krijg daar een goed salaris, diverse, langdurige opdrachten en alle ruimte voor ontwikkeling voor terug.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Emmen

Ben jij een technische vakkracht met twee rechterhanden? Dan zijn de vacatures in Emmen bij Actief Techniek jou op het lijf geschreven. Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische sector. Zo bieden we je banen in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder. Heb je onze verschillende vacatures in Emmen bekeken en zit er iets voor je tussen? Laat het ons weten. Vaak kun je snel aan de slag!

Vacatures Emmen bouw

Het is een bijzonder vak; als timmerman, metselaar of stukadoor werken. Elke dag is anders en ook elk project is anders. Wil jij graag samen met je collega’s van elk project iets moois maken? Bekijk dan onze vacatures in Emmen in de bouw. In deze sector is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag kunt. Je komt bijvoorbeeld te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Heb je vragen over onze vacatures in Emmen in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Vacatures Emmen metaal

Zit hard werken bij jou in het DNA? Dan zijn onze vacatures in Emmen in de metaal perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als lasser, fitter of constructiebankwerker. Je werkt mee aan grote projecten waarbij technisch inzicht en oog voor veiligheid belangrijk zijn. Hierin kun je jezelf ook ontwikkelen door een training of opleiding via Actief Techniek te volgen. Klinkt goed? Meld je dan aan voor bijscholing of omscholing of reageer gelijk op onze vacatures in Emmen in de metaal!

Vacatures Emmen schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan onze vacatures in Emmen als schilder. In deze baan is het rennen of stilstaan; tijdens het schildersseizoen is er volop werk, maar in de winter zijn er minder opdrachten. Deze tijd kun je mooi gebruiken om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een training te volgen. Zijn er op dit moment geen vacatures in Emmen als schilder? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra er een passende baan beschikbaar is, nemen we contact met je op.

ZZP opdrachten Emmen

Werk jij als ZZP’er in de technische sector en ben je op zoek naar ZZP opdrachten in Emmen? Dan zit je goed bij Actief ZZP! Wij zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling tussen ZZP'ers en bedrijven die ZZP'ers zoeken. Je vindt bij ons niet alleen snel de nieuwste ZZP opdrachten in Emmen, we regelen ook de administratieve rompslomp voor je! Ook fijn: je vindt de opdrachten bij Actief ZZP niet alleen in Drenthe, maar door heel Nederland. Zo bieden we je:

Zo is er altijd een leuke baan of opdracht bij jou in de buurt!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.