Menu

Uitzendbureau in Bergen op Zoom

Op zoek naar een baan in regio Bergen op Zoom? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Bergen op Zoom en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Bergen op Zoom

 

Schrijf je online in >

Vestiging Bergen op Zoom

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

0164-728210
bergenopzoom@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek onze nieuwspagina.

Ons team in Bergen op Zoom staat voor je klaar!

Jasper in de Weij
Projectmanager Metaal

Gerry Timmermans
Projectmanager Bouw

Stefan de Witte
Vestigingsmanager

Adrie Hees
Projectmanager Installatie

Valerie Volkers
Projectmanager Professionals

Onze vacatures

Bekijk onze top vacatures in bouw

Betonstaalvlechter - IJzervlechter

- Wapeningen samenstellen - Betonconstructies - Kolommen en funderingen - Montage, assemblage - assisteren bij bekistingen In Loondienst of ZZP'er, beiden zijn welkom.

Bekijk vacature
Opperman - Stratenmaker

Opperen en Straten. Heb je ervaring als Opperman of als Stratenmaker, meld je aan! In loondienst of ben je ZZP'er?... je bent meer dan welkom. Hard werken wordt beloond, dus meld je aan.

Bekijk vacature
Allround glaszetter

Heb je ervaring met ramen, deuren en kozijnen?! En noemen ze jou "de Allround Glaszetter"? Meld je aan! Een tweetal Glaszettersbedrijven zijn op zoek naar een nette vakkracht (in loondienst of een ZZP'er) die voor mogelijk lange tijd bij ze aan de slag gaat. Je rijdt dagelijks naar het kantoor, stapt daar in de Bedrijfsbus en gaat op weg naar zowel nieuwbouw, renovatie-projecten als bij particulieren. Hier ga je als Glaszetter, vrijwel geheel zelfstandig, aan de slag en zorg jij voor tevreden klanten.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in installatie

Logistiek medewerker (klantenlocaties)

Heb jij passie voor sales, affiniteit met techniek en wil jij graag werken voor een groeiende toonaangevende, innovatieve speler in de markt? Ga dan bij ons aan de slag Logistiek medewerker Klantlocaties. Voor onze Depots op een klantlocatie, zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker Klantlocaties. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de verwerking afname/inname van Industrial Equipment (o.a. lasapparatuur, consumabel en handgereedschap) voor onze klanten op locatie. Je zorgt voor het in behandeling nemen van klantorders en retournames en verwerkt deze op een efficiënte, klantvriendelijke en beheersbare manier. Hierbij houd je rekening met voorraadbeheer en kwaliteitsnormen.

Bekijk vacature
Aanmelding digitale inloopdag Actief Techniek Bergen op Zoom

Wil je deelnemen aan de digitale inloopdag van Actief Techniek? Meld je dan aan via de sollicitatie knop. Vergeet niet je cv te uploaden hierbij. Wij zullen je vervolgens op maandag 8 juni (beeld)bellen. Actief Techniek is een technisch uitzendbureau welke al ruim 20 jaar ervaring heeft in het bemiddelen binnen de techniek. Wij bieden werk in de bouw, metaal, professionals in de techniek en installatietechniek aan. Daarnaast kunnen wij een volledig opleidingstraject aanbieden! Werk je als zzp'er? Ook dan kunnen wij je bemiddelen naar een nieuwe opdracht. Wij zien graag je cv tegemoet en hopelijk zien en spreken wij elkaar maandag 8 juni.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

WTB/Flens Monteur

Voor een groot project in de regio Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats op een grote industriële omgeving in Bergen op Zoom. Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is. Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen. Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project ,zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ongeacht waar je woont, al is het Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg. Het werk is altijd wel een keer bij jou in de buurt.

Bekijk vacature
Cnc Freezer

Heb jij passie voor techniek en fijnmechanica en ben jij bekend met CNC metaal bewerkingen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor onze absolute A opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC-Frezer. Onze opdrachtgever is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van lichtgewicht constructies, modules en halffabricaten. Als CNC frezer ben jij verantwoordelijk voor het machinaal bewerken van werkstukken binnen de aangegeven tolerantiegrenzen. Deze informatie lees je af aan werktekeningen en werkopdrachten. Je draagt zorg voor het aanbrengen van de juiste gereedschappen en zet na het inladen van de juiste CNC programma’s het bewerkingsproces in gang. Tijdens het proces hou je alles nauwlettend in de gaten en na afloop voer je kwaliteitscontrole uit door de producten na te meten met divers meetgereedschap. Wanneer je product perfect is registreer je dit in het logboek en geef je het vrij voor verdere bewerking op een andere afdeling.

Bekijk vacature
MIG/MAG lasser

Voor een goede opdrachtgever van ons in de omgeving van Bergen op Zoom zijn we per direct op zoek naar een goede Mig Mag Lasser. Onze opdrachtgever is specialist in ontwerp en fabricage van staalconstructies, skids, machine en apparatenbouw en carrosseriebouw. Naast de hoofdlocatie in Bergen op Zoom zijn er ook partners in Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Antwerpen of Tilburg. Afhankelijk van het eindproduct worden werkzaamheden verdeeld per locatie. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en hechten van halffabricaten om het vervolgens af te lassen met het Mig Mag lasproces. Je bent in staat om zelfstandig plaatwerk en/of constructiedelen samen te bouwen aan de hand van de bijhorende tekeningen en werkopdrachten. Je werkt met een urenplanning en levert de gevraagde kwaliteit. Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals zagen, boren, ponsen of buigen is geen probleem. Je kunt zelfstandig het lasapparaat instellen en het juiste draad selecteren. Het zwaartepunt van de functie ligt bij het laswerk.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Bekijk onze top vacatures in metaal

Werkvoorbereider kabels en leidingen

Wil jij als werkvoorbereider kabels en leidingen samen met jouw collega's het verschil maken in de realisatie van uitdagende, complexe en prestigieuze bouwprojecten? Als werkvoorbereider kabels en leidingen werk jij in deze functie mee aan de voorbereiding van diverse bouwprojecten van verschillende omvang en complexiteit. In deze rol houd jij je voor de aan jou toegewezen projecten onder andere bezig met: - Financieel: opvragen van offertes, kosten en rekeningen bijhouden en vorderingsstaten opstellen; - Opstellen van werkplannen; - Organiseren van het werk in functie van de voorziene deadlines; - Contactpersoon voor externe aannemers, leveranciers en andere betrokkenen; - Technische en administratieve ondersteuning gedurende het project, waarbij jij tevens de rol van assistent van de projectmanager vervult; - Rapporteren aan de projectleider.

Bekijk vacature
Uitvoerder K&L

Heb jij als uitvoerder ervaring op het gebied van kabels en leidingen / ondergrondse infra en wil jij landelijk werken op verschillende bouwlocaties? Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de meeste complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken en is op zoek naar vaste versterking. Als uitvoerder kabels en leidingen zul je landelijk werkzaam zijn en er telkens voor zorgen dat een bouwproject op locatie goed verloopt. Taken en verantwoordelijkheden die hierbij horen zijn o.a.: - Het volledig beheersen van het aan jou toegewezen bestek; - Je bent tussenschakel van externe aannemers, leveranciers, het projectteam en derden; - Werkplannen opstellen voor het project en organiseert het werk o.b.v. deadlines; - Bewaken van de planning en bijsturen indien nodig; - Leiding geven aan jouw team in de breedste zin; - Veiligheid op de bouwplaats garanderen is een van de hoogste prioriteiten; - Controleren van de kwaliteit van uitvoeringsdossiers van leveranciers en onderaannemers; - Beheren van materiaal op de bouwplaatsen; - Deelnemen aan projectvergaderingen; - Ad hoc problemen oplossen; - Rapporteren aan de projectleider.

Bekijk vacature
CAD Engineer

Als CAD Engineer kom je binnen de engineeringsafdeling te werken van een internationale organisatie die actief is binnen de koeltechniek. Jij gaat je binnen deze organisatie bezig houden met de ontwikkeling, berekeningen en tekeningen van koeltechnische installaties. Tot de werkzaamheden behoren o.a.: • Ontwerpen van CAD-tekeningen voor installaties voor de wereldmarkt volgens de toepasselijke normen, klantspecificaties en in overeenstemming met internationale en/of lokale voorschriften en richtlijnen; • Ontwikkelen van ontwerpen op maat; • Bestuderen van het ontwerp en opstellen van P&ID’s; • 3D-tekeningen maken; • P&ID’s opstellen voor het ontwerp; • Calculeren van het benodigde materiaal; • Projectontwerp en -planning bespreken; • Controleren van (de juiste) specificaties; • Ondersteuning bij documenteren voor HAZOP en QHSE; • Voorbereiding van inkoop materialen; • Controleren binnenkomende tekening; • Opzetten van projectdocumentatie in de technical reference manual (TRM); • Continu verbeteren van de kwaliteit van mechanische ontwerpen door het gebruiken/verbeteren van gerelateerde standaardisatie en ontwikkeling; • Ondersteuning voor de ontwikkeling van engineering in CAD-projecten en setups organisatiebreed. Je komt te werken in een projectteam, bestaande uit: de projectmanager, senior engineer koeltechniek, CAD-engineer koeltechniek, automatiserings-engineer en elektrotechnisch engineer. Samen zorgen jullie er voor correcte ontwerpen van de industriële koelinstallaties en/of warmtepompen.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Vacatures Bergen op Zoom

Heb jij alle kneepjes van een vak geleerd en ben je nu op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan zit je goed bij Actief Techniek! Bij ons vind je vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Wij zijn een uitzendbureau dat denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als je dus het idee hebt dat je (nog) niet voldoet aan de gevraagde eisen voor onze vacatures in Bergen op Zoom, neem dan gerust contact op. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ZZP opdrachten Bergen op Zoom

Het kan een hoop gedoe zijn om als ZZP’er leuke opdrachten te vinden en de administratieve zaken goed te regelen. Actief Techniek heeft als bedrijf in ZZP bemiddeling het antwoord! Bij ons vind je niet alleen de nieuwste zzp opdrachten in Bergen op Zoom, we kunnen ook de administratie van je overnemen. Denk hierbij aan facturering, een snelle betaling en de opmaak van contracten. Bovendien checken we bedrijven die ZZP'ers zoeken op kredietwaardigheid. Zo weet je zeker dat je goed zit wanneer je via ons reageert op ZZP opdrachten in Bergen op Zoom.

Vacatures Bergen op Zoom installatie

Vind jij het leuk om elke dag weer ergens anders te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Zo’n afwisselende baan vind je zeker tussen onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie. Hierbij kun je denken aan een functie als elektromonteur, servicemonteur, installatiemonteur of loodgieter. In een dergelijke baan is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en snel kunt schakelen. Geen punt? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de installatie en reageer!

Vacatures Bergen op Zoom bouw

Ben jij in je werk het liefste lekker met je handen bezig? Dan zijn onze vacatures in Bergen op Zoom in de bouw zeker geschikt voor jou! Als metselaar ga je vooral buiten aan de slag, terwijl je als timmerman zowel buiten als binnen werkt. Ook een functie als stukadoor zou iets voor jou kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Bergen op Zoom in de bouw, maar niet opgeleid in dit vakgebied? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen.

Vacatures Bergen op Zoom metaal

Heeft een specifiek vak zoals lassen, fitten, sleutelen of construeren geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als lasser, fitter, onderhoudsmonteur of constructiebankwerker? We zullen er niet omheen draaien; het is zwaar en uitdagend werk, maar het geeft ook voldoening om samen met collega’s een mooi resultaat te bereiken. Naast onze vacatures in Bergen op Zoom in de metaal vind je vacatures van Actief Techniek ook op andere locaties, zoals:

Er is altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.