Menu

Uitzendbureau in Velsen-Noord

Op zoek naar een baan in regio Velsen-Noord? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Velsen-Noord en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Velsen-Noord 

 

Schrijf je online in >

Vestiging Velsen-Noord

Rooswijkweg 200
1951 MD Velsen-Noord

0251-755040
velsen@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Velsen-Noord staat voor je klaar!

Joost Meij
Projectmanager Groen

Dave Hardendood
Projectmanager Metaal

Tom Zonneveld
Vestigingsmanager

Lenny van der Hulst
Projectmanager Metaal

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Vakbekwaam Hovenier

Voor een hoveniersbedrijf in Den Helder zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor de aanleg en het onderhoud van privé tuinen. Het hoveniersbedrijf heeft ploegen in de aanleg & onderhoud in de particuliere sector. Jij zal of samen met één andere (assistent) hovenier een koppel vormen of zelfstandig op pad gaan en verantwoordelijk zijn voor diverse specialistische tuinen in de omgeving de kop van Noord - Holland. Jouw werkdag begint rond de klok van 07:00 uur met een kop koffie op de zaak. Samen met jouw directe collega's bespreek je de diverse aanleg en onderhoudsopdrachten door welke jullie deze dag te wachten staan. Om 07:30 uur rijd je samen met jouw collega de plas af om naar de eerste opdracht te gaan. De gehele dag voer je diverse onderhoudswerkzaamheden of ben je bezig met het aanleggen van een nieuwe achter of voortuin in de particuliere sector. Rond de klok van 16:00 uur rijd je weer de plas op om de aanhanger te legen en de dag af te sluiten met jouw collega's, alvorens je rond 16:30 uur de plas verlaat om naar huis te gaan! Lijkt jou dit de ideale werkdag? Twijfel dan niet en neem direct contact op met Actief Techniek! Je kunt ons telefonisch bereiken op 0251 755 044 of online een sollicitatie achter laten.

Bekijk vacature
Meewerkend Voorman Hovenier

Voor deze landelijke klant zoeken wij in de Regio Alkmaar Haarlem een meewerkend voorman/vrouw onderhoud. de dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere lezen van bestekken, aanleg naar aanleiding van de bestekken en beheer van het groen voor zowel particulieren als voor de zakelijke klanten. Daarbij kunnen de specialistische aspecten zoals daktuinen, interieurbeplantingen, houtconstructies en boomverzorging voorkomen. Hierdoor is aantoonbare ervaring wel een vereiste. Je verzorgt als Meewerkend voorman onderhoud met je team het jaarrond de tuinen en groenvoorzieningen bij kantoren, bedrijven, instellingen, appartementen en hotels. Daarnaast kan je ook extra werkzaamheden en renovaties. je geeft leiding aan 1 a 2 collega's naast het feit dat jij verantwoordelijk bent voor de projecten en de communicatie met klanten en collega's.

Bekijk vacature
Hovenier

Voor een hoveniersbedrijf in Haarlem e.o. zijn wij op zoek naar een hovenier voor in het onderhoud. Het hoveniersbedrijf heeft diverse ploegen in de aanleg & onderhoud. Jij zal samen met één andere (assistent) hovenier een koppel vormen en verantwoordelijk zijn voor diverse onderhoudsopdrachten in Haarlem, Alkmaar en/of Amsterdam. Jouw werkdag begint rond de klok van 06:30 uur met een kop koffie op de zaak. Samen met jouw directe collega bespreek je de onderhoudsopdrachten door welke jullie deze dag te wachten staan. Om 07:00 uur rijd je samen met jouw collega de plas af om naar de eerste opdracht te gaan. De gehele dag voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit in zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Rond de klok van 16:00 uur rijd je weer de plas op om de aanhanger te legen en de dag af te sluiten met jouw collega's, alvorens je rond 16:30 uur de plas verlaat om naar huis te gaan! Ben je geïnteresseerd en zie je jezelf al werken voor dit gezellige familiebedrijf? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of bel/WhatsApp mij op: 0618719917

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Allround Loodgieter

• Je bestudeert bouwtekeningen • Je legt leidingen, rioleringen en afvoersystemen aan • Je controleert gemonteerde systemen • Je verricht onderhoudswerkzaamheden • Je verhelpt storingen.

Bekijk vacature
elektromonteur industrie

• Aanleggen van elektrotechnische en/of meet en regeltechnische installatie, • Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen • Uitvoeren van onderhoud en storingen aan installaties • Uitvoeren van constructiewerk Vind jij het interessant om op verschillende industriële locaties te werken? We hebben grote projecten in de industrie door heel Nederland

Bekijk vacature
dikwandig CV monteur

Voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland zijn wij met regelmaat op zoek naar dikwandig cv monteurs/ lassers (TIG of Autogeen). Als dikwandig CV-monteur kan je aan de hand van tekeningen en schetsen zelfstandig installeren, monteren en repareren van dikwandige cv installaties. Je bent werkzaam in de utiliteitsbouw en Industriële omgeving.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Ijzerwerker

Als ijzerwerker in de scheepsbouw ben je in staat om scheepsonderdelen aan de hand van tekeningen en aanwijzingen voor de reparatie en het onderhoud van schepen passend te maken en te installeren. Samenstellen van secties, aanbouwen (plaatsen en stellen van onderdelen met behulp van trekgereedschap en kranen) en het hechten en las klaarmaken hiervan is voor jou geen probleem. Als ijzerwerker ben je bekwaam met dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je in staat te werken volgens de werkvergunningen en kwaliteitsprocedures.

Bekijk vacature
Assembly & Test Technician.

Als Assembly & Test Technician ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig assembleren en demonteren van diverse producten zoals zandfilters en cyclonen, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het druktesten van diverse onderdelen en producten Ben jij de geschikte vakkracht voor deze functie? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op! Wij gaan graag persoonlijk met jou het gesprek aan om de mogelijkheden tot deze en/of andere vacatures te bespreken. Wij zijn rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer 0251 755 040. Of per mail via lenny.vanderhulst@actieftechniek.nl en dave.hardendood@actieftechniek.nl

Bekijk vacature
1e fitter

Als 1e fitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te samenbouwen en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige pijpen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding. Als zelfstandig pijpfitter ben je in staat om leiding te geven aan een hulpfitter en de werkzaamheden conform tekening uit te leggen aan je collega's. Daarnaast zet je ook je beste beentje voor in de rol van sleutelaar, monteur, slijper of in de assemblage als het werk daar om vraagt. De werkzaamheden vinden plaats op diverse buitenlocaties in de regio Westpoort

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Velsen-Noord

Bij Actief Techniek denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij dus onze vacatures in Velsen-Noord bekijkt en denkt: ik voldoe (nog) niet aan de eisen, dan is dat niet einde verhaal. Neem gerust contact op of kom eens langs bij één van onze vestigingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de vorm van een training of opleiding. We bieden je vacatures aan in Velsen-Noord in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en als schilder.

Vacatures Velsen-Noord metaal

Zit hard werken bij jou in de genen? Dan zijn onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal jou op het lijf geschreven. Je kunt aan de slag in de industrie, scheepsbouw of constructie, bijvoorbeeld als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker. Bij een dergelijke baan staat veiligheid voorop, zeker als je op grote hoogte of juist in een kleine ruimte moet werken. Ben jij iemand die hier uitstekend rekening mee kan houden? Reageer dan op onze vacatures in Velsen-Noord in de metaal.

Vacatures Velsen-Noord groen

Heb jij altijd al als hovenier, boomverzorger, stratenmaker of onkruidbestrijder willen werken? Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in Velsen-Noord in het groen! We regelen het liefst een baan voor je op de langere termijn bij één bedrijf. Het leuke aan werken in de groenvoorziening is de afwisseling en dat je lekker buiten bezig bent. Spreken de vacatures in Velsen-Noord in het groen je aan, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Dan kun je ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen!

Vacatures Velsen-Noord installatie

Ben jij handig met verschillende soorten installaties en leidingen? Bekijk dan eens onze vacatures in Velsen-Noord in de installatie. Je kunt bijvoorbeeld een baan als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter krijgen. Voor dit werk ben je elke dag weer op een andere plek, waardoor het erg afwisselend is. Het is van belang dat je nauwkeurig bent en snel kunt schakelen. Naast vacatures in Velsen-Noord in de installatie vind je vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, zoals:

ZZP opdrachten Velsen-Noord

Betaling binnen 7 dagen, facturen die we voor je opmaken en leuke ZZP opdrachten; klinkt dat goed? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord. Actief ZZP is een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we vaak als eerste weten welke bedrijven ZZP'ers zoeken en waar de nieuwste opdrachten zijn. Ook regelen we de administratieve rompslomp voor je. Wil je meer weten over onze ZZP opdrachten in Velsen-Noord en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.