Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar een baan in regio Arnhem? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Arnhem en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Arnhem 

 

Schrijf je online in >

Vestiging Arnhem

Kronenburgsingel 21
6831 GD Arnhem

026-2031680
arnhem@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Arnhem staat voor je klaar!

Niek Herr
Projectmanager Installatie

Jarmo van 't Hof
Vestigingsmanager

Sylvie Taminy
Projectmanager Metaal

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Allround Loodgieter

Heb jij ervaring als installatiemonteur, werk jij graag zelfstandig en kom jij graag bij bedrijven over de vloer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een familiebedrijf te Landgraaf met ongeveer 20 personen in dienst, zijn wij op zoek naar een ervaren installatiemonteur. In jouw functie ben jij bezig met het leveren en monteren van technische installaties op het gebied van: water, gas, riolering, sanitair, verwarming (c.v.-ketels), airconditioning en ventilatie. Onze opdrachtgever heeft met name bedrijven als klant, maar ook enkele particuliere klanten. Over het algemeen krijg jij dan ook jouw eigen klanten toegewezen.

Bekijk vacature
Allround Loodgieter

Heb jij ervaring als installatiemonteur, werk jij graag samen met een collega en kom jij graag bij bedrijven over de vloer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een familiebedrijf te Brunssum met ongeveer 10 personen in dienst, zijn wij op zoek naar een installatiemonteur met enige ervaring. In jouw functie ben jij bezig met electra, CV-ketels en loodgieterswerkzaamheden. Onze opdrachtgever heeft met name bedrijven als klant, zoals Lidl en Boels Verhuur, maar ook enkele particuliere klanten.

Bekijk vacature
Elektromonteur

- Het zelfstandig of in opdracht uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische en/of aanverwante installaties. - Het werk zelf indelen en zo nodig overleggen met je leidinggevende. - Het kwalitatief controleren op de juiste uitvoeringen van de werkzaamheden op locatie.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Monteur technische dienst

Als Monteur Technische Dienst verzorg je het onderhouden en repareren van productie-installaties en productiematerieel, als wel gebouwen, bedrijfsterrein en transportmiddelen, op zowel elektrisch, werktuigbouwkundig en/of besturingstechnisch gebied, binnen de vastgestelde milieu- en veiligheidsrichtlijnen, -procedures en/of -wetgeving. Enkele taken binnen deze functie zijn: - Je voert het technisch onderhoud uit aan de technische installaties, tijdens normale bedrijfsvoering en tijdens 'stops'; - Tevens verricht je preventief periodiek onderhoud aan de technische installaties; - Je verhelpt technische storingen, teneinde de productie uitval tot een minimum te beperken; - Je zorgt voor een volledige vastlegging van uitgevoerde handelingen en neemt stappen in het automatiseringsprogramma gericht op het onderhoud van technische installaties; - Je doet aanbevelingen ten aanzien van technische mogelijkheden voor verwerkingsmethoden; - Je informeert je leidinggevende over de voortgang van de werkzaamheden, eventuele afwijkingen en risico's;

Bekijk vacature
Senior Technicus E/I

Voor een toonaangevend bedrijf in Arnhem zijn wij opzoek naar een Senior Technicus E/I. Je bent verantwoordelijk voor preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan installaties in de fabriek. De werkzaamheden zijn op een vaste locatie.

Bekijk vacature
Service Technicus

Je werkt in een uniek geautomatiseerd metaalsorteercentrum. Hier wordt optimale terugwinning van materialen en energie gerealiseerd. De functie Als Medewerker Technische Dienst ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de instandhouding van onze geavanceerde, complexe en zeer innovatieve installaties. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrotechnische storingen en het uitvoeren van modificaties, reparaties en revisies aan alle machinerie op de locatie. Bij al je werkzaamheden hou je rekening met de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen. Wij vragen - Een afgeronde MBO-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde) of VMBO in de richting techniek - Ervaring met elektro- en besturingstechniek - Laservaring - Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel - Affiniteit met metalen - Geen 9 tot 5 mentaliteit - Bereidheid tot draaien van ploegendienst

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Arnhem

Bij Actief Techniek investeren we graag in jou. Daarom vind je bij ons niet alleen vacatures in Arnhem; je kunt ook een training of opleiding volgen. We zijn gespecialiseerd in de technische branche met opleidingen en banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welke het beste bij jou past. Reageer op onze vacatures in Arnhem en je kunt snel aan de bak!

Vacatures Arnhem installatie

Ben jij het liefst lekker met je handen bezig en werk je graag zelfstandig? Dan zijn onze vacatures in Arnhem in de installatie perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur of loodgieter. In dit werk is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en nauwkeurig bent. Je kunt in verschillende branches terechtkomen, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie. Klinkt dat goed? Reageer dan op onze vacatures in Arnhem in de installatie.

Vacatures Arnhem metaal

Lassen, fitten, sleutelen en construeren heeft voor jou geen geheimen meer. Daarom ben jij de persoon die we zoeken voor onze vacatures in Arnhem in de metaal. Je kunt reageren op een baan als onderhoudsmonteur, lasser, fitter of constructiebankwerker. Hierbij is het belangrijk dat je een harde werker bent die denkt in oplossingen. Naast vacatures in Arnhem in de metaal kun je ook reageren op vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

ZZP opdrachten Arnhem

Aan de slag met een leuke opdracht, zonder dat je je druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat wil iedere ZZP’er wel! Bij Actief ZZP regelen we het voor je als je reageert op onze ZZP opdrachten in Arnhem. Bovendien zijn wij als bedrijf in ZZP bemiddeling vaak als eerste op de hoogte wanneer opdrachtgevers ZZP’ers zoeken. We werken alleen samen met kredietwaardige bedrijven. Ook daarom zijn onze ZZP opdrachten in Arnhem zeer aantrekkelijk!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.