Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 


Schrijf je online in >

Vestiging Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons team in Leeuwarden staat voor je klaar!

Taco de Vries
Projectmanager Installatie

Robbert Hoeben
Projectmanager Groen

Erwin Holtrop
Projectmanager Schilders

Naomi van Elk
Projectmanager Metaal

Susanne Harmusial
Projectmanager Schilders

Remco Jorritsma
Projectmanager Metaal

Hille van Tuijl
Projectmanager Installatie

Guido de Haan
Projectmanager Marine & Offshore

Allard Wijbenga
Projectmanager Infra

Joey Vermaning
Projectmanager Bouw

Reinier Visser
Branchemanager Bouw

Theo Postma
Projectmanager Infra

Yoram Baas
Projectmanager Bouw

Bekijk onze top vacatures in bouw

Timmerman I

Voor een middelgroot bouwbedrijf uit Heerenveen zijn wij op zoek naar een zelfstandig timmerman. Als timmerman werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan verschillende projecten op diverse bouwlocaties in de omgeving van Heerenveen. De werkzaamheden variëren tussen zowel kleinschalige nieuwbouwprojecten als particuliere aan- en verbouwprojecten. Kun jij je hierin vinden? Neem dan contact met ons op.

Bekijk vacature
Timmerman I

Voor een kleine dorpsaannemer (eenmanszaak) uit de Westereen zijn wij vanwege de aanhoudende drukte op zoek naar een timmerman (ZZP ook een optie). Deze aannemer is gespecialiseerd in het nieuw bouwen van woningen, garages en serres. De aannemer voert ook diverse verbouw klussen uit, zoals het plaatsen van een dakkapel en het bouwen van een luxe-uitbouw. Onderhoudswerkzaamheden, als het vernieuwen van kozijnen en dakgoten behoort ook tot het takenpakket van dit bedrijf. Het werkgebied bevindt zich vooral in de provincie Friesland en af en toe wordt er gewerkt op een van de wadden eilanden.

Bekijk vacature
Leerling - timmerman

Voor een kleine dorpsaannemer (eenmanszaak) uit de Westereen zijn wij vanwege de aanhoudende drukte op zoek naar een leerling-timmerman. Deze aannemer is gespecialiseerd in het nieuw bouwen van woningen, garages en serres. De aannemer voert ook diverse verbouw klussen uit, zoals het plaatsen van een dakkapel en het bouwen van een luxe-uitbouw. Onderhoudswerkzaamheden, als het vernieuwen van kozijnen en dakgoten behoort ook tot het takenpakket van dit bedrijf. Het werkgebied bevindt zich vooral in de provincie Friesland en af en toe wordt er gewerkt op een van de wadden eilanden.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in groen

Assistent hovenier

Voor een bedrijf uit de omgeving van Drachten / Nijega zijn wij op zoek naar een assistent hovenier, met enige ervaring in het hoveniers vak. Je hebt affiniteit met zowel aanleg als onderhoud en je bent een echte aanpakker. Je gaat ingezet worden bij het onderhouden van tuinen bij particulieren, maar ook bij het aanleggen van terrassen, groenstroken, schuttingen, tuinhuisjes en vijvers.

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Voor een hoveniersbedrijf uit de omgeving van Steenwijk zijn we op zoek naar een Assistent Hovenier. Als Assistent Hovenier assisteer je de Allround Hovenier met diverse aanleg- en onderhoudsprojecten. Je werkzaamheden zijn onder andere: het onderhouden van tuinen bij particulieren, maar ook bij het aanleggen van terrassen, groenstroken, schuttingen, tuinhuisjes en vijvers. Wil je verder leren tot Vakbekwaam Hovenier? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Bekijk vacature
Assistent hovenier

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En aan het werk bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Een hoveniersbedrijf, gevestigd in de omgeving van Burgum zoekt per direct een assistent hovenier. Met een enthousiast en vooral gezellig team ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij particulieren. Je wordt o.a. ingezet voor assisterende werkzaamheden voor het aanleggen van een terras, groenstrook, schuttingen, tuinhuis en vijvers.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in infra

Rupskraan machinist

Rupskraanmachinist: Voor een opdrachtgever in omgeving Heerenveen zoeken wij een ervaren, rupskraanmachinist met ervaring in grondverzet en/of wegenbouw. Wil je werken als rupskraanmachinist in de aanleg van natuurgebieden of heb je meer ambitie om in de wegenbouw aan de slag? Heb je gedraaid in de cultuur technische werken, civiele bouw, op een overslagkraan, in de recycling met een sorteergrijper of andere grondverzetwerkzaamheden? Neem dan direct contact met mij op.

Bekijk vacature
Minikraan machinist

Wil jij als minikraanmachinist een nieuwe uitdaging voor langere tijd en certificaten zoals VIAG-VOP, BEI of veilig werken langs de weg en/of bijvoorbeeld je rijbewijs B(E) halen? Bij Actief techniek Prima Personeel bieden wij je deze mogelijkheid. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) minikraanmachinist voor projecten in Groningen, Drenthe en Friesland. Jij werkt als koppel nauw samen met de grondwerker en houd je bezig met het machinaal graven van sleuven. We zoeken machinisten voor in de riolering en voor in het kabel- en leidingwerk, zowel machinisten voor gas-, water- en lichtaansluitingen als machinisten voor in de glasvezel. Samen kijken we naar jouw voorkeur. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Het werk is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bekijk vacature
Opperman bestratingen

Vervangen van bestaand straatwerk. Werkzaamheden zijn in Gemeente de Waadhoeke. - kruien - stenen bijzetten - banden zagen - stenen knippen - vlijen - assisteren

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

ZZP-er Installatiemonteur

Actief Techniek zoekt ZZP installatiemonteurs in regio Dokkum, Drachten en Leeuwarden. Als zelfstandig installatiemonteur (loodgieter) ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende W-installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We kunnen je helpen opdrachtgevers te vinden die opereren in de woningbouw, utiliteit en de industrie. Woon jij in Friesland? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Elektromonteur Industrie

Als elektromonteur in de industrie ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van nieuwe bedieningspanelen maken in een nieuwe fabriek? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Harlingen of in de buurt van Leeuwarden of Sneek dan is dit wellicht iets voor jou! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Aanleggen van elektrotechnische en/of meet- en regeltechnische installaties; - Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen; - Uitvoeren van reparaties, onderhoud en storingen aan installaties; - Uitvoeren van constructiewerk en beheer van materiaal.

Bekijk vacature
Installatiemonteur woningbouw

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon jij in de regio Sneek of in de buurt van Leeuwarden of Heerenveen dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Lasser

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten; - Petrochemie, on en offshore. - Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming) - Ketel en boilerindustrie. - Machine en apparatenbouw. - Constructiebouw. - Industrie en chemie locaties. - Scheepsbouw. Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS.

Bekijk vacature
Ijzerwerker

Als ijzerwerker in de scheepsbouw ben je in staat om scheepsonderdelen aan de hand van tekeningen en aanwijzingen voor de reparatie en het onderhoud van schepen passend te maken en te installeren. Samenstellen van secties, aanbouwen (plaatsen en stellen van onderdelen met behulp van trekgereedschap en kranen) en het hechten en las klaarmaken hiervan is voor jou geen probleem. Als ijzerwerker ben je bekwaam met dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je in staat te werken volgens de werkvergunningen en kwaliteitsprocedures.

Bekijk vacature
Pijpfitter Scheepsbouw

Als 1e pijpfitter in de scheepsbouw ben je in staat zelfstandig leidingschema's samen te stellen en/of om te bouwen en deze aan te sluiten op bestaande leidingen in het schip. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van isometrische tekeningen en werkopdrachten. Als pijpfitter ben je bekwaam in zowel grote als kleine diameters/ dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je als pijpfitter in staat om leiding te geven aan een hulpfitter en de werkzaamheden conform tekening uit te leggen aan je collega's.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Geen resultaten gevonden

Bekijk onze top vacatures in schilders

Zelfstandig glaszetter

Werk je al enkele jaren als assistent glaszetter en op zoek naar een functie als zelfstandig glaszetter of werk je al jaren zelfstandig en opzoek naar een ander glaszetbedrijf? Dan heeft Actief Techniek! wellicht de perfecte glaszet vacature voor jou! Voor één van de grootste glaszetbedrijven in Friesland ben ik per direct op zoek naar een zelfstandig glaszetter. Het glaszetbedrijf dat gevestigd is in Drachten heeft 3 glaszetters aan het werk. Je zult voornamelijk in koppels of alleen onderweg zijn met een bus van de baas. Hierbij ga je vooral glaszetwerkzaamheden doen in het particuliere werk, zoals bijvoorbeeld scholen, bedrijfspanden en bij de particulieren thuis. Het werk is hierbij juist niet voor de grote vastgoedonderhoudsbedrijven, maar voor iemand die juist graag in het particuliere werk zit. Als zelfstandig glaszetter ga je het volgende doen: - Werken op basis van werkopdrachten op verschillende particuliere locaties; - Bepaal je ter plekke de precieze aanpak en uitvoering van je opdracht; - Plaatsen van verschillende soort glas, beglazingssystemen en glasconstructies; - Maak je gebruik van divers bevestiging- en verlijmingstechnieken; - Opmeten en op maat snijden van glas; - Veilig vervoeren van glas; - Ben je werkzaam in de partiucliere sector.

Bekijk vacature
Zelfstandig schilder nieuwbouw

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring in de nieuwbouw die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien als schilder 2? Dan past deze vacature bij jou! Het gaat om een groot schildersbedrijf uit Dokkum met ongeveer 50 – 70 schilders. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk veel nieuwbouw schilder werkzaamheden van één van de grootste bouwbedrijven van Friesland. Je zult dus veel op grote bouwputten staan waarbij niet alleen schilders, maar ook timmerlieden en elektromonteurs aanwezig zijn. Je zult veelal werken in groepen van 2 – 8 schilders. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zou het schildersbedrijf graag ook het jaar erop gebruik willen maken van jou zelfstandige schilderkunsten.

Bekijk vacature
Zelfstandig Schilder

Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring in de nieuwbouw die zijn eigen projecten zelfstandig kan draaien als schilder 2? Dan past deze vacature bij jou! Voor een kleinschalig Schildersbedrijf uit Balk ben ik op zoek naar een schilder die zelfstandig kan werken bij particuliere klanten thuis. Het gaat om een schildersbedrijf met 4 medewerkers waarbij je de vrijheid krijgt om zelfstandig de klussen te doen. Naast dat je alleen particuliere klussen doet, zul je van tijd tot tijd ook een leerling schilder bij je hebben die je graag de knepen van het vak bijbrengt. Wanneer het van beide kanten bevalt is er werk tot einde van het seizoen en zou het schildersbedrijf graag ook het jaar erop gebruik willen maken van jou zelfstandige schilderkunsten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.