Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Vestiging Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Bergen op Zoom staat voor je klaar!

Jasper in de Weij
Projectmanager Metaal

Gerry Timmermans
Projectmanager Bouw

Stefan de Witte
Vestigingsmanager

Adrie Hees
Projectmanager Installatie

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Stukadoor - Spachtelaar (ZZP of in Loondienst)

Stukadoors en Spachtelaars gezocht ! In de woning en nieuwbouw. Werkgebied is van Breda tot aan Eindhoven! Ervaring als Stukadoor of Spachtelaar is een vereiste. Koppels zijn ook meer dan welkom, het bedrijf zit volop in het werk. Zowel ZZP als in loondienst behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk vacature
Productiemedewerk(st)er in 2 of 3 ploegendienst

Ben je thuis in montage en assemblage werk? Verdien je graag wat extra's bovenop je uurloon? Meld je aan! Het bedrijf is zoekende naar een "aanpakker" die: - Handig is, technisch inzicht heeft i.v.m. montage en assemblage-werkzaamheden - Flexibel inzetbaar is, wisselend in 2 of 3 Ploegendiensten De ene keer start je vroeg in de ochtend en werk je tot in de middag, terwijl de andere keer start je s'middags en werk je tot in de avond. Hier ontvang je "toeslagen" voor waardoor jouw uurloon lekker wordt opgekrikt.

Bekijk vacature
Allround Schilder (ZZP'er of in Loondienst)

Als Allround schilder ben jij thuis in zowel binnen als buitenschilderwerk. Je gaat aan de slag in leegstaande woningen welke opgeleverd dienen te worden, als bewoonde woningen waarbij je direct met de particuliere klant te maken hebt. Naast ervaring als schilder ben je tevens de Nederlandse taal machtig waarbij je veel communiceert met de klanten. Werkgebied is met name Breda en Tilburg. Zowel ZZP als in Loondienst is mogelijk.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Leerling-monteur / Hulpmonteur Elektrotechniek

Zet je eerste stappen in de elektrotechniek bij Actief Techniek! Ervaring? Niet nodig. Wil jij je laten omscholen en lijkt je het leuk om te starten in de elektrotechniek? Je krijgt de kans om op onze kosten de benodigde opleiding volgen. Binnen no-time kun jij elektra, brandmeldinstallaties of zonnepanelen aanleggen. Waarom zou je voor Actief Techniek kiezen? Simpel! De diversiteit in onze projecten is zo groot, dat er altijd wel iets tussen zit wat jou aanspreekt. We hebben al jaren een uitstekende samenwerking met meerdere vakscholen en BBL-opleiders. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil jij elektrotechnische installaties tot een succes maken? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan aan het werk in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en scholen. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Woon jij in de regio Breda of in de buurt van Bergen op Zoom of Vlissingen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Werken in de openbare verlichting iets voor jouw?

Als Eerste Monteur werk jij bij klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, voor hen onderhoud jij de openbare verlichting en/of verkeersregelinstallaties. Onder leiding van een collega (VP) voer jij op verschillende locaties montage en storingswerkzaamheden uit. Daarnaast maak jij schetsen van gemaakte aansluitingen en zorg jij ervoor dat alle administratie rondom de werkzaamheden op orde is. Als Eerste Monteur houd je je bezig met de onderstaande werkzaamheden: Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie van de werkplek (w.o. plaatsen van afzettingen, blootleggen van kabels, uitzetten van maten en leggen en verbinden van kabels); Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project en signaleren van meer- en minderwerk; Registeren van de uitgevoerde werkzaamheden door een aannemersrapport, productie- en materiaallijsten en logboek; Het veiligstellen en herstellen van kabelschades of installatieonderdelen; Meer/minderwerk constateren en bespreken met de supervisor; Het doen van verbetervoorstellen ten opzichte van het werk.

Bekijk vacature
Installatiemonteur Utilteit

Actief Techniek zoekt installatiemonteurs in de utiliteit! Als installatiemonteur (loodgieter) in de utiliteit werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse grote installatiebedrijven. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het aanleggen, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties. Bijvoorbeeld grote gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Je werkt in utiliteitsgebouwen zoals fabrieken, kantoorpanden, kazernes, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook met de nieuwste koude- en warmtetechnieken en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Een afwisselende baan dus! Woon jij in de regio Breda, Oosterhout, Made of Prinsenbeek dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Cnc Freezer

Heb jij passie voor techniek en fijnmechanica en ben jij bekend met CNC metaal bewerkingen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor onze absolute A opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC-Frezer. Onze opdrachtgever is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van lichtgewicht constructies, modules en halffabricaten. Als CNC frezer ben jij verantwoordelijk voor het machinaal bewerken van werkstukken binnen de aangegeven tolerantiegrenzen. Deze informatie lees je af aan werktekeningen en werkopdrachten. Je draagt zorg voor het aanbrengen van de juiste gereedschappen en zet na het inladen van de juiste CNC programma’s het bewerkingsproces in gang. Tijdens het proces hou je alles nauwlettend in de gaten en na afloop voer je kwaliteitscontrole uit door de producten na te meten met divers meetgereedschap. Wanneer je product perfect is registreer je dit in het logboek en geef je het vrij voor verdere bewerking op een andere afdeling.

Bekijk vacature
Ijzerwerker

Als ijzerwerker in de scheepsbouw ben je in staat om scheepsonderdelen aan de hand van tekeningen en aanwijzingen voor de reparatie en het onderhoud van schepen passend te maken en te installeren. Samenstellen van secties, aanbouwen (plaatsen en stellen van onderdelen met behulp van trekgereedschap en kranen) en het hechten en las klaarmaken hiervan is voor jou geen probleem. Als ijzerwerker ben je bekwaam met dikke en dunne wanddiktes. Verder ben je in staat te werken volgens de werkvergunningen en kwaliteitsprocedures.

Bekijk vacature
Machine/Fijn Mechanisch bankwerker

Ter uitbreiding van het technische team van onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar fijnmechanisch bankwerkers. Onze opdrachtgever is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van lichtgewicht constructies, modules, appendages en halffabricaten voor de fijnmechanische techniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken; - Metaalbewerking zoals afbramen en schuren op fijnmechanisch niveau - Boren - Metingen verrichten - Warmrichten - Kwaliteitscontrole door visuele inspectie Dit alles doe je conform technische tekening of werkopdracht.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Montageleider

Heb jij ervaring als montageleider in de machinebouw, ben jij organisatorisch sterk en kennis van WTB en Elektronica? Dan hebben wij een leuke, uitdagende en verantwoordelijke functie voor jou beschikbaar. Wij zijn druk zoekende naar een montageleider voor een van onze klanten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken; - De coördinatie van het werk op de afdeling o.b.v. planningen en prioriteiten; - Het aansturen van de ploegen op de afdeling; - De bewaking van een tijdige levering en de kwaliteit en het signaleren van afwijkingen hierin; - Meedenken met het optimaliseren van het productieproces en het oplossen van knelpunten hierbinnen; - Het sturen op een veilige, ordelijke en nette werkomgeving;

Bekijk vacature
Werkvoorbereider W

Als werkvoorbereider W ben jij thuis op het gebied van W-installaties en kom je te werken in een industriële omgeving op een chemische plant. Binnen deze functie houd jij je onder andere bezig met het maken van werkpakketten, het bestellen van materialen, planning, offertes en vergunningen op W-gebied. Het systeem waarmee gewerkt wordt is SAP. Werkzaamheden betreffen een periode van een half jaar met startdatum z.s.m.

Bekijk vacature
Lead engineer

*Lead engineer pijpleidingen* Als lead engineer ben jij onderdeel van de afdeling 'Pipelines', welke afdeling zich bezig houdt met alle vraagstukken op het gebied van ondergronds leidingwerk voor stadsverwarming, transport en distributie van energiedragers, chemicaliën, drink- en afvalwater. Daarnaast ligt de focus ook op projecten die te maken hebben met energietransitie. Binnen het team werk je samen met engineers, ontwerpers en toezichthouders en heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers, (lokale) overheid, leveranciers, aannemers en andere derde partijen. Verder behoort het aansturen van een team tot deze rol en fungeer je in de praktijk vaal als Project Manager, vanwege de specifieke focus op dit onderdeel binnen de pipeline-afdeling.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.