Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Vestiging Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons team in Bergen op Zoom staat voor je klaar!

Jasper in de Weij
Projectmanager Metaal

Gerry Timmermans
Projectmanager Bouw

Stefan de Witte
Vestigingsmanager

Nathalie Pors
Projectmanager Installatie

Adrie Hees
Projectmanager Installatie

Valerie Volkers
Projectmanager Professionals

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Heftruck monteur

Als heftruck monteur ben je verantwoordelijk voor een zelfstandige en correcte afhandeling van onderhoud, reparaties en keuringen in de werkplaats. Daarnaast komt het ook voor dat je servicewerkzaamheden verricht op locatie. Heb je ervaring in soortgelijk werk? Ben je woonachtig in omgeving 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Waalwijk of nabij Tilburg? Je bent zelfstandig, leergierig en flexibel, meld je dan aan.

Bekijk vacature
Werken met betonnen elementen

Je komt te werken in de Werkplaats in Bergen op Zoom. Je werkt veel met "houten mallen" en betonwerken. Iemand die na het opleveren van de "houten mal" de instortvoorzieningen plaatst en daarna de beton stort en voorziet/bijdraagt in de afwerking ervan.

Bekijk vacature
ZZP Grondwerker - Vakman GWW

Diverse GWW werkzaamheden, zoals: - Aanbrengen van rioolleidingen, met name PVC leidingen - Leggen van kabels en leidingen - Huis- en Kolkaansluitingen - Klein onderhoud

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

ZZP Installatiemonteur woningbouw

Actief Techniek zoekt ZZP installatiemonteurs in de woningbouw! Als installatiemonteur (loodgieter) in de woningbouw werk je voor langere tijd of op projectbasis bij diverse installatiebedrijven uit de regio. Samen met jouw collega installatiemonteurs houd je je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties in de nieuwbouw/renovatie van particulieren woningen of appartementen. Bijvoorbeeld gas-, centrale verwarming- en waterinstallaties. Daarnaast werken onze installatiemonteurs ook steeds meer met de nieuwste koude- en warmtetechnieken zoals airco’s, warmtepompen en ben je een belangrijke schakel in de energietransitie. Woon je in de regio van Bergen op Zoom dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Monteur Zonnepanelen

Wil jij graag meehelpen aan een duurzame toekomst en ben je niet bang om op hoogte te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een monteur zonnepanelen. Als monteur zonnepanelen ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de montage van complete zonnepanelensystemen bij zowel zakelijke als particulieren klanten. In teams van 2 of 3 monteurs worden panelen op het dak geplaatst. Als monteur zonnepanelen houd je je vooral bezig met: - Bevestigen van rails op daken; - Monteren van de zonnepanelen op de rails; - Veiligheid en zorgen dat jij en jouw collega’s veilig werken op het dak; - Zorgen voor een nette montage en werkomgeving en het adviseren van de klanten.

Bekijk vacature
Paneelbouwer

Ben jij een (ervaren) panelenbouwer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij wellicht de perfecte vacature voor jou! Als panelenbouwer ben je verantwoordelijk voor de (pre-)fabricage van componenten ten behoeve van complexe equipment. De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot de functie van panelenbouwer: - Kasten en panelen bedraden en aansluiten; - Frequentieregelaars plaatsen en aansluiten; - Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden volgens de geldende voorschriften; - Testen van de installatie (looptesting, functionele testen, commissioning); - Het monteren van goten en spanningsrails; - Aan de hand van een tekening het samenstellen van schakel- en besturingskasten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Assemblage monteur

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar meerdere assemblage monteurs. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en afmonteren van het eindproduct. Je werkt conform de werktekening. De eindproducten bestaan uit machines, apparaten en frames. De werkzaamheden kunnen repeterend van aard zijn, ondanks de vele diversiteit in de eindproducten. Ben jij handig met een steek/ringsleutel, schroevendraaier, bahco en kun je werken vanaf een tekening? Dan zijn wij op zoek naar jou! De opdrachtgever is een vooruitstrevend bedrijf in de nabijheid van Bergen op Zoom. Woon jij binnen de geografische ligging van Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg? Dan is de werkplaats nooit meer dan 30 minuutjes rijden. Een goede reiskostenvergoeding is uiteraard van kracht.

Bekijk vacature
Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Voor een High Tech opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur WTB. het betreft een vacature ter uitbreiding van het huidige TD team. Je zult rechtstreeks in dienst treden bij onze opdrachtgever en een uitgebreid trainingsprogramma volgen om de machines en apparatuur te leren kennen. Het betreft een functie voor het onderhoud aan het machinepark en matrijzen, werkzaamheden zijn voornamelijk fijnmechanisch WTB. Een enkele keer moet je ook elektronische handelingen verrichten maar de hoofdzaak ligt bij het WTB onderhoud. De werkzaamheden spelen zich af in een clean room omgeving. Aandacht en begrip voor werken in dit milieu is erg belangrijk. De productielocatie van onze opdrachtgever bevind zich in Breda, dit is nabij Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Antwerpen of Tilburg.

Bekijk vacature
Constructiewerker / apparatenbouwer

Voor een mooi vooruitstrevend bedrijf uit de omgeving van Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker / lasser. De werkzaamheden vinden plaats op de werkplaats van onze opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig metaalconstructies, machines, apparaten, skids en hekwerken samenstelt conform werkopdracht of technische tekening. Aan de hand van de tekening en materiaal inventariseer je de benodigde materialen en gereedschappen. Indien nodig voer je bewerkingen uit aan de materialen door middel van slijpen, boren, zagen, afbramen of door te frezen of draaien. Afhankelijk van het moedermateriaal hecht je de onderdelen aan elkaar vast d.m.v. het Mig Mag of Tig lasproces om het vervolgens in zijn geheel af te lassen en of te assembleren. Je beschikt over een goede materiaal en proceskennis. Daarnaast kun je zelfstandig aan de slag met een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om je werk tot een goed einde te brengen. Je hanteert net zo gemakkelijk een slijptol als een lastoorts en weet je weg te vinden in de algemene metaalbewerking. De werkzaamheden zijn in de regio van Breda of Rotterdam. Maar woon jij in Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg? Dan is het werk nooit verder dan 30 minuten rijden van je woonplaats.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Uitvoerder - piping

Heb jij het in je om samen met de voormannen een groep van 20-50 lassers en fitters aan te sturen voor één van de grootste stops van onze klant? En ben je op korte termijn beschikbaar? Voor deze stop is de klant op zoek naar uitvoerders die onderlegd zijn in pipingwerk (heetwerk), die aantoonbare ervaring hebben in de pipingscope en bekend zijn met het aansturen van lassers en fitters. In deze rol hou je toezicht op de voortgang van de werkzaamheden binnen gestelde afspraken m.b.t. veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en rapporteer je aan de projectleider. Je signaleert meer-/minderwerk, levert werkzaamheden tijdig op volgens opdracht en voorschriften en zorgt voor een goede relatie met de klant en projectbetrokkenen. Jij bent dus groot onderdeel van het succes van deze stop. Spreekt het bovenstaande je aan? Reageer dan snel! Ik kom graag met je in contact en kan je dan gelijk wat meer vertellen over het project.

Bekijk vacature
ZZP Werkvoorbereider W

Actief Techniek is op zoek naar een Werkvoorbereider W die verschillende projecten in goede banen leidt. Je zorgt voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die van belang zijn voor projecten met betrekking tot installatietechniek. Het is een afwisselende baan, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor, maakt technische omschrijvingen voor materialen en stelt werkpakketten op. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Kortom: JIJ zorgt dat de projecten kunnen worden uitgevoerd!

Bekijk vacature
Calculator B&U

Voor onze opdrachtgever (bouwbedrijf) zijn wij op zoek naar een ervaren en creatieve calculator B&U om het team in Bergen op Zoom te versterken. In deze uitdagende functie werk je nauw samen met het hoofd bedrijfsbureau, de projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider. In deze rol ben jij van essentieel belang voor het succes van diverse projecten op het gebied van bouw en utiliteiten. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het uitrekenen en bepalen van de kostprijs en voert hierbij overleg met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je komt te werken bij een klein tot midden-groot bouwbedrijf; een platte organisatie met korte lijnen. Kernwoorden als vrijheid, uitdaging, zelfstandigheid maar ook duurzaamheid omschrijven zowel de functie als waar het bedrijf voor staat.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.