Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 


Schrijf je online in >

Vestiging Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Leeuwarden staat voor je klaar!

Sander Braaksma
Projectmanager Professionals

Taco de Vries
Projectmanager Installatie

Erwin Holtrop
Projectmanager Schilders

Naomi van Elk
Projectmanager Metaal

Susanne Harmusial
Projectmanager Schilders

Remco Jorritsma
Projectmanager Metaal

Hille van Tuijl
Projectmanager Installatie

Guido de Haan
Projectmanager Marine & Offshore

Allard Wijbenga
Projectmanager Infra

Joey Vermaning
Projectmanager Bouw

Reinier Visser
Branchemanager Bouw

Theo Postma
Projectmanager Infra

Yoram Baas
Projectmanager Bouw

Bekijk onze top vacatures in bouw

Isoleerder

Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een isoleerder. Een isoleerder brengt vulmateriaal aan in spouwen van bestaande gebouwen en nieuwbouw. Naast de daadwerkelijk isoleerwerkzaamheden voert de isoleerder vaak ook voorbereidende werkzaamheden uit. Ook worden soms na het isoleren nog bepaalde werkzaamheden uitgevoerd om bijvoorbeeld de spouw weer goed te herstellen.

Bekijk vacature
Uitvoerder

Voor een groot vastgoedonderhoudsbedrijf in Friesland ben ik vanwege de verwachte drukte in 2021 voor aankomend jaar op zoek naar een (ervaren) uitvoerder. Je werkzaamheden bestaan uit: - Het samenstellen- en bewaken van de planning van de projecten; - Jij draagt zorg voor een efficiënte personeelsbezetting (waar nodig nieuwe mensen aantrekken of overplaatsen); - Leiding geven aan de betrokken (bouw) medewerkers; - Voortgangsbesprekingen voeren en eventuele wijzigingen in het bestek door communiceren met werkvoorbereiders en projectleiders; - Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles op het werk en materialen; - Jij bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dit door eventueel inspecties uit te voeren; - Jij berekent en bestelt de benodigde hoeveelheden materialen; - Fungeren als aanspreekpunt op de werkplaats voor de (bouw)medewerkers; - Het bijhouden van werknemersadministratie (loon, aantal gewerkte uren); - Verzorgen en bijhouden van het Veiligheids- en Gezondheidsplan; - Meer- en minderwerk tijdig in kaart brengen.

Bekijk vacature
Timmerman 1

Voor een zeer groot familiebedrijf uit Friesland zijn we opzoek naar een timmerman die zich bezighoud met renovatiewerkzaamheden voor de woningstichting. Je werkt samen met een team mee appartementen te voorzien van nieuwe toiletten, douches en keukens. Het project bevindt zich in Leeuwarden. Mocht het project zijn afgerond en het bevalt van beide kanten? Dan word je doorgeplant op een vervolgproject.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in infra

Straatmaker ZZP

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren stratenmaker met ervaring in het particuliere werk of in de wegenbouw. De opdrachtgever richt zich op diverse werkzaamheden in de wegenbouw en het grondverzet, en voert projecten uit voor diverse overheden en bij particulieren.

Bekijk vacature
Grondwerker

Werk jij graag in de buitenlucht en heb je ervaring als grondwerker? Voor een opdrachtgever zijn we doorlopend opzoek naar grondwerkers voor een groot project in De Eemshaven. In samenwerking met andere grondwerkers en machinisten houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden: - Graven van sleuven; - Leggeven kabels en leidingen; - Aanleg van riolering; - Verdichten van sleuven; - Bijkomend straatwerk; - Indien mogelijk ook werken op de minikraan.

Bekijk vacature
ZZP'er als grondwerker, (mini) kraanmachinist, straatmaker

Actief ZZP is doorlopend op zoek naar grondwerkers, kraanmachinisten en stratenmakers. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in diverse takken van de infrabranche. Bedrijven waar wij mee werken zijn o.a. loonbedrijven, hoofdaannemers, onderaannemers, gemeente of ZZP’ers. Wij zijn op zoek naar ZZP in de Infra in omgeving Drenthe, Groningen en/of Friesland.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Leeuwarden of in de buurt van Drachten of Dokkum dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Installatiemonteur woningbouw

Actief Techniek zoekt per direct installatiemonteurs in de woningbouw. Wil jij werken op diverse woningbouwprojecten in de regio Drachten dan zijn wij opzoek naar jou! Als installatiemonteur houd jij je bezig met vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de woningbouw. Ook speel jij een belangrijke rol in de energietransitie, hierdoor kom je in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek.

Bekijk vacature
Installatiemonteur woningbouw

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon jij in de regio Sittard of in de buurt van Maastricht of Roermond dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Pijpfitter

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerp, aanleg en modificeren van industriële leidingsystemen. Afhankelijk van de projectlocatie wordt er een beroep gedaan op jouw technische vaardigen om de leidingen te bewerken. Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te bewerken en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige leidingen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding. Naast deze werkzaamheden als zelfstandige fitter ben je in staat om een hulp of 2e fitter aan te sturen in de uit te voeren werkzaamheden. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De projecten doen zich veelal voor in de werkplaats.

Bekijk vacature
MIG/MAG lasser scheepsbouw

Als lasser in de scheepsbouw ben je in staat om zware scheepsconstructies als dubbele bodems, zijtanks, dekluiken, ankers, huidplaten, ringsecties en stuurhuizen te lassen. Er wordt voornamelijk gewerkt met RVS, staal en aluminium en er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit. Verder ben je als lasser in staat om te werken met verschillende staalverbindingen en weet jij van het bijbehorende lasapparaat de stroom, voltage en draadaanvoer in te stellen. Kwaliteit lasverbindingen, lasposities, smeltblad, beschermgas, lasboog en de juiste doorlas, stompe of hoeklas is helemaal jou ding.

Bekijk vacature
Constructiewerker monteur

Als monteur staalbouw zet je grote industriële stalen constructies in elkaar met boutverbindingen. Deze werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties, met name in het noorden (omgeving Lemmer, Joure). Aan de hand van de tekening werk je aan de montage van allerlei staalconstructies. Veiligheid en kwaliteit zijn erg belangrijk. Ervaring in de montage is een must, ervaring met een hoogwerker een pre.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in installatie

Werkvoorbereider Elektra, Gas en Water

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in projecten voor ondergrondse infrastructuren zijn wij zoekende naar een ervaren werkvoorbereider. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van projecten in de distributie van Elektra, Gas en Water. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit: - Afstemming over werkzaamheden met de verschillende stakeholders; - Voorbereiden van de uitvoering, o.a. maken van werkpakketten, planningen en begroting; - Bewaken van de voortgang en bijsturen daar nodig; - Het signaleren van meer- en minderwerk en de afhandeling hiervan; - Toezicht en borging van kwaliteitseisen (ISO, VCA, CKB); - Het maken van rapportages voor intern en extern; - Naleven en verbeteren van KAM aspecten op de projecten; - Het verzorgen van de oplevering van de projecten.

Bekijk vacature
Engineer Ondergrondse Infra

Ben jij de Engineer die zich van ontwerp tot oplevering van projecten verantwoordelijk voelt en heb jij ervaring met ondergrondse infrastructuren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is zoekende naar een Engineer die kan zorg dragen voor een optimale voorbereiding van projecten in de distributie van Elektra, Gas en Water. Je taken en verantwoordelijkheden zullen o.a. zijn; - Het vertalen van klantvraag naar technische werkplannen; - Ontwerpen van technische tekeningen en opstellen van werkpakketten voor de collega's in de uitvoering; - Ontwerpen van kabel- en/of leidingtracés; - Zorg dragen voor de KLIC informatie van projecten; - Ondersteunen van de werkvoorbereiding; - Het opnemen van projecten op locatie; - Het beheren van tekeningen en documenten voor projecten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in schilders

Schilder particulier werk

Heb je je schildersvakopleiding niveau 2 gehaald en heb je inmiddels enkele jaren ervaring als schilder? Ben je daarnaast beschikbaar en zoek je een kleinschalig en laagdrempelig schildersbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders functie voor jou! Voor een schildersbedrijf uit Leeuwarden ben ik op zoek naar een schilder die aan de hand van een ervaren schilder kan werken bij particuliere klanten thuis of opdrachten voor de woningcorporaties. Het gaat om een schildersbedrijf met 100 medewerkers. Je gaat hierbij mee met een ervaren schilder die je graag helpt alle knepen van het schildersvak te leren en waarbij je af en toe de vrijheid krijgt om een klus zelfstandig te doen. Je zult veelal werken in koppels of groepen van 2 – 4 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er ook werk voor in de winter en hoef je er dus helemaal niet tijdelijk uit! Als assistent schilder ga je het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken;

Bekijk vacature
Zelfstandig glaszetter

Werk je al enkele jaren als assistent glaszetter en op zoek naar een functie als zelfstandig glaszetter of werk je al jaren zelfstandig en opzoek naar een ander glaszetbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfecte glaszet vacature voor jou! Voor één van de grootste glaszetbedrijven in Friesland ben ik per direct op zoek naar een zelfstandig glaszetter. Het glaszetbedrijf dat gevestigd is in Leeuwarden heeft 25 – 40 glaszetters aan het werk. Je zult voornamelijk in koppels of alleen onderweg zijn met een bus van de baas. Hierbij ga je vooral glaszetwerkzaamheden doen voor woningcorporaties, bouwbedrijven en vastgoedonderhoud bedrijven. Als zelfstandig glaszetter ga je het volgende doen: - Werken op basis van werkopdrachten op verschillende locaties; - Bepaal je ter plekke de precieze aanpak en uitvoering van je opdracht; - Plaatsen van verschillende soort glas, beglazingssystemen en glasconstructies; - Maak je gebruik van divers bevestiging- en verlijmingstechnieken; - Opmeten en op maat snijden van glas; - Veilig vervoeren van glas; - Ben je werkzaam in de nieuwbouw en onderhoud; - Krijg je te maken met spoedklussen zoals inbraak en schade (bijvoorbeeld houtrot herstellen aan kozijnen);

Bekijk vacature
Zelfstandig Schilder

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring in de onderhoud die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien als schilder 2? Dan past deze vacature bij jou! Voor een opdrachtgever uit Eernewoude zijn wij op zoek naar een schilder die alleen op een klus kan zijn en eventueel een aantal leerlingen kan begeleiden indien nodig. Het gaat om een schildersbedrijf met ongeveer 10 schilders. Je zult veel in woonwijken en op flats werkzaam zijn. De opdrachtgever voert namelijk het onderhoud uit voor een aantal woningcorporaties. De ene keer zal je alleen in een woonwijk staan en de andere keer ben je met 2-6 collega’s op pad. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zelfs een optie voor een vast contract!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.