Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Vestiging Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Bergen op Zoom staat voor je klaar!

Jasper in de Weij
Projectmanager Metaal

Gerry Timmermans
Projectmanager Bouw

Stefan de Witte
Vestigingsmanager

Adrie Hees
Projectmanager Installatie

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Onderhoud / Renovatie Timmerman (ZZP)

Ben je een Zelfstandig Timmerman? Thuis in het onderhoud en renovatie timmerwerk en zet jij kwaliteit boven kwantiteit? Meld je aan! Werkzaamheden zijn o.a.: - Het plaatsen, monteren van Keukens - Deuren vervangen, afhangen - Kozijnen vervangen, monteren - e.d. timmerwerkzaamheden Je kunt hier mogelijk voor lange tijd aan de slag! ZZP'er of in Loondienst, beiden zijn welkom. Werkgebied is veelal "Breda, Tilburg en omgeving", bonnenwerk, mutatie.

Bekijk vacature
Beginnend Glaszetter !

Glaszetter worden? Je leert het vak terwijl je er werkt, meld je aan! Wij zijn per direct op zoek naar een nette vakkracht die handig is en graag het glaszetters-vak zou willen leren. Je rijdt dagelijks naar het kantoor, stapt daar in de Bedrijfsbus en gaat naar de klanten toe. Deze klanten zitten veelal in Brabant, zowel zakelijk als particulier. "Geld verdienen terwijl je een mooi vak leert"!

Bekijk vacature
Opkomend Glaszetter, werkend leren

Wil je het vak Glaszetter onder de knie krijgen? Dan ben ik op zoek naar jou! Een Glaszettersbedrijf uit omgeving Bergen op Zoom is op zoek naar een nette vakkracht die voor lange tijd (met grote kans op vast dienstverband) bij ze aan de slag gaat. Je rijdt dagelijks naar het kantoor, stapt daar in de Bedrijfsbus en gaat naar de klanten toe. Deze klanten zitten veelal in Brabant, zowel zakelijk als particulier. "Geld verdienen terwijl je een mooi vak leert"!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Elektromonteur industrie

Als elektromonteur in de industrie ben je gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. Wat voor soort projecten kunnen wij jou aanbieden? Wat dacht je van nieuwe bedieningspanelen maken in een nieuwe fabriek? Of vind je het juist een uitdaging om met iets groots bezig te zijn? Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio van Moerdijk? Dan is dit wellicht iets voor jou. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Aanleggen van elektrotechnische en/of meet- en regeltechnische installaties; - Bouwen van schakelkasten en bedieningspanelen; - Uitvoeren van reparaties, onderhoud en storingen aan installaties; - Uitvoeren van constructiewerk en beheer van materiaal.

Bekijk vacature
Installatiemonteur Utiliteit (loodgieter)

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Roosendaal of in de buurt van Rucphen of Etten-Leur dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Leerling-monteur / Hulpmonteur Elektrotechniek

Zet je eerste stappen in de elektrotechniek bij Actief Techniek! Ervaring? Niet nodig. Wil jij je laten omscholen en lijkt je het leuk om te starten in de elektrotechniek? Je krijgt de kans om op onze kosten de benodigde opleiding volgen. Binnen no-time kun jij elektra, brandmeldinstallaties of zonnepanelen aanleggen. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We hebben al jaren een uitstekende samenwerking met meerdere vakscholen en BBL-opleiders. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil jij elektrotechnische installaties tot een succes maken? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan aan het werk in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en scholen. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Bergen op Zoom of in de buurt van Zevenbergen of Roosendaal? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Assemblage monteur

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar meerdere assemblage monteurs. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en afmonteren van het eindproduct. Je werkt conform de werktekening. De eindproducten bestaan uit machines, apparaten en frames. De werkzaamheden kunnen repeterend van aard zijn, ondanks de vele diversiteit in de eindproducten. Ben jij handig met een steek/ringsleutel, schroevendraaier, bahco en kun je werken vanaf een tekening? Dan zijn wij op zoek naar jou! De opdrachtgever is een vooruitstrevend bedrijf in de nabijheid van Bergen op Zoom. Woon jij binnen de geografische ligging van Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg? Dan is de werkplaats nooit meer dan 30 minuutjes rijden. Een goede reiskostenvergoeding is uiteraard van kracht.

Bekijk vacature
Beginnend Pijpfitter

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerp, aanleg en modificeren van industriële leidingsystemen. Afhankelijk van de projectlocatie wordt er een beroep gedaan op jouw technische vaardigen om de leidingen te bewerken. Het takenpakket bestaat onder meer uit: • Aanleggen van leidingsystemen, zowel ondergronds als bovengronds; • Assisteren van lassers; • Assisteren bij préfabwerkzaamheden van leidingelementen; • Identificeren van materialen. De projecten doen zich veelal voor in het Zuidwest Nederland. Ben jij woonachtig in Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg? Dan zijn de projectlocaties op rij afstand.

Bekijk vacature
Machine/Fijn Mechanisch bankwerker

Ter uitbreiding van het technische team van onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar fijnmechanisch bankwerkers. Onze opdrachtgever is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van lichtgewicht constructies, modules, appendages en halffabricaten voor de fijnmechanische techniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken; - Metaalbewerking zoals afbramen en schuren op fijnmechanisch niveau - Boren - Metingen verrichten - Warmrichten - Kwaliteitscontrole door visuele inspectie Dit alles doe je conform technische tekening of werkopdracht.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Geen resultaten gevonden

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.