Menu

Uitzendbureau in Sittard

Op zoek naar een baan in regio Sittard? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Sittard en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Sittard

 

Schrijf je online in >

Vestiging Sittard

Lissabonlaan 40
6135 LE Sittard

046-2060650
sittard@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Sittard staat voor je klaar!

Dion Geurts
Projectmanager Metaal

Fabrice Jorissen
Vestigingsmanager

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Elektromonteur zonnepanelen

In de functie van zonnepanelen monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van zonnepanelen en aansluiten op de meterkast. Het trekken van nieuwe groepen en het afwerken in de woningen. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om kennis en ervaring te hebben op het gebied van elektrotechniek. De uit te voeren werkzaamheden worden in teams zelfstandig uitgevoerd en je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Werkzaamheden: • Het uitlezen, ophangen en aansluiten van de omvormer; • Je bent verantwoordelijk voor de eindafwerking/inbedrijfstelling van de totale installatie(elektra in orde maken van omvormer naar de meterkast); • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen op zowel platte als schuine daken.

Bekijk vacature
Elektro-,service- of installatiemonteur beveiligingstechniek

Hoe ziet jou werkdag eruit als servicemonteur? Nadat de planning online bekeken te hebben, rijd jij naar kantoor om de materialen die jij vandaag nodig hebt op te halen. Vervolgens rijd je door naar de eerste klant voor service en onderhoud aan het alarmsysteem van een woning. Onderweg naar de volgende klus, word je gebeld door de planning die tussendoor jouw hulp nodig heeft voor het oplossen van een dringende storing. Jij weet de storing telefonisch op te lossen, waardoor je zonder extra tussenstop door kunt rijden naar de klus die op de planning stond. Eenmaal gearriveerd bij de parfumerie winkel, heb jij opgemerkt dat het camerasysteem niet functioneert. Door de complexe storing raadpleeg jij jouw collega en samen weten jullie het probleem te verhelpen. Na de lunch is het tijd om jouw administratie bij te werken en jouw onderhoudsrapporten te schrijven. Je ziet op de planning dat je nog perfect op schema loopt en rijdt door naar de laatst klant van de dag. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden: • Het bekabelen en aanleggen van nieuwe systemen en of het assisteren van collega's bij het installeren van deze systemen; • Het verrichten van onderhoud; • Het verhelpen van storingen.

Bekijk vacature
Elektromonteur

Voor het assemblage team op locatie Bakel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bevlogen collega voor onze klant. Jij hebt interesse en oog voor techniek en ook aandacht voor machinebouw en / of machines. Je bent flexibel en stelt je altijd overal voor open. Je kunt je verder goed aanpassen aan situaties en goed met collega’s en andere mensen door één deur. Tot slot hecht jij waarde aan een mooie samenwerking en vind je naast hard werken, ook werkplezier belangrijk. Als elektromonteur ga je via ons aan de slag en voer je de volgende taken uit: • Het assembleren en bedraden van montagekasten, schakelkasten en klemmenkasten voor de machines; • Het bekabelen van de machine en zorgen voor een juiste samenbouw/afstelling van componenten en systemen; • Is verantwoordelijk voor het testen en de functionele werking van de meestal PLC gestuurde machines, incl. veiligheidscomponenten en systemen; • Lost storingen aan apparaten-en elektro installaties binnen het bedrijf op; • Is verantwoordelijk voor de uitvoering en documentatie van veiligheidstesten volgens de internationale richtlijnen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

ZZP Lasspecialist

Projecten doen zich voor in binnen en buitenland variërend van een dag tot ruim een jaar. Zeer divers en flexibel. Vanzelfsprekend hoort bij deze diversiteit aan projecten ook veel verschil in de te lassen materiaalsoorten. Van grote zware staalconstructies tot dunwandig RVS leidingwerk. Maar denk ook aan Monel leidingsystemen in de industrie, grote staal gas transportleidingen tot 48” bij de Gasunie en super duplex leiding skids op de werkplaats van onze klant in de technische module bouw. Ben jij die flexibele lasspecialist die houdt van uitdaging en afwisseling? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Voor dit hogere segment laswerk kun je rekenen op marktconforme tarieven en een supersnelle betaling binnen uiterlijk 14 dagen. Actief ZZP is de Intermediair voor ZZP-ers, de zelfstandige ondernemers. Onze dienstverlening kan van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijfsactiviteiten. We bemiddelen in rechtstreekse opdrachten tussen ZZP-er en opdrachtgever. Daarmee voldoen we aan de huidige wet- en regelgeving en borgen we jouw zelfstandigheid en ondernemerschap. Voor diverse opdrachtgevers in Limburg. Hebben wij mooie uitdagende opdrachten in de metaaltechniek. Lassen, assemblage, fitwerk, leidingen monteren, constructie en apparatenbouw en diverse opdrachten in het WTB onderhoud, zowel mechanisch, statisch (sleutelwerk), hydraulisch, pneumatisch en elektrisch. Heb jij geen behoefte aan extra opdrachten omdat je al helemaal volgepland staat, ook dan kunnen wij jou van dienst zijn. Graag nemen wij je administratie en backoffice zaken uit handen. We dragen zorg voor de opmaak van correcte modelovereenkomsten en stroomlijnen het debiteuren proces

Bekijk vacature
constructiebankwerker

Voor een van de grootste contractors uit de omgeving Eindhoven zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies, machines, apparaten, skids samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het moedermateriaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces. Je beschikt over een goede materiaal en proceskennis. Daarnaast kun je zelfstandig aan de slag met een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om je werk tot een goed einde te brengen. Je hanteert net zo gemakkelijk een slijptol als een lastoorts en weet je weg te vinden in de algemene metaalbewerking.

Bekijk vacature
Aanmelding digitale inloopdag Actief Techniek Sittard

Maandag 15 juni organiseert Actief Techniek Sittard een digitale inloopmiddag. Wil jij ook deelnemen? Meld je dan aan via de sollicitatie knop! Actief Techniek is een technisch uitzendbureau welke al ruim 20 jaar ervaring heeft in het bemiddelen binnen de techniek. Wij bieden werk in verschillende technische branches in- en buiten Limburg. Daarnaast kunnen wij een volledig opleidingstraject aanbieden! Ben jij ZZP'er? Ook dan ben je meer dan welkom om je aan te melden! Zie hier alvast onze uitgebreide ZZP dienstverlening: https://www.actieftechniek.nl/zzp-bemiddeling Wij zien graag jouw cv tegemoet, dan spreken wij jou graag 15 juni!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Sittard

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder? Bekijk dan de vacatures in Sittard bij Actief Techniek. Wij zijn als uitzendbureau gespecialiseerd in de technische branche met projectmanagers op elk vakgebied. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welk bedrijf bij jou past. Reageer direct op onze vacatures in Sittard of kom eens langs bij één van onze vestigingen!

Vacatures Sittard metaal

Zwaar werken zit bij jou in de genen. Bovendien heb je technisch inzicht en werk je graag met je handen. Klopt dit? Dan zijn onze vacatures in Sittard in de metaal perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop. Je moet misschien op grote hoogte werken of in een kleine ruimte. Is dit geen punt voor jou? Dan ben jij de vakman of -vrouw die we zoeken voor onze vacatures in Sittard in de metaal.

Vacatures Sittard installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Sittard in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen.

Vacatures Sittard techniek

Bij ons vind je niet alleen vacatures in Sittard in de techniek. Je kunt ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen. Wij nemen de kosten voor onze rekening inclusief materiaal- en reiskosten. Door te kiezen voor een opleiding of training blijf je jezelf ontwikkelen en kun je groeien naar een baan met bijvoorbeeld meer verantwoordelijkheid. Wil je liever direct reageren op onze vacatures in Sittard in de techniek? Dat kan ook! Bovendien vind je de vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Sittard

Als ZZP'er is het fijn als je kunt werken met kredietwaardige opdrachtgevers die op tijd betalen. Hiervoor klop je aan bij Actief ZZP, want wij verzorgen ZZP bemiddeling. Wanneer je dus reageert op onze ZZP opdrachten in Sittard, word je geheel ontzorgd. De voordelen voor jou:

  • Werken voor kredietwaardige opdrachtgevers
  • Betaling binnen 7 werkdagen
  • Administratieve zaken worden geregeld, zoals facturering en de opmaak van contracten

En dat is nog niet alles! We hebben een groot netwerk, waardoor we er snel bij zijn als bedrijven ZZP'ers zoeken. Hierdoor krijg jij de leukste en nieuwste ZZP opdrachten in Sittard.

 

.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.