Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 


Schrijf je online in >

Vestiging Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Leeuwarden staat voor je klaar!

Taco de Vries
Projectmanager Installatie

Erwin Holtrop
Projectmanager Schilders

Naomi van Elk
Projectmanager Metaal

Susanne Harmusial
Projectmanager Schilders

Remco Jorritsma
Projectmanager Metaal

Hille van Tuijl
Projectmanager Installatie

Guido de Haan
Projectmanager Marine & Offshore

Allard Wijbenga
Projectmanager Infra

Joey Vermaning
Projectmanager Bouw

Reinier Visser
Branchemanager Bouw

Theo Postma
Projectmanager Infra

Yoram Baas
Projectmanager Bouw

Bekijk onze top vacatures in bouw

Houtskeletbouwer

Dit bouwbedrijf is een echt familiebedrijf werkzaam is in de alle facetten in de bouw. Ze bouwen en verbouwen met zowel houtskeletbouw- als traditionele woningen onder eigen architectuur maar ook voor andere architecten. Voor in de werkplaats van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een werkplaatstimmerman. Als werkplaatstimmerman werk je samen met collega’s in de timmerfabriek. Hier worden de prefab elementen gefabriceerd en door jou en je collega’s afgewerkt. Op basis van de technische tekeningen stel je de verschillende houtskelet elementen samen en plaats je bijv. kozijnen, deuren, ramen . Je bent een echte aanpakker, maar je blijft ook nauwkeurig werken met oog voor detail. Dit doe je samen met een team van enthousiaste collega’s.

Bekijk vacature
Meewerkend voorman / allround timmerman

Voor een kleinschalig bouwbedrijf (10 medewerkers) dat gericht is op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud ben ik opzoek naar een voorman/timmerman. Dit vanwege aanhoudende drukte. Je bent bezig op diverse bouwprojecten. Of het nou woningbouw, utiliteitsbouw, of agrarische bouw betreft maakt dit bedrijf niks uit. Je takenpakket bestaat uit: - Uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden (fundering tot aftimmeren) - Planning bewaken, organisatie, ureninzet en gemaakte afspraken coördineren - Tekening lezen en vertalen naar maatvoering - Opleveringen doen - Contact met onderaannemers - Leiding geven op de bouwlocatie (samen met de uitvoerder)

Bekijk vacature
Timmerman I

Voor een vakkundige-allround aannemer in Friesland zijn wij opzoek naar een zelfstandig timmerman 1. De werkzaamheden zullen erg divers zijn. Het bedrijf waar je gaat werken, is met name gespecialiseerd in particuliere (ver)bouw, renovatie en restauratie, maar af en toe wordt er ook een nieuwbouwproject gerealiseerd. Ben jij de gedreven professional die ik zoek? Lees dan verder.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

bouwhulp

Ben jij opzoek naar een toffe zomerbaan? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Vind jij het niet erg om van maandag tm vrijdag van huis te zijn en werkzaam te zijn op het eiland? Dan is dit echt iets voor jou! Voor een groenbedrijf/ bouwbedrijf zijn wij opzoek naar een veelzijdige bouwhulp. Je wordt intern ingezet als hulp in het grondverzet, hoveniers werkzaamheden, heftruck klusjes, transport en bij de recycling. Kortom geen dag zal hetzelfde zijn! Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als groenvoorziener. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Medewerker Groenvoorziening

Ben jij graag op het eiland en wil jij graag in werken in de buitenlucht? Wil jij aan het werk bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een vacature voor jou. Een groenbedrijf, gevestigd op Terschelling is per direct op zoek naar groenvoorzieners. Samen met een gezellig team van groenvoorzieners ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bijvoorbeeld plantsoenen en tuin op Terschelling. Je zal van maandag t/m vrijdag verblijven op Terschelling. De bootreis en het verblijf wordt voor je verzorgd. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor de dag voorbij vliegt. Voorbeelden hiervan zijn het snoeien van heggen/bomen/struiken, het maaien van bermen, bosmaaien, blad blazen, en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten en tuinen. De werkzaamheden bestaan 90 % uit onderhoud en 10% uit aanleg. Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als groenvoorziener. Jij maakt deel uit van Actief Techniek – Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Minikraanmachinist

Ben jij een (ervaren) minikraanmachinist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor verschillende opdrachtgevers in Friesland, Groningen en Drenthe zijn wij opzoek naar ervaren minikraanmachinisten. Het betreft projecten in de kabels en leidingen (gas, water, elektra), glasvezel of rioleringen. Je houdt je bezig met het machinaal graven en dichtgooien van sleuven. Je doet dit voornamelijk vanuit de kraan, maar indien nodig komt je ook uit de kraan om de grondwerker te assisteren.

Bekijk vacature
Grondwerker

Werk jij graag in de buitenlucht en heb je ervaring als grondwerker? Voor een opdrachtgever zijn we doorlopend opzoek naar grondwerkers voor een groot project in De Eemshaven. In samenwerking met andere grondwerkers en machinisten houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden: - Graven van sleuven; - Leggeven kabels en leidingen; - Aanleg van riolering; - Verdichten van sleuven; - Bijkomend straatwerk; - Indien mogelijk ook werken op de minikraan.

Bekijk vacature
(leerling) Machinist / Assistent hovenier

Voor een opdrachtgever in Noordoost-Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste (leerling) kraan- en shovelmachinist / assistent hovenier. Het betreft een jong en groeiend bedrijf dat vooral actief is in het particuliere hovenierswerk. Het bedrijf richt zich op werkzaamheden zoals bestratingen, grondwerk, riolering, schuttingen, onderhoud etc. Jou taken zullen voornamelijk bestaan uit het voorbereiden van de tuinen voor de hovenier en de straatmaker. Dit doe je met behulp van een minikraan, een shovel en een trekker. Vervolgens kun je de straatmaker en hovenier assisteren met hun werkzaamheden.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Leerling-monteur Elektrotechniek

Wil jij je laten omscholen en lijkt je het leuk om te starten in de elektrotechniek? Je krijgt de kans om op onze kosten de benodigde opleiding volgen met baangarantie! Binnen no-time kun jij elektra, brandmeldinstallaties of zonnepanelen aanleggen. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We hebben al jaren een eigen vakschool in Emmen (TSH Vakopleidingen) en uitstekende samenwerkingen met diverse BBL-opleiders. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil jij elektrotechnische installaties tot een succes maken? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan aan het werk in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen en de industrie. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Leeuwarden of in de buurt van Drachten of Dokkum? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Elektromonteur utiliteit

Als elektromonteur utiliteit ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van een complete school van nieuwe elektrotechnische installaties voorzien, zodat aanstormend talent weer door kan leren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Leeuwarden of in de buurt van Heerenveen of Sneek dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur.

Bekijk vacature
Elektromonteur woningbouw

Als elektromonteur in de woningbouw ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van het bouwen van een complete nieuwe woonwijk, zodat je meehelpt aan de ontwikkeling in je eigen regio! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Leeuwarden of in de buurt van Heerenveen of Sneek dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je maakt sleuven door in muren te slijpen en te kappen, je legt kanalisatie, je plaatst rails en je legt kabels en buizen. - Je plaatst inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen. - Je staat in voor de installatie, het aansluiten, het opstarten en het herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, ketels, verlichting of meetapparatuur.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Plaat- en constructiewerker

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerpen en bouwen van aluminium motorboten in de scheeps/jachtbouw. Als samensteller ben je in staat zelfstandig platen te bewerken en/of ombouwen. Het inmeten, verwaten en monteren van platen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed werk aan de hand van de tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van aluminium. Naast deze werkzaamheden als zelfstandig samensteller ben je mogelijk ook in staat om te hechten. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden uit te voeren, indien nodig. De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats in Grou.

Bekijk vacature
Hydrauliek Leidingmonteur

Als leidingmonteur ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor alle werktuigbouwkundige en installatietechnische systemen in de schepen zoals brandstof, hydrauliek, drinkwater, dekwash en HVAC. Je taken bestaan onder andere uit: - Buigen en monteren van RVS leidingen. - Aanbrengen van koppelingen. - Inmeten, fabriceren en aansluiten van hydraulische systemen. - Lassen van leidingwerk met TIG lasproces.

Bekijk vacature
Jachtbouw monteur

Je gaat aan het werk als jachtbouw monteur. Samen met je collega's bouw je complete zeegaande zeiljachten. Eind producten om trots op te zijn! Jou aandeel hierin bestaat uit het plaatsen, instaleren, beveiligen en inregelen van systemen, veelal op basis van voorschriften en tekeningen. Je denkt mee over de meest efficiënte manier van werken en je hebt orde en netheid zeer hoog in het vaandel.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Schildersopleiding BBL (niveau 2)

Strak in de lak, is dat jouw ding? Dan is het beroep schilder echt wat voor jou. Voorbehandelen, schilderen, glas plaatsen, behangen: je leert het allemaal. Met je diploma op zak kun je aan de slag bij een schilders- en/of onderhoudsbedrijf! Als leerling schilder ga je o.a. het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken; - Spuiten; - Behangen; - Vernissen; - Houtrotreparaties en kleine glaszet werkzaamheden. Tijdens deze BBL-opleiding werk je vier dagen per week bij een erkend schildersbedrijf, welke Actief Techniek voor jou zoekt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je alles over schildertechnieken, veiligheid en omgaan met collega’s en klanten. De opleiding vindt plaats in Zwolle of Hengelo. Hier volg je 1 dag in de week praktijk- en theorie lessen.

Bekijk vacature
Schildersopleiding BBL (niveau 2)

Strak in de lak, is dat jouw ding? Dan is het beroep schilder echt wat voor jou. Voorbehandelen, schilderen, glas plaatsen, behangen: je leert het allemaal. Met je diploma op zak kun je aan de slag bij een schilders- en/of onderhoudsbedrijf! Als leerling schilder ga je o.a. het volgende doen: - Voorwerk (afplakken en schuren); - In grondverf zetten; - Sausen; - Aflakken; - Spuiten; - Behangen; - Vernissen; - Houtrotreparaties en kleine glaszet werkzaamheden. Tijdens deze BBL-opleiding werk je bij een erkend schildersbedrijf, welke Actief Techniek voor jou zoekt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je alles over schildertechnieken, veiligheid en omgaan met collega’s en klanten. De opleiding vindt plaats in Zwolle of Hengelo. Hier volg je 1 dag in de week praktijk- en theorie lessen.

Bekijk vacature
Meewerkend voorman meubelspuiterij

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de bouw van luxe custom built zeil- en motorjachten voor internationale klanten. De opdrachtgever heeft ruim 300 werknemers waarbij een ieder van essentieel belang is door hun creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken! Je komt in een enthousiast team die graag nieuwe mensen verwelkomt. De afdeling interieur is verantwoordelijk voor het op basis van tekeningen maken van meubels en overige in- en exterieurdelen van hout, bijvoorbeeld tafels, deuren, trappen, kooien, etc. Alle meubels worden op maat en met de hand gemaakt. Deze meubels worden behandeld in onze meubelspuiterij en vervolgens ingebouwd aan boord van de schepen. De meewerkend voorman meubelspuiterij is verantwoordelijk voor het afwerken van meubels en andere interieurdelen van de schepen. In overleg wordt bepaald welk verfsysteem en welke applicatietechniek wordt toegepast. De meewerkend voorman is verantwoordelijk voor het proces, de planning, de kwaliteit, de afstemming met de meubelmakerij en de in- en uitgangscontrole van het meubelwerk. De nadruk in de functie ligt op de organisatie van het productieproces. De meewerkend voorman bepaalt grotendeels zelfstandig hoe de planning en werkverdeling op de afdeling wordt uitgevoerd. Voor het logistieke proces is er nauwe afstemming met de voorman meubelmakerij.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.