Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Vestiging Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Velsen-Noord staat voor je klaar!

Caroline Kasmo
Projectmanager Bouw

Joost Meij
Projectmanager Groen

Dave Hardendood
Projectmanager Metaal

Tom Zonneveld
Vestigingsmanager

Sharon van den Berk
Projectmanager Installatie

Nino Sneek
Projectmanager Installatie

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Ijzerwerker

Wil jij graag aan de slag voor een bouwbedrijf die gespecialiseerd is in betonwerk? Al meer dan 25 jaar is onze klant een grote partner van grote landelijke- en regionale aannemers. Zij zijn specialist op het gebied van betonwerk voor aannemers die de meerwaarde van het totaalpakket zoeken. Dit bouwbedrijf richt zich op een klantenkring die kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zoeken voor hun projecten. Wil jij deel uitmaken van dit mooi familiebedrijf als IJzervlechter? Als Betonstaalvlechter of IJzervlechter ben jij verantwoordelijk voor de wapeningen die jij maakt voor betonconstructies zoals funderingen, vloeren, wanden, kolommen of lateien. Jij zult samen werken met de betontimmerman die voor de bekisting zorgt. JIj kunt wapeningstaven op maat maken door ze te knippen en te buigen. Hierna worden de delen door middel van ijzerdraad met elkaar verbonden. Ben jij in staat om dit zelfstandig uit te voeren en sta jij open om eventueel andere werkzaamheden uit te voeren en mee te timmeren? Dan ben ik op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Monteur kunststof kozijnen

Kozijnen Monteur (ZZP of Loondienst, koppel!) Ervaring met Kunststof kozijnen, renovatiewerk? Ga je graag bij zowel particuliere als zakelijke klanten aan de slag? Werk genoeg bij dit bedrijf, dus hier kun je voor lange tijd aan de slag als Kozijnenmonteur. Koppels zijn absoluut welkom!

Bekijk vacature
Bouwvakhelper

Als bouwhulp werk je nauw samen met je collega's. Bij diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers bied jij je collega’s een helpende hand bij zijn/haar werkzaamheden, zoals: - Opruimen van de bouwplaats (let op: fysiek zwaar werk). - Schoonmaken van gereedschap. - Assisteren van een timmerman, loodgieter of elektromonteur. Diploma's zijn geen vereiste, motivatie en de wil om een vak te leren wel. Jij leert makkelijk, denkt mee en ziet snel wat er gedaan moet worden. Jij wil daarnaast op de bouw verder groeien tot timmerman. Wij geven je de mogelijkheid en de ruimte om de fijne kneepjes van jouw favoriete vak te leren.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker Groenvoorziening

Je start rond 7 uur vanuit de kantine waar je lekker met je collega’s een kop koffie of thee gedronken hebt. De uitvoerder verteld welke opdrachten er vandaag gedaan moeten worden. Voor je vertrekt doe je nog 1 laatste ronde bij de auto of je alles mee hebt wat je vandaag met je collega nodig hebt. Geen dag is het zelfde en dat maakt het werk juist leuk. Wat ga je dan zoal doen: - Onderhoud groenvoorziening - Snoeien van struiken en bomen - Aanbrengen van nieuwe planten - Inboeten Jij bent een belangrijke spil in de organisatie want jij ziet en hoort alles wat er om je heen gebeurt. Valt je iets op dan laat je het niet links liggen maar geef je het door aan je leidinggevende. Rond 16:00 ben je weer terug bij de kantine. Nadat je alles hebt gecontroleerd en alvast hebt klaargelegd voor de volgende dag.

Bekijk vacature
Boomverzorger

Ben jij toe aan een frisse wind in je carrière en zit je ook graag hoog in de boom? Solliciteer dan nu meteen Voor een boomverzorgingsbedrijf in Noord-Holland zijn wij opzoek naar een ETW-er/Boomverzorger voor in de particuliere sector en overheidsinstelling. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen en rooien van bomen en hecht veel waarde aan vakmanschap en kennis van zaken. Alle collega’s zijn gecertificeerd boomverzorgers (ETW) en beschikken dus over de actuele vakkennis. Het bedrijf voert werkzaamheden uit voor o.a. gemeentelijke- en provinciale overheden, instellingen, bedrijven, verenigingen, stichtingen, landgoederen, bosbeheerders, recreatiebedrijven en particulieren In de functie van boomverzorger ben jij verantwoordelijk voor de gezondheid van de boom! Weet jij alles van bomen en heb je geen last van hoogtevrees? Solliciteer dan direct! Werkzaamheden bestaan uit; - Het planten en verplanten van bomen - De begeleiding snoei en onderhoud snoei - Het kap- en rooiwerk - Het uitfrezen van boomwortels - Het plaatsen van wortelschermen en boom ommantelingen - Advies over het goed verzorgen van verschillende bomen

Bekijk vacature
Machinist Groenvoorziening

Als machinist voer jij allerlei mechanische werkzaamheden uit zoals; grasmaaien (op verschillende maaimachines, onkruidbranden, borstel veegmachine en af en toe bosmaaien.) Je kunt zelfstandig een maai route van klanten afwerken. Bovengenoemde werkzaamheden zal je veelal uitvoeren op een trekker, maaimachine of onkruidbrander. Mocht je werkzaam willen zijn op de trekker dan is een T rijbewijs een vereiste.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Elektromonteur

Actief Techniek zoekt per direct elektromonteurs zonnepanelen voor een opdrachtgever in de regio Leeuwarden. Wil jij als zonnepanelenmonteur meewerken aan een duurzame toekomst en haal jij voldoening uit tevreden klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als zonnepanelenmonteur ga jij dagelijks, samen met je 2 collega’s, op pad naar diverse locaties waar je verantwoordelijk bent voor werkend opleveren van de zonnepanelensystemen. Je gaat aan de slag in de woningbouw, utiliteit of op een groot zonnepark. Als elektromonteur zonnepanelen bestaan jouw werkzaamheden uit: het ophangen, aansluiten en uitlezen van de omvormer, het aanleggen van de bekabeling van de omvormer naar de meterkast en het aansluiten van omvormer in de meterkast. Zodra het zonnepanelensysteem op een nette en veilige manier is aangesloten neem je de werking door met de klant zodat het systeem optimaal benut kan worden. Als zonnepanelenmonteur zal jij ook ingezet worden om storingen op te lossen. Daarnaast zal jij ook nieuwe monteurs inwerken en meedenken over het inwerken en verder opleiden van de elektromonteurs zonnepanelen.

Bekijk vacature
On-/ Offshore Koelmonteur

Werk jij straks op de meest unieke locaties On- en offshore? Als On-/ offshore koelmonteur werk je aan diverse koelsystemen op de meest unieke plaatsen in Nederland. Een specialiteit van klimaatsystemen op productie- en accommodatieplatformen wordt jouw directe werkplaats! Al deze koelinstallaties worden aangelegd en onderhouden in opdracht van olie- en gasproducenten. Naast het aanleggen en onderhouden van de koelinstallaties wordt verwacht dat je zelfstandig alle verder voorkomende werkzaamheden bereid bent op te pakken. Ben jij een teamspeler die het niet erg vind om meerdere dagen van huis te zijn? Wij zoeken een doorzetter die in bezit is van een rijbewijs, bereid is om intern cursussen te volgen en wonend is in een straal van +/- 30 kilometer van IJmuiden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder wat wij vragen en kunnen bieden!

Bekijk vacature
Elektromonteur Industrie

Voor onze industriële opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar Industrieel elektromonteurs regio Amsterdam. Te denken valt aan de volgende industriële omgevingen: • Scheepsbouw • Voeding en zuivelindustrie • NAM projecten • Chemie Als Elektromonteur Industrie heb jij zeer afwisselende werkzaamheden, denk hierbij aan: • Aanleggen van elektrotechnische en/of meet en regeltechnische installatie, • Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen • Uitvoeren van onderhoud en storingen aan installaties • Uitvoeren van constructiewerk Vind jij het interessant om op verschillende industriële locaties te werken? We hebben grote projecten in de industrie door heel Nederland.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

opleiding monteur WTB

Actief Techniek start in het eerste kwartaal van 2021 met het opleidingstraject "Monteur WTB" In dit traject word je in 12 weken opgeleid tot monteur WTB. De eerste 4 weken zal je fulltime naar school gaan waar je in de praktijk en theorie alles leert over: technisch tekening lezen, hydrauliek, pneumatiek, onderhoudstechniek, monteren & demonteren van machines, inspecties van storingen etc. Na deze 4 weken ga je 6-8 weken stage lopen bij een bedrijf in jou omgeving. Hier zal je alle geleerde informatie in de praktijk brengen en zal je je verder kunnen ontwikkelen. Na deze stage periode wordt er in overleg met de opdrachtgever gekeken of je kan blijven of dat je opgedane kennis bij een andere opdrachtgever ingezet kan worden. Mogelijke functies zijn: montage medewerker, medewerker technische dienst, monteur in de machinebouw, assemblage medewerker, monteur in de auto industrie etc. Heb jij altijd al gedroomd van een carrière in de metaal of wil jij graag meer informatie over dit opleidingstraject, neem dan contact met ons op.

Bekijk vacature
Aanpakkers gezocht!

Je gaat ondersteunend te werk aan een machinist en geeft aanwijzingen waar nodig en je zorgt dat alles veilig verloopt. Is er geen werk dan ga je een lekkere kop koffie halen voor je machinist en andere collega’s. Een schep kent voor jou weinig geheimen en deze kan je dan ook gebruiken als het nodig is op het moment dat je iets moet uitgraven. Uiteraard heb je dit al gezien voordat de machinist of voorman jou verteld dat je dat moet gaan doen. Dit bedrijf vind het leuk om jou ook wat bij te leren bijvoorbeeld lassen, maar ook andere werkzaamheden kunnen van je verwacht worden.

Bekijk vacature
Fitter

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerp, aanleg en modificeren van industriële leidingsystemen. Afhankelijk van de projectlocatie wordt er een beroep gedaan op jouw technische vaardigen om de leidingen te bewerken. Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te bewerken en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige leidingen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding. Naast deze werkzaamheden als zelfstandige fitter ben je in staat om een hulp of 2e fitter aan te sturen in de uit te voeren werkzaamheden. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De projecten doen zich veelal voor in het oosten van het land. Ben jij woonachtig in de regio van Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Velsen, Beverwijk, Aalsmeer, Wijk aan Zee of Zandvoort? Dan zijn de projectlocaties altijd op rij afstand.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.