Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar een baan in regio Arnhem? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Arnhem en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Arnhem 

 

Schrijf je online in >

Vestiging Arnhem

Kronenburgsingel 21
6831 GD Arnhem

026-2031680
arnhem@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Arnhem staat voor je klaar!

Jarmo van 't Hof
Vestigingsmanager

Sylvie Taminy
Projectmanager Metaal

Nick de Bondt
Projectmanager Installatie

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

ZZP Elektromonteur Industrie

Als elektromonteur in de industrie ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van nieuwe bedieningspanelen maken in een nieuwe fabriek? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Apeldoorn, Amersfoort, Gorkum, Tiel of Arnhem dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Aanleggen van elektrotechnische en/of meet- en regeltechnische installaties; - Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen; - Uitvoeren van reparaties, onderhoud en storingen aan installaties; - Uitvoeren van constructiewerk en beheer van materiaal.

Bekijk vacature
Installatiemonteur Industrie

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de industrie! Als installatiemonteur (loodgieter) in de industrie werk je voor langere tijd of op projectbasis bij o.a. grote nationale installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs leg, vervang, repareer, onderhoud en controleer jij installaties vanaf tekeningen en schetsen. Bijvoorbeeld grote gas-, dikwandige centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in grote utiliteitsbouwen of in een industriële omgeving. Je werkt met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie.

Bekijk vacature
Service Engineer

Per direct zijn wij op zoek naar twee Service Engineers die wij zoeken als toevoeging aan ons team Service & Onderhoud in Eindhoven. Jouw werkzaamheden zullen zowel met of zonder consignatiedienst zijn. Een dag in het leven van een Service Engineer tijdens consignatie dienst: 1:07 Pieper gaat af. 1:09 contact zoeken met call center 1:12 contact zoeken met de klant 1:20 Douchen en rijden naar locatie 2:05 aankomst bij de klant en aanvang storing 4:15 storing opgelost -> Sensor verwisseld en alles functioneert weer naar behoren 5:15 thuis en terug naar bed. 14:00 melden bij de Werkvoorbereider dat je weer wakker bent en tot 16:30 geen dienst. Een dag in het leven van een Service Engineer zonder consignatie dienst: 8:00 – 16:30: o zelf gemaakte afspraken op regie uitvoeren bij de klant o klusjes opnemen ter voorbereiding van een offerte o afstemmen van de werkzaamheden met WVB-er projectleider t.b.v. te leveren materiaal etc. om 16:30 naar huis. Mocht e reen collega vastzitten m.b.t. het niet uitkomen van een storing dan wordt er eerst geappt om te kijken wie er wakker is en mogelijkheden heeft - als niemand reageert dan heb je kans de projectleider je belt…. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Vast dienstverband: Assemblage monteur

Assemblage monteur: Bij onze opdrachtgever bouw je samen met je team verschillende componenten en halffabricaten voor landbouw voertuigen / machines. Kun jij vanuit tekening machines opbouwen en heb je kennis van mechanische, motorische, hydraulische en elektrotechnische systemen? Past deze baan bij je?

Bekijk vacature
monteur

Revisie monteur: Bij onze opdrachtgever reviseer je samen met je team verschillende landbouw machines en voertuigen. Kun jij ervoor zorgen dat machines weer de volle toeren kunnen draaien? Kan de klant jou bellen bij problemen en los jij technische mankementen met een handomdraai op? Past deze baan bij je?

Bekijk vacature
Ijzerwerker

Wat wij van jou verwachten: - Je kunt zelfstandig technisch tekening lezen - Je kunt zelfstandig maatwerk voeren / controleren - Je kunt zelfstandig metalen pijpen aan elkaar hechten met een migmag machine - Je hebt er zin in!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Arnhem

Bij Actief Techniek investeren we graag in jou. Daarom vind je bij ons niet alleen vacatures in Arnhem; je kunt ook een training of opleiding volgen. We zijn gespecialiseerd in de technische branche met opleidingen en banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welke het beste bij jou past. Reageer op onze vacatures in Arnhem en je kunt snel aan de bak!

Vacatures Arnhem installatie

Ben jij het liefst lekker met je handen bezig en werk je graag zelfstandig? Dan zijn onze vacatures in Arnhem in de installatie perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur of loodgieter. In dit werk is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en nauwkeurig bent. Je kunt in verschillende branches terechtkomen, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie. Klinkt dat goed? Reageer dan op onze vacatures in Arnhem in de installatie.

Vacatures Arnhem metaal

Lassen, fitten, sleutelen en construeren heeft voor jou geen geheimen meer. Daarom ben jij de persoon die we zoeken voor onze vacatures in Arnhem in de metaal. Je kunt reageren op een baan als onderhoudsmonteur, lasser, fitter of constructiebankwerker. Hierbij is het belangrijk dat je een harde werker bent die denkt in oplossingen. Naast vacatures in Arnhem in de metaal kun je ook reageren op vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Arnhem

Aan de slag met een leuke opdracht, zonder dat je je druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat wil iedere ZZP’er wel! Bij Actief ZZP regelen we het voor je als je reageert op onze ZZP opdrachten in Arnhem. Bovendien zijn wij als bedrijf in ZZP bemiddeling vaak als eerste op de hoogte wanneer opdrachtgevers ZZP’ers zoeken. We werken alleen samen met kredietwaardige bedrijven. Ook daarom zijn onze ZZP opdrachten in Arnhem zeer aantrekkelijk!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.