Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 


Schrijf je online in >

Vestiging Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Leeuwarden staat voor je klaar!

Taco de Vries
Projectmanager Installatie

Erwin Holtrop
Projectmanager Schilders

Naomi van Elk
Projectmanager Metaal

Susanne Harmusial
Projectmanager Schilders

Remco Jorritsma
Projectmanager Metaal

Hille van Tuijl
Projectmanager Installatie

Guido de Haan
Projectmanager Marine & Offshore

Allard Wijbenga
Projectmanager Infra

Joey Vermaning
Projectmanager Bouw

Reinier Visser
Branchemanager Bouw

Theo Postma
Projectmanager Infra

Yoram Baas
Projectmanager Bouw

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I

Voor een aannemer uit de regio Leeuwarden zijn wij op zoek naar een vakvolwassen timmerman. Het bedrijf waar je gaat werken is actief in zowel de woningbouw, renovatie, utiliteitsbouw als de agrarische bouw. Het betreft een mooi bedrijf welke de zaakjes goed op orde heeft en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk in Friesland.

Bekijk vacature
Timmerman werkplaats

Voor een aannemer in de regio Sneek zijn wij op zoek naar timmermannen! Het bedrijf is allround en werkt aan verschillende nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten in Friesland. Voor in de werkplaats zijn we op zoek naar houtskelet-timmermannen. Op de werkplaats fabriceer je complete HSB-elementen voor de buitenbouw.

Bekijk vacature
Timmerman I

Voor een klant zijn wij vanwege de aanhoudende drukte op zoek naar een timmerman. Deze aannemer is gespecialiseerd in nieuwbouw, utiliteitsbouw en zakelijke en particuliere onderhoudswerkzaamheden. De aannemer voert ook diverse verbouw klussen uit, zoals het plaatsen van een dakkapel en het bouwen van een luxe-uitbouw. Het werkgebied bevindt zich vooral in de provincie Friesland.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Medewerker Groenvoorziening

Voor diverse groenbedrijven in de provincie Friesland zijn wij op zoek naar meerdere maaimachinisten. Ben jij een persoon die feilloos parken, bermen, sportvelden en andere groenvoorzieningslocaties maait? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kunt goed overweg met verschillende machines en voert diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Verder neem jij ten alle tijde de veiligheid in acht en ga je verantwoordelijk te werk. Je bent representatief en beschikt over voldoende communicatievaardigheden, aangezien je dagelijks aan het werk bent voor diverse klanten.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Voor een kleine hovenier in de regio Sneek zijn we op zoek naar een medewerker / assistent hovenier. Je hebt ervaring als groenvoorziener, medewerker of assistent hovenier en bent bereid om je door te ontwikkelen binnen het vakgebied groen. Als medewerker hovenier ga jij je bezighouden met het assisteren van de allround hovenier op het gebied van aanleg en onderhoud bij particulieren en bedrijven. Je werkzaamheden zijn onder andere: het aanleggen van planten borders, vijvers en schuttingen. Ook help je de allround hovenier met het onderhouden van de tuinen. Ben je woonachtig in de regio Sneek, Leeuwarden, Grou of Heerenveen? We nodigen je graag uit voor een kennismaking!

Bekijk vacature
Medewerker hovenier

Als leerling hovenier ben je zeer gemotiveerd en leergierig om jezelf verder te ontwikkelen binnen het groen. Je gaat je bezighouden met het assisteren van de allround hovenier op het gebied van aanleg en onderhoud bij particulieren en bedrijven. Je werkzaamheden zijn onder andere: het aanleggen van plantenborders, vijvers en schuttingen. Ook help je de hovenier met het onderhouden van de tuinen. Bij ons bestaat er de mogelijkheid om jezelf te scholen tot zelfstandig vakbekwaam hovenier, zodat je daarna zelfstandig in te zetten bent. Ook het B+E rijbewijs is via ons te behalen!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Machinist torenkraan

De voornaamste werkzaamheden zijn vooral het bedienen van een torenkraan (tot 60 ton) buiten bij de aanbouwkade. Vereisten minimaal goede beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal; kraancertificaat nodig om een Mobiele Torenkraan (tot 60 ton) te bedienen; de medwerker dient bereid te zijn tot overwerk / ploegendienst; nederlands sprekend is een pre, ervaring in het bedienen van 17,5 t/m 60T kranen

Bekijk vacature
Grondwerker

Werk jij graag in teamverband in de buitenlucht? Leer jij graag nieuwe dingen en heb jij affiniteit met de techniek? Voor een opdrachtgever uit Noordoost-Friesland zijn wij op zoek naar een grondwerker die zich bezig houdt met de vervanging van lichtmasten. De oude lichtmast moet worden vrij gegraven en vervolgens wordt de nieuwe lichtmast geplaatst. Daarna vindt het installatiewerk plaats onder leiding van de monteur. Ervaring is een pré, maar zeker niet noodzakelijk.

Bekijk vacature
Machinist

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een ervaren, allround rups- en mobiele kraanmachinist met ervaring in grondverzet en/of wegenbouw. Het bedrijf richt zicht op diverse werkzaamheden in de wegenbouw, waterbouw, cultuur technische werken, overslag, recycling en diverse grondverzet werkzaamheden. - cunetten uitgraven - bouwputten uitgraven - afvlakken/egaliseren - sleuven graven en verdichten - taluds trekken - dijken verzwaren - sloten trekken - riool leggen - maaikorven - overslag - sorteer werkzaamheden - spitten

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur woningbouw

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon jij in de regio Sneek of in de buurt van Leeuwarden of Heerenveen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
ZZP Installatiemonteur

Actief Techniek zoekt ZZP installatiemonteurs in de regio Leeuwarden voor een middelgroot installatiebedrijf dat actief is in de woningbouw en utiliteit. Voor deze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ZZP’er die zowel zelfstandig als in een team goed kan functioneren. Naast het leveren van kwalitatief werk wordt er ook veel waarde gehecht aan een prettige werksfeer. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten en opdrachtgevers is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We kunnen je helpen opdrachtgevers te vinden die opereren in de woningbouw, utiliteit en de industrie. Woon jij in de regio Leeuwarden of ben je bereid om binnen Friesland te reizen voor je werk? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Monteur Zonnepanelen

Wil jij graag meehelpen aan een duurzame toekomst en ben je niet bang om op hoogte te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant zijn wij op zoek naar een Monteur Zonnepanelen. Als Monteur Zonnepanelen ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de montage van complete zonnepanelensystemen bij zowel zakelijke als particulieren klanten. In teams van 3 monteurs worden panelen op het dak geplaatst. Als Monteur Zonnepanelen houd je je vooral bezig met: - Bevestigen van rails op daken; - Monteren van de zonnepanelen op de rails; - Veiligheid en zorgen dat jij en jouw collega’s veilig werken op het dak; - Zorgen voor een nette montage en werkomgeving en het adviseren van onze klanten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Pijpfitter

Als 1e pijpfitter in de scheepsbouw ben je in staat zelfstandig leidingschema's samen te stellen en/of om te bouwen en deze aan te sluiten op bestaande leidingen in het schip. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van isometrische tekeningen en werkopdrachten. Als pijpfitter ben je bekwaam in zowel grote als kleine diameters/ dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je als pijpfitter in staat om leiding te geven aan een hulpfitter en de werkzaamheden conform tekening uit te leggen aan je collega's.

Bekijk vacature
IJzerwerker

Als ijzerwerker in de scheepsbouw ben je in staat om scheepsonderdelen aan de hand van tekeningen en aanwijzingen voor de reparatie en het onderhoud van schepen passend te maken en te installeren. Samenstellen van secties, aanbouwen (plaatsen en stellen van onderdelen met behulp van trekgereedschap en kranen) en het hechten en las klaarmaken hiervan is voor jou geen probleem. Als ijzerwerker ben je bekwaam met dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je in staat te werken volgens de werkvergunningen en kwaliteitsprocedures.

Bekijk vacature
Onderhoudsmonteur

Voor een groot project in de regio Drachten zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in Drachten. Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, Leeuwarden, Sneek, Joure, Heerenveen, Drachten of Bolsward. Het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Assistent schilder nieuwbouw

Heb je je schildersvakopleiding niveau 2 gehaald en heb je inmiddels enkele jaren ervaring als schilder? Ben je daarnaast beschikbaar om voor een groot schildersbedrijf aan de slag te gaan? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfectie schilders functie voor jou! Het gaat om een groot schildersbedrijf uit Drachten met ongeveer 25– 45 schilders. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel nieuwbouw schilderwerkzaamheden van verschillende aannemers. Je zult dus veel op grote bouwputten staan waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden en elektromonteurs aanwezig zijn. Je gaat hierbij mee met een ervaren schilder die je graag helpt alle knepen van het schildersvak te leren. Je zult veelal werken in groepen van 2 – 8 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er ook werk voor in de winter en hoef je er dus helemaal niet tijdelijk uit! Als assistent schilder ga je het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In de grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken;

Bekijk vacature
Zelfstandig schilder woningen op Texel

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring in de onderhoud en renovatie die ook zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien als schilder? Dan past deze vacature bij jou! Voor een opdrachtgever uit Metslawier zijn wij op zoek naar een schilder die met een aantal andere schilders voor een groot project naar Texel gaan. Het gaat om een schildersbedrijf met ongeveer 50-70 schilders. Je zult veel in het onderhoud van de woningstichting zitten. De opdrachtgever voert namelijk het onderhoud uit voor een aantal grote woningcorporaties. Voor dit project zit je in eerste instantie langdurig op Texel. Vervolgens zijn er ook projecten in zowel Noord-Holland als in Friesland. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en kan je volgend jaar weer vroeg starten en wellicht zelfs een contract voor onbepaalde tijd krijgen bij de opdrachtgever!

Bekijk vacature
Zelfstandig Schilder

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring in de nieuwbouw die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien als schilder 2? Dan past deze vacature bij jou! Voor een kleinschalig Schildersbedrijf uit Balk ben ik op zoek naar een schilder die zelfstandig kan werken bij particuliere klanten thuis. Het gaat om een schildersbedrijf met 4 medewerkers waarbij je de vrijheid krijgt om zelfstandig de klussen te doen. Naast dat je alleen particuliere klussen doet, zul je van tijd tot tijd ook een leerling schilder bij je hebben die je graag de knepen van het vak bijbrengt. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zou het schildersbedrijf graag ook het jaar erop gebruik willen maken van jou zelfstandige schilderkunsten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.