Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Vestiging Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Bergen op Zoom staat voor je klaar!

Jasper in de Weij
Projectmanager Metaal

Gerry Timmermans
Projectmanager Bouw

Stefan de Witte
Vestigingsmanager

Adrie Hees
Projectmanager Installatie

Valerie Volkers
Projectmanager Professionals

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

ZZP'er binnen de Bouw of Infra?!

Meld je aan als jij ZZP'er bent: - Timmerman - Glaszetter - Tegelzetter - Stratenmaker - Grondwerker - GWW Vakman - Metselaar

Bekijk vacature
Grondwerker (in Loondienst of ZZP!)

Een aantal Opdrachtgevers zijn op zoek naar: - Grondwerker AB (Bodemsanering) - Grondwerker VOP gecertificeerd - Grondwerk icm Straatwerk Meld je aan, er is voldoende werk, veelal in Brabant omgeving Bergen op Zoom tot aan Breda. In Loondienst of als ZZP'er, beiden zijn meer dan welkom.

Bekijk vacature
Timmerman (ZZP of in Loondienst)

Als Allround Timmerman ben je veelal werkzaam in omgeving Roosendaal, Breda, Tilburg en omgeving. Van Fundering tot aan de aftimmering, jij kunt als ervaren Timmerman ermee uit de voeten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Installatiemonteur utiliteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Bergen op Zoom of in de buurt van Roosendaal of Breda dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Paneelbouwer

Ben jij een (ervaren) panelenbouwer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij wellicht de perfecte vacature voor jou! Als panelenbouwer ben je verantwoordelijk voor de (pre-)fabricage van componenten ten behoeve van complexe equipment. De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot de functie van panelenbouwer: - Kasten en panelen bedraden en aansluiten; - Frequentieregelaars plaatsen en aansluiten; - Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden volgens de geldende voorschriften; - Testen van de installatie (looptesting, functionele testen, commissioning); - Het monteren van goten en spanningsrails; - Aan de hand van een tekening het samenstellen van schakel- en besturingskasten.

Bekijk vacature
Installatiemonteur woningbouw

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon jij in de regio Breda of in de buurt van Tilburg of Etten-Leur dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

lasspecialist

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten; - Petrochemie, on en offshore. - Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming) - Ketel en boilerindustrie. - Machine en apparatenbouw. - Constructiebouw. - Industrie en chemie locaties. - Scheepsbouw. Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS.

Bekijk vacature
Pijpfitter

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerp, aanleg en modificeren van industriële leidingsystemen. Afhankelijk van de projectlocatie wordt er een beroep gedaan op jouw technische vaardigen om de leidingen te bewerken. Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te bewerken en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige leidingen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding. Naast deze werkzaamheden als zelfstandige fitter ben je in staat om een hulp of 2e fitter aan te sturen in de uit te voeren werkzaamheden. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De projecten doen zich veelal voor in het oosten van het land. Ben jij woonachtig in Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg? Dan zijn de projectlocaties altijd op rij afstand.

Bekijk vacature
WTB/Flens Monteur

Voor een groot project in de regio Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in Bergen op Zoom. Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, al is het Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg. Het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Werkvoorbereider kabels en leidingen

Wil jij als werkvoorbereider kabels en leidingen samen met jouw collega's het verschil maken in de realisatie van uitdagende, complexe en prestigieuze bouwprojecten? Als werkvoorbereider kabels en leidingen werk jij in deze functie mee aan de voorbereiding van diverse bouwprojecten van verschillende omvang en complexiteit. In deze rol houd jij je voor de aan jou toegewezen projecten onder andere bezig met: - Financieel: opvragen van offertes, kosten en rekeningen bijhouden en vorderingsstaten opstellen; - Opstellen van werkplannen; - Organiseren van het werk in functie van de voorziene deadlines; - Contactpersoon voor externe aannemers, leveranciers en andere betrokkenen; - Technische en administratieve ondersteuning gedurende het project, waarbij jij tevens de rol van assistent van de projectmanager vervult; - Rapporteren aan de projectleider.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider E&I

Als werkvoorbereider E&I heb je een coördinerende en voorbereidende rol voor projecten in de hoogspanning op een zowel projectlocaties als op kantoor. Als werkvoorbereider E&I heb je een belangrijke rol binnen het projectteam en sta je regelmatig in contact met de projectleider en de uitvoerende collega’s. Binnen deze functie doe je het volgende: • Je levert inhoudelijke ondersteuning in de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de diverse projecten; • Je bent op de hoogte van alle lopende projecten die onder jou verantwoordelijkheid vallen; • Gevraagd en ongevraagd geef je advies over de lopende projecten en ben je op de hoogte van de ins en outs. Verder bestaan je werkzaamheden o.a. uit: • Aansturen van mensen; • Maken van werkpakketten; • Field engineering; • Bestellen van materiaal • Opstellen en opvolgen van meer- en minderwerk • Contractmanagement (analyseren met klanten en afstemmen met uitvoeringsdocumenten); • Besprekingen voeren intern en met derden • Bewaken van de voortgang van de werkzaamheden • Controleren werkzaamheden van onderaannemers en leveranciers • Calculaties en offertes maken; • Rapporteren, en • Kwaliteits- en eindcontrole uitvoeren. Ben jij de werkvoorbereider E&I die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature
Werkvoorbereider W

Als werkvoorbereider W ben jij thuis op het gebied van W-installaties en kom je te werken in een industriële omgeving op een chemische plant. Binnen deze functie houd jij je onder andere bezig met het maken van werkpakketten, het bestellen van materialen, planning, offertes en vergunningen op W-gebied. Het systeem waarmee gewerkt wordt is SAP. Werkzaamheden betreffen een periode van een half jaar met startdatum z.s.m.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.